Ontdek de beste bedrijven in Groningen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Groningen

Plan Makelaars.jpg
makelaars
Plan Makelaars
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (30)

Waarom wij?

Omdat we voor elk scenario een aanpak hebben om te zorgen dat je het eindresultaat krijgt wat perfect aansluit bij jouw wensen- en eisenpakket.
Want waar anderen stoppen met kijken, kijken wij verder. Zodra je voor het eerst, of laatst, door je voordeur stapt weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
En dan zijn we er nog niet:
✓ Bij verkoop: scherpe courtage
✓ No cure, no pay als je aankoopklant bent
✓ Meer dan 1100 woningen verkocht sinds 2000
✓ Bij aankoop: keuze in een vaste of prestatiegerichte courtage
✓ Betaal pas na de aan- of verkoop de courtage (bij de notaris)
✓ Je kunt de koopzoektocht stoppen wanneer jij wilt
✓ We regelen alle bezichtigingen en onderhandelingen
✓ ‘s Avonds en in het weekend bereikbaar
En nog veel meer.........

Over ons

De 2 harde slimme werkers

Een makelaardij is geen écht iets. Niet iets om mee te praten, overleggen en een van de grootste beslissingen in je leven mee te maken.
Dat doe je met mensen. En die wil je een beetje beter leren kennen.
Die mensen? Dat zijn wij.

Pieter van Meurs
Slim en doortastend door zijn ervaring aan de onderhandelingstafel en voor klanten loopt hij door het vuur. Daarover gesproken: Pieter liep van Hengelo naar Santiago de Compastella. Da’s 2000 kilometer. Waarom? Waarom niet. Alles is namelijk mogelijk ook voor zijn klanten.

Annemiek van Meurs
Dankzij haar gedrevenheid, enthousiasme en jarenlange vastgoedervaring is zei een uitmuntende verkoper. Ook is Annemiek met haar marketingkennis een kei in het bedenken van nieuwe dingen waarmee ze ons en onze klanten blij maakt.

Wat vinden wij ook belangrijk ?

Er gaat niets boven Groningen: daar doen we alles voor

Er is ons weinig waar we meer om geven dan de stad Groningen en haar omgeving. Prachtig, al zeggen we zelf. En dat willen we zo houden.
Daarom steunen we goede doelen en verenigingen uit de regio. Bij elke klant die we helpen met de aan- of verkoop van hun huis investeren we een bedrag in de regio.
Want wie goed doet, goed ontmoet.

Met vriendelijke groet,

Annemiek en Pieter
...

Verlengde Hereweg 33, Groningen
Het Florijnhuys - Hypotheekadviseur Groningen.jpg
financieel adviseurs
Het Florijnhuys - Hypotheekadviseur Groningen
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (64)

Het Florijnhuys- Hypotheekadviseur in Groningen heeft veel kennis in huis voor het geven van onafhankelijk hypotheekadvies voor je eigen woning of beleggingspand.

Het Florijnhuys is bij nagenoeg alle hypotheekaanbieders aangesloten. Daardoor krijg je echt een onafhankelijk advies en een goede vergelijking van alle geldverstrekkers.

Met bijna 20 jaar aan bancaire ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor een passend hypotheekadvies voor je eigen woning. Ook hebben wij veel affiniteit met ondernemers en zijn wij gespecialiseerd in het geven van advies over een verhuurhypotheek voor je beleggingspand.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies
Ben je op zoek naar een hypotheek met de laagste maandlasten voor de aankoop van een eigen woning? Of zoek je een verhuurhypotheek voor de aankoop van een beleggingspand? Er is vaak veel meer mogelijk dan de standaard spelregels. Wij regelen een hypotheek op maat voor je en denken graag met je mee.

Vrijblijvend kennis maken?
Je kunt bij ons altijd op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of op de zaak. Ook telefonisch afspreken of online via beeldbellen is mogelijk. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.
...

Griffeweg 17, Groningen
Uitvaartzorg Boerhaavelaan.jpg
uitvaartverzorgers
Uitvaartzorg Boerhaavelaan
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (33)

Al vele jaren is de naam Nijholt / Uitvaartzorg Boerhaavelaan een begrip in Groningen. Het uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan, proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren gaan wij ons best doen om u te ontzorgen.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen
Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. Ons uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen.

Onze ervaren en goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken. Uw wensen bepalen de koers en samen komen we tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid.

