trustoo.nl logo.pngde beste Loodgieters voor jou
Kies uit +1700 top LoodgietersKies uit +1700 Loodgieters in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Loodgieters in Lelystad

Sortering:
Resultaat 1-10 van 14 loodgieters in Lelystad. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen met de beste loodgieters in uw regio.

In Lelystad kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

• Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
• Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
• Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of avoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
• CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Lelystad hebben wij 14 goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Lelystad hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 7.7. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.
Lees meer...
4. M.Z.W. Tegels en installatie
7,9
place
Kamp 71, Lelystad

M.Z.W. Tegels en Installatie is met 23 jaar ervaring een van de beste tegelzetters van Lelystad. Al van jongs af aan is Mariusz Waleniak actief bezig met het tegelzetters vak. Met uiterste precisie maakt hij de mooiste badkamers van de hoogste kwaliteit. Alles is mogelijk… een complete badkamer, woonkamer, keuken of toilet betegelen? Mariusz draait er zijn hand niet voor om. Wij van Megadump kennen Mariusz al jaren en bevelen deze tegelzetter aan al onze klanten aan tot ieders tevredenheid.

M.Z.W. werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten. Deze producten zijn veelal afkomstig van Megadump Nunspeet waar alleen gebruikt wordt gemaakt van A-Kwaliteit tegels en sanitair zodat u vele jaren tevreden kunt genieten van de geleverde diensten. Door het gebruik van deze materialen kunt u ook genieten van een lange garantieperiode, want ook als er iets niet naar wens is staat M.Z.W. altijd voor u klaar.

Kortom voor een uiterst professionele betegelde badkamer kunt u natuurlijk eindeloos zoeken naar een tegelzetter die even goedkoop uw badkamer komt betegelen met het risico dat deze misschien niet naar wens is of u belt direct met M.Z.W. en kiest voor de zekerheid dat uw badkamer zeer netjes word afgeleverd tegen een eerlijke prijs die uiteraard van tevoren met u wordt afgesproken.

U kunt M.Z.W. Tegels en Installatie uit Lelystad bereiken via onderstaande gegevens:
...

placeKamp 71, 8225 DA, Lelystad
grade2 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. Installatiebedrijf Lugas
6,6
place
Groene Velden 5, Lelystad

Top service! Ik heb van de diensten van Installatiegroep Duurzaam gebruik gemaakt om zonnepanelen te laten installeren. Op de dag dat deze geplaatst zijn kon ik gelijk gebruik maken van groene energie!

De jongens van Installatiegroep Duurzaam komen eens in de zoveel tijd onze zonnepanelen reinigen. Ze zijn altijd in voor een praatje en een geintje. Ook gebeurt de reiniging zonder chemicaliën. Daarna zijn de panelen altijd stralend schoon.

We zijn een jong bedrijf met veel individuele ervaring. Onder het mom van samen staan we sterker dan alleen werken we met verschillende installateurs die allen beschikken over de juiste ervaring en expertise in hun vakgebied.

Met meer dan een twee handen vol aan ervaren werknemers zijn wij een bekend gezicht in en rondom Flevoland. Door ons te onderscheiden als erkend installateur en als partner van verschillende instanties bent u gegarandeerd van betrouwbaar, veilig en kwalitatief goed verzorgde werkzaamheden. Meer weten? Klik hieronder op meer informatie voor informatie over ons bedrijf!

Onze organisatie is een end-to-end, klantgericht bedrijf dat zich richt op het installeren van zonnepanelen systemen, elektrotechnische werkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden, onderhoud en reinigen van zonnepanelensystemen en het isoleren van o.a. spouwmuren. Wij zijn een milieuvriendelijk, duurzaam en vernieuwend bedrijf. De wens van de klant staat voorop.
...

placeGroene Velden 5, 8211 BA, Lelystad
grade26 beoordelingen
timelapse15 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

De beste loodgieter?

Het vinden van de juiste loodgieter is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over loodgieters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste loodgieter is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 7.500 loodgieters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Aanleg van leidingen? Onderhoud van CV-installatie? Plaatsing van sanitair?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd loodgieter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle loodgieters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE LOODGIETERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste loodgieters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de loodgieters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de loodgieter gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 loodgieters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon