de beste notarissen voor jou
Kies uit +675 top NotarissenKies uit +675 Notarissen in Nederland

Van Grafhorst Notarissen

8,6
placeBemuurde Weerd Oostzijde 19, 3514 AN, Utrecht
grade876 beoordelingen
timelapse14 jaar in bedrijf
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Over Van Grafhorst Notarissen:
Duidelijke taal
Al jaren onderscheidt ons kantoor zich door het maken van leesbare akten. Ons streven is de inhoud van de akte toegankelijk te maken. Dus vindt u in onze akten en brieven geen zinsconstructies van honderd jaar geleden, maar eigentijdse taal. Hierdoor is Van Grafhorst Notarissen overal in het land bekend.
Want wat voor akte het ook betreft, de belangen zijn vaak groot. Klanten willen dus graag met ons meekijken en wij nodigen u uit kritisch te zijn. Doel is dat u de tekst kan lezen en niet bij de eerste zin afhaakt. Ook de opmaak van de akte zorgt er voor dat het makkelijk is te zien wat er in de akte staat. De akte zal niet altijd in één keer begrijpelijk zijn, maar door de leesbare taal ontstaan sneller vragen -- en zo ontstaat "duidelijk" maatwerk.
Eigen stijl
Ons kantoor heeft een geheel eigen stijl in het notariaat ontwikkeld. Toen Mathieu van Grafhorst begon, had zijn kantoor hetzelfde imago als alle andere notariskantoren: stoffig, grijs en ouderwets. Ook Van Grafhorst had eerst een formele uitstraling en hanteerde de modelteksten van zijn voorgangers. Halverwege de jaren tachtig ging hij zich onderscheiden door zijn leesbare akten, de informele aanpak en de eigentijdse benadering van de klant. Nog steeds zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons kantoor!
Betrokken
Van Grafhorst Notarissen staat midden in de maatschappij. Wij willen betrokken zijn bij onze omgeving. Zo zijn wij Vriend van Het Utrechts Landschap, dat zich bezighoudt met behoud en uitbreiding van de natuur in de provincie. Ook steunen wij de Utrechtse cultuur door sponsoring van het jaarlijkse Film Festival. Nog dichter bij huis is het Midzomergrachtfestival, dat al meerdere keren op onze steun kon rekenen. Ook is ons kantoor vriend van het Utrechts String Quartet, van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht (IKFU) en van Museum Speelklok.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse14 jaar in bedrijf
star876 beoordelingen
people_outline13 medewerkers
Lid van
Vereniging van mediators in het notariaat2
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
it-notaris.nl
Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat
Diensten

Reviews over Van Grafhorst Notarissen
info_outline

8,2
starstarstarstarstar
876 beoordelingen
5star
20%
4star
60%
3star
15%
2star
4%
1star
0%
EWdeB bijna 2 jaar geleden op opiness.nl
"Afgelopen vrijdag is de akte gepasseerd en tot die tijd uitstekende informatie verstrekking en klantvriendelijke en attente medewerkers. Daarbij kwam nog dat de verkopende makelaar van RenkemaJansen inderdaad oog voor ons had, zoals zij dat in hun logo vermelden."
Joost Bender 12 maanden geleden op advieskeuze.nl
"Duidelijk, accuraat en vriendelijk. Ik kom als makelaar vaak bij dit notariskantoor en heb ze nog nooit op een slechte dienstverlening kunnen betrappen. Nu als privé persoon klant geweest, dezelfde ervaring. Aanrader dus."
Bregje de Kort ongeveer 8 jaar geleden op notaristarieven.nl
"goed, helder, goede samenwerking. Het geld van onze hypotheek stond niet op tijd op de rekening van de notaris. Hierdoor moest de passeerdatum een dag verschuiven. Dit was zo geregeld en geen enkel probleem. De notaris was zeer behulpzaam. Daar waren wij erg blij mee."
Nemeth bijna 8 jaar geleden op degoedkoopstenotaris.nl
"Het team is professioneel, snel en vriendelijk zowel de notaris, candidaat notaris en verder ondersteunend personeel. Er werd ruim tijd besteed aan uitleg geven en vragen beantwoorden door alle betrokkenen."
opiness.nl
4.0
starstarstarstarstar
686 reviews
advieskeuze.nl
4.7
starstarstarstarstar
131 reviews
notaristarieven.nl
3.8
starstarstarstarstar
23 reviews
degoedkoopstenotaris.nl
4.1
starstarstarstarstar
19 reviews
google
4.3
starstarstarstarstar
16 reviews
eengoedenotaris.nl
5.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Van Grafhorst Notarissen

Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een notaris voor
Testament
Leverings- en hypotheekakte
Hypotheek oversluiten
Koopcontract
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare notarissen in de buurt

Hoekstra & Partners Notarissen
8,9
grade151 beoordelingen
SmartLegal Notariaat
9,0
grade91 beoordelingen
Koch And Compaijen Notarissen
8,5
grade50 beoordelingen
Kaep Notaris
8,5
grade27 beoordelingen
.