Ontdek de beste bedrijven in Den Haag

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Den Haag

Verkoopmakelaar Bas Den Haag.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Den Haag
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40)

Met makelaar Bas (ver)koop of (ver)huur je met gezond verstand.


Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

Rijswijkseweg 259, Den Haag
Thuismakelaar NL.jpg
aankoopmakelaars
Thuismakelaar NL
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (53)

Thuismakelaar is een actief NVM makelaarskantoor in de Haagse regio dat al jaren in de top 10 zit.. Achter dit jonge bedrijf zit een gedreven beëdigd makelaar en taxateur met ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

Een woning vlot verkopen door een vermelding op Funda of een andere woningsite, een advertentie plaatsen en een Open Huis houden, is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Om een woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, dient de makelaar ook andere media kanalen aan te boren.

Jeroen Bouwman richt zich met Thuismakelaar richten op het "nieuwe makelen". Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de zgn. social media zoals Twitter(X), Instagram en Facebook. Media die mensen bij elkaar brengt die elkaar normaal nooit zouden zijn tegengekomen. Met social media kan je een enorm netwerk opbouwen en onderhouden. Ideaal voor woningverkopers en zoekers. Ieder huis is tenslotte uniek!

Naast deze nieuwe en originele manier van verkopen, richt de Thuismakelaar zich tevens actief op aankoop advisering voor starters en doorstromers. Sinds een aantal jaren hebben wij ons verder ook gespecialiseerd in comfort verhuizers. Mensen die na jaren naar volle tevredenheid in een gezinswoning hebben gewoond en de willen doorstromen naar een comfortabel appartement. Hierbij willen wij u graag helpen en nemen de verhuisstress uit handen.

Heeft u een gevalideerde taxatie nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Door onze focus op verschillende onderdelen van de woningmarkt hebben wij een heel goed beeld van wat er speelt bij verkopers en kopers. Op deze manier kunnen wij voor de optimale transactie zorgen.
...

Laan van Meerdervoort 6653, Den Haag
Viisi Den Haag - Hypotheekadvies.jpg
hypotheekadviseurs
Viisi Den Haag - Hypotheekadvies
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (1350)

Wil je een huis kopen in Den Haag, ben je aan het bieden of heb je al een woning gekocht? Samen met jou ontdekken we welke hypotheek het best bij jou past.

Bij Viisi maakt het niet uit of je een een starter, doorstromer, oversluiter of expat bent. Onze hypotheekadviseurs in Den Haag kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheekadvies. Heb je bijvoorbeeld een aanstelling in de vorm van een ambtenaren-proefperiode? Dat hoeft niet te betekenen dat een geldverstrekker je hypotheek automatisch afwijst. Wij hebben hier ervaring mee en denken graag met je mee.

Vooral de historische wijken rondom het centrum zijn populair. Veel woningen bestaan uit gesplitste panden, zoals bijvoorbeeld een pand met een benedenwoning en dubbele bovenwoning. Woningkopers vragen zich vaak terecht af wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en hoe het zit met de hypotheek. Ook in deze gevallen kunnen wij passend hypotheekadvies geven. Lees meer over de huizenmarkt in Den Haag.

Er zijn niet alleen mooie en moderne woningen in het bruisende centrum. Ook in de multiculturele wijken rondom het Zuiderpark kun je heerlijk wonen. Ben je een strandliefhebber? Dan is de Vogelwijk ideaal. Maar Den Haag heeft uiteraard meer aantrekkelijke wijken waar misschien wel jouw droomhuis staat. Wij geven passend hypotheekadvies in Den Haag, welke wijk je interesse ook heeft.
...

Louis Couperusplein 2, Den Haag
Güneş Administratie & Financieel Advies.jpg
boekhouders
Güneş Administratie & Financieel Advies
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (48)

🌟 Welkom bij Günes Administratie - Financiële Zekerheid met Bora 🌟

📊 Jouw financiële gemoedsrust, mijn expertise! 📊

Hallo, ik ben Bora, de trotse eigenaar van Günes Administratie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële wereld, ben ik er trots op om jouw partner te zijn in het bereiken van financiële stabiliteit en succes.

🔍 Waarom Günes Administratie met Bora?

✅ 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗻 𝗘𝗿𝘃𝗮𝗿𝗲𝗻: Als lid van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) ben ik gebonden aan de hoogste professionele normen. Mijn decennium aan ervaring stelt me in staat om uitmuntende financiële diensten te leveren aan individuen en bedrijven.

