Vind een top 10 Dj in Enschede

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 dj's bij jou in de buurt

Wat voor soort muziek wil je op het feest?
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Dj's in Enschede

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 DJ’s in Enschede. Het meest complete overzicht. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio.

In Enschede kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest.

• Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal.
• 70’s/80’s/90’s: Wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers.

In Enschede hebben wij 10 goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Enschede hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke DJ u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...
Soeljee.nl Entertainment.jpg
2
6. Soeljee.nl Entertainment
8,7 (18)

Onze Party Drive In Show ziet er als volgt uit:

De prijs voor onze Party Drive In Show is 495 Euro*. Dat houdt in:
- Mooie alu DJ Booth met uitgebreide LED disco verlichting;
- DJ Lady Soeljee draait de gehele avond gezellige muziek (naar Uw wens), samen met:
- Entertainer Jack, die de gasten verwelkomt met enkele live gezongen nummers van o.a. Dean Martin, Frank Sinatra en Michael Bublé en er, samen met onze DJ voor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan;

* Prijs is voor max. 5 uren. Ieder uur extra kost 50 Euro.

Tegen een meerprijs van 150 Euro kunnen wij U het volgende er bij aanbieden:
- Digitaal Gastenboek, d.w.z. wij vragen of Uw gasten bij binnenkomst iets op onze camera willen inspreken. Deze filmpjes ontvangt U thuisgestuurd op een DVD of wij maken bij binnenkomst een leuke foto van alle gasten (per stel/gezin) en deze ontvangen ze na afloop als bedankje. Op de foto wordt een tekst en/of naar uw keuze gezet;

Bijgaand een foto van onze DJ Booth. Deze is qua afmetingen aan te passen aan de locatie.

De muziek die onze DJ draait, wordt geheel aangepast aan uw wensen!


Mocht U voor ons kiezen, gaan we er een hele gezellig avond van maken en een knallend feest. Wij hebben er in ieder geval zin in.
Mocht U niet voor ons kiezen, dan wensen we jullie uiteraard een hele fijne dag toe. Laten U het me dan nog even weten?

Ik hoop spoedig van U te vernemen....

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enschede
18 beoordelingen
11 jaar in bedrijf
Nextgen Drive in Shows.jpg
3
10. Nextgen Drive in Shows
8,1 (9)

Professionele DJ Shows van Nextgen
Zoekt u een DJ voor een feest? Wij verzorgen een feest voor elk type. Wat wij graag doen voor u? Een onvergetelijk feest geven voor jong en oud met licht én geluid. Wij zullen samen met jullie alle wensen voor jullie feest bespreken. Vanaf begin tot eind kunnen de wensen uitgesproken worden, zodat er niets zal ontbreken. Wij willen er graag voor zorgen dat alle mensen die op het feest zullen komen de hele avond willen dansen en daarna nog lang over jullie feest door zullen praten!

We zijn allround DJ’s:
We vinden het belangrijk om jullie wensen na te leven en vinden daarom contact en communicatie belangrijk in ons vak. Omdat wij dit belangrijk vinden, zorgen we ervoor dat we het proces doorlopen met veel contact samen met de opdrachtgever. Denk hierbij aan de muziekvoorkeuren, deze worden doorgegeven aan de DJ zodat de DJ weet hoe hij de avond speciaal voor jullie kan maken. Wij zijn interactief met gasten en hopen dat zij daardoor ook zin hebben om op de dansvloer te staan. Hier doen we natuurlijk ons uiterste best voor!

Drive-in Shows:
Wat wij bieden? Wij bieden jullie een complete avond met licht en geluid. We houden rekening met jullie wensen van jullie muziekvoorkeuren. Geeft u een verjaardag, persoonsfeest, jubileum of gewoon een gezellig feestje? Nextgen drive-in shows wil er graag met jullie een mooie dag van maken!

Wij zijn een drive in show van nu, onze naam zegt het al Nextgen – volgende generatie. Wij zijn een jonge drive-in show en wij zorgen dat alles netjes afgewerkt word met natuurlijk de wensen van de opdrachtgever.
...

Gratis en vrijblijvend
Albert Meijeringstraat 30, Enschede
9 beoordelingen
5 jaar in bedrijf
Filters
Soort muziek
Aantal gasten
Trustoo score
Afstand

Wat kost een dj?

Een dj kost per uur tussen de 100,- en € 175,- Een dj mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dj kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in Enschede?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over DJ’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste DJ is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden DJ’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Nederlandstalig? 70’s/80’s? Feestmuziek?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle DJ’s in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DJ’S IN Enschede
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste DJ’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de DJ’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de DJ gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 DJ’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw DJ kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste dj's in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste dj's
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste dj's actief in Enschede.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.