thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een boekhouder voor

Vind een top 10 Mediator in Loosdrecht

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediatorsvg

Mediators in Loosdrecht

Sortering:
Resultaat 1-10 van 46 mediators in Loosdrecht. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Loosdrecht kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Loosdrecht kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Loosdrecht hebben wij 46 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Loosdrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual1
1. Mediation Hilversum
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,5
place
't Jagerspaadje 19, Loosdrecht

Over Chiel van Praag - Mediation Hilversum

Sinds 2007 ben ik werkzaam als mediator. Inmiddels MFN en ADR registermediator gespecialiseerd familiezaken, arbeidsconflicten en zakelijke geschillen.

Het geeft zoveel voldoening om mensen te kunnen helpen wanneer ze zelf geen uitweg meer kunnen vinden. Dat is mijn persoonlijke drive voor het vak van mediator.

Privé, als werknemer en als zelfstandig ondernemer heb ik vaak geholpen om conflicten tussen diverse partijen op te lossen. Vanuit een duidelijke toekomstvisie en vanuit de eigen autonomie van de betrokken partijen, is mediation altijd gericht op een win-win situatie. Veel mensen waarderen mijn laagdrempelige, servicegerichte manier van werken.

Mijn aanpak is persoonlijk en relaxed. Ik zeg wel eens, ‘ik vind niets gek’. De mediation moet voor alle deelnemers veilig voelen. Daar besteed ik veel aandacht aan, want dan komen de mooiste en soms onverwachte oplossingen binnen bereik. Alle betrokkenen moeten met een goed en positief gevoel de mediation kunnen afsluiten, zodat er toch nog – ook al zal deze zeker anders zijn dan voorheen – een goede toekomst mogelijk is.

In het kort iets persoonlijks:

Na diverse managementfuncties in de media bij één van de omroepen, werd ik zelfstandig ondernemer. Ik heb een succesvol management- en communicatie-/evenementenbureau gehad en ben ruim 13 jaar voorzitter geweest van de VECTA, de overkoepelende belangenorganisatie voor evenementenorganisatoren. Mijn ervaring met het oplossen van conflicten in uiteenlopende situaties zet ik graag voor jullie in.

Chiel van Praag

‘Een oplossing vind je samen!’
...

place
't Jagerspaadje 19, Loosdrecht
timelapse29 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual11videocam1
5. Mediator John Plaizier
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Loosdrecht

De relatie eindigt, wat nu?

Een scheiding is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. Naast het omgaan met je eigen emoties, moet er ook veel geregeld worden. Hoe kunnen we de zorg voor de kinderen het beste regelen? Hoe komt mijn financiële situatie er straks uit te zien? Krijg ik straks alimentatie voor de kinderen en als partner? Wie kan er straks in het huis blijven wonen en kan ik dan wel de huur of hypotheek betalen?

Mijn naam is John ik ben mediator in Zuid-Holland Noord-Holland en Utrecht.
Voordat ik zelfstandig scheidings- en conflict-bemiddelaar werd, was ik werkzaam als ondernemer in o.a.. de financiele dienstverlening. Ja ook ik ben eens gescheiden. Hierdoor heb ik kunnen ervaren, hoe lastig het voor ouders kan zijn om passende keuzes te maken, wanneer eigen emoties in de weg zitten.
Hoe zorg je ervoor, dat er ruimte is voor verwerking en je tevens de zaken voor je kind(eren) het beste regelt!
Kinderen hebben het zwaar tijdens een scheiding.
Samen kunnen we die last niet voorkomen, maar wellicht wel verlichten. Dat motiveert mij, want ik weet dat het anders kan en daarom wil ik jullie graag helpen.

Je kunt mij bellen of mailen voor advies en een gratis kennismakingsgesprek:
...

place
Werkgebied Loosdrecht
grade9 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual4videocam1
6. Paul Schulte
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Loosdrecht

Paul Schulte is mediator gespecialiseerd in echtscheiding en einde samenleving,
familie- en erfrecht en verleent diensten en advies op deskundige en persoonlijke betrokken wijze.

Waar het om gaat is: duidelijkheid scheppen over wonen en inkomen, nu en straks. Met mediation en financieel advies kunt u verantwoorde keuzes maken. Dit in beider belang en dat van kinderen.

Wij brengen alles in kaart, u bepaalt de uitkomst en ... de kosten. Maak daarover een afspraak door contact op te nemen met:

mr P.M. Schulte (Paul) - mediator, notarieel jurist - FEA-scheidingsplanner.

Specialisaties: alimentatie, pensioen, privévermogen: schenking, erfenis, huwelijksvoorwaarden, eigen bedrijf. International divorce; internationaal huwelijksgoederenrecht (matrimony/prenuptional contract)

Een kwart in Nederland trouwt op huwelijksvoorwaarden, maar wat stond er eigenlijk in de akte?

Fiscaal vrije schenking voor woning van kind, dat was mooi, maar wat nu als ze uit elkaar gaan?

Hoe kan je elkaar nog uitkopen met zo'n enorm gestegen marktwaarde?

Mag ik de woning deels aan mijn partner weggeven, zodat de kinderen niet hoeven te verhuizen?

Kunnen we later verrekenen? Waar kan ik wonen, hypotheek krijgen en weer een woning vinden?

Hoe zit het met de nieuwe wet op de gemeenschap van goederen en alimentatie etc.

Wij hebben de deskundigheid in huis en QuickMediator kan de hypotheekvraag beantwoorden, inclusief de oplossing aanreiken om de huidige woning fiscaal zo gunstig mogelijk aan te houden.
...

place
Werkgebied Loosdrecht
grade8 beoordelingen
timelapse10 jaar in bedrijf
proceskosten gratis via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
7. Venema Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Loosdrecht

Nu is het nog chaotisch en ervaart u mogelijk veel druk.
Omdat er zoveel meningen zijn weet u niet meer zo goed wat te doen.

Ik kan u hierin bijstaan door met u een stabielere omgeving te creëren.
Deze creëren we door makkelijke communicatie maar ook door snelle en duidelijke afspraken en regels voor alle betrokken partijen.

Als je bijvoorbeeld gaat scheiden, komt er ontzettend veel op je af. Er moet veel geregeld worden en vaak heeft een scheiding ook direct invloed op je financiële situatie. Deze kosten kunnen gemakkelijk oplopen tot duizenden euro’s. Maar zo hoeft het gelukkig niet te zijn!

Scheiden via een advocaat is aan te raden als jullie in ‘staat van oorlog’ verkeren.
Zo niet, en jullie hebben de intentie om er op een of andere manier samen uit te komen, dan is echtscheiding via mediation ook financieel een stuk aantrekkelijker. Het hele spel met advocaten en rechters is hierdoor niet meer nodig.

Als echtscheiding mediator help ik jullie tot elkaar te komen, de communicatie met jezelf en je partner aan te gaan en vanuit dit bredere perspectief goede afspraken te maken. En de tarieven van een advocaat zijn over het algemeen hoger dan die van een mediator. Bovendien hebben jullie dan samen 1 mediator tarief en dus afzonderlijk maar de helft van de kosten.

Twijfel je nog over het inschakelen van een mediator?
Vraag je dan ook eens af wat het zou kosten om niet voor mediation te kiezen.
Wat kost het conflict je nu al aan tijd, energie en geld? En wat zou het kosten om het conflict op een andere manier op te lossen?
Bijvoorbeeld als beide partijen een advocaat inschakelen en het op een rechtszaak laten aankomen? Wegen de kosten van mediation hier tegenop?
...

place
Werkgebied Loosdrecht
grade3 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual1
8. Match & Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Loosdrecht

Mijn naam is Laura Verheijen en ik ben mediator met specialisatie scheidingsbemiddelaar in de regio Midden-Nederland.

Allereerst een compliment dat jullie mediation overwegen, dat betekent dat jullie er samen uit willen komen!

Ik ben mij in scheidingsbemiddeling gaan specialiseren omdat ik in zowel mijn werk als in mijn omgeving zag hoe veel er mis kan gaan bij een scheiding en hoe belangrijk het is om bijvoorbeeld je kind een stabiele basis mee te geven. Het belang van het kind staat bij mij altijd voorop. Maar ook als er geen kinderen bij betrokken zijn moet er vaak nog veel geregeld worden, denk bijvoorbeeld aan verkoop van een huis of verdeling van de inboedel, regelen van pensioenen, eventueel alimentatieberekeningen. Dan is het fijn als er iemand is die je daarbij van A tot Z begeleidt.

Ga je uit elkaar dan is dat een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. In onze gesprekken gaan we daar uitgebreid op in. Het doel is dat jullie op een goede manier uit elkaar gaan waarbij beide partijen tevreden zijn over het resultaat, er duidelijke afspraken gemaakt worden en er op een goede manier met elkaar gecommuniceerd kan worden. Ik begeleid jullie om op een goede manier uit elkaar te gaan en “ontzorg” jullie vanaf het moment dat we samen aan tafel gaan zitten. We lopen samen door alle zaken die geregeld moeten worden en we maken een actieplan. Uiteraard zorg ik ervoor dat er een ouderschapsplan wordt opgesteld (als er kinderen bij betrokken zijn), er een convenant of vaststellingsovereenkomst komt en het convenant wordt ingediend bij de rechtbank.

Samen gaan we aan tafel met mijn motto “leef in het heden, leer van het verleden en geloof in de toekomst”.
...

place
Werkgebied Loosdrecht
grade2 beoordelingen
timelapse12 jaar in bedrijf
Scherpe tarieven via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.

Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.