de beste Fotografen voor jou
Kies uit +1950 top FotografenKies uit +1950 Fotografen in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Fotografen in Beuningen Gld

2. De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,7
place
Werkgebied Beuningen Gld

De Fotohoeve.nl maakt een super leuke ervaring van elke fotoshoot. Geen saaie statische foto’s in een studio, maar gewoon lekker wandelen op een mooie locatie naar keuze en onderweg heerlijk spontane foto’s maken!  (Wij hebben geen studio & maken geen pasfoto's)
Vervolgens krijg je veel foto’s digitaal geleverd als download, of op een USB-stick netjes thuis gezonden. Alle foto’s zijn bewerkt naar wens en klaar om afgedrukt te worden, of gewoon rond te sturen op alle sociale media!
Één vaste prijs voor je hele familie! Je betaalt namelijk alleen voor de gebruikte tijd, niet voor het aantal personen!
.
Ervaren fotograaf, door heel Nederland. Ik zorg voor mooie, heldere foto’s om jaren van te genieten!
.
Mijn 5 kernwaarden:
1. - Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming: Hiermee zijn wij uniek: De foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Laat ze dus drukken bij een winkel naar keuze.
.
2. - Perfecte kwaliteit: Zowel onze apparatuur als de resultaten die we er mee maken zijn van professioneel top niveau. Foto’s worden drukklaar geleverd!
.
3. - Duidelijkheid over de prijs: De meeste fotoshoots zijn € 125,00 per uur, zonder na-bestel kosten of andere nare verrassingen. Wij rekenen alles van te voren zo goed als mogelijk uit voor je. Is de fotoshoot korter? Dan betaal je alleen voor de gebruikte tijd!
.
4. - Wij werken vlot en zonder stress: Fotografie doen wij fulltime. Hierdoor hebben wij door ervaring meer tijd voor jou en dus mooiere foto’s. Opstellen en verplaatsen gaat snel.
.
5. - Gemiddeld 250 foto’s: Als gratis download of voor € 17,50 op een USB stick thuis gezonden. De foto’s krijg je in beide gevallen in groot & klein formaat, zónder watermerk.
Onze prijslijst:
De fotoshoot zelf is € 57,50 voor 20 minuten of € 125,00 voor een uur. In beide gevallen is dit tijdens de fotoshoot uit te breiden per kwartier voor € 31,25. Je betaalt alleen voor de gebruikte tijd, afgerond per kwartier.
De foto's, gemiddeld 250 per uur fotografie, krijg je drukklaar bewerkt als gratis download, of voor € 17,50 op een USB stick netjes thuis gezonden.
De foto's krijg je in groot en klein formaat, zónder watermerk.
Betalen gaat achteraf via de meegeleverde factuur, via de iDeal betaallink in deze chat of á contact op de dag zelf.
Enkele voorbeelden van onze voorrijkosten:
(Gebaseerd op voor ons veel voorkomende locaties, want wij werken in heel Nederland)
Omgeving Zwolle, € 60,00
Omgeving Zeewolde, € 51,00
Omgeving Arnhem, € 25,00
Omgeving Soest, € 43,00
Omgeving Ede, € 30,00
Omgeving Emmen, € 110,00
Omgeving Utrecht, € 45,00
Omgeving 's-Hertogenbosch, € 50,00
Omgeving Doetinchem, € 47,50

place
Werkgebied Beuningen Gld
grade99 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
7 dagen per week beschikbaar via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
5. Bruidsfotografie Wim
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,0
place
Werkgebied Beuningen Gld

De huwelijksdag moet een van de mooiste dagen van jullie leven zijn. Daarom wil je deze dag tot in de puntjes geregeld hebben en niets aan het toeval overlaten. Hieraan draagt Bruidsfotografie Wim graag een steentje bij. Laat jullie trouwfoto’s maken door de ervaren bruiloftfotograaf Wim de Veer. Je kunt mij in heel Nederland boeken.
PROFESSIONELE BRUIDSFOTO'S IN ONTSPANNEN STIJL
Mijn stijl is spontaan en ongedwongen. Ik hou ervan om de emotie, details en de unieke momenten te vangen zoals de dag zich ontvouwt. Tijdens de fotoshoot van jullie samen en ook bij de groepsfoto’s zal ik aanwijzingen geven. Mijn stijl van fotograferen past het best bij bruidsparen die hun trouwdag ontspannen willen beleven samen met familie en vrienden.
PERSOONLIJK KENNISMAKINGSGESPREK TROUWFOTOGRAAF
Willen jullie ook professionele trouwfoto's laten maken? Dat kan! Voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend gesprek nodig ik jullie graag uit, zodat we jullie dag kunnen doornemen en ik jullie wensen kan meenemen. Zo kan ik jullie een passende offerte aanbieden. Tevens heb ook de mogelijkheid om een aantal voorbeeld albums te laten zien met diverse fotobewerkingen. Zodra jullie akkoord zijn met mijn offerte en mij als fotograaf boeken, zal ik jullie hiervan een bevestiging toesturen. Hierin staan de gemaakte afspraken en overeengekomen prijs.
COMPLETE FOTOREPORTAGES VAN DE HUWELIJKSDAG
Op jullie trouwdag verzorg ik voor jullie een prachtige fotoreportage en maak ik een beeldverslag van het bruidspaar, de gasten, de trouwlocatie en alle belangrijke momenten. De foto’s van jullie trouwdag zullen na 2 à 3 weken klaar zijn. De geselecteerde foto’s zal ik volgens afspraak sturen. Alle foto’s worden afgeleverd in hoge resolutie.
Hebben jullie gekozen om mij een fotoalbum te laten opmaken, dan stuur ik jullie een link met daarin het voorbeeld album. Jullie kunnen daarna nog wijzigingen aanbrengen, waarna ik het album weer ter goedkeuring zal aanbieden. Zijn jullie helemaal tevreden met het resultaat? Dan laat ik het album afdrukken.
AANVULLENDE FOTOGRAFIE DIENSTEN
Naast het maken van jullie trouwreportage, ben ik ook beschikbaar voor het maken van love shoots, portretten, gezins- en familieportretten, zwangerschaps- en kinderfoto's. Dit alles kan zowel op locatie of in de fotostudio in Driel plaats- vinden. Interesse in één van mijn fotografie diensten? Dan kun je telefonisch contact met mij opnemen.

place
Werkgebied Beuningen Gld
grade18 beoordelingen
timelapse15 jaar in bedrijf
5% korting op de tarieven via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
8. Paulien de Gaaij Fotografie
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Beuningen Gld

Als fotograaf en coach inspireer ik je om buiten de gebaande paden te gaan, en te ontdekken welke beeldtaal bij je past. Mijn intuïtie en hooggevoeligheid zet ik daarbij in. We gaan in gesprek over het DNA van je karakter en bedrijf, en komen zo vanzelf uit bij een beeldverhaal met foto’s die jouw energie uitstralen. Je krijgt een serie perfect op elkaar afgestemde foto’s in documentairevorm, die een breed spectrum van jezelf laten zien.
Als je je unieke verhaal overbrengt in karaktervolle beelden kan je klant makkelijker voor jou kiezen.
Je krijgt de klanten die je wilt als je zichtbaar en origineel durft te zijn.
Goede foto’s laten je kracht zien. Ze vertellen het verhaal over je bedrijf. Alle facetten ervan: je specifieke talenten, werkwijze, je drijfveren én persoonlijkheid. Potentiële klanten willen graag de mens achter het bedrijf zien. Wie ben je echt? Als je jezelf durft laten zien, krijg je er vertrouwen voor terug.
Als mensen je bijna kunnen voelen, kunnen ze ook makkelijker ja tegen je zeggen! Je wordt aaibaar en love-able.
Geef je klanten de kans om je beter te leren kennen en ga staan voor je verhaal.
Maak jezelf zichtbaar en laat zien wie je bent. Je hebt iets te bieden en je klanten wachten op je.
Geef jezelf de kans om je te laten inspireren. Ik doe dat met al mijn liefde, omdat het zó de moeite waard is.
Hartelijke groet,
Paulien

place
Werkgebied Beuningen Gld
grade3 beoordelingen
timelapse15 jaar in bedrijf
Gratis inspiratiegesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
10. Saffron Pape Photography
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,6
place
Werkgebied Beuningen Gld

Mijn naam is Saffron, ik werk al jaren als fotografie producent en ben daardoor dagelijks met het vak bezig. Een aantal jaren geleden besloot ik om naast mijn werk een fotografie opleiding te volgen en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam. Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie en mijn werk.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Werkwijze...
Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven... Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.
Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Ook bespreken we andere details: willen jullie portretten of juist niet? Een groepsfoto met iedereen of alleen met de familie? Ook foto’s tijdens het eten of liever niet? Al jullie wensen komen aan de orde. Is er een goede klik na ons en gaan jullie met mij in zee? Dan op naar de grote dag!
In mijn trouwreportages let ik op de details en de spontane momenten die misschien niet iedereen ziet, maar die oh zo leuk zijn voor later. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast. Ik hou niet van die cliché portret foto's, ik hou het het liefst zo spontaan en relaxed mogelijk wat ook terug is te zien in mijn foto's. Op mijn site en social media staan slechts een paar voorbeelden van mijn werk omdat de foto's natuurlijk privé zijn, maar als jullie meer willen zien dan kan dat natuurlijk!
Binnen 3-4 weken zal ik de foto's aanleveren via een persoonlijke online gallery die jullie ook met familie en vrienden kunnen delen. Een trouwalbum duurt meestal tussen de 4 en 6 weken.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Waar ik nog meer van hou...
Reizen: Met een oude roze golf de Amsterdam Dakar Rally rijden, in m'n eentje met de Trans-Siberië Expres van Moskou naar Beijing reizen, of gewoon een road trip door Frankrijk: kom maar op!
Koken: Zelfs zo veel dat ik een aantal jaar met een vriendin een catering- en evenementenbedrijf heb gehad, maar tegenwoordig kook ik vooral voor vrienden.
Cursussen: Frans leren, naai cursus, zang- en tekenles, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te weten. Fotograferen is lang geleden ook gewoon begonnen met een cursus.

place
Werkgebied Beuningen Gld
grade17 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een fotograaf?

Een fotograaf kost per uur tussen de 60,- en € 160,- Een fotograaf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een fotograaf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
90
130
160
Veelgestelde vragen

Wat doet een fotograaf?

WAT DOET EEN FOTOGRAAF?
Een fotograaf is iemand die op professionele basis foto's maakt met een fotocamera. Dat klinkt eenvoudig, maar is het zeker niet. Een professionele fotograaf heeft bij het maken van een foto al voor ogen hoe hij of zij deze wil hebben. Daarbij houdt de fotograaf rekening met de omgeving en de setting die is opgebouwd. Dat kan in de studio van de fotograaf zijn, maar veel fotografen kunnen ook op locatie foto’s maken. Er zijn tientallen soorten foto’s die gemaakt kunnen worden en daarom hebben veel fotografen zichzelf gespecialiseerd in een bepaald type fotografie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsfotografie, zwangerschapsfotografie, bruidsfotografie, portretfotografie of bedrijfsfotografie.

