Vind een top 10 Loodgieter in Waalwijk

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
loodgieter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

Loodgieters in Waalwijk

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 loodgieters in Waalwijk. Het meest complete overzicht. Uw leidingen perfect aangesloten met de beste loodgieters in uw regio.

In Waalwijk kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Waalwijk hebben wij 10 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Waalwijk hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.6. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste loodgieters aan te vragen
Installatiebedrijf Stoop.jpg
3
5. Installatiebedrijf Stoop
Lid van Techniek Nederland
8,6 (4)

Wij leveren en installeren de oplossing voor uw drinkwaterinstallaties, toiletgroepen of bedrijfskeuken die bij U past. Voor zowel nieuwbouw, verbouw of renovatie leveren wij voor U de gewenste artikelen en installeren ze ter plaatsen.

Installatiebedrijf Stoop is een allround installatiebedrijf gevestigd in Heusden. Wij zijn u graag van dienst als uw installateur. Een middelgroot bedrijf, met een geschiedenis die 35 jaar teruggaat. Een rechttoe rechtaan installatiebedrijf voor advies, installatie en onderhoud. Met altijd een pasklaar installatieantwoord op vragen die u onherroepelijk krijgt als u gaat bouwen, verbouwen of als u onverhoopt voor een storing van uw bestaande installatie komt te staan.

Als allround servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig
installeren, onderhouden, aanpassen, repareren en plaatsen van o.a. CV ketels,
sanitair, leidingwerk en het verhelpen van storingen in de Retail branche.
Daarnaast verricht je werkzaamheden aan leidingwerk, sanitair,
verwarmingstechniek, gas en water. Installatiebedrijf Stoop is een middelgroot bedrijf wat
op zoek is naar flexibel inzetbare service monteur die ook
onze monteurs af en toe op locatie kan bijstaan.

Als allround monteur installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het
zelfstandig installeren, aanpassen en plaatsen van o.a. CV ketels, sanitair,
leidingwerk, gas en water in de Retail branche. Installatiebedrijf Stoop is
een middelgroot
bedrijf wat op zoek is naar flexibel inzetbare monteur die zelfstandig op locatie kan werken.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Waalwijk
4 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
Groeneveld Riooltechniek BV Werkendam.jpg
5
10. Groeneveld Riooltechniek BV Werkendam
8,3 (39)

Via deze website kunt u meer informatie krijgen over de werkzaamheden die de verschillende B.V.’s van Groeneveld uitvoeren. Hieronder vindt u alvast een voorproefje, onze bedrijfsfilm:

Groeneveld staat ook bekend als vooruitstrevend. Zo maken onze buitendienstmedewerkers gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. De klant ziet in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd en kan hierna de bon aftekenen. De informatie wordt direct naar het hoofdkantoor gestuurd, zodat alle gegevens zo snel mogelijk up to date zijn. Ook kunnen woningbouwverenigingen en gemeenten online de werkbonnen checken. Zo beschikken zij meteen over informatie van de werkzaamheden.

Groeneveld staat voor meedenken; meedenken op alle mogelijke manieren. Dit maken wij graag concreet. Problemen kunnen in vrijwel alle gevallen op verschillende manieren worden aangepakt. Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Dit vraagt kennis en creativiteit; iets wat kenmerkend is voor de medewerkers binnen de organisaties van Groeneveld.

Groeneveld Riooltechniek B.V. bestaat inmiddels bijna 40 jaar. Groeneveld B.V. is uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. Sinds 2000 heeft Groeneveld zich in Werkendam gevestigd onder de naam Groeneveld Riooltechniek B.V. In 2002 kwam hier Groeneveld Industriële Reiniging B.V bij. Als laatste is er in 2011 Groeneveld Relinen/Renovatie B.V. aan toegevoegd.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Waalwijk
39 beoordelingen
19 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste loodgieters aan te vragen
Filters
Werkzaamheden
Loodgieter voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een loodgieter?

Wilt u een lekkage verhelpen, een cv-ketel laten installeren of sanitair laten aanleggen? Dan doet u een beroep op de loodgieter. Maar wat doet een loodgieter eigenlijk allemaal nog meer? Naast de installatie van cv-ketels en het aanleggen van bijvoorbeeld toiletten installeren loodgieters ook geisers, verwarmings- en koelsystemen en waterleidingen. Verder kunt u een loodgieter inschakelen voor het onderhoud en de reparatie van al deze installaties. Sommige loodgieters zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van riolering.

EEN BREED VAKGEBIED
Het is overbodig te noemen dat een loodgieter thuis is in een breed vakgebied. Ze zijn dan ook onmisbaar bij nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van zowel woningen als bedrijfspanden. U krijgt onherroepelijk met een loodgieter te maken als u (ver)bouwt. Daarnaast behoort ook onderhoud van bestaande woningen en panden tot de werkzaamheden van de loodgieter. Een van de bekendste voorbeelden waarvoor u een loodgieter inschakelt is de installatie van de cv-ketel. Datzelfde geldt voor regelmatig onderhoud of als uw cv-ketel het begeeft. Ook dan staan loodgieters voor u klaar.

VERHELPEN VAN LEKKAGES
Vaak komen mensen voor het eerst in aanraking met een loodgieter door een lekkage. Bijvoorbeeld als de cv-ketel lekt, maar ook een lekkende douche, wastafel, waterleidingen en zelfs lekkende daken. Als u hiervoor een professionele loodgieter inschakelt is de lekkage in de meeste gevallen vrij snel verholpen. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen als u een loodgieter nodig heeft. Met 3 tot 4 offertes kunt u een weloverwogen keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een loodgieter in Waalwijk?

Loodgieters zijn thuis in een breed vakgebied waardoor u deze vakmensen met enige regelmaat in zult schakelen. De vraag daarbij is: wat kost een loodgieter? Hier zijn diverse factoren op van invloed. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel laten installeren of een lekkage verholpen hebben? Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 25,- en € 35,- ligt. Daarnaast berekenen veel loodgieters voorrijkosten van gemiddeld € 0,10 per kilometer. Ook zijn er loodgieters die een standaard voorrijtarief hanteren.

SOORT WERKZAAMHEDEN
De kosten voor een loodgieter zijn sterk afhankelijk van het soort werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld alle sanitaire voorzieningen door een loodgieter laten installeren dan is er sprake van een grote klus. Maar ook voor kleinere klussen kunt u een beroep doen op loodgieters. Denkt u dan aan het plaatsen van een douchebak bijvoorbeeld of het onderhoud van uw cv-ketel. Ook worden loodgieters regelmatig ingeschakeld als er lekkages ontstaan. Dit kunnen lekkages aan de cv-ketel zijn maar ook aan waterleidingen en lekkage van uw dak.

SPOEDKLUSSEN
In het geval van een lekkage is het vaak wenselijk dat deze snel verholpen wordt. Dan kunt u de loodgieter vragen met spoed te komen. Overbodig te noemen dat u hiervoor doorgaans een hoger tarief betaalt. Daarnaast is het meestal zo dat een klein loodgietersbedrijf minder kosten in rekening brengt dan een groot bedrijf. Verder is het raadzaam om een lokaal loodgietersbedrijf in te schakelen zodat u snel geholpen wordt en zo weinig mogelijk voorrijkkosten heeft. Vraag daarom bij voorkeur 3 tot 4 offertes op alvorens u een loodgieter inschakelt.
Lees meer...

De beste loodgieter Waalwijk?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN Waalwijk
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste loodgieters in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste loodgieters
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste loodgieters actief in Waalwijk.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.