Vind een top 10 Webdesigner in Groningen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 webdesigners bij jou in de buurt

Ik zoek een webdesigner voor
Plaats
webdesign.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Webdesigners in Groningen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 112 webdesigners in Groningen. Het meest complete overzicht. Een website laten maken met de beste webdesigners in uw regio.

In Groningen kunt u webdesigners vinden om uw website of webshop te laten maken of vernieuwen. Het werk van een webdesigner begint altijd eerst met de wensen van u als klant. Vervolgens zorgt de webdesigner ervoor dat uw website er goed uitziet, gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

• Nieuwe website laten maken : bij het maken van een geheel nieuwe website, komen vaak ook werkzaamheden kijken als het maken van een online huisstijl of een logo.
• Redesign of vernieuwen van website: bij het updaten, redesignen of vernieuwen van een website komen vaak zaken kijken als zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversie-optimalisatie (CRO). Ook het updaten van de huisstijl speelt hier een rol.

In Groningen hebben wij 112 goede webdesigners gevonden. De webdesigners in Groningen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.4. Welke webdesigner u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het laten maken van uw website. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende webdesigners. Zo kunt u eenvoudig de webdesigners vergelijken en de webdesigner kiezen die bij u past.
Lees meer...
14
2. ⭐️ VrijdagOnline B.V.
Reageert snel
Geregistreerd Webdesigner
Gratis eerste adviesgesprek
9,7 (320)

Hallo.

Wij zijn VrijdagOnline B.V. Opgericht in 2010. Wij zijn een serieus online marketingbureau met 13 online specialisten en meer dan 2.000 klanten verspreid over heel Nederland.

Wij ontwikkelen slimme technische oplossingen, effectieve designs en winstgevende online marketing campagnes voor het MKB. We zijn gevestigd in Groningen, maar van de typische Groningse nuchterheid is bij ons geen sprake. Wij zijn trots op wat we doen.

En ja, je leest het goed. We spreken jou aan met ‘je’. Wij spreken iedereen aan met ‘je’. Dit heeft niets te maken met onze leeftijd of die van jou. ‘Je’ is persoonlijker, vriendelijker en toegankelijker. Het praat gewoon makkelijker. Je mag ons ook met ‘je’ aanspreken. Graag zelfs. Onze gemiddelde leeftijd is namelijk op dit moment ongeveer 29.

Ons team bestaat uit webdesigners, online marketing specialisten, ontwikkelaars, copywriters en consultants. Daarnaast lopen er regelmatig HBO studenten bij ons stage. Onze medewerkers hebben allemaal een opleiding afgerond. Je wilt natuurlijk weten welke opleiding. Snappen we. Komt ‘ie: Communication & Multimedia Design (CMD), Informatica, Bedrijfsinformatica, Small Business & Retail Management, Commerciële economie, en Geschiedenis.

Onze organisatie omschrijven we als ‘plat’. We houden niet van een top-down managementstijl en vragen elke collega zo veel mogelijk mee te denken over de organisatiestrategie. We houden verlofdagen niet bij, want we vertrouwen elkaar. Thuiswerken vinden we ook prima. Zolang onze klanten en collega’s blij zijn, vinden we heel veel prima eigenlijk.

Van 12:30 tot 13:00 lunchen we samen aan een grote lunchtafel midden in ons kantoor. Daar worden de laatste verhalen, grappen en klantcases met elkaar gedeeld. Als er tijd over is, gaan we nog wat tafeltennissen of darten.

Onze voorspelling voor de toekomst? Over tien jaar zijn we met dertig online specialisten en hopen we jou nog steeds als tevreden en succesvolle klant te bedienen We zitten hier namelijk niet voor de snelle gulden (die hebben de meesten van ons nog meegemaakt, soms alleen in de vorm van zakgeld), maar voor de langzame rijksdaalder.

Dit betekent dat we je goed advies zullen geven, je zullen bijstaan waar mogelijk en altijd met een eerlijk verhaal komen. Eerlijk is eerlijk en duurt nog altijd het langst.

Tot snel. 
...

Gratis en vrijblijvend
Lübeckweg 2, Groningen
320 beoordelingen
11 jaar in bedrijf
9
3. Mountain iT BV
Reageert snel
Geregistreerd Webdesigner
20% korting op uurtarief!
9,4 (12)

Wij ontwikkelen razendsnelle webshops en websites die voldoen aan jouw verwachting.

