Stamborg Uitvaartzorg

Reageert snel
Vooraf wensen vastleggen
Wethouder Beversstraat 104, Enschede
8 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,6 (19)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Stamborg Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Stamborg Uitvaartzorg:
Wij verzorgen uitvaarten in Twente en de Achterhoek, ongeacht waar en of u verzekerd bent.

Afscheid nemen kunt u maar één keer doen. Daar hoort de uitvaartverzorging bij waar de nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Waarbij alle wensen besproken zijn en waarbij recht gedaan wordt aan de overledene.

Over ons

Tymon & Cilia
Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken.

Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.

Ontzorgen is onze kracht

Voor de uitvaart
Denkt u wel eens na over uw eigen uitvaart?

Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Bij een kop koffie en een goed gesprek merken we vanzelf of die klik er is. Als dit zo is, kunnen we praten over uw uitvaartwensen. Door over uw eigen uitvaart na te denken en uw wensen vast te leggen, weten uw nabestaanden straks welke keuzes zij kunnen maken na het overlijden. Het geeft u en uw dierbaren een gevoel van rust als de uitvaart al besproken en vastgelegd is. Wij helpen u hier graag bij.

De uitvaart
Wij kunnen het verdriet niet wegnemen. De zorgen rondom alle keuzes, mogelijkheden en praktische zaken rond een uitvaart wel.

Wij zien het als onderdeel van de uitvaartverzorging om u uitleg te geven over alles wat er mogelijk is rond een begrafenis of crematie. Wij geven u de ruimte om bewuste keuzes te kunnen maken en begeleiden u hierbij. Voor vragen kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Wij geloven in openheid, eerlijkheid en transparantie. U merkt dit vanaf het eerste gesprek na een overlijden.

Na de uitvaart
Als de uitvaart geweest is, begint het rouwen pas.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we ook in die periode nog contact hebben. Daarbij horen we graag hoe u de uitvaart ervaren heeft, hoe het met u gaat en of we nog iets voor u kunnen betekenen. Tijdens de nazorggesprekken kunnen ook de bedankkaartjes, de keuze voor een grafmonument, de asbestemming of rouwverwerking aan de orde komen.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartwensen
Voorregeling uitvaart
Uitvaart bespreken
Kostenopgave
Thanatopraxie
Opbaring overledene
Verzorging overledene
Verzorging overledene met familie
Rouwauto
Uitvaartbus
Loopkoets
Uitvaartmotor
Paard en wagen
Rouwkoets
Uitvaartzorgverzorging
Wetenschap
Rouwbloemen
Rouwkaarten
Rouwadvertentie
Online condoleanceregister
Advies uitvaart
Crematie
Begrafenis
In toekomst (komend jaar nog niet)
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Per direct / met spoed
Ervaring & vakmanschap
8 jaar in bedrijf
19 beoordelingen
2 medewerkers
20 jaar ervaring
Lid van
Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Opleidingen en certificaten

Meander Uitvaartopleiding
Registeruitvaartverzorger

Reviews over Stamborg Uitvaartzorg
info_outline

Uitstekend9,2
starstarstarstarstar_half
NaN reviews uit 3 bronnen

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Stamborg Uitvaartzorg
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.