Trustoo logode beste uitvaartverzorgers
Kies uit +525 top UitvaartverzorgersKies uit +525 Uitvaartverzorgers in Nederland
TrustooOverijsselEnschedeUitvaartverzorgers
Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,5
placeJohanna Naberlanden 57, 7542 NZ, Enschede
grade6 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
Over Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino:
Een afscheid in harmonie met de manier waarop men in het leven heeft gestaan, dat mag het uitgangspunt zijn om de uitvaart vorm te geven. De naam van mijn onderneming Samenspraak uitvaartzorg zegt eigenlijk alles: in samenspraak met u creëren we een passend afscheid.

Voor mij kan het niet anders dan dat we dit in alle rust voorbereiden. We spreken over de wensen – al dan niet beschreven in een document met uitvaartwensen – en natuurlijk draag ik ook ideeën aan omdat u misschien niet alle mogelijkheden weet.

Ook als u verzekerd bent bij grotere verzekeringsmaatschappijen bent u vrij om uw uitvaart te laten verzorgen door Samenspraak Uitvaartzorg.

Belt u gerust voor een afspraak.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse2 jaar in bedrijf
star6 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
timeline4 jaar ervaring
Diensten
  • Uitvaart
  • Crematie
  • begrafenis
  • Persoonlijke uitvaart
  • uitvaartverzekering
  • 24/7 bereikbaar
  • unieke uitvaart
  • altijd dezelfde uitvaartbegeleider
  • kleine uitvaart
  • de zorg uit handen

Opleidingen en certificaten

schoolGaandeweg Uitvaart Educatie
schoolOndernemen in de Uitvaart

Reviews over Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino
info_outline

8,5
starstarstarstarstar
3 beoordelingen
5star
67%
4star
33%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
Ruud 9 maanden geleden op google
"Begin september overleed mijn moeder. Mijn moeder had een uitvaartverzekering en ik was in de veronderstelling dat alles via zo’n uitvaartinstantie zou gaan. Bij de uitvaart van mijn schoonmoeder anderhalf jaar eerder verliep alles via een (weliswaar andere) uitvaartinstantie, maar dat was niet in alle opzichten plezierig. Mijn nicht gaf aan dat je ook kon kiezen voor een eigen uitvaartbegeleider. Zij kende iemand en dat bleek Marion. Met haar contact opgenomen, zij kwam vrijwel direct, kennis gemaakt en al vanaf het eerste contact liepen wij een gevoel van betrokkenheid en kennis van zaken op en wij besloten Marion aan te stellen als uitvaartbegeleider. Marion heeft daarop zelf contact gezocht met de uitvaartinstantie en haar inbreng naar hun toe geregeld. Er komt veel op je af, kaarten, een kist, de kerk, het crematorium, afstemmen met de dominee, de condoleance gelegenheid, ed. Gedurende de dagen tot aan de uitvaartplechtigheid heeft Marion dit alles voor ons verzorgd, waarbij wij als familie geen moment het gevoel hebben gehad dat er haast gemaakt moest worden. Eerst veel later vernam ik van haar dat zij nooit meerdere uitvaarten tegelijk wil doen, wat wel via een uitvaartinstantie gebeurt. Marion heeft ook de inningen van mijn moeders oude polissen verzorgd, wat op zichzelf best een hele klus moest zijn. Marion gaf ons alle ruimte, zij droeg gevraagd en ongevraagd opties aan, wij kozen. Marion was voor ons voortdurend beschikbaar en daar waar wij toch weer ergens een verandering in wilden, werd dat voor ons door haar geregeld. Alles wat zij voor ons deed gebeurde met respect, naar ons en naar mijn moeder. De uitvaartplechtigheid is geworden zoals wij dat voor ogen hadden en kregen van genodigden terug hoe keurig verzorgd alles was. Ook nadien bleef er contact, zoals bij de bedankkaartjes, ed. Na een paar weken een keurig verzorgd en inzichtelijk overzicht van kosten en inkomsten wat Marion persoonlijk kwam overhandigen en toelichten. In dat gesprek gaf ik aan dat als ze dat wilde, ik wel een recensie wilde schrijven.Nu, zo’n 2 maanden na het overlijden van mijn moeder, kom ik daar aan toe. Ook nu geen reminder van Marion, geen druk.Terugkijkend ben ik heel blij dat mijn nicht Marion heeft voorgesteld. Zij is voor ons in een voor ons emotionele periode een enorme steun geweest waarvoor wij haar zeer erkentelijk zijn. Namens de familie, Ruud"
google
4.7
starstarstarstarstar
3 reviews
.

Contact opnemen met Samenspraak Uitvaartzorg door Marion Bollongino

Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Crematie
Begrafenis
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt

Uitvaartzorg Kremer
9,2
grade31 beoordelingen
Uitvaartverzorging Ultimum Vale
9,1
grade51 beoordelingen
5% korting op de tarieven via logo_small.svg
Ichthus Uitvaartzorg
9,1
grade9 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Noach Uitvaartzorg Midden-Nederland B.V
9,0
grade12 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Uitvaartverzorging De Schuilplaats
8,4
grade2 beoordelingen
5% korting op de tarieven via logo_small.svg
.