Vind een top 10 Uitvaartverzorger in Hilversum

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
uitvaartverzorger.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Uitvaartverzorgers in Hilversum

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 uitvaartverzorgers in Hilversum. Het meest complete overzicht. Een persoonlijk en waardig afscheid met de beste uitvaartverzorgers in uw regio.

In Hilversum kunt u een uitvaartverzorger vinden om de uitvaart geheel naar wens en budget in te vullen. De uitvaartverzorger, ook wel begrafenisondernemer genoemd, biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart in regio Hilversum geregeld moet worden. De opbaarlocatie of condoleance bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie.

• Begrafenis: een traditionele begrafenis, met onder andere keuzes over het soort kist, de grafsteen en de catering na de uitvaart.
• Crematie: een crematies, met onder andere keuzes over het crematorium, de urn en de rouwadvertenties.

In Hilversum hebben wij 10 goede uitvaartverzorgers gevonden. De uitvaartverzorgers of begrafenisondernemers in Hilversum hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.7. Welke uitvaartverzorger u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de uitvaartverzorging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende uitvaartverzorgers. Zo kunt u eenvoudig de uitvaartverzorgers vergelijken en de uitvaartverzorger kiezen die bij u past.
Lees meer...
Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding.jpg
331
1. Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
Direct beschikbaar
10,0 (28)

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding in de regio Amersfoort. Terug kunnen kijken op een mooi en warm persoonlijk afscheid biedt veel troost. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit het hart. Bij mij staan aandacht en tijd bovenaan en samen maken zij kwaliteit. Ik doe het graag goed en anders niet! Bel mij gerust voor meer informatie.

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en bij het herinneren van uw dierbare. Ik begeleid u bij het afscheid nemen op een informele en betrokken manier en helemaal op een wijze die bij u past.

Linda is als gastdocent betrokken bij Meander Uitvaartopleidingen, een kwalitatieve post -HBO opleiding voor het vak van Uitvaartbegeleiding. Regelmatig heeft zij dan ook stagiaires van deze opleiding meelopen in haar mooie uitvaartonderneming.

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding werkt o.a. samen met de faciliteiten van CBA Amersfoort. Waardoor u , uw familie en naasten gebruik kunnen maken van de rouwkamers op Rusthof, als u niet voor een thuisopbaring kiest. U heeft 24 uur per dag toegang tot deze sfeervolle ruimten. U kunt dan afscheid nemen in de dagen tot de uitvaart wanneer u wilt.

Kinderen staan midden in het leven. Maar ook zij krijgen te maken met de dood. Naast uitvaartbegeleider ben ik zelf ook moeder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo veel mogelijk bij een uitvaart worden betrokken. Juist voor kinderen is het belangrijk om ook gehoord en gezien te worden tijdens deze dagen.

De kosten van een uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk. U kunt denken aan een totaalbedrag van € 4.500 tot € 10.000 en meer. Tijdens de begeleiding geef ik u zo snel mogelijk een gespecificeerde kostenindicatie. Ongeacht waar u verzekerd bent kan ik de uitvaart voor u begeleiden. De slotnota zal nooit een verrassing zijn.

Over Linda persoonlijk:
Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 zussen en hardwerkende ouders, die mij veel van de wereld hebben laten zien. Mijn loopbaan startte ik na de hotelschool in het Hilton hotel in Amsterdam.

Vervolgens werkte ik de afgelopen 20 jaar voor 3 organisaties in Sales en Marketing. Ik ben een echt mensenmens, praktisch en heb oog voor detail. Het roer heb ik in 2015 helemaal omgegooid om vanuit mijn hart te kunnen werken en maximale dienstbaarheid te bieden. De uitvaartwereld een heel klein stukje mooier maken door tijd en aandacht te bieden.

Het vak van uitvaartbegeleider heb ik gedoceerd gekregen door Marjon Klaassen, eigenaar van één van de beste opleidingen in deze branche, Meander uitvaartopleidingen.

