trustoo.nl logo.png
De beste 725+ Mediators voor jou

Vind een top 10 Mediator bij jou in de buurt

Selecteer de reden voor de mediation
Plaats
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle mediators in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 mediators in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Scheiding / uit elkaar
Nalatenschap / erfenis
Omgangsregeling / alimentatie
Familieconflict
Arbeidsconflict / ontslag
Ziekteverzuim
Bouw- of huur conflict
Conflict over contracten
Zakelijk conflict
Conflict met overheid
Conflict met buren / omgeving
Letsel of gezondheid
Overige mediation

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score

Recente blogartikelen over mediators
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door mediators op Trustoo

Mediation in Nederland

Bij Trustoo geven wij jou het meest complete overzicht van de beste mediators in Nederland

Een conflict, of het nu gaat om een scheiding of een arbeidsconflict, kan vaak complex en uitdagend zijn. Daarom is mediation een krachtig instrument om deze conflicten op te lossen. De rol van een mediator is hierbij cruciaal. Bij mediation wordt een neutrale derde partij, de mediator, ingeschakeld om te bemiddelen tussen de conflicterende partijen. Het doel is om tot een gezamenlijke oplossing te komen. De mediator faciliteert de communicatie en helpt de partijen hun belangen te identificeren en te onderhandelen.

Kiezen voor de beste mediator in Nederland

Het kiezen van de juiste mediator is essentieel voor het slagen van de bemiddeling. De beste mediator is niet alleen deskundig en ervaren, maar ook empathisch en onpartijdig. Het is belangrijk dat je je comfortabel en begrepen voelt bij de mediator. Bij Trustoo kan je vier offertes van lokale mediators in Nederland vergelijken om de beste keuze te maken.

De kracht van het vergelijken van offertes

De kosten en voorwaarden voor mediation kunnen sterk variëren in Nederland. Daarom is het verstandig om bij Trustoo vier offertes te vergelijken voordat je een keuze maakt. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten en helpt je bij het vinden van de mediator in Nederland die het beste bij je behoeften past.

Mediation bij scheiding: het belang van een scheidingsmediator

Bij een scheiding komen vaak veel emoties kijken. Een scheidingsmediator in Nederland zorgt voor een veilige en respectvolle communicatie tussen de partijen. Deze professional helpt bij het opstellen van een ouderschapsplan, bemiddelt in de verdeling van bezittingen en ondersteunt bij het treffen van afspraken rondom de alimentatie. Door de hulp van een scheidingsmediator kan een scheiding op een harmonieuze en minder conflictueuze manier verlopen.

Omgangsregeling en alimentatie: hoe mediation kan helpen

Bij een scheiding of uit elkaar gaan, kunnen er vraagstukken ontstaan rondom de omgangsregeling en alimentatie. Een mediator in Nederland kan helpen bij het opstellen van een eerlijke en werkbare regeling. Door de belangen van beide partijen in kaart te brengen, kan de mediator bijdragen aan een overeenkomst waarin iedereen zich kan vinden.

Familieconflict: de rol van mediation

Mediation kan ook nuttig zijn bij het oplossen van familieconflicten buiten echtscheiding, zoals erfeniskwesties of geschillen tussen ouders en kinderen. Familieconflicten kunnen complex zijn en diep ingrijpen in het persoonlijke leven. Mediation kan hierbij een uitweg bieden. De mediator creëert een veilige omgeving waarin elk familielid zijn of haar verhaal kan doen, zorgen kan uiten en wensen kan bespreken. Hierdoor kan het begrip tussen familieleden groeien en kan er gewerkt worden aan een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is.

Arbeidsmediation bij arbeidsconflict of ontslag

Een arbeidsconflict of ontslag kan stressvol zijn en grote gevolgen hebben voor zowel werknemer als werkgever. Een arbeidsmediator in Nederland kan van grote waarde zijn bij het oplossen van arbeidsconflicten of ontslagkwesties. Een mediator die zich richt op arbeidsconflicten kan de communicatie tussen werkgever en werknemer verbeteren, de onderliggende problemen aanpakken en helpen bij het onderhandelen over een regeling die voor beide partijen werkt.

Conflict met de buren en de rol van mediation

Ook bij conflicten met de buren kan mediation in Nederland een effectieve oplossing bieden. Een mediator kan helpen bij het communiceren over de problemen, het vinden van een compromis en het verbeteren van de relatie tussen de buren.

Het vergelijken van offertes bij Trustoo

Om de meest passende mediator in Nederland te vinden, is het vergelijken van offertes essentieel. Via Trustoo kun je eenvoudig vier offertes van mediators in Nederland aanvragen en vergelijken. Dit geeft je inzicht in de kosten, de aanpak en de ervaring van de mediators . Door te vergelijken, vind je de mediator in Nederland die het beste aansluit bij jouw situatie en behoeften.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte mediator voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste mediators bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste mediators bij jou in de buurt

We laten de beste mediators zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke mediator jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen mediators.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de mediators die je het meest aanspreken. De meeste mediators reageren binnen 24 uur. Vind de beste mediator met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste mediator voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

Bereken hier de kosten voor jouw opdracht
80
120
180
200

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over mediators of wil je meer inzicht krijgen in hun werkzaamheden? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over bemiddelaars in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare mediator?

De beste mediator in Nederland?

Wat kost een mediator in Nederland?

Wat doet een mediator?

Wat kost mediation?

Wat doet een mediator bij scheiding?

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...