Vind een top 10 Badkamer installateur bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Badkamer installateurs in Badkamer renovatie vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste badkamer installateurs in Badkamer renovatie en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het verbouwen van je badkamer en sanitair.
Alle diensten
Complete badkamerrenovatie
Nieuwe badkamer plaatsen
Tegelwerk
Sanitair / meubilair plaatsen
Leidingen aanleggen
Andere werkzaamheden
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Badkamer-installateur voor
Trustoo score

Over badkamer installateurs in Badkamer renovatie

Resultaat 1-10 van de beste badkamer installateurs in Badkamer renovatie. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste badkamer installateurs in jouw regio. In Badkamer renovatie kun je bij een badkamer installateur terecht als je een vakman voor nieuwbouw, verbouwing of renovaties nodig hebt. Badkamer installateurs zijn specialist in het vak en helpen je bij maatwerk in huis of op de werkvloer. De opties waarbij je een badkamer installateur in Badkamer renovatie kunt inzetten zijn eindeloos. Een badkamer installateur in Badkamer renovatie kan je bijvoorbeeld helpen bij: • Nieuwbouw, verbouwing of renovaties voor badkamers • Het plaatsen van sanitair en meubilair • Het verwijderen van tegels en / of betegelen • Leidingwerk voor de badkamer In Badkamer renovatie hebben wij NaN goede badkamer installateurs gevonden. De badkamer installateurs in Badkamer renovatie hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke badkamer installateur je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de badkamer installateur. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende badkamer installateurs. Zo kun je eenvoudig de badkamer installateurs vergelijken en de badkamer installateur kiezen die bij je past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte badkamer installateur voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste badkamer installateurs in Badkamer renovatie.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste badkamer installateurs in Badkamer renovatie

We laten de beste badkamer installateurs zien die actief zijn in Badkamer renovatie. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke badkamer installateur jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen badkamer installateurs.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de badkamer installateurs die je het meest aanspreken. De meeste badkamer installateurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste badkamer installateur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste badkamer installateur voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een badkamer installateur in Badkamer renovatie?

Een badkamer installateur kost gemiddeld tussen de 5000,- en8000,- Een badkamer installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een badkamer installateur kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

3000
5000
8000
10000

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare badkamer specialist?

Vind een betrouwbare en betaalbare badkamer specialist op basis van:

• Specialisme – zoals Complete badkamerrenovatie in Nederland of Nieuwe badkamer plaatsen.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen badkamerrenovatie en nieuwe badkamers.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per badkamer specialist verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van badkamer specialisten in Nederland.
VERGELIJK HIER BADKAMER SPECIALIST UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een nieuwe badkamer?

Wil je een eigentijdse badkamer in je nieuwbouwwoning of je bestaande woning laten bouwen? Dan vraag je je ongetwijfeld af: wat kost een nieuwe badkamer precies? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt uiteraard de grootte van je badkamerruimte een rol. Dit heeft gevolgen voor onder andere de kosten voor het tegelwerk en de installatiewerkzaamheden. Daarnaast is het ook op de kosten van invloed of je voor een luxe designbadkamer kiest of voor een basic badkamer. Gemiddeld moet je daardoor rekening houden met een bedrag dat tussen de € 5000,- en € 15000,- ligt.
Lees meer...

Grootte van de badkamer

De eerste, en vaak ook de voornaamste, factor die de kosten beïnvloedt is de grootte van je badkamer. Heb je een badkamer van 5 tot 9 vierkante meter? Dan wordt dit meestal een kleine tot middelgrote badkamer genoemd. De gemiddelde kosten hiervoor zijn ongeveer € 5000,- inclusief tegelwerk en de installatiewerkzaamheden. Bij badkamers van meer dan 9 vierkante meter spreekt men van een grote badkamerruimte. De kosten hiervoor beginnen vaak vanaf € 5000,- en nemen toe met het aantal vierkante meters.
Lees meer...