✅ 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗔𝗮𝗻𝗱𝗮𝗰𝗵𝘁: Jouw financiële doelen zijn mijn prioriteit. Bij Günes Administratie ontvang je persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

✅ 𝗕𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱: Ik begrijp hoe belangrijk het is om te vertrouwen op een professionele partner voor jouw financiële zaken. Met een bewezen staat van dienst en een toewijding aan integriteit, kun je op mij rekenen voor eerlijkheid en betrouwbaarheid in elk aspect van onze samenwerking.

💼 𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗪𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻: Naast mijn specialisatie in financiële advisering, verzorg ik ook alle algemene boekhoudkundige taken. Van facturering tot belastingaangiften, ik ben jouw allround financiële expert.

✅ 𝗙𝗮𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗗𝗲𝗯𝗶𝘁𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻𝗯𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿: Ik zorg ervoor dat jouw facturen tijdig en nauwkeurig worden opgesteld en verzonden, en ik bewaak je debiteurenportefeuille om ervoor te zorgen dat openstaande betalingen worden geïnd.

✅ 𝗕𝗲𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴𝗮𝗮𝗻𝗴𝗶𝗳𝘁𝗲𝗻: Ik ben bedreven in het opstellen en indienen van belastingaangiften voor bedrijven, en ik blijf up-to-date met de laatste belastingwetgeving om ervoor te zorgen dat je alle mogelijke voordelen benut.

✅ 𝗕𝗼𝗲𝗸𝗵𝗼𝘂𝗱𝗸𝘂𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗥𝗮𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗴𝗲: Ik genereer regelmatig overzichtelijke financiële rapporten, zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van de financiële gezondheid van je onderneming.

✅ 𝗞𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻𝗯𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿: Ik help je om de kosten te bewaken en te optimaliseren, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Laat me je helpen jouw financiële doelen te bereiken. Samen bouwen we aan een solide financiële toekomst. Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 📞💼

Boekhouding
Accountantskantoor
Financiële dienstverlening
Belastingadvies
Omzetbelasting
Jaarrekening
Loonadministratie
Bedrijfsboekhouding
Financiële rapportage
Boekhoudsoftware
Fiscale planning
Auditdiensten
Kleine ondernemersboekhouding
ZZP-boekhouder
Boekhoudservice
Boekhoudexperts
Online boekhouden
Boekhouding voor MKB
Financiële adviseurs
Kostenbeheer
...

Telexstraat 8, Den Haag
YOU real estate.jpg
verkoopmakelaars
YOU real estate
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (24)

YOU real estate heeft meer dan 20 jaar vastgoedervaring, en is sinds 2017 de onafhankelijke makelaardij in de Haagse regio. We zijn vooral actief in Leidschenveen, Ypenburg, Leidschendam en Voorburg, maar ons werkgebied is echter veel groter!

BELANGRIJK
Al onze tarieven staan op onze website: www.YOUrealestate.eu/tarieven.
NO CURE NO PAY:
we berekenen u pas iets als het gewenste resultaat is behaald, en uitsluitend zoals vooraf is afgesproken.
Wel zo transparant, en bovendien bespreekbaar!

Meer informatie vindt u op onze website www.YOUrealestate.eu, maar het liefst leggen wij u meer uit over de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Waar te beginnen? (En met wie kunt u dit bespreken?)
Misschien loopt u al langer rond met de gedachte om te verhuizen. Omdat u zich hier waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig houdt leggen wij u graag één en ander uit.

YOU real estate het belang van de klant – YOU – voorop. De beste reclame is immers de tevreden reacties die mondeling worden doorgegeven!

Een gratis waardebepaling
Om erachter te komen wat uw aan- of verkoopmogelijkheden zijn is vaak belangrijk om inzicht te krijgen in uw financiële waarden:
Verkoop
Naast uw inkomen (wat u met uw hypotheekadviseur bespreekt) is de waarde van uw huidige woning van belang. Hoewel er diverse snelle online tools beschikbaar zijn (zie ook onze website), is het beste om dit handmatig te laten onderzoeken.
Aankoop
Wat is de door u gewenste woning waard? Welke (bouwkundige of juridische) aspecten spelen een rol? Hoe kom je in onderhandeling en tot een goede koopprijs?

MAAK EEN AFSPRAAK
Wij komen graag - vrijblijvend en gratis - bij u thuis voor een gesprek.
Hierbij bespreken we uw wensen, de waarde van uw woning, en maken we een stappenplan.
...

Oude Middenweg 17, Den Haag
Maarten van Apeldoorn Fotografie.jpg
videografen
Maarten van Apeldoorn Fotografie
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (85)

Maarten van Apeldoorn is een gerenommeerde fotograaf en videograaf uit Den Haag. Hij is gespecialiseerd in het creëren van unieke beelden voor diverse sectoren zoals bouwbedrijven, architectenbureaus, gemeenten, musea en reisorganisaties. Zijn werk is erkend en gepubliceerd door vooraanstaande media zoals National Geographic YourShot, Samsung Nederland en Fujifilm Global.

Op zijn website kunt u een breed scala aan zijn bedrijfs- en reisfotografie bekijken. Maarten biedt ook beeldbanken aan, met speciaal samengestelde collecties voor organisaties die op zoek zijn naar unieke en hoogwaardige content. Hij is gepassioneerd over fotografie en deelt graag zijn kennis en ervaring door middel van op maat gemaakte workshops. Deze workshops omvatten onderwerpen zoals smartphone- en dronefotografie, en het effectief gebruik van fotografie voor sociale media.

Maarten is een professioneel gebruiker van Fujifilm- en Sony-camera's, maar heeft ook jarenlange ervaring met het fotograferen met een Samsung-telefoon. Sinds 2019 is hij zelfs ambassadeur voor Samsung Nederland.

Maarten's toewijding aan zijn vak is duidelijk zichtbaar in zijn werk. Hij streeft ernaar om elk project uniek en persoonlijk te maken, en om zijn klanten beelden van de hoogste kwaliteit te leveren. Bent u geïnteresseerd in Maarten's diensten en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Maarten's fotostudio voor een vrijblijvende offerte.
...

Binckhorstlaan 119, Den Haag
Cameleon Coaching.jpg
reclamebureaus
Cameleon Coaching
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6)

Of het nu gaat om het laten uitkomen van je diepgekoesterde dromen, of het smeden van nieuwe zakelijke plannen. Ik ben graag jouw metgezel op reis naar persoonlijke en professionele groei!

Waarom ik?
Met heel wat jaren aan werkervaring en opleidingen weet ik tegenwoordig als geen ander wat er nodig is om successen te behalen op het gebied van werk én privé. Daardoor kan ik mij goed inleven in veel diverse dilemma’s.

Ik heb een intrinsieke interesse in levensverhalen, en ontdek graag jouw diepste drijfveren. Tegelijkertijd ben ik heel resultaatgericht; mijn focus ligt op het bieden van praktische en haalbare stappen. Samen bepalen we de richting, terwijl ik een inspirerende en motiverende omgeving creëer die gericht is op duurzame groei en positieve verandering.

Het gaat om persoonlijke vraagstukken met betrekking tot:

● familie
● relaties
● liefde
● gezin

Maar ook:

● Carrièredoelen
● Ambities in verbeteren van (communicatie-)vaardigheden
● Arbeidsconflicten
● Burn-out/Bore-out

Ondernemers help ik bij een sterkere mindset als het gaat om:

1. Focus, zelfvertrouwen en leiderschap
2. Communicatie en samenwerking
3. Ondernemers Mindset en persoonlijke ontwikkeling

Afhankelijk van jouw dilemma maak ik een maatwerkprogramma, met een combinatie van (NLP)technieken. Daarbij zorg ik altijd voor verbinding tussen hoofd, buik en hart.

Het is mijn missie om met al mijn kennis, ervaring en intensieve begeleiding zo veel mogelijk mensen te inspireren om hun eigen krachten te zien en te gebruiken.

Neem gerust contact op voor vragen!
...

Raamweg 4, Den Haag
Decora Interieur.jpg
zonwering specialisten
Decora Interieur
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (18)

Welkom bij Decora Interieur, jouw one-stop-bestemming voor alle prachtige en functionele oplossingen om jouw huis te transformeren! Sinds onze bescheiden start in 1998 hebben we met passie en toewijding ons bedrijf laten uitgroeien tot dé specialist in vloeren, zonweringen, gordijnen en traprenovatie.

Bij Decora Interieur geloven we dat een huis pas echt een thuis wordt wanneer het perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Onze expertise in interieurontwerp en onze uitgebreide collectie vloeren, zonweringen, gordijnen en traprenovatieopties stellen ons in staat om elke ruimte te transformeren tot een sfeervolle en functionele oase.

Of je nu droomt van een warm houten vloer, op maat gemaakte gordijnen die het licht perfect filteren, stijlvolle zonweringen die je privacy behouden, of een traprenovatie die jouw entree in een pronkstuk verandert - ons deskundige team staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Onze klantgerichte aanpak en ongeëvenaarde vakmanschap hebben ons in de loop der jaren een solide reputatie bezorgd, en we zijn trots om talloze tevreden klanten te hebben geholpen bij het realiseren van hun interieur dromen.

Dus, waar wacht je nog op? Stap binnen in onze wereld van elegantie en innovatie bij Decora Interieur, waar we met plezier jouw huis omtoveren tot een ruimte die weerspiegelt wie je bent en waar je van houdt!
...

paul krugerplein 32, Den Haag
Security Haaglanden (Security Haaglanden Group - Alarmsysteem Inbraakbeveiliging - HD Camerasysteem kopen - Video deurbel intercom).jpg
alarmsysteem bedrijven
Security Haaglanden (Security Haaglanden Group - Alarmsysteem Inbraakbeveiliging - HD Camerasysteem kopen - Video deurbel intercom)
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (46)

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw beveiligingsbehoeften. Wij bieden een snelle, veilige en efficiënte initiële screening van de lichaamshuidtemperatuur. In een scenario waarin gezichtsmaskers verplicht zijn, of zelfs worden aanbevolen, bieden wij een eenvoudige manier om de situatie te volgen of zelfs om mensen aan de regels te herinneren.

Wij geloven dat het gebruik van gezichtsherkenning bij toegangscontrole en tijdregistratie een onvermijdelijke trend is. Daarom hebben we geavanceerde deep learning-technologie en praktische functies geïntegreerd in onze Hikvision MinMoe gezichtsherkenningsterminals. Deze bieden betere beveiliging en verbeterde efficiëntie voor toegangscontrole en tijdregistratie, waardoor ze eenvoudiger dan ooit zijn!

Bovendien is de bediening van uw JABLOTRON 100 alarmsysteem bij ons heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Elke knop op een segment vertegenwoordigt een zone in uw huis, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

In het verleden was automatische nummerplaatherkenning (ANPR) kostbaar, onbetrouwbaar en slechts relevant voor een beperkt aantal toepassingen. Maar de ANPR-camera’s van vandaag, ontworpen met deep learning-algoritmen en GPU-processors, zijn uiterst nauwkeurig. De ANPR-systemen van Hikvision “leren” informatie over nummerplaten binnen een scène, herkennen een veel groter aantal autoplaten en met een veel hogere efficiëntie dan conventionele ANPR-systemen.

Wij nodigen u uit om de voordelen van onze geavanceerde beveiligingstechnologieën te ervaren. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe wij uw veiligheid kunnen waarborgen.
...

Waldorpstraat 381, Den Haag
Marleen Tammeleng Photography.jpg
trouwfotografen
Marleen Tammeleng Photography
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (37)

Werkwijze & tarieven ✨ Graag lezen vóór het doen van een aanvraag:

Ik ben Marleen, het gezicht achter de camera. Een lieve, spontane fotografe en dromerige creatieveling... Wat ik het allerliefste doe? Herinneringen vangen die jou over twintig jaar nog steeds met liefde en nostalgie vullen.

Een korte samenvatting van mijn werkwijze voor familie-, gezin-, zwangerschap- en loveshoots:
- Prachtige buitenlocatie in de natuur van Havelte, Drenthe, met diverse mooie plekjes.
- Mogelijkheid tot het kiezen van een alternatieve locatie tegen een reiskostenvergoeding van 0,30 cent per kilometer.
- Bevestiging per e-mail na reservering, inclusief een factuur voor een aanbetaling van 50%.
- Moodboard met kledingtips voor de shoot.
- Fotoshoot start met korte kennismaking en ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer.
- Duur van de shoot: meestal 1 tot 1,5 uur
- Diverse samenstellingen tijdens de shoot; waaronder de hele familie, per gezin, portretten van de kinderen, en meer, geef vooral jullie wensen aan.
- Professionele selectie en bewerking van de foto's en levering binnen 2 tot 3 weken na de shoot.
- Zelf jullie favoriete foto's kiezen uit een online fotogalerij met jullie beelden.
- Digitale levering van de foto's in hoge resolutie, geschikt voor afdrukken en vergroten.
Een uitgebreide werkwijze lees je in de FAQ/Veelgestelde vragen.

Tarieven:
* Portret/zwangerschap/koppels/ouder en kind: 1-2 personen: € 225
* Gezinnen: 3-5 personen: € 275
* Families: 6-14 personen: € 375

Alle shoots zijn inclusief:
- 1 – 1,5 uur shooten.
- Online fotogalerij en slideshow.
- Zelf favoriete foto’s uitkiezen.
- 15 digitale foto’s in hoge resolutie.

Ik druk voor jou - al was het maar heel even - de pauzeknop in en leg de grote én kleine momenten vast. Ik hou niet van geforceerd poseren, wel van spontane momenten en warme, liefdevolle details. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje!
...

werkgebied Den Haag
Woonhuis Financieren BV.jpg
financieel adviseurs
Woonhuis Financieren BV
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (1000)

Bij ons is ieder eerste gesprek gratis.
Wij hebben scherpe tarieven, informeer daarna bij ons 0800-1080 nummer.
Ook kunnen wij bij een eventuele verkoop van uw huis uw huis GRATIS verkopen via onze partner House.nl. Een aankoop van een woning kunnen wij ook voor u doen.
Ook daar hebben wij een scherp tarief voor in de markt gezet.
Woonhuisfinancieren heeft veel kennis en genoeg aandacht voor onze klanten. Dat is wat wij iedere klant kunnen bieden. Wij nemen de tijd voor u en geven u alle aandacht die u verdient. Daarnaast hebben wij 4 van de 1.150 Erkend Hypothecair Planners van Nederland aan ons gebonden. De materie voor hypotheken is steeds complexer geworden, waardoor het nagenoeg onmogelijk is geworden om zelf, op een goede manier, een hypotheek te regelen. Dit laatste hebben wij de afgelopen 20 jaar steeds vaker ervaren. Wij willen precies kunnen aanvoelen wat uw persoonlijke wensen zijn. Een hypotheek is veel meer dan een geldlening en eventueel een verzekering. Het is voor u de mogelijkheid om uw toekomst te plannen. Dit doen wij graag samen met u. In het verleden hebben wij dan ook vaak mogen ervaren dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over adviezen en geven ons goede reviews. Met name name bij Independer, Google, Trustoo en Klanten vertellen. Wij gaan graag met u in gesprek. Dit doen wij meestal via beeldbellen!
Hartelijke groet,
Team Woonhuisfinancieren
...

werkgebied Den Haag
Beweging Op Elk Niveau.jpg
coaches
Beweging Op Elk Niveau
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (81)

Hallo. Ik ben Esther, oprichter van Beweging Op Elk Niveau, tevens coach en therapeut.

Samen met mijn waardevolle team gecertificeerde coaches werken wij door heel Nederland. De coach bij jou in de buurt begeleidt jou op een basic manier om uit de dagelijks sleur en ratrace te komen en weer echt te voelen wat jij nodig hebt. Samen ga je de natuur in, waar je eindelijk even niks 'moet'.

Met onze klanten hebben we vele kilometers mogen wandelen en hardlopen. Verdriet, boosheid, angst en andere bagage hebben zij losgelaten in de natuur. Rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit is hiervoor teruggekomen. Gebleken is dat coaching in de buitenlucht een buitengewoon effectieve aanpak is ter preventie en het terugdringen van ziekteverzuim bij bedrijven.

Onze aanpak is nuchter en concreet, al gaan we het wel over gevoel hebben. Mede door onze achtergrond in het bedrijfsleven en mijn achtergrond in de topsport, is een unieke coachings aanpak ontstaan die wij met ons team uitdragen. A gift for life !

Coaching kan op eigen initiatief maar verloopt meestal via de werkgever. Behalve de medewerker, heeft ook de werkgever er belang bij dat een medewerker goed in zijn vel zit, niet uitvalt en thuis komt te zitten. Een burn-out duurt gemiddeld tien maanden en daar wordt niemand blij van. Bovendien kost het dan uiteindelijk ook nog eens veel geld. Met een coaching traject van 12-16 weken kunnen we dit meestal voorkomen.

Het team:
Ik werk samen met een team bevlogen expert coaches en zo vormen we landelijke dekking zodat we door het hele land inzetbaar zijn. Dus altijd een coach bij jou in de buurt.

We spreken je graag snel !

Hartelijke groet, Esther van der Salm
...

werkgebied Den Haag
DJ & Pianist in 1 - Guido Nobel.jpg
DJ's
DJ & Pianist in 1 - Guido Nobel
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (72)

Met DJ & Pianist in 1 (Guido Nobel) ben je verzekerd van een onvergetelijk feest op maat. Guido draait de muziek waar jij en je gasten van houden. Zijn manier van mixen is geïnspireerd op de naadloze producties van grootmeester Ben Liebrand.

Guido is niet alleen een zeer ervaren DJ tijdens huwelijken, zakelijke evenementen en privéfeesten, maar ook een afgestudeerd pianist/toetsenist (2007). Een rasmuzikant achter de draaitafel dus... en dat hoor je!

> Waarom DJ Guido Nobel?

* Muziek, sfeer en geluidsvolume op maat;
* Een DJ die écht muzikaal kan draaien en tegelijk de sfeer erin houdt;
* Zeer hoge klanttevredenheid;
* Extra voordelig in combinatieboeking met Guido als pianist en/of lounge-DJ tijdens ceremonie, borrel of diner;
* Eigen hoogwaardige lichtshow en geluidsapparatuur van topkwaliteit;

> Tarieven inclusief 9% BTW

>> Basistarief

€1.050 o.b.v. optreden tot 4 uren aaneengesloten,

INCLUSIEF (gebruik, op- en afbouw):
* witte vleugel (digitaal, Yamaha) óf verlichte DJ-booth;
* DJ-apparatuur (Pioneer);
* licht en geluid tot 50 aanwezigen (voor grotere gezelschappen zie meerprijzen hieronder);
* draadloze microfoon op statief voor eventuele spreker(s);
* 9% BTW

exclusief reiskosten à €0,45/km (standplaats Kampen)

>> Meerprijzen t.o.v. Basistarief

Langer optreden na 4 uren:
+ €100 per extra uur tot 1:00 uur 's nachts
+ €200 per extra uur na 1:00 uur 's nachts
'Wachtuurtarief' = 50% van (extra-)uurtarief

Licht en geluid tot 50 personen:
INBEGREPEN

Licht en geluid voor 50 < 100 personen:
+ €100

Licht en geluid voor 100 < 200 personen:
+ €300

Licht en geluid voor meer dan 200 personen:
op aanvraag

Upgrade optreden met Live MuziekQUIZ 45 à 60 minuten
+€250

>> Indien gewenst / optioneel, ZONDER meerprijs:
* Begint rustig als livepianist bij binnenkomst van de gasten en bouwt daarna een feest als DJ;
* 2 x 30 minuten live-toetsenist tijdens DJ-show;
* witte vleugel i.p.v. standaard DJ-booth

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 9% BTW.
...

werkgebied Den Haag
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (77)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Den Haag
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Den Haag
Tuinpracht Nijhuis.jpg
boomverzorgers
Tuinpracht Nijhuis
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (23)

Hoveniersbedrijf Nijhuis, nu bekend als Tuinpracht Nijhuis, is een gevestigde naam in de tuinwereld sinds 1971. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat om uw tuinwensen te realiseren. Ons motto is: "Maak het voor de klant, zoals je het voor jezelf zou maken".

Onze diensten omvatten meer dan alleen tuinonderhoud. We streven ernaar om uw tuin zo lang mogelijk in optimale conditie te houden. Dit betekent dat we niet alleen snoeien, gras maaien en onkruid wieden, maar ook zorgen voor de juiste bemesting, een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Naast tuinonderhoud, hebben we ook een gezellige winkel waar u terecht kunt voor een scala aan tuindecoraties. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon iets leuks voor uw eigen tuin, bij ons vindt u het.

We hebben ook een plantenverkoopdienst. We houden geen grote voorraden aan, maar kunnen aan bijna elke plantenwens voldoen en leveren deze binnen enkele dagen.

Ons team bestaat uit vier vakbekwame hoveniers die er plezier in hebben om uw tuin aan te leggen en/of te onderhouden. We zijn een klein bedrijf, wat betekent dat de communicatielijnen kort zijn en u tijdens de werkzaamheden een vast aanspreekpunt heeft.

Bij Tuinpracht Nijhuis zijn we trots op onze langdurige relaties met klanten, sommigen zijn al meer dan 30 jaar bij ons. Dit toont aan dat we onze klanten waarderen en altijd streven naar hun tevredenheid.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om uw tuinwensen te realiseren.
...

werkgebied Den Haag