trustoo.nl logo.png
De beste 1450+ coaches voor jou
Over onsErvaringReviewsFAQ

Budgetcoach Eindhoven

Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
Imstenrade 23, Eindhoven
12 jaar in bedrijf
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (28)
Kom in contact met Budgetcoach Eindhoven
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over Budgetcoach Eindhoven:

Ontdek een betere financiële toekomst met het Financieel Masterplan©
Ben je je al een tijdje bewust van het feit dat jullie financiële situatie niet is zoals je zou willen? Voelen jij en je partner de frustratie omdat het maar niet lukt om op een andere manier met geld om te gaan?

Je vraagt je af waarom het niet lukt, en waarom het anderen wel lijkt te lukken...
Het geld dat jullie verdienen lijkt als sneeuw voor de zon te verdwijnen gedurende de maand. Sparen lijkt een onbereikbare droom en de dingen die jullie graag zouden willen doen, blijven buiten bereik.

Maar weet je wat? Het kan anders. Ik ben er om jullie op een aangename en inspirerende manier te leren hoe jullie anders met geld kunnen omgaan. Samen krijgen we op een coachende manier helder waar de pijnpunten liggen en hoe we deze kunnen oplossen.

Het Financieel Masterplan©
Samen maken we jullie financiële toekomst veel beter! Ontdek de kracht van financiële coaching met een bewezen en snelle methode uit mijn Financieel Masterplan©.

Ik ben Annemieke van Leest-Ehlers en door mijn jarenlange ervaring (+11jaar) weet ik wat wat werkt en waarom het werkt. Om deze reden heb ik in de loop van de tijd methodes ontwikkeld die naadloos aansluiten bij dat wat jij en je partner nodig hebben.

Ik werk voornamelijk met hoogopgeleide en ondernemende gezinnen. Dat betekent dat jullie mogelijk een bedrijf hebben of dat een van jullie als zzp'er aan het werk is.

In mijn coaching ga ik er altijd van uit dat jullie thuis-situatie aan de basis staat van jullie leven. Werk & bedrijf dienen thuis, niet andersom. Daarom werken we vanuit de filosofie Family First©.

Wanneer er ook een wens is om de zakelijke financiën te stroomlijnen dan gebruiken we het Financieel Masterplan Zakelijk. Hierbij ga ik níet op de stoel van de boekhouder of accountant zitten. We maken samen een helder plan voor jouw zakelijke financiën waardoor de richting van de beweging glashelder is en jij weet wat je te doen hebt.

Verwacht een steile leercurve! Financiële coaching gaat over zoveel meer dan alleen de cijfertjes. Jouw interactie met je partner en je eigen overtuigingen rondom geld geven mede richting aan je gedrag en dat wat er dus werkelijk op je bankrekening gebeurt.

Als Post-HBO opgeleid Coach en Master Registered Life Planner® houd ik me bezig met zowel de cijfers alsook de gevoelswereld van mijn cliënten.

*****
Een klein stukje over mij:
Als Zeeuws meisje ben ik door mijn studie in Eindhoven beland. En ik ben gebleven omdat het Brabantse leven me goed bevalt! Samen met mijn man en onze zoon genieten we van een heerlijk huis in het zuiden van Eindhoven. Sinds 2020 hebben we min of meer per ongeluk vier katten in huis ;)

We hadden er al twee maar daarna vonden we nog twee schattige kittens in een park omdat ze daar waren achtergelaten. Vanaf het moment dat we ze zagen waren we hopeloos verliefd.

En nu hebben we vier ondeugende boefjes die héél precies weten uit te leggen waar de koelkast (met kipfilet) staat...
Lees meer...

Trustoo Top Score

Coaches met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score

Vorige awards

info_outline
top_score_2023
Top Score 2023

Expertise

financiële coaching
budgetcoaching
life planning
persoonlijke coaching
geldzaken
financieel masterplan professional
geldmindset
financieel plan
Budget- of Financial coach
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 09:00
Maandag
-
09:00 tot 17:30
Dinsdag
-
09:00 tot 17:30
Woensdag
-
09:00 tot 17:30
Donderdag
-
09:00 tot 17:30
Vrijdag
-
09:00 tot 17:30
Zaterdag
-
Gesloten
Zondag
-
Gesloten

Waarom voor ons kiezen?

Ervaren financieel coach met sterk coachende affiniteit. Life Planner®

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

12 jaar in bedrijf
28 reviews
1 medewerkers
12 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Alba-academie Post-HBO Coach (EMCC Coach Practitioner)
Master Registered Life Planner®

Reviews over Budgetcoach Eindhoven

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
27 reviews

FAQ - veelgestelde vragen aan Budgetcoach Eindhoven

Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Jij en je partner willen rust en duidelijkheid in jullie geldzaken. Jij hebt een eigen bedrijf (of jouw partner heeft dat) en je merkt dat er hard gewerkt wordt maar dat jullie geldzaken op z'n best wat... tja... mistig zijn.

Wáár gaat het nou precies aan op? En waarom lukt sparen niet... En waarom lijken gewone uitgaven zo'n druk op alles te leggen. En je wilt gewoon een leuk leven. Leuke dingen kunnen doen. En dat de kids óók onbezorgd leuke dingen kunnen doen.
Onbezorgd zijn. Het lijkt je heerlijk.

Heb ik iets op bedacht. Ik doe dit werk nu ruim 11 jaar met veel liefde. Kijk even op die hele grote zoekmachine wat anderen daar over zeggen. Het werkt.

We maken samen een glashelder financieel plan. We houden rekening met wat voor jou én voor je partner belangrijk is. We zorgen dat er buffers ontstaan.

En we zorgen er voor dat er rust en draagvlak bij jullie beiden ontstaat. Want sommige mensen hebben wel eens woorden hierover. En dat doet iets met het gunnen aan elkaar.
Kom in contact met Budgetcoach Eindhoven
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare coaches in de buurt