Wij zijn er wanneer u dat wilt
De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaavelaan zijn er op de momenten dat ú dat wilt. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, wij zorgen dat u geen zaken over het hoofd ziet.
...

Boerhaavelaan 19, Groningen
Kaldi.jpg
koffieautomaat leveranciers
Kaldi
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (95)

Koffie Groningen voor zakelijk en privé
Meer dan 20 verschillende blends koffie, 50 soorten losse thee (allemaal eigen blends), koffiepads en 10 smaken Lavazza-capsules: dan ben je een specialist.

Al jaren zijn wij een begrip voor de liefhebber van koffie en thee in Groningen en verre omstreken. In onze winkel aan de Westerhaven in Groningen (nabij de Primark en tussen Nike en Hema) tref je de grootste sortering van espressomachines en andere koffiezetsystemen van Noord Nederland aan. Wij adviseren je, zowel zakelijk als privé, graag bij de keuze voor thee of koffie. In ons proeflokaal kunt u ook espressomachines testen.

Koffie en thee is bij ons beleving. Je kunt bij ons in een gezellige ambiance rustig genieten van een drankje (met gebak, koeken, chocola, cake en meer) met sfeervolle muziek op de achtergrond en met een krantje, magazine of tablet (gratis WiFi) op tafel.

Je kunt bij ons terecht voor het beste (merkonafhankelijke) advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Wij verkopen naast koffie en thee alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen voor (bijna) alle koffiemachines, capsules voor Nespresso-apparaten, kopjes, glazen, chocolade, noga, siropen, koekjes en veel meer.

Wij bezorgen alle onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten en dergelijke), koffie en thee dagelijks op het adres van je keuze.

Kaldi Groningen is alle dagen van het jaar geopend behalve op Eerste en Tweede Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsda
...

Westerhaven 62, Groningen
Ankerdakvensters.jpg
dakkapel specialisten
Ankerdakvensters
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (10)

Deze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics). Klik op Ok als u hiermee akkoord bent, of Nee wanneer u niet wilt dat de cookies worden geladen.OkNeePrivacyverklaring

Wanneer u een constructionele aanpassing gaat doen aan uw woning, dan heeft u in een aantal gevallen een bouwvergunning nodig. Bij het plaatsen van een dakkapel kan bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig zijn. Hieronder een brochure van het ministerie van VROM over dit onderwerp:

Omdat de vensters in de BASkapel altijd schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters verticaal zijn geplaatst. Omdat in de BASkapel VELUX dakvensters worden geplaatst is het mogelijk alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zon- en insectenwering toe te passen.

VELUX dakkapellen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Er is een vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen, een dakkapel Single en een VELUX dakkapel “serre”. U kunt voor de dakramen in de VELUX dakkapel kiezen uit een ruim assortiment raamdecoratie en zonwering om daglicht te temperen, verzachten of te verduisteren.

VELUX daglichtsystemen bestaan altijd uit twee of meer dakramen, van de nieuwe generatie. Kies uit één van de onderstaande typen daglichtsystemen. Staat het daglichtsysteem van uw dromen er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook zelf een daglichtsysteem samenstellen.
...

Leningradweg 6, Groningen
GoSunny .jpg
zonnepanelen-installateurs
GoSunny
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (50)

Welkom bij GoSunny: Jouw Partner in Duurzame Energieoplossingen

Bij GoSunny zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en streven we ernaar om de wereld groener te maken. Als toonaangevend bedrijf in de verkoop en installatie van zonnepanelen, energieopslag en laadpalen, bieden wij hoogwaardige oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Wij begrijpen dat het overstappen op duurzame energie een grote stap kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou als eindgebruiker volledig te ontzorgen, van begin tot eind. Ons ervaren team begeleidt je gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud van de systemen. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij kunt genieten van de voordelen van duurzame energie, zonder gedoe.

Kwaliteit staat bij GoSunny hoog in het vaandel. Wij werken alleen met gerenommeerde merken, zodat we hoogwaardige producten kunnen bieden die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring, zodat je kunt vertrouwen op een professionele en kwalitatieve installatie.

Maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met GoSunny. Samen bouwen we aan een groenere toekomst, waarbij we jou als klant volledig ontzorgen en kwaliteit vooropstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf.
...

werkgebied Groningen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Groningen