Vind een top 10 Incassobureau in Den Haag

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
incassobureau.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
444.000+succesvolle aanvragen

Incassobureaus in Den Haag

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 incassobureaus in Den Haag. Het meest complete overzicht. Uw uitstaande vorderingen innen met de beste incassobureaus in uw regio.

In Den Haag kunt u een incassobureaus vinden om de achterstallige betalingen voor u te innen. In iedere fase kunt u de vordering uit handen geven. Van debiteurenbeheer tot een gerechtelijke procedure en uiteindelijk de deurwaarder of factoring. Of het nu gaat om huurvorderingen of zakelijke facturen. Selecteer de voor u toepasselijke dienst om het juiste incassobureau te vinden:

• Start incasso: uw vordering binnenhalen via buitengerechtelijke of minnelijke incasso, het versturen van aanmaningen en het inrichten van debiteurenbeheer.
• Gerechtelijk incassotraject: als de minnelijke incasso niet voldoende blijkt, dan volgt de in gebreke stelling en het starten van een rechtszaak.
• Executietraject: nadat er vonnis is gesproken kan een incassobureau u ook ondersteunen bij het innen, bijvoorbeeld met een deurwaarder of beslaglegging.
• Factoring: als u uw geld eerder nodig heeft, bestaat er ook de mogelijkheid voor factoring of het verkopen van de vordering.

In Den Haag hebben wij 10 goede incassobureaus gevonden. De specialisten in Den Haag hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.9. Welke bureau u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het incassotraject. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende incassobureaus. Zo kunt u eenvoudig het aanbod vergelijken en het incassobureau kiezen dat bij u past.
Lees meer...
Onyx Advocaten - Incasso.jpg
1
TOP PRO
1. Onyx Advocaten - Incasso
Reageert binnen 1 uur
Gratis eerste adviesgesprek
9,9 (35)

Onyx Advocaten is een bijzondere samenwerking van de nieuwe generatie advocaten. Betere kwaliteit, krachtige juridische vaardigheden, meer oog voor cliënten en gevoel voor het ethische kompas zijn de kernwaarden! En niet onbelangrijk: No Cure, No Pay! Of zoals wij het noemen: No Win, No Fee. Het eerste adviesgesprek is gratis

Wij zijn niet alleen jouw incasso-advocaat, maar een breed georiënteerde vertrouwenspersoon: jouw adviseur. Onyx Advocaten staan altijd klaar, zijn uitstekend bereikbaar, spreken taal die begrijpelijk is en maken concrete en duidelijke afspraken. Met korte lijnen. Zo voel je jezelf snel bij ons op je gemak.

De incasso van je vordering aan Onyx Advocaten overdragen brengt de volgende voordelen met zich mee:
1. Incasso wordt uitgevoerd door een incasso advocaat;
2. De incasso advocaat is ook je vaste contactpersoon;
3. Exclusieve bevoegdheden in tegenstelling tot een deurwaarder of een gewoon incassobureau;
4. Incasseren op basis van het echte 'No Cure, No Pay' principe (No Win, No Fee);
5. Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen;
6. Je vordering wordt direct in behandeling genomen als deze voor 16:00 uur is ingediend;
7. Snelle doorlooptijden;
8. Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen, zodat klantenrelatie behouden kan blijven;
9. Communicatie op menselijke toon.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Den Haag
35 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste incassobureaus aan te vragen
Young People.jpg
6. Young People
Reageert snel
Gratis eerste adviesgesprek
8,6 (5)

NIET BETALENDE KLANTEN?

Jij hebt jouw product of dienst geleverd maar de betaling blijft uit. Niks is zo vervelend als je klant niet betaald. Wij helpen jou om jouw onbetaalde facturen alsnog betaald te krijgen.

Hoe werkt het / stappenplan:
Als je jouw factuur uit handen geeft aan Young People | Incasso, gaan we meteen aan het werk voor je. We starten direct het minnelijk incassotraject.