SPECIALITEIT
Iedere fotoshoot vraagt om een andere manier van fotograferen en vaak ook om een ander type camera. Bij bruidsfotografie, of trouwfotografie, zit de hele dag zit met belangrijke momenten die in enkele seconden voorbij kunnen gaan. Het vastleggen van dat specifieke moment en die ene spontane emotie is bij bruidsfotografie ontzettend belangrijk. Een ervaren bruidsfotograaf zal die momenten herkennen en goed kunnen vastleggen. Een portretfotograaf zal daarentegen instructies kunnen geven en meerdere foto’s kunnen maken, terwijl je als bedrijfsfotograaf een commerciële twist moet kunnen geven aan de foto.

MEER DAN ALLEEN FOTO’S MAKEN
Een fotograaf moet dus meer kunnen dan alleen het maken van foto’s. Een goede fotograaf moet daarom een flink aantal eigenschappen bezitten. Denk aan het herkennen van spontane momenten en het goed kunnen werken met licht. Maar daarnaast moet hij/zij ook goed kunnen communiceren en organiseren, improviseren en samenwerken. Tot slot hoort het nabewerken van de foto’s ook vaak tot de taken van de fotograaf, waardoor het werk van de fotograaf zelfs na het nemen van de foto niet is afgelopen.

Wat kost een fotograaf?

WAT KOST EEN FOTOGRAAF?
Een fotograaf kan voor veel verschillende momenten ingehuurd worden. Een fotograaf wordt vaak ingehuurd bij speciale momenten, zoals een bruiloft of zwangerschap. Dit zijn unieke momenten die in uw leven niet vaak voorkomen en daarom vastgelegd wilt hebben. Daarnaast worden fotografen ook regelmatig ingeschakeld voor professionele fotoshoots. De vraag die velen zich daarbij stellen is: wat kost een fotograaf? Dat verschilt. Wat voor type fotoshoot wilt u doen? Hoeveel foto’s wilt u laten nemen? En heeft u een beginnende fotograaf of een doorgewinterde expert? Het is daarom lastig om de kosten in te schatten, maar gemiddeld kunt u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 60,- en € 100,- ligt.

PER UUR, DAGDEEL, REPORTAGE OF HELE DAG
Naast dat u een fotograaf per uur kunt inhuren, kunt u er ook voor kiezen hem of haar een dagdeel in te schakelen, of voor een korte reportage. Bruidsparen geven er vaak de voorkeur aan om een fotograaf een hele dag in te huren. Uiteraard zijn de kosten hierop van invloed. Zo liggen de gemiddelde kosten voor een dagdeel tussen de € 400,- en € 600,-. Voor een korte reportage tussen 1 en 1½ uur vragen fotografen gemiddeld tussen de € 60,- en € 100,-. Voor een hele dag betaalt u gemiddeld tussen de € 800,- en € 1000,-.

DIGITALE FOTO’S OF AFGEDRUKT
Een andere keuze die de meeste fotografen u zullen bieden is of u de foto’s digitaal wilt ontvangen of afgedrukt. Kiest u ervoor om de foto’s alleen digitaal te ontvangen, dan betaalt u de kosten voor het bewerken en selecteren. Hierbij kunt u uitgaan van het uurloon dat de fotograaf hanteert. Wilt u de foto’s afgedrukt ontvangen, dan komen hier de kosten voor het afdrukken en het materiaal bij. De tarieven en mogelijkheden van fotografen kunnen veel verschillen. Wij raden u daarom aan om altijd 3 tot 4 offertes van verschillende fotografen op te vragen.

Wat kost een fotograaf voor een bruiloft?

WAT KOST EEN FOTOGRAAF VOOR EEN BRUILOFT?
Voor een huwelijk moet veel geregeld worden en het inhuren van een fotograaf is daar vaak onderdeel van. Maar wat kost een fotograaf voor een bruiloft eigenlijk? Dit is een vraag die de meeste aanstaande bruidsparen flink bezighoudt. Om hierin rust voor uzelf te creëren is het verstandig om tijdig 3 tot 4 offertes bij verschillende fotografen op te vragen. De tarieven voor een trouwfotograaf verschillen namelijk nogal. Hiervoor zijn meerdere redenen.

UURTARIEF, DAGTARIEF OF PAKKETTARIEF
De eerste keuze die u kunt maken bij het inhuren van een trouwfotograaf is of u hem of haar per uur wilt inhuren of voor een dag(deel). De uurtarieven van een bruiloftsfotograaf liggen gemiddeld rond de € 150,-. Bij sommige fotografen zitten hier de kosten voor het bewerken, selecteren en digitaal aanleveren bij in. Voor een hele dag bent u gemiddeld € 800,- tot € 1000,- kwijt aan enkel het uurtarief. Daar zitten overige kosten zoals het bewerken van de foto’s doorgaans niet bij in. Dit is vaak wel het geval als u kiest voor een pakkettarief. Het is dus belangrijk om goed de verschillende onderdelen van de opgevraagde offertes te vergelijken.

NABWEKING EN AANLEVERING
Elke trouwfotograaf zal de kosten voor nabewerking in zijn of haar offerte vermelden. De fotograaf steekt dan ook veel tijd in de nabewerking. Gemiddeld genomen selecteren bruiloftsfotografen 25% tot 30% van alle genomen foto’s. Deze foto’s worden aan u voorgelegd om een selectie uit te maken. Vervolgens kunt u aangeven of de fotograaf deze in een trouwalbum moet verwerken of digitaal moet aanleveren. Overbodig te noemen dat bij de aanleveringskeuze verschillende tarieven gemoeid zijn.

Wat kost een fotoshoot?

WAT KOST EEN FOTOSHOOT?
Stel, u wilt een fotoshoot laten maken door een professionele fotograaf. Bijvoorbeeld samen met u familie, van uw baby of een fotoshoot voor zakelijke doeleinden. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat zijn richtprijzen voor een fotoshoot? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw specifieke wensen. Ook is de duur van de fotoshoot van invloed. Verder hanteren sommige fotografen een hoger tarief bij meerdere personen. Kortom, allemaal redenen om meerdere offertes op te vragen als u een fotoshoot overweegt.

VERSCHILLENDE UURTARIEFEN VAN FOTOGRAFEN
De meeste fotografen hanteren een uurtarief, een tarief voor een dag(deel) of voor een korte reportage. Qua uurtarief zitten er soms forse verschillen tussen fotografen. Zo zijn er fotografen waar u al voor € 60,- per uur terecht kunt voor een fotoshoot. Aan de andere kant zijn er ook fotografen die een uurtarief van € 100,- tot € 150,- hanteren. Meestal is de ervaring van de fotograaf op het uurtarief van invloed, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

PORTFOLIO VAN DE FOTOGRAAF
Behalve 3 tot 4 offertes opvragen is het ook verstandig om van tevoren het portfolio van de fotograaf in kwestie te bekijken. Zo kan een fotograaf wel goedkoop zijn, maar als u ontevreden bent over het resultaat is het zonde van uw geld. Juist daarom raden wij u aan om zijn of haar portfolio vooraf te bekijken alvorens u akkoord gaat met een offerte. Spreekt de stijl van de fotograaf u aan bijvoorbeeld en wat is uw algemene indruk van de kwaliteit?

De beste fotograaf?

DE BESTE FOTOGRAAF?
Wij hebben alle informatie die te vinden is over fotografen voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste fotograaf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden fotografen met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Portretten? Bruiloften? Zakelijke fotoshoot?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle fotografen in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE FOTOGRAFEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste fotografen per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de fotografen selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de fotograaf gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 fotografen te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw fotograaf kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de fotograaf ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de fotografen geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de fotografen die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met fotografen in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de fotograaf bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De fotoshoots kunnen in een aantal gevallen nog gewoon plaatsvinden, bijvoorbeeld als het buiten is. Uiteraard in overleg met de fotograaf. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de fotograaf wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Keurmerken
Dutch Photographers

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon