JustCool.nu

Klompéstraat 5, Hardinxveld-Giessendam
10 jaar in bedrijf
9,1 (19)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij JustCool.nu
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over JustCool.nu:
Actief met het leveren- en installeren van airco-systemen voor bedrijven- en particulieren. We beschikken over de nodige vakdiploma's zoals F-gassen categorie II; dit om een installatie legaal in bedrijf te mogen stellen. Wij werken in principe landelijk, maar in de regel voornamelijk in Zuid-Holland- en Noord-Brabant.
JustCool is een ervaren installateur die uitermate netjes een installatie oplevert
Wij werken hoofdzakelijk met Mitsubishi Heavy Industries en Carrier en komen graag geheel vrijblijvend uw situatie bekijken
Vaste prijsafspraak zonder afwijkingen- of meerprijs achteraf. In de regel kunnen we binnen enkele weken installeren. Vele positieve referenties, dus zeer tevreden klanten.
Lees meer...
Expertise
Levering- en volledige installatie van split-unit airco's
Onderhoud van split-unit airco's
Airco Installatie
Particulier
Video's
Ervaring & vakmanschap
10 jaar in bedrijf
19 beoordelingen
5 medewerkers
9 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

F-Gassen

Reviews over JustCool.nu
info_outline

Zeer goed 4,6
starstarstarstarstar_half
17 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan JustCool.nu
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Voor de levering van airconditioners inclusief montage werkt JustCool met vaste montagetarieven, zonder verrassingen achteraf. In de situaties dat we moeten afwijken van onze standaard-tarieven, communiceren we dit voorafgaand aan een opdracht.
Onze vaste-prijs aanbieding is inclusief: Het monteren van de binnenunit(s) tegen een binnen- of buitenmuur, het plaatsen van de buitenunit op een muurbeugel of opstelbalken tot maximaal 3 meter hoog, maximaal 2 boringen Ø 63 mm door een (kalkzand) steen binnen- of buitenmuur, het aanbrengen en aansluiten van koelleiding, leidinggoot en bekabeling, maximaal 5 meter, inbedrijfstelling van de apparatuur, dus afpersen met stikstof, lekdetectie, vacumeren en de installatie op druk zetten, uitleg van apparatuur, afstandsbediening en onderhoud van de filters, afvoeren van verpakkingsmateriaal en stofzuigen van de werkplek.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij JustCool.nu
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare airco installateurs in de buurt