Ervaring om dit mooie vak uit te oefenen heb ik opgedaan, op het gebied van laatste verzorging bij het CMO en op het gebied van uitvaartbegeleiding bij een prachtig uitvaartbedrijf in de buurt van Rotterdam.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
28 beoordelingen
17 jaar in bedrijf
Noach Uitvaartzorg .jpg
32
TOP PRO
2. Noach Uitvaartzorg
Reageert binnen 1 uur
Gratis kennismakingsgesprek
9,9 (99)

Noach Uitvaartzorg is ons familiebedrijf. Wij runnen deze met ziel en zaligheid, dag en nacht.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken.
Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.
Bjorn heeft alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken zijn assortiment compleet.
Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kan nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.
Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
99 beoordelingen
In Memoriam Uitvaarten.jpg
172
TOP PRO
3. In Memoriam Uitvaarten
Reageert snel
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerk Dementievriendelijk
9,9 (46)

Een persoonlijke uitvaart is mijn missie.

Professionele, warme en unieke uitvaartzorg en uitvaartbegeleiding door Monique Houtzager in Weesp, Gooi en Vechtstreek e.o. (op verzoek ook daarbuiten, zoals in Flevoland, Utrecht en Amsterdam). Ik werk niet alleen persoonlijk, maar ben ook specialist in het vormgeven van een uitvaart met een persoonlijke touch. Soms is het groots en soms zit het juist in kleine dingen. Ik doe dat met veel aandacht en passie. Ik neem alle tijd voor het afscheid van uw geliefde en luister goed naar al uw wensen. U hoeft bij mij niet alle beslissingen in één dag te nemen. Een goed afscheid is een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene, maar óók bij diens nabestaanden, want zij moeten verder. Door mijn brede werkervaring in de uitvaartbranche sinds 2010 ken ik álle mogelijkheden van persoonlijk en eigentijds afscheid nemen. Met elkaar zoeken we naar een mooie passende invulling van het afscheid, een crematie of begrafenis, ook kerkelijk.

Tevens ben ik getraind in dementievriendelijke uitvaartzorg. Samen bespreken we hoe we uw naaste met dementie zo goed mogelijk kunnen betrekken bij het afscheid.

Ik ben een onafhankelijke uitvaartondernemer. Dat wil zeggen: ik ben niet gebonden aan een locatie, u kunt via mij de opbaar- en uitvaartlocatie kiezen die u wenst. In Memoriam Uitvaarten werkt samen met uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in heel Nederland. Daarnaast maakt het niet uit bij welke verzekeraar de overledene verzekerd is. Het verzekerde bedrag wordt te allen tijde uitgekeerd aan de nabestaande(n) als u de uitvaart laat verzorgen door In Memoriam Uitvaarten. Desgewenst regel ik - als extra (gratis) service - ook alles voor u rondom de afhandeling en uitbetaling van de uitvaartverzekering.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
46 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste uitvaartverzorgers aan te vragen
Uitvaartverzorging Myosotis.jpg
111
6. Uitvaartverzorging Myosotis
Reageert snel
Keurmerk Uitvaartzorg
Voorbespreking is kosteloos
9,8 (58)

Uitvaartverzorging Myosotis werd in 1997 opgericht en betekend ‘vergeet mij niet’. Het onderstreept meteen de missie van het bedrijf: de overledene op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier herinneren en zorgen dat deze herinneringen bewaard blijft voor de nabestaanden.

Uitvaartverzorging Myosotis is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart altijd persoonlijk en uniek zou moeten zijn. Oprichters Bob en Charles werkten samen in de zorg en hadden in die context veel te maken met de dood. De uitvaarten die zij bezochten waren vaak traditioneel en standaard. Veel begrafenissen en crematies verliepen op eenzelfde manier, waarbij (te) weinig echte aandacht werd besteed aan de overleden persoon.