Je openstaande factuur indienen:

De zelfde werkdag nemen we contact met je.
De zelfde werkdagen gaan we van start en benaderen wij jou klant.
Het (incasso)traject bij Young People | Incasso

We versturen de WIK (Wet Incasso Kosten) brief ook wel de veertien dagen brief genoemd. Deze is namelijk wettelijk verplicht en geeft je klant 14 dagen de tijd om alsnog te betalen. (zonder extra kosten voor je klant)
Betaalt je klant niet of niet helemaal binnen 14 dagen? Dan starten we het minnelijke incassotraject.

2. We hebben voldoende kennis en ervaring in huis om te kiezen welk aanmaningstraject het beste past bij jouw klant.
We benaderen je klant via een brief, telefoon,e-mail, sms, Tikkie verzoek en Whatsapp.

Iedere klant is anders. En dat snapt Young people | Incasso en daarom benaderen we iedere klant ook anders. Dit voor een optimaal resultaat.
We stemmen onze aanpak daarom af op de persoon of het bedrijf achter de schuld. Wij zijn ons ervan bewust dat we een verlengstuk zijn van jouw organisatie en daarom incasseren we met respect voor jouw klant.

3. We blijven goed in contact met je klant en ook met jouw. Wij geloven in communicatie, hierin zijn wij erg sterk. Zodat de klant ook na het incassotraject, nog steeds je klant blijft.

Ruim 95% van alle dossiers worden positief geïncasseerd door ons, mocht je klant ook niet in het minnelijke incassotraject hebben betaald? Wij brengen dan een deskundig advies uit. En kun je overwegen om de stap naar de rechter te maken. Ook tijdens dit traject blijft Young People | Incasso jou ondersteunen.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Den Haag
5 beoordelingen
3 jaar in bedrijf
ABC Incasso B.V.jpg
9. ABC Incasso B.V
Reageert snel
Direct beschikbaar
8,4 (1)

Het incasso-traject kent 3 fasen, te weten de minnelijke fase (aanschrijven, bellen, bezoeken), de gerechtelijke fase (de rechter wordt om een oordeel gevraagd) en de executoriale fase (de uitspraak van de rechter kan worden afgedwongen door o.m. het leggen van beslag).

Minnelijke Fase:
Na ontvangst van uw incassovordering ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging.
De schuldenaar ontvangt een eerste aanmaning waarbij 7 dagen de tijd wordt gegeven om te betalen of te reageren. Bij geen reactie bellen wij de schuldenaar op met als doel betaling of een acceptabele betalingsregeling te verkrijgen. Indien de schuldenaar ook na het versturen van een tweede, meer indringende aanmaning in gebreke blijft dan zal, in overleg met u, een dagvaarding worden opgesteld.

Afhankelijk van de kwaliteit van de vorderingen behoort een score van 90% tot de mogelijkheden.

Profitletter:
Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons briefpapier om de schuldenaar een laatste aanmaning te sturen. De tekst van een profitletter wordt in overleg met u opgesteld.

Persoonlijke bezoeken:
In sommige zaken kan het raadzaam zijn de schuldenaar persoonlijk te bezoeken.
Ter plaatse kan worden onderzocht waarom er niet betaald is en welke mogelijkheden er zijn om te zorgen dat de gehele vordering alsnog betaald wordt. Soms wordt een
afbetalingsregeling afgesproken. Uiteraard zal onze buitendienstmedewerker ter plaatse een onderzoek doen naar de verhaalbaarheid van uw vordering. Na een dergelijk bezoek ontvangt u van ons een rapportage en een advies.

Faillissementsaanvraag:
Vooral in het Business to Business segment is de faillissementsaanvraag van uw
schuldenaar een veel gebruikt dwangmiddel. Indien uw schuldenaar nog mogelijkheden heeft om uw vordering te betalen, dan zal hij deze moeten aanwenden om een daadwerkelijk faillissement te voorkomen.

Voorafgaand aan deze procedure sturen wij de schuldenaar eerst een concept van de faillissementsaanvraag waarmee wij hem een laatste korte termijn gunnen om uw vordering te betalen. Indien de schuldenaar daarmee in gebreke blijft, dan wordt, in overleg met u, door inschakeling van het aan ons bureau gelieerde advocatenkantoor, de faillissements-procedure in gang gezet.

Incasso kort geding:
Het verkrijgen van een uitspraak van een rechter kan soms lang duren. Bij een incasso kort geding is de tijd die verstrijkt voordat een uitspraak wordt verkregen, een stuk korter. Soms is de procedure binnen enkele weken geheel afgewikkeld. Echter, uw vordering moet dan wel ‘keihard’ zijn. (met ‘keihard’ wordt bedoeld dat de schuldenaar geen gefundeerd inhoudelijk verweer voert).

Er zijn meer eisen die de Rechtbank stelt om een incasso kort geding te mogen voeren, zoals:

de vordering moet gaan om een geldvordering, voortvloeiende uit een schriftelijke;
overeenkomst wegens geleverde goederen of diensten;
de eisende partij dient in de dagvaarding de spoedeisendheid te motiveren;
de schuldenaar is gesommeerd door middel van een deurwaardersexploot of
aangetekende brief waaraan een concept van de dagvaarding is gehecht.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Den Haag
1 beoordeling
14 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste incassobureaus aan te vragen
Filters
Ik zoek een incassobureau voor
Debiteur
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een incassobureau?

Een incassobureau kost gemiddeld tussen de Een incassobureau mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een incassobureau kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
50
150
200

Veelgestelde vragen

Wat doet een incassobureau?

Als een onderneming of particulier een schuld bij u heeft uitstaan kunt u hiervoor een incassobureau inschakelen. Wat doet een incassobureau voor u? Kortweg innen incassobureaus schulden in opdracht van u als schuldeiser. Zij onderhouden ook het contact met de partij die een schuld bij u heeft. U zelf heeft geen contact met de schuldenaar. Daarbij schakelen incassobureaus regelmatig deurwaarders in omdat een deurwaarder wettelijk gezien meer mag. Dit gebeurt vaak wanneer de schuldenaar ook de aanmaning(en) van het incassobureau niet betaalt.

OP WELK MOMENT EEN INCASSOBUREAU INSCHAKELEN
Vaak sturen schuldeisers meerdere herinneringen aan ondernemingen of particulieren wanneer zij hun rekening(en) niet betalen. Zodra een onderneming of particulier na deze herinneringen nog steeds niet aan zijn of haar betalingsverplichtingen voldoet, kunt u een incassobureau inschakelen. Zij sturen in eerste instantie brieven met een aanmaning aan de schuldenaar. Pas op het moment dat de schuldenaar in kwestie ook niet op de aanmaning(en) reageert wordt een deurwaarder ingeschakeld. Dit doet het incassobureau voor u.

DE ROL VAN EEN DEURWAARDER
Incassobureaus hebben geen wettelijke status. Dit betekent dat zij geen beslag mogen leggen op de inventaris, het loon of de bankrekening van de schuldenaar. Deurwaarders mogen dit wel. Zij zijn naast de beslaglegging en het ontruimen van woningen ook gerechtigd om een dagvaarding uit te brengen. De kosten die het incassobureau en de deurwaarder maken kunnen bij de schuldenaar in rekening worden gebracht. Dit mag wanneer de schuldenaar de eerste aanmaning niet binnen (minimaal) 14 dagen betaald heeft.

Wilt u ook gebruik maken van een incassobureau in Den Haag? Het is verstandig om hiervoor 4 offertes op te vragen voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Stel dat ondanks de vele herinneringen die u stuurt een bedrijf, instantie of particulier maar steeds niet de facturen aan u betaalt. U kunt dan wel deskundige hulp gebruiken en stelt zichzelf de vraag: wanneer moet ik een incassobureau inschakelen? Op het moment dat u na het versturen van een factuur twee of meer herinneringen heeft gestuurd is het verstandig om een incassobureau in de arm te nemen. Zij nemen dan het contact met de schuldenaar van u over. In eerste instantie zullen zij brieven met een aanmaning sturen. Wordt daar ook niet op gereageerd door de schuldenaar dan kiezen zij er meestal voor een deurwaarder in te schakelen.

DE ROL VAN EEN INCASSOBUREAU
Als u besluit een incassobureau in te zetten heeft u vaak al veel pogingen ondernomen om een partij aan zijn of haar betalingsverplichting te laten voldoen. Waarschijnlijk komt de relatie met de betreffende partij daardoor onder druk te staan en juist daarom is het verstandig een incassobureau in de arm te nemen. Incassobureaus zijn deskundig in het innen van schulden. Zij opereren altijd en uitsluitend in opdracht van u als schuldeiser. Vaak is een brief met aanmaning van een incassobureau alsnog voldoende voor de schuldenaar om aan zijn of haar betalingsverplichtingen te voldoen.

WANNEER WORDT EEN DEURWAARDER INGEZET?
Reageert de schuldenaar in kwestie ook niet op de brieven met aanmaning(en), dan heeft een incassobureau geen wettelijke status om vervolgstappen te ondernemen. Een deurwaarder heeft deze wettelijke status wel. Het incassobureau dat u in heeft gezet zal met u overleggen of en wanneer een deurwaarder ingeschakeld moet worden. Deurwaarders mogen vervolgens beslag leggen op de inboedel, het loon en de bankrekeningen van de schuldenaar. Ook mogen zij woningen ontruimen en dagvaardingen uitbrengen.

Overweegt u ook een incassobureau in de arm te nemen? Met 4 prijsopgaven maakt u hierin een weloverwogen keuze.
Lees meer...

Hoe werkt een incassobureau?

Als een relatie van u na meerdere herinneringen maar steeds niet uw rekening(en) betaalt, is het raadzaam een incassobureau in te schakelen. Maar hoe werkt een incassobureau precies? Incassobureaus opereren uitsluitend in opdracht van schuldeisers. In uw opdracht nemen zij ten eerste het contact over met de betreffende schuldenaar. U heeft hier als schuldeiser dus geen omkijken meer naar. De overige stappen die een incassobureau onderneemt zullen altijd aan u voorgelegd worden. Zij proberen de uitstaande schuld in eerste instantie via aanmaningen alsnog aan u betaald te krijgen.

BRIEVEN MET AANMANINGEN
Incassobureaus starten de schuldinning doorgaans met een enkele aanmaning. Dit doen zij uit naam van u als schuldeiser. Deze aanmaning moet hierbij aan een aantal zaken voldoen. Zo moet erin staan wat de gevolgen zijn voor de schuldenaar als hij of zij niet op tijd betaalt. Ook moet erin staan hoeveel er dan betaald moet worden, inclusief de hoogte van de eventuele BTW die over de incassokosten wordt berekend. Wanneer de schuldenaar de rekening alsnog binnen de gestelde betalingstermijn betaalt, hoeft hij of zij geen incassokosten te betalen.

HET INSCHAKELEN VAN EEN DEURWAARDER
Wanneer de schuldenaar niet binnen de gestelde betalingstermijn van minimaal 14 dagen betaalt, dan hoeft het incassobureau niet opnieuw een brief te versturen. Er mogen dan incassokosten in rekening gebracht worden aan de schuldenaar. Reageert de schuldenaar nergens op dan kan een incassobureau ertoe overgaan een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder heeft een wettelijke status en mag beslag leggen op loon, inboedel en rekeningen van de schuldenaar.

Ook een incassobureau nodig? Vergelijk 4 offertes met elkaar en kom zo tot de beste keuze.
Lees meer...

Wat kost een incassobureau?

Wanneer u te maken krijgt met een relatie die zijn of haar betalingsverplichtingen niet nakomt, kunt u een incassobureau inschakelen. Maar wat kost een incassobureau eigenlijk? Het inschakelen van incassobureaus brengt uiteraard kosten met zich mee en deze verschillen vaak per incassobureau. In veel gevallen echter, bent u als schuldeiser niet degene die voor de kosten opdraait maar de schuldenaar, oftewel uw debiteur. Daarvoor moet u wel aan een aantal verplichtingen voldoen en dit vooraf goed communiceren. Bijvoorbeeld door dit in uw algemene voorwaarden op te nemen.

INSCHAKELING INCASSOBUREAU EN EVENTUEEL GERECHTELIJKE STAPPEN
Als u als schuldeiser zelf eerst een rekening heeft gestuurd, daarna een herinnering en vervolgens een incassobureau in de arm neemt, heeft u het recht administratiekosten door te belasten. Deze komen bovenop het bedrag van de bestaande rekening aan uw betreffende debiteur. Het is hierbij nogmaals belangrijk dat u dit vooraf communiceert. Wordt er ook na het inschakelen van een incassobureau niet betaald? Dan is een gang naar de deurwaarder een gebruikelijke stap. U krijgt dan ook met de kosten voor griffierecht te maken.

WELK BEDRAG IN REKENING BRENGEN
Welk bedrag in rekening gebracht wordt tijdens dit gehele traject beïnvloedt u zelf. Wel is er inmiddels een standaard ontstaan waarmee u juridisch gezien het meeste voordeel behaalt. Stel, uw oorspronkelijke rekening aan de debiteur heeft een hoogte van € 250,-. Dan kunt u hier een bedrag van circa € 40,- (exclusief BTW) aan incassokosten aan toevoegen. Ook is het mogelijk hier de wettelijke rente bij op te tellen. Met het geld dat u zo ontvangt kunt u uw gekozen incassobureau betalen. In sommige gevallen houden schuldeisers hier zelfs geld aan over.

Het is raadzaam om vooraf in ieder geval 4 prijsopgaves van incassobureaus met elkaar te vergelijken.
Lees meer...

Het beste incassobureau?

Het vinden van het juiste incassobureau is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over incassobureau’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste incassobureau is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 500 incassobureau’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Minnelijke incasso? Gerechtelijke incasso? Pre-incasso?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd incassobureau?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle incassobureau’s in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE INCASSOBUREAU’S IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste incassobureau’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de incassobureau’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het incassobureau gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 incassobureau’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten

De VIA is een specialistenvereniging binnen de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Leden van de VIA zijn advocaten die gespecialiseerd zijn in het innen van geldvorderingen (incasso- en procesrecht). De VIA is in de twintig jaar van haar bestaan uitgegroeid tot volwaardig gesprekspartner en een autoriteit op haar vakgebied.
Lees meer...

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders

Alle gerechtsdeurwaarders zijn verplicht lid van de KBVG. De KBVG heeft als taak de beroepsuitoefening en vakbekwaamheid van de gerechtsdeurwaarders te bevorderen. Dit doet de KBVG door verordeningen vast te leggen, zoals de Verordening Beroeps- en gedragsregels gerechtsdeurwaarders of de Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit.
Lees meer...

Nederlandse Vereniging van Gecertificeerde Incasso-ondernemingen

Alle leden van de NVI zijn houders van het Incasso Keurmerk certificaat. Het Incasso Keurmerk waarborgt dat deze incassobureaus werken volgens de criteria van het Incasso Keurmerk. In deze criteria zijn regels en normen vastgelegd waaraan het incassobureau zich moet houden.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste incassobureaus in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste incassobureaus
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste incassobureaus actief in Den Haag.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.