Wij bij Mountain iT werken met Magento 2, WordPress, WooCommerce én Shopware. Voor ieder project is er een ander perfect basisplatform. Voor al deze specialismen hebben wij een specialist die zich daar volledig op focust.

We verzorgen natuurlijk ook (cross-platform) migraties, en onderhoud. Onderhoud en support is bij ons persoonlijk en niet volgens vervelende "je bent een nummertje" principes.

Waarom Mountain iT?

Tegenwoordig is een goede website onmisbaar, moet een webwinkel onderscheidend zijn en tip top werken, wil je jezelf nog tegen de concurrentie omhoogwerken. Hierbij wil je natuurlijk dat je online goed te vinden bent, je bezoeker snel zijn doel bereikt en onderscheidend zijn om de concurrentie voor te blijven. Want jij wil immers toch ook een duurzaam platform dat meegroeit met je omzet en ambities?

Mountain iT kan jou helpen om je webshop en/of website naar een nieuw level te tillen, of vanaf de grond goed neer te zetten. Wij doen alles vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Het opgeleverde product moet lang meegaan (duurzaam creëren), uitbreidbaar zijn, en je mag van ons verwachten dat we iedereen gelijk, snel en respectvol helpen (duurzaam bijstaan en oplossen). Ook zorgen wij ervoor dat onze impact op het milieu zo klein als mogelijk is.
...

Gratis en vrijblijvend
Londenweg 16, Groningen
12 beoordelingen
1 jaar in bedrijf
39
TOP PRO
8. Prosperbiz Websites B.V.
Reageert binnen 1 uur
Geregistreerd Webdesigner
GRATIS WEBSITE ONTWERP GESPREK
10,0 (24)

Wil jij ook klanten via je website werven? Hoi, ik ben Alex en ik ontwerp, maak en beheer met 2 collega's websites voor honderden ZZP-ers. Jij krijgt bij ons alles in één: ontwerp, hosting, beheer en onderhoud. Een goede website is onmisbaar. Wij maken websites met goede webteksten en een doordachte navigatie.

===================[Hoe werkt het?]===================
Allereerst gaan we samen een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek doen. Dit is een super leuk gesprek, waarbij we samen gaan kletsen en schetsen. We gaan brainstormen over jouw bedrijf en hoe we jouw website perfect gaan optuigen zodat deze gaat werken als een magneet voor jouw klanten. Na afloop van het gesprek vertel ik je precies wat het gaat kosten en pas dan maak jij een besluit of je verder met mij wil. Wil je niet met mij verder? Even goede vrienden. Je zit nergens aan vast! Echter, ik ben overtuigd dat je na afloop van het gesprek dol enthousiast bent. :-)

===================[Wat krijg ik?]===================
Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's je website bestaat en wat de inhoud moet worden. Uiteraard denk ik met jou mee. Je krijgt bij ons een All-in-One website pakket. Hieronder verstaan wij het maken van de website, maar ook het hosten en beheren van de website. Wil je later nog aanpassingen? Geen probleem! Daarvoor betaal niet niets extra.

Je krijgt een website inclusief écht alles:
- Gehele website gemaakt door mij of mijn collega
- Content door ons geschreven of zelf aan te leveren
- Logo GRATIS door ons gemaakt of zelf aan te leveren
- Eigen afbeeldingen te gebruiken of rechten vrij in te kopen
- Onbeperkt aantal pagina's! Echt waar, zoveel als jij maar wil!
- SEO optimalisatie voor betere zoekmachine resultaten
- Inclusief 1 GRATIS door te verwijzen domeinnaam
- Inclusief duidelijke persoonlijke en snelle support
- Website is geschikt voor tablet en mobiel
- HTTPS versleutelde en veilige website
- Dataverbruik per maand max 10GB (meer dan genoeg!)
- Website opslag max 5GB (dit maak je nooit op)
- Google Analytics integratie
- Facebook advertentie integratie
- Mogelijkheid om website te upgraden naar een webshop
- Website aanpassingen inbegrepen

===================[Wat kost het?]===================
Wij vragen eenmalig 379 en daarna 39,50 per maand excl. BTW
Hier zit alles dus in. Is je website live en wil je daarna aanpassingen doorvoeren? Geen probleem, laat het mij weten en wij passen het GRATIS voor je aan! Zo krijg jij nooit vervelende verrassingen achteraf en weet jij precies waar je aan toe bent.

===================[Interesse?]===================
Laten we samen een kennismakingsgesprek voeren. Ik kom naar jouw toe. Het kost je helemaal niets en het is geheel vrijblijvend!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Groningen
24 beoordelingen
Filters
Webdesigner voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een webdesigner?

Een webdesigner kost per uur tussen de Een webdesigner mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een webdesigner kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

45
65
105
140

Veelgestelde vragen

Wat doet een webdesigner?

Wanneer u een website wilt of uw bestaande website wilt vernieuwen kunt u hiervoor een webdesigner inschakelen. Maar wat doet een webdesigner precies? Zoals de naam al zegt verzorgen webdesigners de vormgeving van uw website. Maar daar blijft het niet bij. Hij of zij zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw website er goed uitziet, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk is en vindbaar in zoekmachines zoals Google. Daarvoor hebben de meeste webdesigners ook de nodige technische kennis in huis.

WENSEN VAN DE KLANT
Het werk van een webdesigner begint altijd eerst met de wensen van u als klant. Wat wilt u met uw website bereiken en wat is uw beoogde doelgroep? Wat wilt u met uw website uitstralen en is uw website alleen bedoeld voor promotie of wilt u ook online producten verkopen? Allemaal vragen die een webdesigner u zal stellen en waarmee hij of zij vervolgens aan de slag gaat. U ontvangt vervolgens een aantal eerste concepten en pas na uw akkoord gaat de webdesigner verder met de uitwerking.

TECHNISCHE KNOWHOW EN SEO
Voor een goed bruikbaar ontwerp op internet hebben webdesigners kennis van HTML maar ook van CSS. Daar waar HTML een soort computertaal is voor documentopmaak, is CSS de manier waarop de bepaling van de vormgeving plaatsvindt. Ook heeft een webdesigner kennis over SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Door dit op de juiste manier toe te passen kunnen webdesigners ervoor zorgen dat uw website hoger rankt in zoekmachines zoals Google. Voordat u voor een webdesigner kiest, raden we u aan meerdere offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat kost een website laten maken?

U wilt ook online vertegenwoordigd zijn en wilt daarom graag een eigen website laten maken. Daarvoor schakelt u een webdesigner in, maar wat kost een website laten maken precies? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of de webdesigner een geheel nieuwe website voor u moet maken of dat u al een website heeft die u graag vernieuwd wilt hebben. Daar komen vaak nog andere kosten bij. Gemiddeld liggen de kosten rond de € 1100,- voor het laten maken van een eigen website.

WEBDESIGNERS
Voor de complete ontwikkeling van een eigen website doet u een beroep op de diensten van een webdesigner. Hij of zij geeft uw website vorm op basis van uw wensen en voorkeuren. U kunt de webdesigner die u kiest daarbij vragen of hij of zij ook een online huisstijl voor u wil creëren. Webdesigners hebben zowel grafische als technische kennis in huis waardoor u hun hiervoor zorgeloos in kunt schakelen. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer u al een website heeft die ge-update moet worden. Ook dan raadpleegt u een webdesigner.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)
Behalve het ontwikkelen of updaten van uw website en het creëren van een eigen online huisstijl, kan een webdesigner u ook helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is een vaak gevraagde activiteit door veel particulieren en bedrijven om het maximale uit de website te kunnen halen. De kosten hiervoor verschillen (nogal) per webdesigner. Het is daarom altijd verstandig om 3 tot 4 offertes bij verschillende webdesigners op te vragen. Ongeacht de online werkzaamheden waarvoor u hun in wilt schakelen.
Lees meer...

Wat kost een webshop?

Bij het runnen van een webshop gaan net als bij het runnen van iedere andere onderneming kosten gepaard. Maar wat kost een webshop nu eigenlijk echt? Er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Voor de webshop zelf wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen Magento-webshops en WordPress-webshops. Daarnaast zijn er ook andere kosten waarmee u te maken krijgt. Operationele kosten bijvoorbeeld, zoals het houden van voorraad, marketingkosten en uiteraard de inkoop van de producten die u online verkoopt.

