Edod B.V.

Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,2
place
Gaesbeekstraat 17, Rotterdam
grade1 beoordeling
timelapse13 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Edod B.V.:
SCHOONMAAKBEDRIJF EDOD B.V.
HET KRACHTIGSTE SCHOONMAAKBEDRIJF IN ROTTERDAM en omstreken!
Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Edod B.V.
Schoonmaakbehoeften zijn in elke sector verschillend. Schoonmaken in een ziekenhuis is anders dan in een vakantiepark. En een kantoor is geen school. Daarom heeft EDOD B.V, als eerste schoonmaakbedrijf van Nederland, een specifieke aanpak voor elke sector.
Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food & Industry en Specialistische reiniging. Wij voeren al jarenlang schoonmaakwerkzaamheden uit, waardoor wij onszelf met recht specialisten kunnen noemen op het gebied van schoonmaken.

Bent u voor uw woning, kantoorpand, school of recreatiepark op zoek naar iemand die specialist is in reinigen? Voor deze en vele andere onderhoudsklussen kunt u de hulp van EDOD B.V. inschakelen.

ONS SCHOONMAAKTEAM
Of u EDOD B.V. nu nodig heeft voor eenmalig schoonmaakwerk of periodiek schoonmaakwerk, u kunt van ons altijd het beste resultaat verwachten. Onze schoonmakers zullen altijd hun uiterste best doen en streven naar perfectie. Wij werken alleen met medewerkers die kwaliteit en de juiste kennis hebben. We zullen ten alle tijden uw wensen in acht nemen en onze managers komen met enige regelmaat bij u langs om te pijlen of u nog tevreden bent met onze schoonmaakwerkzaamheden. Ook tussendoor kunt u voor vragen of andere zaken contact opnemen met onze managers. Uw tevredenheid staat bij EDOD B.V. op nummer 1.

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID
Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons ervan bewust dat we eventuele schadelijke invloeden op het milieu zoveel mogelijk moeten voorkomen. EDOD B.V. voelt zich verantwoordelijk voor de omgeving waarin we leven en onze werkzaamheden uitvoeren. Daarom gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk en maken we alleen gebruik van schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Als het om mens en milieu gaat zullen wij altijd belangrijke factoren tegen elkaar afwegen en de meest ecologische beslissing maken.

WERKGEBIED
EDOD B.V. richt zich als schoonmaakbedrijf voornamelijk op de steden en dorpen in de provincie Utrecht Zuid Holland en Zeeland. Inmiddels hebben we tevreden klanten in onder andere Zeeland, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht, Woerden, Nieuwegein.
Op die manier zijn wij in staat om snel bij u langs te komen voor iedere schoonmaakklus.

Voor een schoonmaakbedrijf dat aan al uw eisen voldoet hoeft u niet meer verder te zoeken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij van groot belang, dus neem vandaag nog contact met ons op en wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen. U kunt dan uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat wij in kunnen spelen op uw verwachtingen.

Zit uw bedrijf in één van deze steden of bent u ergens in de provincie Utrecht op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met EDOD B.V.
Lees meer...
Ervaring & vakmanschap
timelapse13 jaar in bedrijf
star1 beoordeling
people_outline50 medewerkers
Diensten

Reviews over Edod B.V.
info_outline

5star
0%
4star
100%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
google
4.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Edod B.V.

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een schoonmaakbedrijf voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare schoonmaakbedrijven in de buurt

Purify Cleaning
8,6
grade4 beoordelingen
Reageert snel
DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud
8,5
grade83 beoordelingen
Reageert snel
local_offer5% korting op de tarieven
Mundare Facility
8,4
grade6 beoordelingen
Reageert snel
local_offer10% korting op de tarieven
vanDam Schoonmaak Diensten
8,1
Reageert snel
MYhome
8,1
Reageert snel
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.