Betere leadopvolging en gebruiksgemak dankzij 2Solar-koppeling

Gepubliceerd op 08 Aug, 2023

Deel artikel
2 minuten leestijd·Aangepast 29 jan
Trustoo
De beste bedrijven voor jou

Bij Trustoo staan we nooit stil als het gaat om het verbeteren van jouw ervaring. Daarom zijn we blij om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen: we hebben een geavanceerde API-koppeling tot stand gebracht met 2Solar. Door deze koppeling kunnen zonnepanelen-installateurs die gebruikmaken van 2Solar hun aanvragen nóg effectiever opvolgen. Dit leidt tot een betere ervaring zowel voor zonnepanelen-installateurs als voor gebruikers die via Trustoo zonnepanelen offertes willen aanvragen.

Ontvang prijsopgaven van de beste zonnepanelen-installateurs in jouw buurt
zoeken

Over 2Solar software

2Solar is een aanbieder van geavanceerde softwareoplossingen op het gebied van zonne-energie. De CRM- en ERP-systemen van 2Solar zijn speciaal ontworpen om duurzame bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van hun activiteiten en het optimaliseren van hun werkprocessen. 2Solar zet zich in om bedrijven in de duurzame energiebranche te helpen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Efficiëntere opvolging van leads

Onze samenwerking met 2Solar maakt het voor zonnepanelen-installateurs eenvoudiger om leads op te volgen. We hebben een API-koppeling ontwikkeld waarmee aanvragen rechtstreeks vanuit Trustoo's platform naar het CRM-systeem van 2Solar kunnen worden verzonden. Dit betekent dat tijdrovende handmatige data-overdracht niet meer nodig is en 2Solar-gebruikers nu in staat zijn om leads sneller en efficiënter op te volgen.

Verbeterd gebruiksgemak

Onze samenwerking met 2Solar zorgt niet alleen voor tijdsbesparing bij zonnepanelen-installateurs, maar ook voor verminderde kans op fouten en verbeterde nauwkeurigheid bij het beheren van leads en klantinformatie. Onze samenwerking heeft daarnaast ook voordelen voor gebruikers die offertes voor zonnepanelen willen aanvragen via Trustoo. Zij kunnen sneller offertes ontvangen, wat zorgt voor een nog betere gebruikservaring.

Tip! Bekijk de Top 10 zonnepanelen-installateurs bij jou in de buurt
zoeken
miniwizard.svg
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Wat kost een undefined?

Een undefined kost undefined tussen de ,- en,- Een undefined mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een undefined kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.