de beste Mediators voor jou
Kies uit +700 top MediatorsKies uit +700 Mediators in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Mediators in Den Helder

5. Counselling Noord-Holland
8,2
place
Doctorandus F. Bijlweg 5, Den Helder

Mijn naam is Lotte Doornbos (BSc) en ik ben eigenaresse van Camelot Mediation. Camelot Mediation is onderdeel van Counselling Noord-Holland dat in 2007 is opgericht.
Ik ben geboren in 1971, heb 2 kinderen, een partner en 8 kippen en ben woonachtig in Breezand. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij het St. Lucasziekenhuis, Geminiziekenhuis, Dansschool Corma en mijn laatste 10 jaar in loondienst waren bij het GGZ-NHN. Hierna ben ik zelfstandig gaan ondernemen en heb ik Counselling Noord-Holland opgericht. Sinds 2015 is Camelot Mediation daar onderdeel van geworden.
Naast mijn werk als mediator ben ik dus ook werkzaam als counsellor. Twee heel verschillende takken van sport!
Als mediator faciliteer ik het gesprek tussen twee of meer mensen om tot een oplossing van een conflict te komen. Terwijl ik als counsellor mensen individueel begeleid om intrapersoonlijk tot een verandering te komen. Beide vind ik fantastisch om te doen!
De overeenkomst binnen beide vakgebieden is te vinden in mijn kijk op het leven. Ik sta oordeelvrij in het leven en het welbevinden van mensen staat bij mij persoonlijk hoog in het vaandel. En hoe mooi is het om daar een steentje aan te mogen bijdragen?!
Wanneer ik met mensen in gesprek ben, blijkt telkens weer dat iedereen diep van binnen goede relaties nastreeft. Erkenning, waardering, aanmoedigingen, toekomstperspectieven, zich gehoord voelen: het zijn allemaal zaken die veel mensen willen ervaren in het leven. Wat zonde is het toch dat in veel relaties dezelfde individuele belangen liggen en er toch ruzie ontstaat. Hoe heerlijk zou het zijn, om af te rekenen met het verleden en samen weer op weg te kunnen richting toekomst!
Mijn passie binnen de diverse mediationgebieden ligt op relationeel niveau. Hoe gaan mensen nù met elkaar om en hòe zouden zij het eigenlijk willen? Deze relationele aspecten kunnen zich op elk terrein en in elke relationele hoedanigheid afspelen (privé, werk, buren, familie, echtscheiding, dader-slachtoffer, erfenisverdeling enz.). Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres! Tevens ben ik familie- en strafrechtmediator.

placeDoctorandus F. Bijlweg 5, 1784MC, Den Helder
grade2 beoordelingen
timelapse12 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. Samen Over Scheiden
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,4
place
Werkgebied Den Helder

Vervelend dat wij zo kennismaken.
Jullie vragen hier om offertes ter vergelijking en ik wil daar graag mee helpen. Wij bellen soms eerst,
Dat heeft simpel te maken met het feit dat geen zaak hetzelfde is. Zijn er minderjarige kinderen? het belangrijkste lijkt mij, huwelijkse voorwaarden, zijn jullie samenwonend, een eigen huis, ondernemers? Veel vragen die bepalend zijn voor de afhandeling.
Waar het echt om gaat is dat een deskundige, onpartijdig, jullie helpt door te luisteren en precies daar te helpen waar jullie dit nodig hebben. Daar is ervaring, inlevingsvermogen en voldoende kennis op fiscaal en financieel gebied voor nodig. Een registermediator, met scheidingspecialisme, heeft net dat beetje extra.
Mijn doel is om snel bij jullie aan tafel te komen en jullie precies uit te leggen wat uit elkaar gaan voor gevolgen heeft en jullie te vragen hoe wij kunnen helpen. Dat duurt max 1 uur en kan bij jullie thuis of op één van onze kantoren in de buurt. Dat is volledig gratis. Hebben jullie een goed gevoel en staan onze voorwaarden jullie aan, dan kunnen wij verder.
Wat ik jullie verder mee kan geven is dat meer dan 500 stellen jullie voorgingen en daar over het algemeen tevreden over zijn. Als registermediator ben ik onderscheidend gespecialiseerd in communicatie, fiscaliteit en financiële zaken als: eigen woning, hypotheek, pensioen ect. Als team zijn wij er ook in de vakanties of ziekte voor u.
Onze prijzen zijn eerlijk. Het is verstandig om in scheidingen een totaalprijs af te spreken. Geen onduidelijkheid over uren en, let op, in heel veel gevallen is er subsidie van toepassing. Zeker als het gaat om een parttime werkende ouder. In dat geval kost het gehele proces die ouder vaak slechts €104,00 totaal, vaak geldt dat zelfs voor beide ouders.
Bedankt voor het lezen.
Raymond Jansen
direct: 0628266243
Lid van de ScheidingsDeskundige, de scheidingsprofessionals.
Samen Over Scheiden is het familie onderdeel van de Spiegelgroep CV

Tips:
• Zijn er minderjarige kinderen? vraag dan hoe de registermediator praktisch kan
helpen. Bijvoorbeeld, hoe vertel je uit elkaar gaan en waar liggen je valkuilen als
ouder.
• Uit elkaar gaan is erg ingrijpend, het is een life-event, vergelijk daarom aanbieders
en ga niet met de eerste de beste in zee. Ga op je gevoel af. Veel mensen zullen
vanwege privacy geen reviews afgeven.
• Vraag altijd naar een MfN Registermediator, dat betekent kwaliteit en een
gedragscode.
• Mediator is een vrije term, voor Registermediator moet je studeren en kwaliteit
bijhouden.
• Een MfN Registermediator moet subsidie voor jullie aanvragen, de hulp is dan
nagenoeg gratis. Veel adviseurs mogen dat niet en noemen dat helaas dan niet.
• Vraag om een kopie beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Soms maken wij ook
fouten.
• Check ervaring op een Linked In profiel en vraag ernaar, ervaring helpt jullie en
voorkomt verrassingen.

place
Werkgebied Den Helder
timelapse8 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
10. CONCIES - mediation | relatietherapie | onderwijsdiensten
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,3
place
Werkgebied Den Helder

Ik ben in de eerste plaats een mensen-mens, betrokken en geïnteresseerd in wat mensen beweegt in het leven (HBO Psychologie). Ik ben een zeer vakbekwame MfN-Registermediator (Arbeidsmediator & Familiemediator) en Master in Mediator (NLBA University), mede door mijn gevarieerde loopbaan en de vele ervaringen. Ik heb de master mediation gevolgd en heb mij bekwaamd in tenminste vijf verschillende mediationstijlen. Deze gebruik ik door elkaar, wanneer de voortgang van de mediation daarom vraagt. Bovendien ben ik afgestudeerd in Mediation voor moslims. Als relatietherapeut werk ik onorthodox. Dat wil zeggen dat ik geen geitenwollensokkentype ben, maar eerder recht door zee en soms behoorlijk confronterend. Uiteraard maak ik gebruik van mijn expertise op het gebied van de gedragstherapie, de systeemtherapie en de Transactionele Analyse.
Ik ben integer, direct, confronterend, zorgvuldig én respectvol. En ik vind het van belang dat er ruimte is voor humor en relativering, wanneer dit gepast is, tijdens mijn werk. Lachen maakt nu eenmaal endorfines vrij die bijdragen in het oplossen van problemen.
Ik heb veel competenties ontwikkeld en beschik daarnaast over veel kennis van zaken, (natuurlijke) vaardigheden en een respectvolle attitude.
Naast mijn Hbo-opleiding Psychologie en de masterdegree in mediation heb ik een 1e-graads (post-HBO-onderwijskunde) onderwijsbevoegdheid en heb ik mij onder meer beziggehouden met verschillende innovatieprogramma’s, waaronder de stelselherziening voor het gezondheidszorgonderwijs en de invoering van Competentiegericht Onderwijs in het onderwijs. Tevens ben ik betrokken geweest bij het invoeren van afdelingsgebonden budgettering in een grote zorginstelling (het ontwikkelen van een adequaat financieringssysteem). Voor studenten heb ik stageplaatsen in het buitenland georganiseerd (coördinator Internationalisering).
Als trainingsacteur richt ik mij op het bieden van waarheidsgetrouwe omstandigheden, zodat studenten kunnen ervaren hoe het is om, onder bepaalde omstandigheden, hun competenties toe te passen. Daarnaast ben ik praktijkdocent aan de master-mediation-opleiding.
Dit klinkt allemaal wel heftig en zelfingenomen, maar dat mag u gerust relativeren, want in het dagelijks leven ben ik een bescheiden man, die wel weet wat hij wil. Daar waar mogelijk zal ik mijn deskundigheden en vaardigheden voor u inzetten en zal ik al mijn vaardigheden aanwenden om u bij te staan. Ben ik daartoe niet in staat, dan ben ik wel zo ruiterlijk dit te erkennen en u aan de juiste deskundige te helpen. Ik ken mijn grenzen.
Voor mijn toetreden tot de mediationwereld werkte ik in het gezondheidszorgonderwijs. In de gezondheidszorg heb ik vooral in de acute klinische sector gewerkt (9 jaar). Van crisisinterventie tot cardiologie en brandwonden.
MEDIATION
Doordat ik bij het oplossen van conflicten en problemen gedurende projecten vaak de begeleidende en bemiddelende rol kreeg, bleek al vroeg dat ik een bruggenbouwer was.
Het is de kunst om overeenkomsten met elkaar te verbinden en verschillen te overbruggen.
Ik heb van nature een humane werkwijze en een groot empathisch vermogen. Daardoor werd ik steeds gevraagd om als bemiddelaar op te treden en heb ik in veel verschillende omstandigheden bemiddelingen uitgevoerd. Mediation is een logische stap in mijn carrière en het volgen van de opleidingen voelde aan als het aantrekken van die heerlijke, oude, goed passende jas.
