doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Mediator in Horst

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediatorsvg

Mediators in Horst

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 29 mediators in Horst. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Horst kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Horst kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Horst hebben wij 29 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Horst hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.9. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual1
1. Schouten Mediator # Advocaat
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
local_offerDirect beschikbaar
9,2

Inmiddels ben ik bijna 20 jaar advocaat. Ik werk niet voor niets op die gebieden waar het dichtbij de mensen komt: het arbeidsrecht en familierecht. Eerder heb ik ook gewerkt in diverse andere rechtsgebieden (strafrecht, huurrecht, sociale zekerheid en verbintenissenrecht), zodat ik een brede kijk heb op de praktijk.

In juridische kwesties kom je regelmatig op het kruispunt van enerzijds regels en theorie en anderzijds de praktijk. Het is niet altijd eenvoudig om daarin een goed evenwicht te vinden. Daarin ligt, wat mij betreft, vaak wel de uitdaging.

Soms volstaat het om je gelijk te kunnen hebben én te krijgen.

In andere gevallen heb je wat minder aan je gelijk alleen en ben je meer gebaat bij deels gelijk en daarnaast een oplossing, waar je in de (dagelijkse) praktijk misschien wel veel meer aan hebt. Als mediator houd ik me hier uiteraard ook mee bezig.

Over mezelf geven mensen mij terug dat ze me ervaren als: “mensenmens”, invoelend, betrokken, nuchter, analytisch, direct, snel tot de kern van het probleem komen, relativeren, warm, humor.

Verder heb ik plezier in lekker eten, goed gezelschap, motorrijden, lekkere muziek, een goed boek en het leven zelf!

Ik nodig u graag uit om kennis te maken en uit te vinden wat ik voor u kan betekenen!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade42 beoordelingen
timelapse21 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Horst
photo_size_select_actual7
4. Pisters mediation coaching & hypnotherapie
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Registermediator
local_offerGratis kennismakingsgesprek
9,1

Specialisaties van pisters Mediation, coaching & hyponoterapie zijn
gespecialiseerd in:

echtscheidingen(mediation in familie recht);
boedelverdeling / alimentatie;
omgangsregelingen met de kinderen;
kind in bemiddeling (relevant zodra een echtscheidingsbemiddeling aanvangt);
erfeniskwesties;
dader/slachtoffer (mediation in strafzaken);
verzekeringskwesties( mediation in verzerkingsrecht);
forensische mediation (gerechtsdeskundige);
internationale kinder ontvoering ( Crossborder mediation )


Mediator
Mediator/coach John Pisters is naast zijn werkzaamheden als IHR Hypnose coach tevens MfN register mediator, internationaal ADR Full Certified Mediator, ADR Full Certified Arbiter en IMI gecertificeerd Mediator. Hij treedt op als juridische conflictbemiddelaar in persoonlijke- en zakelijke conflicten. Een helpende hand die u veel onnodige kosten kan besparen!

Vakbekwaam en neutraal, de twee basiskenmerken van de mediator die bij het MfN, ADR en IMI is ingeschreven. De MfN Register Mediator, ADR Full Certified Mediator, ADR Full Certified Arbiter en IMI gecertificeerd Mediator is met erkende trainingen en opleidingen bekwaamd in het leiden en begeleiden van mediationprocessen. Middels verplichte permanente educatie blijven kennis en vaardigheden op peil. De MfN register mediator, ADR Full Certified Mediator & IMI gecertificeerd mediator werkt conform de MfN gedragsregels, ADR gedragsregels en IMI gedragsregels, hij kent een klachtenregeling en een onafhankelijk tuchtrecht. NMI, ADR & IMI mediators staan voor professionaliteit. Vandaar dat hun titels (MfN Register Mediator, ADR Full Certified Mediator & IMI gecertificeerd Mediator) nationaal en internationaal beschermd zijn.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade7 beoordelingen
timelapse21 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Horst
photo_size_select_actual5
7. Shepher Mediation
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
local_offersnel, betaalbaar en compleet
8,7

Ik bied betaalbare, betrouwbare en complete begeleiding bij echtscheiding met ruimte voor emoties, zodat je kunt werken aan een nieuwe toekomst.

Als mediator zorg ik ervoor dat jullie beiden voldoende de ruimte krijgen om zaken uit spreken en dat de onderlinge sfeer goed blijft, zodat je samen goede afspraken kunt maken.

Vertrouwen in je mediator is heel belangrijk. Daarom is een kennismakingsgesprek bij mij altijd vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat je kunt verwachten van het traject en is er ruimte om de situatie verder te verhelderen. Daarnaast kunnen jullie alvast proeven van mijn mediationstijl en beoordelen of dit bij jullie past.

Naar aanleiding van de kennismaking krijgen jullie een inschatting van de lengte en kosten van het traject.

Bij scheiding komt heel veel kijken. Naast heftige emoties vooral ook veel regelwerk. Wat betekent dit voor de kinderen? Wie blijft in het huis wonen? Hoe verdelen we de spullen? En wat betekent dit financieel? Hoewel je natuurlijk veel zelf kan doen is het fijn om een onafhankelijke derde te hebben die jullie begeleidt in het proces en je helpt om beter met elkaar te communiceren. Zo kun je werken aan een nieuwe toekomst.

Als er nog minderjarige kinderen zijn, ben je als ouders verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Hierin worden afspraken gemaakt over wie wanneer voor de kinderen zorgt, de verdeling van kosten en taken en hoe je in de toekomst afspraken blijft maken als ouders. Soms is er ook sprake van kinder- of partneralimentatie waarover afspraken moeten worden gemaakt.

Op basis van jullie afspraken stel ik het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan samen. Ook de berekening van eventuele alimentatie kan ik uitvoeren als jullie dat willen. Daarna wordt het echtscheidingsverzoek ingediend bij de rechtbank.
...

checkGratis en vrijblijvend
timelapse1 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Horst
photo_size_select_actual2
8. Factor-plus
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starMfN Registermediator
local_offerGratis kennismakingsgesprek
8,7

Ik ben Piet Bruisten en met mijn bedrijf Factor-plus help ik ondernemers die in financiële zwaar weer geraakt zijn of conflicten hebben met bijvoorbeeld hun stakeholders of derden.

Sinds een aantal jaren ben ik gecertificeerd business-mediator. Een mediator zorgt voor een onafhankelijke kijk op een verschil van mening en stimuleert partijen zelf een uitkomst te bedenken waarmee partijen en hun achterban tevreden zijn. Kenmerk van mediation is zelfbeschikking. Partijen beslissen zelf over de uitkomst.

Ik help bedrijven die een objectief en onafhankelijk klankbord in lastige tijden kunnen gebruiken. Dat kunnen bedrijven zijn met liquiditeitstekorten, financieringsproblemen, onenigheid tussen aandeelhouders, bestuurders of vennoten en andere conflicten.

Ondernemers die hun energie weer willen besteden aan zaken waar ze goed in zijn, ONDERNEMEN, zijn bij Factor-plus aan het goede adres. Ik breng rust in turbulente tijden.

Dat doe ik o.a. door crediteurenakkoorden via WHOA aan te bieden, herfinancieringen te regelen als er perspectief is, bedrijfsactiviteiten te reorganiseren of faillissement aan te laten vragen als dat een oplossing is. Mijn passie is om juist een faillissement te voorkomen, omdat dit enorme financiële en emotionele schade veroorzaakt. Helaas is er soms geen andere uitweg dan met een schone lei opnieuw te beginnen.

Uiteraard gebruik ik in elke situatie mijn expertise op het gebied van mediation om een oplossing te vinden voor de onenigheid. Indien ik echter al bij een casus betrokken ben, zal ik niet fungeren als mediator in mediation omdat mijn onafhankelijkheid discutabel is. Een collega zal dan optreden als mediator terwijl ik als adviseur betrokken blijf.

Natuurlijk ben ik op verzoek beschikbaar om, blanco en zonder voorkennis, een mediation-proces te initiëren.

Samenvattend; Factor-plus is gespecialiseerd in conflicten op het gebied van bedrijfskunde, financieringen en (dreigend) faillissement. Voorbeelden zijn: verschil van inzicht tussen maten, vennoten of aandeelhouders, tussen ondernemers onderling over geleverde producten of diensten, tussen ondernemer en financier, tussen ondernemers onderling over betalingen, etc.

Graag drink ik, eerst vrijblijvend, met u een kop koffie of thee. In een dergelijke eerste gesprek schetst u de situatie en ik zal dan aangeven of de situatie passend is voor mediation. Uw reactie stel ik op prijs.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade1 beoordeling
timelapse8 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Horst
photo_size_select_actual4
10. Het Familierechthuis Advocatuur
8,4

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop! Wij zijn ervan overtuigd dat er, met name in deze tijd, behoefte bestaat aan een brede kijk op het personen- en familierecht en overige juridische vraagstukken. Wij staan u daarom niet alleen bij met onze juridische deskundigheid, maar ook met onze persoonlijke aandacht voor de situatie waarin u verkeert. U moet het gevoel krijgen dat u iemand heeft gevonden die u gedurende het hele proces op alle fronten zal steunen en rekening houdt met alles waar het om draait in personen-en familierechtzaken. Wij verliezen daarbij ook zeker het belang van de hierbij betrokken kinderen niet uit het oog.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Dit houdt voor ons in dat wij een hoge kwaliteit met een praktische aanpak verbinden. Ons kantoor is laagdrempelig en daardoor voor iedereen toegankelijk. Wij zijn betrokken en daadkrachtig, waar nodig slagvaardig, maar zeker ook bereid tot overleg om een minnelijke regeling te beproeven. Juist daarom beschikt Het Familierechthuis niet alleen over ervaren en betrokken personen-en familierecht advocaten, maar ook over mediators.

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikken wij, naast gespecialiseerde kennis over het personen- en familierecht, ook over gedegen kennis over tal van andere kwesties waarmee u in aanraking kunt komen.

Bij alles wat we doen, staat uw belang voorop!

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek. Daarin kunnen wij onze werkwijze verder uitleggen en u mogelijk alvast van een eerste advies voorzien. U kunt het zien als een kennismaking met Het Familierechthuis, zodat u zelf kunt ervaren of onze dienstverlening bij u past. De deur van Het Familierechthuis staat voor u open!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade15 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
place
Bemmelstraat 2, Horst
filter_list
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.

Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste mediators in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste mediators
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste mediators actief in Horst.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.