Wie was hij of zij? Hoe zag het leven van deze persoon eruit en wat heeft hij of zij betekend voor de mensen om zich heen? In de plechtigheden die Charles en Bob bezochten, werden deze vragen vaak niet beantwoord. Dat moest toch beter kunnen? Een uitvaart moet persoonlijk zijn, vonden zij. Waarbij het leven van de overledene centraal staat en de invulling van het afscheid niet door de uitvaartondernemer, maar door de familie en vrienden van de overledene bepaald zou worden.

Met ruim 23 jaar ervaring is Uitvaartverzorging Myosotis een begrip in de regio Amsterdam, Amstelveen en Weesp e.o. In de verdrietige en tegelijkertijd hectische periode tussen een overlijden en uitvaart staat ons team voor u klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te ontlasten. Wij vinden het belangrijk een uitvaart te verzorgen die persoonlijk is, die past bij de overledene en past bij de situatie. Voor iedere wens, ieder geloof en iedere portemonnee kunnen wij het afscheid verzorgen. Een grootse uitvaart waarbij het leven gevierd wordt of juist een sombere plechtigheid.
Bij Myosotis is veel mogelijk.

Onze locaties:

Uitvaartcentrum Myosotis, Utrechtseweg 110-B te Weesp
Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster, Rozenburglaan 7 te Amsterdam
Kantoor en informatiecentrum Myosotis, Stationsstraat 24 te Amstelveen

U kunt ook een andere uitvaartlocatie kiezen. Wij verzorgen uitvaarten in uitvaartcentra, crematoria en op begraafplaatsen door geheel Nederland.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
58 beoordelingen
24 jaar in bedrijf
Uitvaart 24.jpg
51
TOP PRO
7. Uitvaart 24
Reageert snel
Keurmerk Dementievriendelijk
Bekend van TV! RADAR & KASSA
9,7 (1343)

Uitvaart24 is overtuigd dat persoonlijke uitvaartverzorging niet duur hoeft te zijn. Elk mens verdient een waardige uitvaart, ook iemand met een kleiner budget. Uitvaart24 zorgt daarvoor. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij haar betrokken medewerkers ook lokaal de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt als u dat wenst. Of het nu gaat om een budget uitvaart, een uitvaart in uw eigen achtertuin, een uitvaart in de kerk of een uitvaart in een voetbalstadion! Bij Uitvaart24 is alles mogelijk en bespreekbaar. Met meerdere locaties kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van een grote organisatie.

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het vaak lastig is het budget goed in de gaten te houden. Voor Uitvaart24 staat daarom transparantie hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat ze voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Uw budget is altijd de maat.

Uitvaart24 is opgericht door Jan-Jaap Palma. Jan-Jaap is zijn onderneming gestart omdat hij zag dat veel uitvaartverzorgers niet transparant zijn over de kosten. Dat moet en kan anders. Uitvaart24 is de eerste partij die landelijk uitvaartprijzen durfde te communiceren. Uitvaart24 is daardoor snel gegroeid en is intussen uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere locaties, eigen rouwvervoer, koelingen en een groot en toegewijd team van uitvaartverzorgers in het hele land.

Door goede overeenkomsten met leveranciers en korte lijnen met uitvaartverzorgers regelt Uitvaart24 een goed verzorgde uitvaart tegen een vaste (lage) prijsstelling. Het afscheid van uw dierbare wordt een blijvend mooie herinnering. Uitvaart24 zorgt ervoor dat alles wat met u wordt afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Correct, invoelend, professioneel en passend bij elke gelegenheid. Zonder verrassingen achteraf.

Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. Uitvaart24 is van oorsprong uitvaartondernemer, en geen verzekeringsmaatschappij. En dus ook niet belast met hoge overheadkosten. Zij kunnen de tarieven laag houden, terwijl dat geen afbreuk doet aan de waardigheid van de plechtigheid.

TV:
Uitvaart24 mag met enige regelmaat aanschuiven bij bijv. KASSA en RADAR vanwege haar uitgesproken mening over de uitvaartbranche.
Deze uitgesproken mening staat haaks op het belang van de uitvaartbranche en dit wordt Uitvaart24 dan ook niet in dank afgenomen!

Landelijk:
Uitvaart24 is werkzaam in geheel Nederland. dankzij een landelijk netwerk is Uitvaart24 in staat om lokaal een uitvaart te verzorgen zonder bijkomende kosten.

Uitvaart24, Helder en transparant!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
1343 beoordelingen
Sterre Uitvaartzorg Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland.jpg
15
9. Sterre Uitvaartzorg Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland
Reageert snel
Keurmerk Eerlijke uitvaarten
9,5 (12)

U en uw dierbaren staan bij mij altijd centraal. Ik geef altijd alles om van iedere uitvaart een Unieke ervaring te maken. Dus niets is standaard en ik probeer alles te realiseren wat uw wensen ook maar zijn. "Kan niet" komt in mijn woordenboek dan ook niet voor. Ik wil er daarom dan ook letterlijk dag en nacht voor u zijn en niets is mij teveel. Daarvoor reken ik een heel eerlijk tarief en stel een realistische begroting van tevoren voor u op.

Sinds 1 November 2020 ben ik aangesloten bij het keurmerk "Eerlijke uitvaarten". Dit betekent dat ik de uitvaart uitvoer voor een van tevoren afgesproken vast tarief. Alle andere kosten zoals bijvoorbeeld: Uitvaartkist, rouwauto, verzorging, bloemen, kaarten etc. worden 1 op 1 doorberekend. U ontvangt alle facturen van mijn toeleveranciers. Dus volledige transparantie!
Ik begeleid al uitvaarten vanaf 1985 waarvan sinds Januari 2016 als zelfstandig uitvaart ondernemer.
Tevens heb ik ruime ervaring als Funerair spreker en stel met u samen een compleet In Memoriam (levensverhaal van geboorte tot het overlijden) op en draag deze op de dag van uitvaart uit mijn hart voor.
Afspraak is afspraak en dat geldt zeker ook voor het vooraf besproken budget.
Ik regel echt de complete uitvaart van a tot z. U geeft uw wensen aan en u mag er op vertrouwen dat ik verder "alles" regel.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hilversum
12 beoordelingen
5 jaar in bedrijf
Miltenburg Uitvaartverzorging.jpg
7
10. Miltenburg Uitvaartverzorging
Keurmerk Uitvaartzorg
8,8 (17)

Zorg en aandacht voor de uitvaart

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in persoonlijke sfeer. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Wij werken op een toegankelijke en betrokken manier en staan voor een prettig, huiselijk gevoel, met oog voor detail, en zicht op kosten.

Het gaat ons om een uitvaart die recht doet aan het leven

Miltenburg Uitvaartverzorging is al meer dan 20 jaar een begrip in Odijk en verre omtrek. We werken in de driehoek Wijk bij Duurstede, Houten en Zeist. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Ons ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak. Uw wensen staan daarbij voorop.

Onze medewerkers zijn bekend in alle werkzaamheden van de uitvaart. Ze maken de rouwcirculaires, verzorgen de overledene en organiseren het afscheid tot in detail. U heeft doorgaans één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken. En, die u bijstaat in de aanloop naar het afscheid.

Maatschappelijk betrokken

Miltenburg Uitvaartverzorging is betrokken bij de regio. We zetten ons dan ook in voor lokale initiatieven en geven graag meer informatie en voorlichting over uitvaarten. Ook werken we nauw samen met organisaties in de omgeving. Locatiebedrijven, vervoerders, bloemisten, de makers van reportages en gedenkmonumenten.
...

Gratis en vrijblijvend
Melkpad 21A, Hilversum
17 beoordelingen
14 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste uitvaartverzorgers aan te vragen
Filters
Soort uitvaart
Uitvaartverzorger nodig
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger kost gemiddeld tussen de Een uitvaartverzorger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een uitvaartverzorger kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

3000
4000
10000
12000

Veelgestelde vragen

Wat doet een uitvaartverzorger?

Als u een dierbare verliest breekt voor u als nabestaande een zware periode aan. U heeft niet alleen een zwaar verlies te verwerken, maar u moet ook allerlei zaken regelen. Denk daarbij aan de uitvaart zelf, maar ook aan de uitvaartceremonie en eventuele rouwberichtgeving. Daarnaast moet u kiezen wat er met het lichaam van uw dierbare moet gebeuren. Een uitvaartverzorger in Hilversum kan u daarbij ondersteuning bieden. Maar wat doet een uitvaartverzorger precies?

DE ROL VAN DE UITVAARTVERZORGER
De werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn zeer divers. In grote lijnen biedt de uitvaartverzorger of begrafenisondernemer, ondersteuning aan nabestaanden. Hij of zij zorgt voor een juiste organisatie van de uitvaart en alles wat daaromheen geregeld moet worden. Ook geven uitvaartverzorgers adviezen aan nabestaanden over alle praktische zaken die bij het overlijden van een dierbare komen kijken. Kortom, u wordt als nabestaande in alles bijgestaan door de uitvaartverzorger. Zowel voor, tijdens, als na de uitvaartceremonie.

BEZIG ZIJN MET ROUWVERWERKING
Doordat de uitvaartverzorger u als nabestaande begeleidt bij het maken van moeilijke keuzes, kunt u bezig zijn met rouwverwerking. Voorbeelden van keuzes die de uitvaartverzorger u voorlegt zijn de uitvaartwensen en de kosten die daarbij komen kijken. Als de overledene zijn of haar wensen niet heeft laten vastleggen, zal u bijvoorbeeld moeten beslissen wat de opbaarlocatie moet zijn. Ook moet er vaak snel door u als nabestaande beslist worden of uw dierbare begraven of gecremeerd moet worden. Zoals de uitvaartverzorger u zal vertellen, hebben andere zaken zoals de rouwkaart, de condoleance en eventuele rouwadvertentie minder haast.
Lees meer...

Wat kost een uitvaartverzorger in Hilversum?

Mensen die de uitvaart moeten regelen van een dierbare hebben het emotioneel vaak zwaar. Daarom kiezen veel nabestaanden voor een uitvaartverzorger uit Hilversum. De uitvaartverzorger, ook wel begrafenisondernemer genoemd, biedt nabestaanden ondersteuning bij alles wat er rondom een uitvaart geregeld moet worden. De opbaarlocatie bijvoorbeeld, maar ook de keuze voor een begrafenis of een crematie. Deze ondersteuning wordt doorgaans als geruststellend ervaren. Nabestaanden kunnen hierdoor de tijd nemen voor hun rouwverwerking. Maar wat kost een uitvaartverzorger in Hilversum eigenlijk?

ONDERNEMINGEN IN UITVAARTZORG
In de meeste gevallen maken de kosten voor de uitvaartverzorger deel uit van de gehele uitvaart. Dit komt doordat uitvaartverzorgers doorgaans in dienst zijn van een uitvaartonderneming. Voor nabestaanden die de uitvaart moeten regelen, betekent dit dat zij met één partij te maken hebben. Soms heeft de overledene vast laten leggen welke uitvaartonderneming zijn of haar voorkeur had. Ook komt het echter vaak voor dat hierover geen afspraken zijn gemaakt. Om een juiste keuze te maken tussen de verschillende uitvaartverzorgers in Hilversum, is het raadzaam om 3 of 4 prijsopgaves op te vragen.

DE KOSTEN VAN EEN UITVAART
De uiteindelijke kosten voor een uitvaart verschillen namelijk per uitvaartonderneming. Dit komt uiteraard door de verschillen in persoonlijke wensen, maar ook door de verschillende tarieven die gehanteerd worden. Waar u dan aan moet denken? Kiest u voor een begrafenis of een crematie bijvoorbeeld. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor de opbaarlocatie en de aankleding en catering van de condoleance. Verder zijn er de kosten voor de rouwberichtgeving en dus ook voor de uitvaartverzorger.
Lees meer...

Wat kost een begrafenis in Hilversum?

Een dierbare van u komt te overlijden en hij of zij gaf tijdens het leven aan begraven te willen worden. Als de overledene hiervoor geen verzekering heeft afgesloten, kan een begrafenis flink in de kosten lopen. Dit wordt vaak door mensen onderschat. Want wat kost een begrafenis eigenlijk? In Nederland liggen de kosten voor een begrafenis ongeveer tussen de € 7.000 en € 10.000. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren.

DE LAATSTE RUSTPLAATS
Persoonlijke wensen zijn van invloed op de hoogte van de begrafeniskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type kist. Dit kan variëren van een basisvariant tot aan een luxe variant. Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een laatste rustplaats in de vrije natuur. Laatstgenoemde heet natuurbegraven. De kosten hiervoor liggen vaak hoger dan die van een traditionele begraafplaats. Wel is het zo, dat u bij natuurbegraven nooit meer iets hoeft te regelen of te betalen. Dat is anders bij een traditionele begraafplaats. Dan moet u na verloop van tijd bijvoorbeeld beslissen of u de grafrechten wilt verlengen.

UITVAARTVERZORGER EN UITVAARTONDERNEMING
Kiest u voor een traditionele begrafenis, dan komen hier uiteenlopende kosten bij kijken. Denkt u dan aan de keuze voor de kist, een grafsteen en de kosten voor de uitvaart zelf. Hoeveel gasten wilt u bijvoorbeeld uitnodigen? En wilt u hen ook iets te eten en drinken aanbieden? U kunt hierin begeleid worden door een uitvaartverzorger. Hij of zij helpt u bij het maken van deze keuzes en zal u aangeven wat de kosten zullen zijn. Alle kosten – inclusief de kosten voor de uitvaartverzorger – betaalt u aan de door u gekozen uitvaartonderneming.

Het is raadzaam hier 3 of 4 offertes voor op te vragen, zodat u goed kunt inschatten wat de totale kosten zijn.
Lees meer...

Wat kost een crematie in Hilversum?

Tegenwoordig wordt in Nederland vaker voor een crematie dan voor een begrafenis gekozen. Naast persoonlijke voorkeuren zijn ook de kosten van invloed op deze keuze. Cremeren is over het algemeen goedkoper dan begraven. Maar wat kost een crematie precies? Voor een crematie betaalt u al snel tussen de € 4.000 en € 7.000. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld wordt in Nederland in totaal ongeveer € 6.000 voor een crematie betaald.

PERSOONLIJKE WENSEN
Net zoals bij begraven het geval is, komen er bij cremeren veel keuzes kijken. Keuzes die u maakt op basis van persoonlijke wensen. Denkt u dan aan de keuze voor de kist bijvoorbeeld, maar ook aan de opbaarlocatie, de rouwadvertentie, een rouwboeket en de uitvaartdienst. De kosten voor de crematie zelf moeten ook in ogenschouw genomen worden. Deze verschillen per crematorium. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor rond de € 1.300. Kiest u voor een crematie in het weekend? Houd dan rekening met een weekendtoeslag. Dit zijn extra kosten voor de crematie zelf maar ook voor andere uitvaartonderdelen.

BEGELEIDING DOOR EEN UITVAARTVERZORGER
Om u bij alle keuzes in deze zware tijd te begeleiden is de uitvaartverzorger u graag van dienst. Hij of zij legt u alles voor wat er bij een crematie komt kijken. Ook zal de uitvaartverzorger aangeven wat hiervoor de kosten zijn. Zo kunt u de tijd nemen voor rouwverwerking. Doorgaans werkt de uitvaartverzorger voor een uitvaartonderneming. Wij raden u aan om 3 of 4 offertes op te vragen van uitvaartondernemingen in Hilversum
Lees meer...

Wat te doen bij overlijden?

Er komt van alles op u af als u een dierbare verliest. In een emotioneel zware tijd moeten nabestaanden allerlei praktische zaken regelen en belangrijke keuzes maken. Terwijl rouwverwerking centraal zou moeten staan. Precies om die reden kunt u als nabestaande voor een uitvaartverzorger uit Hilversum kiezen. Hij of zij begeleidt u bij alle zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast geeft de uitvaartverzorger aan welke keuzes u wanneer moet maken en wat hiervoor de kosten zijn.

HET OVERLIJDEN MELDEN
De eerste stap die nabestaanden moeten nemen is het overlijden melden. Zo zal de huisarts meteen een Verklaring van overlijden moeten invullen. Verder moet u aangifte bij de gemeente van Hilversum doen van het overlijden (met de overlijdensverklaring). De gemeente maakt vervolgens een Akte van overlijden op. Ook moet de uitvaart zo snel mogelijk geregeld worden. Het is in Nederland wettelijk verplicht om een overledene binnen zes werkdagen te cremeren of te begraven. Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de uitvaartverzorger. Daarom doet u er verstandig aan het overlijden ook meteen bij de uitvaartverzorger te melden.

DE UITVAARTVERZORGER ONTZORGT
Naast de praktische zaken zal de uitvaartverzorger u ook begeleiden bij het maken van keuzes. Als u de keuze voor cremeren, begraven of natuurbegraven heeft gemaakt moet u bijvoorbeeld ook kiezen waar de opbaarlocatie zal zijn. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden over de rouwberichtgeving, de condoleance, de uitvaartceremonie zelf en eventuele catering. Een uitvaartverzorger kan u volledig ontzorgen en helpen de juiste keuzes te maken. Maar al deze keuzes brengen kosten met zich mee. U doet er daarom verstandig aan om 3 of 4 offertes op te vragen alvorens u voor een uitvaartonderneming uit Hilversum kiest.
Lees meer...

De beste uitvaartverzorger in Hilversum?

Het vinden van de juiste uitvaartverzorger in Hilversum is een heel persoonlijke keuze. Om die keuze te maken hebben we alle informatie die te vinden is over uitvaartverzorgers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste uitvaartverzorger is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden uitvaartverzorgers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Begrafenissen of crematies? Religieus? Persoonlijke benadering?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle uitvaartverzorgers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere uitvaartverzorger gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE UITVAARTVERZORGERS IN Hilversum
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste uitvaartverzorgers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de uitvaartverzorger in Hilversum gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 uitvaartverzorgers in Hilversum die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat een uitvaartondernemer die in het bezit is van het keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren.
Lees meer...

Keurmerk Uitvaartzorg

Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland te stimuleren om nog transparanter en betrouwbaarder te zijn. Het Keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest
Lees meer...

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Het kwaliteits Register Uitvaartverzorgers is een initiatief van Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger.
Lees meer...

Eerlijke Uitvaarten

Eerlijke Uitvaarten wil de vernieuwende en stuwende kracht zijn achter eerlijk zaken doen in de uitvaartbranche. Daarbij is transparantie het sleutelwoord.

Vertrouwen
Op het moment dat u met het overlijden geconfronteerd wordt van iemand van wie u heel veel houdt, stort uw wereld even in. U kunt meestal niet meer helder nadenken en zit vooral in een enorm verdriet. U bent ontzettend kwetsbaar. Het maakt niet uit hoe assertief u anders bent, dán bent u het even niet. Op dat moment wil en móet u iemand naast u hebben staan die u helemaal kunt vertrouwen.

Een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat is iemand die u helemaal kunt vertrouwen.

Transparant
In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een Eerlijke Uitvaarten-uitvaartverzorger één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening. Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt 1-op-1 doorberekend. Dus zonder marges, toeslagen, winstopslag of hoe dat ook genoemd wordt.

Kortom, de kist, de kaarten, bloemen, de koeling, schaarwagen, vervoer, alles tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger. Anders heeft de uitvaartverzorger immers belangen bij uw keuzes.

Op verzoek kan de uitvaartverzorger zijn inkoopfacturen ook laten zien. Dat is transparant, dat is eerlijk.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste uitvaartverzorgers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste uitvaartverzorgers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste uitvaartverzorgers actief in Hilversum.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.