Ontdek de beste bedrijven in Groningen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Groningen

Het Florijnhuys - Hypotheekadviseur Groningen.jpg
financieel adviseurs
Het Florijnhuys - Hypotheekadviseur Groningen
10,0 (46)

Het Florijnhuys- Hypotheekadviseur in Groningen heeft veel kennis in huis voor het geven van onafhankelijk hypotheekadvies voor je eigen woning of beleggingspand.

Het Florijnhuys is bij nagenoeg alle hypotheekaanbieders aangesloten. Daardoor krijg je echt een onafhankelijk advies en een goede vergelijking van alle geldverstrekkers.

Met bijna 20 jaar aan bancaire ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor een passend hypotheekadvies voor je eigen woning. Ook hebben wij veel affiniteit met ondernemers en zijn wij gespecialiseerd in het geven van advies over een verhuurhypotheek voor je beleggingspand.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies
Ben je op zoek naar een hypotheek met de laagste maandlasten voor de aankoop van een eigen woning? Of zoek je een verhuurhypotheek voor de aankoop van een beleggingspand? Er is vaak veel meer mogelijk dan de standaard spelregels. Wij regelen een hypotheek op maat voor je en denken graag met je mee.

Vrijblijvend kennis maken?
Je kunt bij ons altijd op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of op de zaak. Ook telefonisch afspreken of online via beeldbellen is mogelijk. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.
...

Griffeweg 17, Groningen
Van Marle Advies.jpg
verzekeringsagenten
Van Marle Advies
10,0 (50)

WAAROM VAN MARLE ADVIES?
Kiest u voor Van Marle Advies, dan kiest u voor kwaliteit en orde op zaken. U krijgt betrouwbaar en eerlijk advies volgens het principe Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke service, een uitstekende reputatie en jarenlange ervaring als typische kenmerken van een familiebedrijf. Dat geeft een gerust gevoel en grip op uw financiën. Daarom Van Marle Advies.

Complete financiële dienstverlening
Van Marle Advies verzorgt uw hypotheek en assurantiën, en integreert dit in een financiële planning. Dat betekent dat uw hypotheek of levensverzekering niet op zichzelf staat maar onderdeel is van het grotere geheel. Daardoor kunt u nu comfortabel leven en later onbekommerd genieten. Met de complete aanpak in de financiële dienstverlening van Van Marle Advies verwerft u zowel inzicht als overzicht.

Advies op maat
Of u nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst, Van Marle Advies staat u graag terzijde. Tandartsen, huisartsen en medisch specialisten, ondernemers en particulieren kunnen rekenen op een advies op maat. Ook vastgoedbeleggers, beginnend of professioneel, zijn bij Van Marle Advies aan het juiste adres voor een passende financieringsstrategie. Met onze kennis en ervaring wordt iedere vraag een interessante uitdaging met vrijwel altijd het gewenste resultaat.

Familiebedrijf
Van Marle Advies is een familiebedrijf met de bijhorende kenmerken. Wij investeren in de persoonlijk dienstverlening en een lange termijn klantrelatie zodat u altijd weet met wie u van doen heeft, ook de komende jaren.Wij hechten aan een hoge standaard voor onze professionaliteit en expertise, en geven kennis en ervaring door aan elkaar. Daar komt bij dat we zorgvuldig een uitstekende reputatie bij onze zakelijke partners hebben opgebouwd waar u de vruchten van plukt.

Werkwijze
Wij werken wanneer u ons nodig heeft. Bij Van Marle Advies begrijpen we dat de zaken waarvoor u ons advies of onze bemiddeling vraagt, precair en vaak urgent zijn. Handelingssnelheid en discretie zijn dan ook vanzelfsprekend. Van Marle Advies is een landelijk werkend adviesbureau. Als u het prettig vindt om naar ons kantoor te komen om uw zaken te bespreken, bent u van harte welkom. Wilt u liever telefonisch of per email contact, dan zijn wij daar helemaal voor. En heeft u ’s avonds of in het weekend een vraag, dan krijgt u vrijwel direct een reactie van onze zijde. Van Marle Advies werkt uw opdracht uit in een projectplan zodat u precies weet welke stappen wij voor u zetten.

Daarom Van Marle Advies
...

Hereplein 3, Groningen
Uitvaartzorg Boerhaavelaan.jpg
uitvaartverzorgers
Uitvaartzorg Boerhaavelaan
9,4 (35)

Al vele jaren is de naam Nijholt / Uitvaartzorg Boerhaavelaan een begrip in Groningen. Het uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan, proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren gaan wij ons best doen om u te ontzorgen.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen
Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. Ons uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen.

Onze ervaren en goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken. Uw wensen bepalen de koers en samen komen we tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid.

Wij zijn er wanneer u dat wilt
De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaavelaan zijn er op de momenten dat ú dat wilt. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, wij zorgen dat u geen zaken over het hoofd ziet.
...

Boerhaavelaan 19, Groningen
Ankerdakvensters.jpg
dakkapel specialisten
Ankerdakvensters
8,2 (9)

Deze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics). Klik op Ok als u hiermee akkoord bent, of Nee wanneer u niet wilt dat de cookies worden geladen.OkNeePrivacyverklaring

Wanneer u een constructionele aanpassing gaat doen aan uw woning, dan heeft u in een aantal gevallen een bouwvergunning nodig. Bij het plaatsen van een dakkapel kan bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig zijn. Hieronder een brochure van het ministerie van VROM over dit onderwerp:

Omdat de vensters in de BASkapel altijd schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters verticaal zijn geplaatst. Omdat in de BASkapel VELUX dakvensters worden geplaatst is het mogelijk alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zon- en insectenwering toe te passen.

VELUX dakkapellen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Er is een vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen, een dakkapel Single en een VELUX dakkapel “serre”. U kunt voor de dakramen in de VELUX dakkapel kiezen uit een ruim assortiment raamdecoratie en zonwering om daglicht te temperen, verzachten of te verduisteren.

VELUX daglichtsystemen bestaan altijd uit twee of meer dakramen, van de nieuwe generatie. Kies uit één van de onderstaande typen daglichtsystemen. Staat het daglichtsysteem van uw dromen er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook zelf een daglichtsysteem samenstellen.
...

Leningradweg 6, Groningen
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle .jpg
relatietherapeuten
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle
9,8 (35)

Relatietherapie is vaak een effectief middel om je relatie nieuw leven in te blazen bij een crisis, overgangsperiode in het leven, als je uit elkaar gegroeid bent of als preventief middel om dichter bij elkaar te komen. Tegenwoordig wordt soms snel besloten uit elkaar te gaan, terwijl ik ieder koppel gun eerst relatietherapie te volgen om te onderzoeken of de liefde er toch nog voor elkaar is, omdat je bepaalde patronen weer tegen zult komen in nieuwe relaties.

In het begin wordt je vaak verliefd op bepaalde eigenschappen van je partner, die later een bron van ergernis kunnen vormen. Hoe zit dat? Wat maakt dat je er nu zo aan ergert? En waarom is deze partner dan de juiste partner voor je?

In iedere relatie zijn er weleens problemen. Soms kom je er samen niet meer uit en dan kan relatietherapie helpen. Relatietherapie in Zwolle brengt samen met jullie in kaart waar jullie tegen aanlopen binnen de relatie en wat de wensen zijn.

Resultaat van relatietherapie in Zwolle zijn:
- Jullie hebben zicht op welke patronen jullie steeds weer in terecht komen en hoe
jullie deze kunnen doorbreken.
- Meer verbindende communicatie i.p.v. verwijten en oordelen
-Wat je meeneemt uit je voorgeschiedenis en je familie binnen de relatie en hoe je
hier mee om kunt gaan.
- Hoe je lijfelijk op elkaar reageert (waar het stokt en waar het stroomt).
- Meer plezier in de relatie.
- Nieuwe verbindingen in de relatie waardoor je samen verder kunt na de therapie.
- Door de imago-dialoog leer je ook buiten de therapie met waardering en lastige
zaken richting elkaar om te gaan.

Vaak wordt therapie voor een deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.
...

werkgebied Groningen
Schaeffer Mediation.jpg
mediators
Schaeffer Mediation
9,6 (40)

Schaeffer Mediation helpt mensen in conflict. We helpen de communicatie weer op gang. Je krijgt de regie en het overzicht weer terug. De mediator helpt je om een duidelijk beeld te krijgen van waar jullie over moeten spreken en besluiten. Indien gewenst zorg ik ervoor dat alles deskundig wordt vastgelegd. Je krijgt alle wettelijke, fiscale en andere informatie die nodig is om met kennis van zaken te kiezen wat voor jou het beste is.

Alle conflicten
Of het nu gaat om scheiding, ontslag op het werk, onenigheid tussen businesspartners, gedoe met familie of collega’s of om slachtoffer dader bemiddeling – in alle gevallen kan een onafhankelijke en deskundige bemiddelaar helpen bij het vinden van herstel in een betere richting. Dat is de kracht van mediation: ieder trekt zijn of haar lessen uit het conflict, en slaat de weg in naar zijn of haar toekomst waarin de negatieve impact uit het verleden zo klein mogelijk is gemaakt.

Kennis van zaken
Kennis van zaken en jarenlange ervaring op juridisch, financieel en relationeel gebied is binnen Schaeffer Mediation aanwezig. Herman Schaeffer is deskundig en betrokken, daadkrachtig en geduldig. Met af en toe een vleugje humor stelt hij mensen op hun gemak en zorgt voor een veilige en opbouwende sfeer.

Mediation is investeren in oplossingen
Sinds de start van zijn bloeiende praktijk in 2015 heeft hij letterlijk honderden zaken met positief gevolg voor de deelnemers afgerond. Met mediation investeer je in oplossingen in plaats van in een juridische strijd met alleen maar verliezers. Je neemt je conflict bloedserieus, je investeert in begrip voor jezelf en voor de ander, je maakt van deze negatieve ervaring een krachtige leerervaring waar je je hele leven baat bij zult hebben.
...

werkgebied Groningen