Ondertussen zet ik mij in om mediation verder te professionaliseren en met name de echte MfN-Registermediator bekendheid te geven in het land en mijn omgeving. Er zijn teveel mediators actief die geen echte mediators zijn en ondertussen wel het beroep van mediator bevuilen. Ik vind dat u recht hebt op een vakman en niet op een beunhaas.
RELATIEBEMIDDELING
Als relatietherapeut heb ik, over een periode van ondertussen ruim 30 jaar, diverse stellen geholpen de weg terug te vinden naar een liefdevolle, warme, waardevolle en hechte relatie met elkaar.
Als relatietherapeut houd ik mij ook inhoudelijk met uw kwestie bezig en pas ik interventies toe die gebaseerd zijn op systemisch handelen, sociaalpsychologische uitgangspunten, transactionele analyse (differentiatie Psychologie), gedragstherapeutische principes en common sense. Dankzij een master-onderzoek kan ik mij inzetten voor moslims, met name Marokkanen en Turken.
Ook hier tracht ik overeenkomsten met elkaar te verbinden en verschillen te overbruggen.
ONDERWIJSDIENSTEN
Zoals al eerder aangegeven heb ik (25) jaren gewerkt als docent, trainer, mentor, coach in het MBO-, HBO- en Universitair onderwijs.
Ik heb les gegeven in alle voorkomende vakken binnen het gezondheidszorgonderwijs (MBO en HBO), en sociale psychologie gegeven aan een master-bedrijfskunde. Binnen mediationopleidingen heb ik theorielessen en praktijktrainingen verzorgd of als acteur opgetreden.
Aan bedrijven heb ik trainingen gegeven op het gebied van adequaat communiceren, conflictbeheersing, conflictoplossing, samenwerking en klantvriendelijkheid.
Ik heb voor instellingen en individuen gewerkt als opleidingsadviseur/loopbaancoach, waarbij ik hen hielp bij het boeken van voortgang in hun carrière of het in goede banen leiden van hun loopbaan.
Met een goed oog voor vorderingen en ontwikkelingen heb ik mensen voorzien van advies en begeleiding. Zo heb ik ertoe bijgedragen dat hun deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling tot stand kwam.
Daarnaast heb ik mij in het onderwijs binnen de gezondheidszorg bezig gehouden met diverse reorganisatieprojecten, internationalisering en veranderingstrajecten.
Via internationalisering kon ik, als coördinator, studenten in de gelegenheid stellen om in het buitenland stage te lopen. Zo konden zij naar Turkije, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Denemarken en het Caribisch gebied. Het ontwikkelen van nieuwe stageplaatsen in het buitenland behoorde tot mijn primaire taken.
Ik ben betrokken geweest bij de reorganisatie van het onderwijs in 1997 en de omslag naar competentiegericht onderwijs In 2003/2004.
Binnen een scala van opleidingen heb ik trainingen verzorgd. In sommige situaties als trainingsacteur (in samenwerking met collega-acteurs). Deze acteurs zijn voor u beschikbaar.
Ik waak over het proces en zorg ervoor dat conflicten en problemen, die dit proces belemmeren, kunnen worden opgelost.)
En verder…
Verder ben ik een nuchtere Hollander, met mijn hart op de juiste plaats. Betrokken bij de dingen die ik tegenkom in mijn werk, zonder dat het mijn problemen worden. Ik help bij het vinden van oplossingen, niet door ze aan te reiken, maar door de betrokken cliënten daar zelf stevig over na te laten denken. Daarbij bewaak ik de grenzen van fatsoen en de wet- en regelgeving.
Tja, en wilt u weten hoe ik in de wereld sta, lees dan mijn blogs op concies.wordpress.com. Daar schrijf ik twee keer per week een nieuw blog.

place
Werkgebied Den Helder
grade3 beoordelingen
timelapse10 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de 80,- en € 250,- Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250
Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

WAT DOET EEN MEDIATOR?
Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.

Wat kost een mediator?

WAT KOST EEN MEDIATOR?
Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.

Wat kost mediation?

WAT KOST MEDIATION?
Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.

Wat kost een mediator bij scheiding?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ SCHEIDING?
Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ ARBEIDSCONFLICT?
Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.

De beste mediator?

DE BESTE MEDIATOR?
Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Keurmerken
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.
Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.
Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon