Ontdek de beste bedrijven in Almere

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Almere

J.P. Lankreijer.jpg
elektriciens
J.P. Lankreijer
9,9 (30)

Ik ben Jerry Lankreijer en ik woon in Almere Tussen de Vaarten met mijn lieve vriendin en twee Berner Sennen honden. Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, naast mijn werk als HSE officer bij Schneider Electric. Sinds februari 2021 ben ik erkend installateur en sinds 2022 ben ik lid van Techniek Nederland. Per 1 mei 2022 zal ik mijn bedrijf verder vormgeven door mij hier fulltime op te richten.

Ik specialiseer mij in:
a) huisinstallaties, en dan voornamelijk keukens, tuinverlichting, storingen en vervanging van groepenkasten.
b) klein bedrijf: oplossen storingen, advies, keuring (arbeidsmiddelen) en veranderen bestaande installaties.

Met mijn 30 jaar ervaring als electrotechnisch specialist heb ik een uitstekend beeld van de (denkwijze in de) praktijk. Ik heb zoveel plezier in dit werk dat ik per 1 mei 2022 geheel zelfstandig zal zijn. Ik ben dan de hele week tot uw dienst!

Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen en deze te helpen met hun problemen. Ik hou ervan om iets moois af te leveren, en ik vind het een eer om mensen iets te mogen leren over mijn vakgebied.

Ik heb een sterke voorkeur om het A merk Schneider Electric te gebruiken. Natuurlijk ben ik verder niet merkgebonden, dus als u een andere voorkeur heeft is dit geen enkel probleem. Wel sta ik erop om gerenommeerde A merken te gebruiken. Een merk dat ik niet vertrouw, zal ik niet bij u in uw huis monteren.

Ik ben "erkend installateur" conform InstallQ (de echte installateur). Ook ben ik aangesloten bij Techniek nederland. Dit houd in dat u zeker bent van de kwaliteit van aanleggen, het vervangen of onderhoud van uw installatie, volgens de geldende regelgeving.

Tarieven:
Ik reken € 60,- per uur inclusief btw. Voorrijkosten zijn € 40,- wanneer ik minder dan 45 minuten hoef te rijden.

Wanneer u een storing heeft kom ik voorrijden voor € 100,-. Hier zit het eerste uur dan al al in. Een advies- of kennismakingsgesprek kost u een kopje koffie. Mijn offertes zijn vrijblijvend.

Ik vind het leuk u binnenkort te zien!

Jerry Lankreijer.
...

Constant Permekehof 28, Almere
Autorijschool KROON (Automaat & Schakel).jpg
rijscholen
Autorijschool KROON (Automaat & Schakel)
9,9 (188)

De beste en goedkoopste Rijschool van Almere. Kroon is de rijschool voor iedereen die op zoek is naar uitstekende rijopleidingen in Almere en omgeving. Wij geven naast normale rijlessen, ook rijles aan mensen met faalangst, zenuwen en onzekerheid in het verkeer. Dus ben je op zoek naar een leuke maar ook leerzame rijschool in Almere of omgeving? Stop dan met zoeken en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Kroon.
Hoe gaan wij te werk?
De beste en goedkoopste rijschool in Almere KROON. Wij bieden u een proefles gratis aan ter waarde van € 35,00 als u een pakket 1 /2 of 3. Hoe gaat de proefles in zijn werk? Wij maken met u een afspraak U word opgehaald waar u wilt en einde proefles word u afgezet waar u wilt (stukje service),om het u zo makkelijk mogelijk te maken. kennismaken en aanvangsniveau bespreken, wij meten exact wat er mogelijk is en mocht u vragen hebben kan u deze allemaal stellen, eind van de proefles krijgt u een advies met het aantal uren. De uren hoger dan verwacht ?geen probleem geef dat aan en wij gaan kijken hoe we het zo goed mogelijk voor u kunnen inregelen. Termijn betaling mogelijk velen manieren, wij helpen u graag. Na de proefles krijgt u een offerte in termijnbetaling (keuze genoeg) Wij bieden All-in pakketten,u hoeft dan niet veel te doen wij regelen alles. Direct rijles afspraak maken kan! Instructeur blijft vast vaste instructeur, mits uzelf een andere instructeur wilt, regelen we voor u.
Na de proefles kan u een eerste termijn overmaken naar de rijschool van KROON.
Wij plannen u dan ook meteen in en dan gaat het beginnen voor u. Of het nou voor rijlessen is naar uw rijbewijs toe of om u de weg op te helpen vanwege angst of maakt niet uit wat voor reden dan ook.
Rijschool KROON, biedt nog meer diensten aan onder andere Theorie/ engels leren/ theorie online leermiddelen/ 1 dagcursus theorie en of theorie examen aanvraag
Motor rijlessen bieden we ook aan
Rijtest begeleiding
Opfriscursus
We bieden aan rijlessen in het Engels english lessons
We bieden aan welke gebied u rijlessen wilt volgen eemnes , Harderwijk of emmeloord ook worden de rijlessen daar zoveel mogelijk gehouden.
We bieden Spoedopleiding aan als u snel wilt slagen voor uw rijbewijs
We bieden aan automaat of met schakel auto te rijlessen
U mag vanaf 16,5 jaar al beginnen met rijlessen
We bieden ophaal en wegbreng service dan
U kan bij ons alles bereiken wat maar met een auto te maken heeft
Wij helpen u graag verder van A naar rijbewijs of van A naar veel beter
...

Pembastraat 10, Almere
BMSecurity B.V. .jpg
beveiligingsbedrijven
BMSecurity B.V.
9,2 (9)

BMSecurity B.V. is een beveiligingsbedrijf dat verschillende diensten levert Zoekt u professionele beveiligers tegen een prijs die bij u past? Dan bent u aan het juiste adres.

BMSecurity BV. is een jong en dynamisch Beveiligings bedrijf wat is opgericht in 2018 en staat voor kwaliteit en betrokkenheid naar de medewerkers, zo hebben wij korte lijnen binnen ons bedrijf en staat de mens centraal, voor BMSecurity is het van belang om een ‘wij’ gevoel te creëren, binnen en buiten uw bedrijf. Open communicatie, flexibiliteit en focus staan bij ons voorop. Wij gaan voor vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid.

Beveiliging is maatwerk en een goede risicoanalyse is van groot belang om een optimaal resultaat te krijgen, wij helpen u dan ook graag met het opstellen van een beveiligingsplan en/of risicoanalyse. Op deze manier streven wij naar het neerzetten van een zo goed en veilig mogelijke omgeving met elkaar.

BMSecurity B.V. werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste.
Wij gaan voor de lange termijn, en streven daarbij naar een duurzame relatie met onze klant. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must in onze werkwijze, en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft.
Wij zijn betrokken, toonaangevend, dichtbij en hebben passie voor de klant.
...

Transistorstraat 31, Almere
Watch4Media.jpg
reclamebureaus
Watch4Media
9,2 (22)

Wij zijn Watch4Media
Een reclamebureau met de nieuwe generatie on- en offline reclamemakers. Lanceer je een nieuw merk, bedrijf of product? Dan heb je behoefte aan een reclamebureau dat jou helpt bij het behalen van je succes. Wij geven alles wat we doen een boost. Door samen met jou voor het maximale resultaat te gaan. Want dat is het enige wat telt. Punt.

Wij houden van korte lijnen en een open werksfeer. Dit vormt voor ons de basis voor een langdurige, fijne samenwerking. Wij weten hoe belangrijk creativiteit is. Dit houdt ons scherp en laat ons met veel plezier werken aan jouw opdracht.

Wij geloven in co-creaties
Wij zijn een reclamebureau dat niet alleen uitvoert, maar vooral ook met jou meedenkt. Samen met jou brengen we je doelen in kaart. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en verdiepen ons met plezier in je organisatie, product of dienst. Juist daardoor komen we met écht effectieve oplossingen. Samen doorlopen we het hele traject. Zo bouwen we sámen aan jouw succes.

Wij doen méér dan jij vraagt
Watch4Media wil een bureau zijn waar mensen het naar hun zin hebben. Gezelligheid en keihard werken gaan bij ons hand in hand. Niet voor niets hebben we met veel van onze klanten een langdurige samenwerking. Zij voelen zich bij ons thuis omdat wij graag een stapje extra zetten. We schieten niet snel in de stress en een beetje extra werk zien we juist als een uitdaging. ‘Wij doen wat je vraagt?’ Niet meer van deze tijd, vinden wij. Onze missie luidt: ‘Wij doen méér dan je vraagt.’

Wij gaan voor jouw boost!
Ons team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste creatievelingen. We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technische snufjes. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw complete communicatietraject een boost te geven. En dat levert de mooiste creatieve producten, diensten en oplossingen op.
...

Midwaystraat 5, Almere
Destruction Cleaning Holland.jpg
ongediertebestrijders
Destruction Cleaning Holland
8,6 (0)

Mijn naam is Romke Elzinga (Eigenaar/Directeur) van Destruction Cleaning Holland (DCH) en Inhuur Facilities Nederland BV. Beide bedrijven doen nagenoeg alles op het gebied van Ongediertebestrijding, Plaagdierbeheersing, Wering; dichten en afsluiten van naden, kieren en doorvoeropeningen, zodat ongedierte en plaagdieren zich niet meer, daar langs kunnen verplaatsen of binnendringen, (ondergebracht in de IPM) of te wel; Intergrated Pest Management. Houtworm/Boktor bestrijding, alsmede Schimmels/Zwammen verdelging is een "rode draad" in het bedrijf. (Fungi verzamelnaam van schimmels en zwammen, bruinrot etc.) DCH voert ook grondsanering uit! Beluchting, vochtbestrijding en isolatie in kruipruimten maken daar ook deel van uit.

Verder voor het bedrijfsleven voeren wij ook Hygiënecontroles en Kwaliteitsinspecties uit. Alle denkbare materialen daartoe leveren wij voor de Particulier en het Bedrijfsleven, (Food en Non-food) inclusief logboeken etc.

Mijn wiegje stond letterlijk in de bedrijven van mijn ouders, (Dierenspeciaalzaken). En de stap van levende dieren naar (On)gedierte c.q. Plaagdieren, is toch minder groot als u denkt. De Flora & Fauna in Nederland draag ik daarbij een warm hart toe! Echter als de mens wordt geconfronteerd met zeg maar even "gespuis" dan dient dat de deur uit te gaan! En daar willen wij u graag mee helpen! Dat is onze taak!

Was het vroeger al een familie bedrijf, nu is dat nog meer van toepassing; zonen, schoonzonen en de echtgenotes werken allemaal hard mee om de dagelijkse inplanningen, coördinaties end. te verwerken en vervolgens uit te laten voeren. Ook ik zelf mag nog altijd graag op de werkvloer meewerken en helpen, dat geeft betrokkenheid, zicht op de zaak en houd daarbij de teugels kort. Qua tijd zijn we van de oude stempel, werk moet af en wordt niet afgeraffeld! zo creëren wij tevredenheid.

Meer dan 25 jaar heb ik (samen)gewerkt voor en met bedrijven, om deze in bijvoorbeeld moeilijke tijden een boost te geven, of het realiseren van regionaal naar landelijke structuren. Ook daar waar geen opvolging was en een bedrijf toch door moest, of een volledige nieuwe opstart en realisatie, daar ligt met name mijn zakelijke drijf. Ook bij particulieren zijn soms omstandigheden, die mij grote zorgen baren, treurig zijn, door verlies van dierbaren en in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen van hygiëne, al dan niet in combinatie met maatschappelijke factoren.

Wij zijn er voor een ieder! Ongeacht herkomst, geloofsovertuiging en wat u ook uitdraagt en nastreeft in uw leven. Ook voor o.a. gezinnen met kinderen is er altijd ruimte om geholpen te worden, ook al laat de financiële ruimte te wensen over!

Mocht u als particulier of bedrijf gebruik van onze diensten willen maken? Wacht dan niet en bel gewoon op! Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur van Maandag t/m
Zaterdag. Ook hebben wij Nood en Spoed diensten.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Romke Elzinga
Destruction Cleaning Holland.
...

Veluwezoom 5, Almere