Vind een top 10 Makelaar bij jou in de buurt

Help jij Trustoo winnen?
Stem en win mooie prijzen
Kies het type makelaar
Plaats
makelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.600.000+succesvolle aanvragen

Alle makelaars in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 makelaars in Nederland met in totaal 626 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van 10.0. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten (2295)
Verkoop van woning (2113)
Koop van woning (1836)
Taxatie van woning (1817)
Verhuur van woning (1071)
Huur van woning (1215)
Bedrijfs- of zakelijk pand (896)
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Makelaar nodig voor
Trustoo score
Keurmerken

Recente blogartikelen over makelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door makelaars op Trustoo

Reviews over makelaars

Onze makelaars worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 195.793 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Betrouwbaar, vriendelijke, vlot en verstand van zaken. Lees meer...

Anneke Luinge
01-08-2023
review_img
Karaktervol Wonen
starstarstarstarstar

Onwijs bedankt voor alle hulp bij het zoeken en vinden van mijn nieuwe huis, Husam. Zonder jou was dit niet gelukt. Ik raad iedereen aan om contact op te nemen met NH Makelaar bij het aankopen en/of verkopen van een woning.

NH Makelaar is meegegaan naar elke bezichtiging en heeft met een scherpte, kritische blik meegekeken naar alle woningen. Na elke bezichtiging hebben we onze meningen gedeeld en kon ik op basis daarvan beslissen of ik een bod wilde uitbrengen of niet.

Wanneer ik graag een bod wilde uitbrengen, heeft Husam eerst een taxatierapport geschreven. Hierdoor wist ik zeker dat ik nooit te veel zou gaan betalen voor een woning.

Ik ga voorlopig niet meer verhuizen, maar wanneer ik dit wel van plan ben, neem ik zeker weten weer contact met je op.

Nogmaals ontzettend bedankt voor al jouw hulp en enthousiasme!
Lees meer...

leanne Dol
20-06-2023
review_img
NH Makelaar
starstarstarstarstar

Ik vond Marcel Werrij prettig om mee samen te werken. Goed advies, tips en erg behulpzaam.
Wij waren erg gecharmeerd van de mooie presentatie van ons huis.
Ook het constant op de hoogte houden van de stand van zaken verliep erg prettig.
Zelfs ons ‘moeilijke’ huis werd snel verkocht.
Makelaar Marcel Werrij is echt een aanrader
Lees meer...

Thea Jansen
15-05-2023
review_img
Spauwen | Werrij

Makelaarskantoor in Nederland vinden

Makelaars zijn er in vele soorten en maten, elk met hun specifieke expertise. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, huren of laten taxeren, een deskundige makelaar kan je door het hele proces leiden. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste makelaar in Nederland voor jouw situatie.

De verkoopmakelaar: jouw gids bij het verkopen van een huis

Een verkoopmakelaar biedt hulp bij het verkopen van jouw huis. Zo helpt een verkoopmakelaar je door het: • opstellen van een marktconforme vraagprijs; • promoten van jouw huis op de juiste platformen om kopers aan te trekken; • onderhandelen met kopers om de beste deal voor jou te sluiten.

De aankoopmakelaar: jouw adviseur bij het aankopen van een huis

Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het aankopen van een huis. De voornaamste taken van een aankoopmakelaar in Nederland zijn: • zoeken naar huizen die aan jouw wensen voldoen; • begeleiden je bij bezichtigingen; • onderhandelen met de verkopende partij om een eerlijke prijs te garanderen.

De verhuurmakelaar: een partner bij het verhuren van jouw eigendom

Een verhuurmakelaar helpt bij het verhuren van jouw huis of appartement in Nederland. De belangrijkste taken van een verhuurmakelaar zijn: • jouw eigendom adverteren op geschikte platformen; • potentiële huurders screenen om een goede match te vinden; • beheren het huurcontract en zorgen voor een vlotte overdracht.

De taxateur: de expert in waardebepaling

Een taxateur speelt een cruciale rol bij het bepalen van de waarde van een huis. Taxateurs in Nederland doen dit door: • grondig inspecteren van het huis; • vergelijken jouw huis met vergelijkbare huizen in de omgeving; • opstellen van een gedetailleerd taxatierapport.

Bedrijfsmakelaar: de specialist in zakelijk vastgoed

Een bedrijfsmakelaar is gespecialiseerd in de handel van zakelijk vastgoed. Een aantal van de kerntaken van een bedrijfsmakelaar zijn: • adviseren van bedrijven bij de aankoop, verkoop of verhuur van bedrijfspanden; • uitvoeren van taxaties voor bedrijfsvastgoed; • helpen bij het opstellen van contracten en onderhandelen over voorwaarden.

Kies de beste makelaar in Nederland

Bij Trustoo geloven we in de kracht van keuze. Daarom stellen we je in staat om vier offertes van lokale dienstverleners te vergelijken. Zo kun je op je gemak de beste makelaar of makelaarskantoor in Nederland voor jouw situatie vinden. Of je nu op zoek bent naar een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur in Nederland, op ons platform vind je de juiste professional.

Courtage makelaar: wat je moet weten

Het courtage is de vergoeding die een makelaar in Nederland ontvangt voor zijn diensten. Dit is wat je moet weten: • Courtage wordt vaak uitgedrukt als een percentage van de verkoopprijs van een huis. • De hoogte van de courtage kan variëren afhankelijk van de makelaar en de geleverde diensten. • Het is altijd raadzaam om vooraf duidelijkheid te krijgen over de courtage om verrassingen te voorkomen.

Makelaars vergelijken via Trustoo

Bij Trustoo vinden we het belangrijk dat je de juiste professional voor jouw situatie vindt. Daarom kun je bij ons vier offertes van lokale dienstverleners vergelijken. Of je nu een bedrijfsmakelaar nodig hebt voor jouw bedrijfsvastgoed of een verkoopmakelaar voor jouw woonhuis, wij matchen je met de beste lokale aanbieders in Nederland.

Het belang van de juiste makelaar

Het kiezen van de juiste makelaar kan een grote impact hebben op jouw vastgoedtransactie. Een goede makelaar kan je begeleiden bij het navigeren door het complexe proces, zorgen voor een eerlijke deal en je helpen om je doelen te bereiken. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, huren of laten taxeren in Nederland, een deskundige makelaar kan het verschil maken. Bij Trustoo maken we het eenvoudig om de beste lokale aanbieders te vinden en te vergelijken, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte makelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste makelaars bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste makelaars bij jou in de buurt

We laten de beste makelaars zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke makelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen makelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de makelaars die je het meest aanspreken. De meeste makelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste makelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste makelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een makelaar?

Een makelaar kost gemiddeld tussen de Een makelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een makelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over makelaars in Nederland of wil je meer te weten komen over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de verschillende makelaars.

Hoe kies ik een betrouwbare makelaar?

De beste makelaar Nederland?

Wat kost een makelaar in Nederland?

Wat doet een makelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar in Nederland?

Wat kost een verkoopmakelaar in Nederland?

Wat kost een taxatie in Nederland?

Onze makelaars beschikken over de volgende keurmerken

Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs

De NVM, ofwel Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is misschien wel de meest bekende brancheorganisatie in de vastgoedsector. Met een lange geschiedenis en een breed netwerk van aangesloten makelaars, heeft de NVM een solide reputatie in de branche. Maar wat maakt NVM zo uniek? Nou, het gaat allemaal om hun focus op betrouwbaarheid en ethiek. De NVM hanteert strenge toelatingseisen en kwaliteitscontroles voor hun leden, en moedigt hen aan om de hoogste professionele en ethische normen te handhaven. Daarnaast heeft NVM ook een enorm databestand van vastgoedtransacties, waardoor hun makelaars goed geïnformeerd en competitief blijven in de markt.
Lees meer...

VBO Makelaars

VBO is een actieve en toegankelijke brancheorganisatie voor zelfstandig werkende makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, die het belang van de consument voorop stelt. VBO biedt haar leden educatie, juridische ondersteuning en marketingondersteuning. VBO-makelaars zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en gedragsregels. Voor jou als consument biedt dit de garantie van een betrouwbare en deskundige makelaar.
Lees meer...

VastgoedCert

VastgoedCert is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor makelaars en taxateurs. In 2004 is deze organisatie opgericht om de kwaliteit van vastgoedmakelaars te waarborgen na het wegvallen van de wettelijke beëdigingsplicht. De rol van VastgoedCert is om ervoor te zorgen dat de professionals in de vastgoedbranche aan een bepaalde norm voldoen. VastgoedCert heeft daarom een sterke focus op certificering en regulering. Alle leden van VastgoedCert moeten een rigoureus examenproces doorstaan om te bewijzen dat ze de nodige competenties bezitten. Daarnaast moeten de leden voortdurend hun kennis en vaardigheden bijwerken via verplichte bijscholing. Dus, als je iemand tegenkomt met een VastgoedCert-certificering, kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gekwalificeerde en bekwame professional in de vastgoedbranche.
Lees meer...

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut, dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxatierapporten van woningen waarborgt. Wat NWWI onderscheidend maakt, is hun specifieke focus op woningtaxaties. Een NWWI-taxatie is niet verplicht, maar kan een extra garantie bieden dat je een objectieve en betrouwbare taxatie van je woning krijgt. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebben, kan een gevalideerd taxatierapport van het NWWI verplicht worden gesteld door jouw hypotheekverstrekker.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Direct contact bellen en daarna offerte…Direct contact bellen en daarna offerte en in de buurt van mijn woonplaats. Lees meer...

  Kiel
  29 sep op trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reacties en duidelijke uitlegSnelle reacties en duidelijke uitleg Lees meer...

  Conny Kemp
  27 sep op trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het is snel en makkelijkHet is snel en makkelijk
  Goed je hoeft niet zelf naar alle bedrijven af top
  Lees meer...

  Mustafa Okumus
  25 sep op trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Zeer betrouwbaar!! Zeer nuttig! Lees meer...

  Jacky Mol uit Roosendaal
 • starstarstarstarstar

  Via mijn telefoon binnen enkele minuten mijn wensen ingevuld en na enkele dagen had ik een aantal berichten van aannemers binnen.
  Trustoo mailde mij welk bedrijf via welk telefoonnummer ging bellen en dat gebeurde vervolgens ook keurig.

  Dus al met al is trustoo een mooie tool!
  Lees meer...

  Sander uit Nijverdal
 • starstarstarstarstar

  Zal nog vaak gebruik maken van Trustoo! Lees meer...

  Joyce uit Sterksel
 • starstarstarstarstar

  Prima ondersteuning bij het vinden van…Prima ondersteuning bij het vinden van het juiste bedrijf. Lees meer...

  Frederik Visser
  16 sep op trustpilot
 • starstarstarstarstar

  We hadden snel offertes en konden goed…We hadden snel offertes en konden goed vergelijken Lees meer...

  Anneloes Van Rijn Blok
  14 sep op trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Kreeg direct diverse mogelijke aanbieders in de omgeving.
  Neemt ook initiatief met herinneringen.
  Lees meer...

  H.T.Grem uit Krimpen a.d.IJsserl
 • starstarstarstarstar

  De volgende dag was er al iemand voor inspectie en pakte het probleem direct aan. Lees meer...

  Jeroen uit Breda