MAGENTO-WEBSHOP VERSUS WORDPRESS-WEBSHOP
Er wordt bij het opzetten van een webshop veelal gebruik gemaakt van bestaande koppelingen en extensiesoorten. Daarbij kiezen veel professionele en grotere bedrijven voor een Magento-webshop. Heeft u een kleine onderneming? Dan wordt vaak gekozen voor een Word-Press-webshop. Het verschil tussen beide zit onder andere in de kosten. Zo betaalt u voor een Magento-webshop als snel tussen de € 2000,- en € 3000,-. Voor de plug-ins voor WordPress-webshops daarentegen, betaalt u ongeveer € 50,- tot € 100,-.

VORMGEVING EN AANVULLENDE OPTIES
Bij veel webdesigners heeft u de keuze om de vormgeving van uw webshop te laten ontwerpen. De kosten hiervoor lopen uiteen, afhankelijk wat uw precieze wensen en voorkeuren zijn. Denkt u bijvoorbeeld ook aan professionele foto’s die u wilt laten maken. Daarnaast zijn er nog tal van andere aanvullende opties om uit te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een chatfunctie aan uw webshop toegevoegd hebben en/of wilt u automatische mails kunnen versturen? Dit zijn kosten die u het beste in 3 tot 4 offertes op kunt vragen bij verschillende webdesigners.
Lees meer...

Wat kost een website laten maken?

Als u een expert in wilt schakelen om uw website vorm te geven of om een nieuwe website te laten maken, dan kiest u voor een webdesigner. Maar wat kost een webdesigner eigenlijk? Het uurtarief van een webdesigner ligt gemiddeld rond de € 65,-. Het is afhankelijk van uw specifieke verzoeken wat de uiteindelijke totaalprijs is die u kwijt bent aan een webdesigner. Denk dan onder meer aan het ontwikkelen van een compleet nieuwe website tot zoekmachineoptimalisatie en het ontwerpen van een eigen online huisstijl.

ONTWIKKELEN OF VERNIEUWEN WEBSITE
De werkzaamheden van een webdesigner bestaan bijvoorbeeld uit het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit is doorgaans de activiteit die het meeste kost. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen de € 800,- en € 4000,-. Ook kan het zo zijn dat u al een website heeft, maar dat deze vernieuwd moet worden. De kosten liggen hiervoor logischerwijs lager dan wanneer u een compleet nieuwe website wilt laten maken.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN WEBDESIGNERS
Naast het ontwikkelen of vernieuwen van een website zijn er nog tal van andere opdrachten waarvoor u een webdesigner kunt inschakelen. Stel bijvoorbeeld dat u een eigen online huisstijl wilt laten creëren, dan kunnen de meeste webdesigners u hiermee van dienst zijn. De kosten hiervoor variëren van € 200,- tot € 1200,-. Verder helpen webdesigners u bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het onderhoud van uw website. Ook hiervan verschillen de kosten per webdesigner en daarom raden wij u aan om minimaal 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste webdesigner?

Het vinden van de juiste webdesigner is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over webdesigners voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste webdesigner is voor uw wensen en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 webdesigners met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Websites? Webshops? Magento of Wordpress?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle webdesigners in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE WEBDESIGNERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste webdesigners per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de webdesigners selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de webdesigner gevonden die aan uw wensen voldoet? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 webdesigners te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de webdesigner ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de webdesigners geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de webdesigners die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met webdesigners in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de webdesigner bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De bespreking van de werkzaamheden voor de webdesigner kan in de meeste gevallen online en/of telefonisch plaatsvinden. De voorbereiding, de terugkoppeling op de voortgang en de uiteindelijke afronding van de opdracht, kan ook gemakkelijk online en/of telefonisch gedaan worden.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de webdesigner wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken en de voorbereiding nu al te doen.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Nederland kent veel webdesigners. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om een betrouwbare Webdesign partner te vinden. Bij de KvK geregistreerde webdesigners voeren het logo van NLGW op hun website. Door het lidmaatschap van de Nederlandse geregistreerde Webdesigners onder de aandacht te brengen, worden professionele Webdesigners behoed voor oneerlijke concurrentie.
Lees meer...

ICTWaarborg

ICTWaarborg staat sinds 2004, altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies, inspirerende sessies en netwerkevents. De juridische documenten van ICTWaarborg zijn dé norm in de ICT-branche en zorgen ervoor dat bedrijven conform richtlijnen en wetgeving ondernemen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste webdesigners in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste webdesigners
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste webdesigners actief in Groningen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.