Badkamervoorzieningen

In een badkamerruimte, groot of klein, bevindt zich standaard een douche of bad en een wastafel of badkamermeubel. Hierin alleen al kun je keuzes maken die de totaalkosten beïnvloeden. Kies je bijvoorbeeld voor een luxe designdouche of -bad of hou je het eenvoudig? Bij grotere badkamers kan daarnaast voor een toilet worden gekozen, dubbele wastafels, een douche én een ligbad, vloerverwarming, enzovoorts. De keuzes die je hierin maakt bepalen ook de uiteindelijke installatiekosten.

Wil je ook een nieuwe badkamer? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij erkende badkamerinstallateurs zodat je een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een badkamer verbouwen?

Kan jouw badkamer wel een grondige restyle gebruiken? Je bent dan vast benieuwd naar het antwoord op de vraag: wat kost een badkamer verbouwen? Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen de € 3500,- en € 10000,-. Hoeveel de uiteindelijke badkamer renovatie jou kost, is afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van jouw badkamerruimte is hierbij van invloed, maar daar blijft het niet bij. Kies je bijvoorbeeld voor (de toevoeging van) luxe designvoorzieningen of houd je het bij een eenvoudige verbouwing?
Lees meer...

Standaard badkamerruimte

De meeste badkamers bestaan standaard uit een douche en/of ligbad en een wastafel of badkamermeubel. Bij een badkamerverbouwing moet je dan rekening houden met een bedrag tussen de € 750,- en € 2000,- voor een doucherenovatie. De kosten voor een ligbadrenovatie liggen tussen de € 900,- en € 2900 en voor een wastafel of badkamermeubel tussen de € 500,- en € 1000,-. Bij de meeste badkamerverbouwingen komen hier de kosten voor vervangend tegelwerk bij.
Lees meer...

Installatiekosten

Vooral bij grotere badkamers kun je bij een verbouwing kiezen voor extra voorzieningen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de toevoeging van een toilet of een extra wastafel. Daarnaast kiezen sommige mensen voor de toevoeging van een whirlpool of vloerverwarming. Deze extra voorzieningen hebben vanzelfsprekend invloed op het totaalbedrag. Naast de kosten voor deze voorzieningen zelf, moet je ook rekening houden met de bijbehorende installatiekosten.

Benieuwd hoeveel het je kost om je badkamer helemaal naar eigen wens te verbouwen? We raden je aan om 3 tot 4 offertes op te vragen bij installateurs uit jouw buurt. Zo kun je een goed vergelijk maken.
Lees meer...

Wat kost een badkamerrenovatie?

Heb je voornemens om je badkamer te laten renoveren? Dan stel je jezelf vast de vraag: wat kost een badkamerrenovatie eigenlijk? De kosten die je hieraan kwijt bent zijn met name afhankelijk van je renovatiewensen. Wil je bijvoorbeeld je complete badkamer laten renoveren of alleen de douche of de wastafel? Voor een complete badkamerrenovatie moet je rekening houden met een bedrag tussen de € 3.500 en € 10.000. Daarbij is het van invloed of je kiest voor een basic, een gemiddelde of een luxe renovatie met eventuele extra opties.

BASIC, GEMIDDELDE OF LUXE RENOVATIE
Bij een basic renovatie van een badkamer die gemiddeld 9 m2 groot is, liggen de kosten doorgaans tussen de € 3.500 en € 5.000. Dan moet je denken aan het renoveren van de douche, de wastafel of het badkamermeubel, de vloeren, de wanden en het verleggen van leidingen. Bij een gemiddelde renovatie liggen de kosten meestal tussen de € 5.000 en €
7.500. Je kiest dan voor luxere uitvoeringen zoals een inloopdouche en meerdere wastafels. Ook toevoegingen van een ligbad en/of toilet en vloerverwarming behoren tot een gemiddelde renovatie. Bij een luxe renovatie ben je meestal minimaal € 10.000 kwijt.

EXTRA OPTIES
Als je kiest voor een luxe badkamerrenovatie, dan maak je doorgaans een keuze voor de allerbeste kwaliteit (materialen). Het budget speelt hierbij geen of een kleinere rol. Daar horen dan ook eventuele extra opties bij. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een spa of een douche in de vorm van een stoomcabine. De mogelijkheden qua extra opties zijn talrijk en je installateur of aannemer vertelt je er graag alles over. Vraag daarom 3 tot 4 offertes op om een goede vergelijking te kunnen maken.
Lees meer...