Vind een top 10 Verhuisbedrijf in Helmond

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

Verhuisbedrijven in Helmond

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 verhuisbedrijven in Helmond. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wilt met het beste verhuisbedrijf in uw regio.

In Helmond kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten voor een verhuisservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Helmond hebben wij 10 goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Helmond hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.9. Welke verhuisbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig een verhuisbedrijf vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verhuisbedrijven aan te vragen
CWVerhuizingen.jpg
4
7. CWVerhuizingen
8,7 (44)

Verhuizen dat doen wij samen, is een uniek concept!!

U gaat verhuizen en heeft al uw familie, vrienden en kennissen opgetrommeld om mee te helpen.
Zij doen natuurlijk hun uiterste best maar uw inboedel raakt snel beschadigt en net geverfde muren
en deurposten zitten nog voordat u ervan heeft kunnen genieten, al onder de strepen en vlekken.
U mist nou juist die materialen en expertise, om te voorkomen dat er veelal schades ontstaan.
Enkele vragen die u uzelf zou moeten stellen zijn:

Hoeveel borg moet u betalen voor de huur van een geschikte vracht/bakwagen en wat kost het als daar iets aan kapot gaat?
Vaak heeft u al honderden euro's uitgegeven voordat u aan verhuizen toekomt.

Zijn uw spullen verzekerd als ze tijdens het vervoer gaan schuiven en dan beschadigt raken?
Als u een verhuiswagen niet vakkundig laadt dan is de kans groot dat uw spullen beschadigen.

Is de verhuiswagen die u gaat huren groot genoeg of heeft u eigenlijk een vrachtwagen nodig?
CWVerhuizingen beschikt over vracht/bakwagens die speciaal geschikt zijn voor elke verhuizing.

Hoe vaak wilt u op en neer blijven rijden?
Onze expert laadt de vracht/bakwagen zo dat alles in 1 keer meegaat.

Heeft u een verhuislift nodig?
Hiervoor betaaldt u honderden euro's borg en zo'n lift is niet zomaar 1-2-3 opgezet.

Schakel de verhuisexpert van CWVerhuizingen in!

Onze expert helpt u met laden en lossen, zorgt voor verhuismateriaal en staat u bij met tips over hoe u,
de vaak onhandelbare spullen, zonder schade verhuist. Het transport kan door ons verzorgt worden,
evenals verhuisliften, dozen en andere inpakmaterialen.

De meest goedkope manier van verhuizen met toch het gewenste resultaat.
Uw inboedel met de minste moeite, veilig en zonder schades in uw nieuwe woning.

Verhuizen dat doen wij samen!
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Helmond
44 beoordelingen
9 jaar in bedrijf
CJS Woningontruiming.jpg
3
10. CJS Woningontruiming
8,3 (185)

Woningontruiming
In de meeste gevallen maken mensen gebruik van een woningontruiming na het overlijden van een familielid. In een dergelijke situatie zijn er namelijk veel voordelen om het ouderlijk huis leegruimen na overlijden uit te besteden aan CJS-Woningontruiming. U heeft in deze periode immers al zoveel dingen aan uw hoofd, met het verwerken van het verlies en het regelen van de uitvaart, dat u geen tijd en behoefte heeft om het ontruimen van de woning zelf te doen. Toch kan het best eng zijn om vreemde mensen de spullen van uw dierbare uit een woning te laten ontruimen. Om deze reden is het een goed idee om de woningontruiming aan een bedrijf over te laten die ruime ervaring heeft met woningontruimingen na overlijden. Een bedrijf dat het ontruimen van de woning professioneel en zorgeloos laat verlopen. CJS-Woningontruiming is het bedrijf die u deze taak kan toevertrouwen.

Ontruimen en opleveren van woningen
Een woningontruiming is nooit hetzelfde. Voor iedere woning moeten weer andere werkzaamheden verricht worden. Koophuizen, huurwoningen en zorg- of verpleegkamers moeten immers allemaal op een andere manier worden opgeleverd. De standaard werkzaamheden bestaan uit het afvoeren van spullen, de woning opruimen en deze bezemschoon opleveren. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er andere klusdiensten verricht moeten worden. Zo kan bijvoorbeeld de vloerbedekking verwijderen noodzakelijk zijn voor het opleveren van een huurwoning. Wanneer een woning verkocht moet worden dan zijn er weer ander dingen van belang om een woning verkoop-klaar op te leveren. In dit geval kan het zijn dat met schilder-, tuin- of stucwerkzaamheden de waarde van de woning bij een verkoop verhogen. Wij geven u graag vrijblijvend advies en delen onze ruime ervaring op dit gebied. Voor alle woningontruimingen wordt gegarandeerd dat de woning op tijd en zonder meerkosten wordt opgeleverd. Wij kunnen zelfs de eindinspectie van de woonstichting uit handen nemen.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Helmond
185 beoordelingen
3 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verhuisbedrijven aan te vragen
Filters
Verhuisbedrijf voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen van of naar Helmond dan kunt u uiteraard alles zelf doen maar u kunt ook kiezen voor een erkend verhuisbedrijf uit Helmond. De vraag is dan: wat doet een verhuisbedrijf? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware sjouw- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven in Helmond doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van het betreffende verhuisbedrijf zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden het verhuisbedrijf van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisbedrijven ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisbedrijven vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost een verhuisbedrijf in Helmond?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf wilt inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisbedrijf? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkend of niet erkend verhuisbedrijf kiest. Voor een erkend verhuisbedrijf betaalt u gemiddeld € 1350,- en voor een niet erkend verhuisbedrijf € 590,-. Dit, op basis van een huishouden dat bestaat uit 3 personen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u het verhuisbedrijf vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal het verhuisbedrijf voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisbedrijven werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht het verhuisbedrijf toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van het verhuisbedrijf de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisbedrijf dat bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Het beste verhuisbedrijf in Helmond?

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf in Helmond is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisbedrijven uit Helmond voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISBEDRIJVEN IN Helmond
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Waarom een verhuisservice?

Als je gaat verhuizen heb je al veel aan je hoofd. Een verhuisservice neemt een belangrijk deel van het werk uit handen. Ze regelen het transport en indien gewenst ook het inpakken, zodat je bezittingen in goede staat over gaan naar je nieuwe woning. De ervaren professionals staan op de dag van verhuizingen klaar om het snel en efficient te regelen.
Dus als je wil verhuizen zonder stress? Doe dan een beroep op een verhuisservice uit Helmond!
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
NIWO Vergunning

Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de NIWO Eurovergunning. Dit geldt ook voor Verhuisbedrijven, dus belangrijk dat het bedrijf dat u kiest deze vergunning heeft. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Met een inboedelverhuizing zit u daar al snel aan. Niet alleen vrachtauto's, maar ook bestelauto's zijn vanwege hun laadvermogen in veel gevallen vergunningplichtig.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste verhuisbedrijven in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste verhuisbedrijven
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste verhuisbedrijven actief in Helmond.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.