trustoo.nl logo.pngde beste aannemers voor jou
Kies uit +2500 top AannemersKies uit +2500 Aannemers in Nederland
TrustooZuid-HollandDen HaagAannemers
Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V.

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V.

8,6
placeOude Middenweg 31, 2491AC, Den Haag
grade8 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V.:
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. heeft een vaste groep van circa 50 medewerkers in dienst. Van persoon tot persoon hebben zij verstand van hun vak. De gemiddelde jaren van de dienstverbanden van ons personeel bewijzen dat Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. een prettige werkgever is. Voor klanten is er daardoor het voordeel dat u altijd met bekende en vertrouwde mensen te maken heeft.

U treft Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. voornamelijk in de randstad aan, maar ook in de provincies Brabant en Noord-Holland. Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft eveneens ruime ervaring in grootschalige renovatie en uitbreiding van bestaande gebouwen. Vooral in de gezondheidszorg en scholenbouw hebben we zo veel projecten naar tevredenheid uitgevoerd.

Bekend zijn onze projecten waar we een combinatie van appartementen en een school hebben verwezenlijkt. Voor de opdrachtgever een buitengewoon financieel aantrekkelijk initiatief van ons bouwbedrijf. Projecten in onder andere Vleuten/De Meern, en Voorschoten zijn een overtuigend bewijs hiervan. De gebruikers zijn enthousiast, wij weten zeker dat u dat ook zult zijn.

Onze projecten in de gezondheidszorg zijn toonaangevend. Het Delta Psychiatrisch Ziekenhuis, het project Breede Vliet van Stichting De Waarden en DrieMaasStede van Argos Zorggroep zijn recente voorbeelden.

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt ook woningbouwprojecten. Zowel zelfstandig als in opdracht van beleggers, waaronder AM wonen, Bouwfonds en Achmea. Ook heeft Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. in het verleden diverse verbouwingen en nieuwbouw gepleegd in de Amsterdamse Dierentuin Artis. De nieuwe entree met de vernieuwde kassa's en het planetarium met het bekende koperen dak staan op onze naam. We bouwden ook de verblijven voor de nijlpaarden en de gorilla's en de apenrots.

Het bouw- en ontwikkelbedrijf wordt geleid door Chris Pronk. De directie handhaaft bewust de bekende naam van het bedrijf dat in januari 2011 haar 10-jarige voortzetting vierde.

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. is zowel bij Woningborg als Bouwend Nederland ingeschreven. De keurmerken die deze organisaties hebben, betekenen dat Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. voldoet aan de eisen op het gebied van bouwen en alles wat daar bij komt kijken. Als Woningborg-aannemer voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Met het Milieu en Veiligheid wordt terdege rekening gehouden. Hiervoor is Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. V.C.A. gecertificeerd.
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse19 jaar in bedrijf
star8 beoordelingen
people_outline32 medewerkers
Lid van
BouwNu
Bouwend Nederland
Woningborg
Diensten

Reviews over Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V.
info_outline

8,4
starstarstarstarstar
8 beoordelingen
5star
75%
4star
13%
3star
13%
2star
0%
1star
0%
Eric Snijder ongeveer 1 jaar geleden op google
"Top zaak.Doen wat ze beloven.En vertrouwd. Leidschendamse bedrijf."
google
4.6
starstarstarstarstar
8 reviews
.

Contact opnemen met Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V.

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een aannemer voor
Renovatie / Verbouwing
Uitbouw / Aanbouw / Opbouw
Nieuwbouw
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt

Polfix Onderhoudsbedrijf
8,1
Campbell Klus & Onderhoudsdiensten Den Haag
7,8
grade2 beoordelingen
Zafer Aygün
7,8
grade2 beoordelingen
Aannemersbedrijf Rob 't Hart
6,7
grade25 beoordelingen
Bouwbedrijf Dubru BV
8,8
grade72 beoordelingen
.