Ontdek de beste bedrijven in Almere

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Almere

De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad.jpg
makelaars
De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad
9,9 (43)

Anno 2023 verkoopt een huis zichzelf, enkele foto’s op Funda en een koper is snel gevonden. Maar hoe vind je die ene kandidaat-koper die er echt graag wil wonen? Wij garanderen de hoogste prijs voor je woning via onze Maximale Opbrengst Garantie!

Sommige makelaars rekenen een extra courtage bij een hoge verkoopprijs, de klant betaalt dan nóg meer, wij vinden dat de omgekeerde wereld! De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad garandeert een, van tevoren bepaalde verkoopprijs van de woning. Wij nemen dus het risico en niet de klant! Dit doen wij door:

- Een flexibel beleid inzake bezichtigingen (in samenspraak met de klant), op diverse tijdsmomenten (ook avond en weekend), waardoor meer kijkers in staat zijn om de woning te bewonderen

- Een zéér uitgebreide woningpresentatie met fotografiepakket, 360 graden tour, Premium video met presentatie, woningtekst in Nederlands én Engels, 2D en 3D plattegronden en Interieur Stylist

- Maximale aandacht voor de woning via Funda, onze landelijke database en website, Social Media en andere kanalen

- Dit alles tegen een scherp vast tarief (geen courtage) transparant en eerlijk

Voor de uitvoering luisteren wij graag naar de klant. Wat vind je belangrijk? Wat zijn je wensen en verwachtingen? Hoe kijk je tegen de verkoop aan en hoe kunnen wij helpen? De uitvoering kun je aan ons overlaten. De makelaar begeleidt het gehele verkoopproces, van opdracht tot ondertekening bij de notaris, en is bij elke stap aanwezig. Verrassend, transparant en maximaal betrokken, dat is waar wij voor staan!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Wij komen graag langs voor een kennismaking, gratis waardebepaling en afstemming van de wensen.

Woning aankoop
‘In de huidige overspannen woningmarkt ga ik liever verbouwen dan verhuizen’. Herkenbaar? Misschien wel, in ieder geval begrijpelijk. Toch lijkt de motivatie voor de keuze niet overtuigend. Je kunt ook lezen: ‘Ik wil wel verhuizen maar wil niet meedoen aan een kooploterij’. De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad biedt een uniek concept aan als aankoopmakelaar middels een duidelijk stappenplan:

- Gratis kennismaking en inventarisatie van de opties en mogelijkheden
- De wensen en behoeftes bepalen inzake woning en locatie
- Plan van aanpak en strategie afstemmen
- Inzicht in woningaanbod, voordat het op Funda staat
- Volgen van woningaanbod door klant en makelaar
- Voorbereiding bezichtiging (waardebepaling van de woning)
- Bezichtiging van de geselecteerde woning door klant en makelaar (wij gaan mee)
- Onderhandeling met verkopend makelaar over prijs en voorwaarden
- Controle van de koopakte bij overeenkomst
- Bemiddeling bij hypotheek, taxatie, bouwtechnische keuring en notaris

Benieuwd? Wellicht woon je binnenkort wel in het huis van je dromen!
...

Gildemark 128, Almere
J.P. Lankreijer.jpg
elektriciens
J.P. Lankreijer
9,9 (65)

Ik ben Jerry Lankreijer en ik woon in Almere Tussen de Vaarten met mijn lieve vriendin en twee Berner Sennen honden. Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, naast mijn werk als HSE officer bij Schneider Electric. Sinds februari 2021 ben ik erkend installateur en sinds 2022 ben ik lid van Techniek Nederland. Per 1 mei 2022 zal ik mijn bedrijf verder vormgeven door mij hier fulltime op te richten.

Ik specialiseer mij in:
a) huisinstallaties, en dan voornamelijk keukens, tuinverlichting, storingen en vervanging van groepenkasten.
b) klein bedrijf: oplossen storingen, advies, keuring (arbeidsmiddelen) en veranderen bestaande installaties.

Met mijn 30 jaar ervaring als electrotechnisch specialist heb ik een uitstekend beeld van de (denkwijze in de) praktijk. Ik heb zoveel plezier in dit werk dat ik per 1 mei 2022 geheel zelfstandig zal zijn. Ik ben dan de hele week tot uw dienst!

Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen en deze te helpen met hun problemen. Ik hou ervan om iets moois af te leveren, en ik vind het een eer om mensen iets te mogen leren over mijn vakgebied.

Ik heb een sterke voorkeur om het A merk Schneider Electric te gebruiken. Natuurlijk ben ik verder niet merkgebonden, dus als u een andere voorkeur heeft is dit geen enkel probleem. Wel sta ik erop om gerenommeerde A merken te gebruiken. Een merk dat ik niet vertrouw, zal ik niet bij u in uw huis monteren.

Ik ben "erkend installateur" conform InstallQ (de echte installateur). Ook ben ik aangesloten bij Techniek nederland. Dit houd in dat u zeker bent van de kwaliteit van aanleggen, het vervangen of onderhoud van uw installatie, volgens de geldende regelgeving.

Tarieven:
Ik reken € 60,- per uur inclusief btw. Voorrijkosten zijn € 45,- wanneer ik minder dan 45 minuten hoef te rijden.

Wanneer u een storing heeft kom ik voorrijden voor € 105,-. Hier zit het eerste uur dan al al in. Een advies- of kennismakingsgesprek kost u een kopje koffie. Mijn offertes zijn vrijblijvend.

Ik vind het leuk u binnenkort te zien!

Jerry Lankreijer.
...

Constant Permekehof 28, Almere
De Assurantieadviseur.jpg
verzekeringsagenten
De Assurantieadviseur
9,5 (79)

Je eigen huis kopen. Het is voor de meeste mensen een grote en spannende stap waar veel bij komt kijken. De grootste drempel is vaak het rond krijgen van de financiering. Hierdoor kan de weg naar je eerste koophuis een lange zijn. De Assurantieadviseur vindt dat dit de (voor)pret van het kopen van je droomhuis niet mag drukken. Daarom bieden we je duidelijk hypotheekadvies, zodat je snel weet of de woning die je op het oog hebt binnen jouw financiële plaatje past.

DE JUISTE HYPOTHEEK KIES JE MET EEN ERKEND HYPOTHEEKADVISEUR
En wie zijn die adviseurs dan? Dat zijn wij, Joeri en Milja. Ooit begonnen als assurantieadviseurs, vandaar onze bedrijfsnaam. Tegenwoordig zijn we volledig toegespitst op het verstrekken van onafhankelijk hypotheekadvies. Uiteraard regelen we ook de verzekeringen die bij de aankoop van een huis komen kijken. Maar onze focus ligt op heldere advisering over jouw financiële mogelijkheden en volledige begeleiding in het aankoopproces.

Daarnaast zijn wij onafhankelijke financieel adviseurs die:

altijd de laagste rente garanderen
weten hoeveel je kunt lenen
precies kunnen vertellen wat de maandlasten voor een ander huis worden
de hypotheekmogelijkheden binnen 48 uur kunnen aangeven
bekend zijn met pre-veiling trajecten.
het mogelijk maken om verkoopverlies mee te financieren
specialist zijn op het gebied van startersleningen in de regio
alles weten van Nationale Hypotheek Garantie
al jarenlang samenwerken met alle banken en verzekeraars
alles kunnen vertellen over de benodigde verzekeringen
Meer over hypotheekadvies
De Assurantieadviseur in Lelystad
...

Leemwierde 176, Almere
Watch4Media.jpg
reclamebureaus
Watch4Media
9,2 (22)

Wij zijn Watch4Media
Een reclamebureau met de nieuwe generatie on- en offline reclamemakers. Lanceer je een nieuw merk, bedrijf of product? Dan heb je behoefte aan een reclamebureau dat jou helpt bij het behalen van je succes. Wij geven alles wat we doen een boost. Door samen met jou voor het maximale resultaat te gaan. Want dat is het enige wat telt. Punt.

Wij houden van korte lijnen en een open werksfeer. Dit vormt voor ons de basis voor een langdurige, fijne samenwerking. Wij weten hoe belangrijk creativiteit is. Dit houdt ons scherp en laat ons met veel plezier werken aan jouw opdracht.

Wij geloven in co-creaties
Wij zijn een reclamebureau dat niet alleen uitvoert, maar vooral ook met jou meedenkt. Samen met jou brengen we je doelen in kaart. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en verdiepen ons met plezier in je organisatie, product of dienst. Juist daardoor komen we met écht effectieve oplossingen. Samen doorlopen we het hele traject. Zo bouwen we sámen aan jouw succes.

Wij doen méér dan jij vraagt
Watch4Media wil een bureau zijn waar mensen het naar hun zin hebben. Gezelligheid en keihard werken gaan bij ons hand in hand. Niet voor niets hebben we met veel van onze klanten een langdurige samenwerking. Zij voelen zich bij ons thuis omdat wij graag een stapje extra zetten. We schieten niet snel in de stress en een beetje extra werk zien we juist als een uitdaging. ‘Wij doen wat je vraagt?’ Niet meer van deze tijd, vinden wij. Onze missie luidt: ‘Wij doen méér dan je vraagt.’

Wij gaan voor jouw boost!
Ons team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste creatievelingen. We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technische snufjes. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw complete communicatietraject een boost te geven. En dat levert de mooiste creatieve producten, diensten en oplossingen op.
...

Midwaystraat 5, Almere
AlnovisNotarissen.jpg
notarissen
AlnovisNotarissen
8,5 (4)

Rico Delis adviseert ondernemers over de opzet van hun vennootschapsstructuur alsmede de herstructurering daarvan. Het gaat daarbij om de advisering en implementatie van fusies, splitsingen, certificeringen en aandeelhoudersovereenkomsten. Tevens adviseert en begeleidt hij de aankoop en levering van bedrijfsonroerend goed. Bijzondere kennis en ervaring heeft Rico opgedaan als adviseur bij bedrijfsopvolging en de benutting van de bedrijfsopvolgingsfaciliteit. Zeer ruime ervaring heeft Rico als estate planner.
Rico Delis studeerde notarieel recht aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. In 1997 behaalde hij de Grotiusopleiding Onroerende Goed. Daarnaast is Rico gediplomeerd mediator, erkend estate planner en lid van het Genootschap van Estate planners.
Carrière (1990 tot heden)
Kandidaat-notaris in Zaandam en Bloemendaal
Estate en Businessplanner bij PriceWaterhouseCoopers te Amsterdam (Private Wealth, Estate planning en MKB (1997 tot 2003))
Notaris bij AlnovisNotaris te Almere
Relevante werkervaring
Begeleiden en implementeren van structuren en herstructureringen van vennootschappen van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen
Advisering, begeleiding en implementatie van bedrijfsopvolging
Aankoop, levering en hypothecaire financiering van bedrijf- en particulier onroerend goed
Advisering, begeleiding en implementatie van estate planning van vermogende particulieren
Advisering, begeleiding en afwikkeling van complexe nalatenschappen
Publicaties
Rico Delis is vaste auteur bij het toonaangevende fiscale weekblad Vakstudie Nieuws op het gebied van de Successiewet.
Talen
Nederlands en Engels
...

Transistorstraat 31, Almere