Vind een top 10 DJ in Groningen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 dj's bij jou in de buurt

Wat voor soort muziek wil je op het feest?
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

DJ's in Groningen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 7 DJ’s in Groningen. Het meest complete overzicht. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio.

In Groningen kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest.

• Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal.
• 70’s/80’s/90’s: Wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers.

In Groningen hebben wij 7 goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Groningen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke DJ u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste DJ's aan te vragen
DJ Rick O'Neal.jpg
4
7. DJ Rick O'Neal
7,6 (2)

Mijn carrière als DJ begon op vijftien jarige leeftijd. Ik nam toen deel aan een DJ wedstrijd, ik werd hier zesde. Op zich een aardige prestatie voor een DJ met nul ervaring, wat wel jammer was dat er maar zes DJ's mee deden. De organisator Rients Faber, toen een ikoon als het om DJ's ging, adviseerde mij wel om door te gaan als DJ, Ik herken in jou een goede DJ. Met veel oefening en luisteren naar andere DJ's kom je er wel zei hij toen. Die raad heb ik opgevolgd en zo'n 35 jaar later draai ik nog steeds met veel plezier op diverse feesten.

Dus ben jij op zoek naar een allround DJ voor een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, themafeest of wat voor feest dan ook... DJ Rick O'Neal is al jaren een betrouwbare partner voor elk evenement.

Of je nu een klein intiem feest of lekker wilt uitpakken met een groot feest, DJ Rick O'Neal heeft de Drive in Show op maat. De mogelijkheden kun je bekijken onder kopje DRIVE IN SHOWS.

Naast de vele solo optredens werk ik ook samen met DJ Jos van der Laan en DJ Doctor Music beide DJ's zijn zeer ervaren en kunnen een feestje bouwen.

Voor mijn Drive In Shows hanteer ik vaste prijzen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is een standaard onderdeel van mijn werkwijze.

Wil je meer informatie, een prijsopgave of een boeking plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Groningen
2 beoordelingen
8 jaar in bedrijf
Filters
Soort muziek
Aantal gasten
Afstand
Trustoo score

Wat kost een DJ?

Een DJ kost per uur tussen de 100,- en € 175,- Een DJ mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een DJ kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in Groningen?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over DJ’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste DJ is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden DJ’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Nederlandstalig? 70’s/80’s? Feestmuziek?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle DJ’s in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DJ’S IN Groningen
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste DJ’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de DJ’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de DJ gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 DJ’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw DJ kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste DJ's in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste DJ's
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste DJ's actief in Groningen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.