Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Kloeg Uitvaartzorg

Nieuwe Langeweg 127, Hoogvliet Rotterdam
14 jaar in bedrijf
8,7 (9)
Kom in contact met Kloeg Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Kloeg Uitvaartzorg:
Al generaties lang heeft de familie Kloeg begrafenissen en crematies in de regio Rotterdam verzorgd. Kloeg Uitvaart zet deze traditie als familiebedrijf voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden.

Wij verzorgen traditionele uitvaarten met respect voor ieders geloof, met óf zonder kerkdiensten of juist met moderne rituelen. Of het nu om een uitgebreide of bescheiden uitvaart gaat, in grote of in kleine kring, wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van het afscheid zodat u tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. Samen met u werken wij gedurende de dagen tot de uitvaart aan het afscheid van uw dierbare, zodat het een mooi en waardig afscheid wordt, passend bij de wensen van uw dierbare en bij die van u als nabestaande.

Ons werkgebied beslaat onder meer; Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Brielle, Rozenburg, Hellevoetsluis, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en bij uitzonderingen ook elders in het land.

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw eventuele vragen te beantwoorden.
Lees meer...
Expertise
Uitvaart
Rouwauto
Rouwvervoer
Opbaren
Begrafenis
Crematie
Condoleance
Begraafplaats
Crematorium
Uitvaartcentrum
Aula
Rouwkaarten
Catering
Rouwcentrum
Kist
24/7
Afscheidshuis
Per direct / met spoed
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
In toekomst (komend jaar nog niet)
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
9 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Kloeg Uitvaartzorg
info_outline

Zeer goed 4,8
starstarstarstarstar
8 reviews
Kom in contact met Kloeg Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt