Ontdek de beste bedrijven in Almere

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Almere

J.P. Lankreijer.jpg
elektriciens
J.P. Lankreijer
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (74)

Ik ben Jerry Lankreijer en ik woon in Almere Tussen de Vaarten met mijn lieve vriendin en twee Berner Sennen honden. Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, naast mijn werk als HSE officer bij Schneider Electric. Sinds februari 2021 ben ik erkend installateur en sinds 2022 ben ik lid van Techniek Nederland. Per 1 mei 2022 zal ik mijn bedrijf verder vormgeven door mij hier fulltime op te richten.

Ik specialiseer mij in:
a) huisinstallaties, en dan voornamelijk keukens, tuinverlichting, storingen en vervanging van groepenkasten.
b) klein bedrijf: oplossen storingen, advies, keuring (arbeidsmiddelen) en veranderen bestaande installaties.

Met mijn 30 jaar ervaring als electrotechnisch specialist heb ik een uitstekend beeld van de (denkwijze in de) praktijk. Ik heb zoveel plezier in dit werk dat ik per 1 mei 2022 geheel zelfstandig zal zijn. Ik ben dan de hele week tot uw dienst!

Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen en deze te helpen met hun problemen. Ik hou ervan om iets moois af te leveren, en ik vind het een eer om mensen iets te mogen leren over mijn vakgebied.

Ik heb een sterke voorkeur om het A merk Schneider Electric te gebruiken. Natuurlijk ben ik verder niet merkgebonden, dus als u een andere voorkeur heeft is dit geen enkel probleem. Wel sta ik erop om gerenommeerde A merken te gebruiken. Een merk dat ik niet vertrouw, zal ik niet bij u in uw huis monteren.

Ik ben "erkend installateur" conform InstallQ (de echte installateur). Ook ben ik aangesloten bij Techniek nederland. Dit houd in dat u zeker bent van de kwaliteit van aanleggen, het vervangen of onderhoud van uw installatie, volgens de geldende regelgeving.

Tarieven:
Ik reken € 60,- per uur inclusief btw. Voorrijkosten zijn € 45,- wanneer ik minder dan 45 minuten hoef te rijden.

Wanneer u een storing heeft kom ik voorrijden voor € 105,-. Hier zit het eerste uur dan al al in. Een advies- of kennismakingsgesprek kost u een kopje koffie. Mijn offertes zijn vrijblijvend.

Ik vind het leuk u binnenkort te zien!

Jerry Lankreijer.
...

Constant Permekehof 28, Almere
De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad.jpg
makelaars
De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (52)

Anno 2023 verkoopt een huis zichzelf, enkele foto’s op Funda en een koper is snel gevonden. Maar hoe vind je die ene kandidaat-koper die er echt graag wil wonen? Wij garanderen de hoogste prijs voor je woning via onze Maximale Opbrengst Garantie!

Sommige makelaars rekenen een extra courtage bij een hoge verkoopprijs, de klant betaalt dan nóg meer, wij vinden dat de omgekeerde wereld! De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad garandeert een, van tevoren bepaalde verkoopprijs van de woning. Wij nemen dus het risico en niet de klant! Dit doen wij door:

- Een flexibel beleid inzake bezichtigingen (in samenspraak met de klant), op diverse tijdsmomenten (ook avond en weekend), waardoor meer kijkers in staat zijn om de woning te bewonderen

- Een zéér uitgebreide woningpresentatie met fotografiepakket, 360 graden tour, Premium video met presentatie, woningtekst in Nederlands én Engels, 2D en 3D plattegronden en Interieur Stylist

- Maximale aandacht voor de woning via Funda, onze landelijke database en website, Social Media en andere kanalen

- Dit alles tegen een scherp vast tarief (geen courtage) transparant en eerlijk

Voor de uitvoering luisteren wij graag naar de klant. Wat vind je belangrijk? Wat zijn je wensen en verwachtingen? Hoe kijk je tegen de verkoop aan en hoe kunnen wij helpen? De uitvoering kun je aan ons overlaten. De makelaar begeleidt het gehele verkoopproces, van opdracht tot ondertekening bij de notaris, en is bij elke stap aanwezig. Verrassend, transparant en maximaal betrokken, dat is waar wij voor staan!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Wij komen graag langs voor een kennismaking, gratis waardebepaling en afstemming van de wensen.

Woning aankoop
‘In de huidige overspannen woningmarkt ga ik liever verbouwen dan verhuizen’. Herkenbaar? Misschien wel, in ieder geval begrijpelijk. Toch lijkt de motivatie voor de keuze niet overtuigend. Je kunt ook lezen: ‘Ik wil wel verhuizen maar wil niet meedoen aan een kooploterij’. De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad biedt een uniek concept aan als aankoopmakelaar middels een duidelijk stappenplan:

- Gratis kennismaking en inventarisatie van de opties en mogelijkheden
- De wensen en behoeftes bepalen inzake woning en locatie
- Plan van aanpak en strategie afstemmen
- Inzicht in woningaanbod, voordat het op Funda staat
- Volgen van woningaanbod door klant en makelaar
- Voorbereiding bezichtiging (waardebepaling van de woning)
- Bezichtiging van de geselecteerde woning door klant en makelaar (wij gaan mee)
- Onderhandeling met verkopend makelaar over prijs en voorwaarden
- Controle van de koopakte bij overeenkomst
- Bemiddeling bij hypotheek, taxatie, bouwtechnische keuring en notaris

Benieuwd? Wellicht woon je binnenkort wel in het huis van je dromen!
...

Gildemark 128, Almere
Schenkers makelaardij.jpg
verkoopmakelaars
Schenkers makelaardij
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (31)

Schenkers Makelaardij is een allround makelaarskantoor welke bekend staat om haar persoonlijke, gedreven & professionele aanpak. Al ruim 8 jaar actief in o.a. Almere, Lelystad en Amsterdam en continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de huizenmarkt.

Schenkers makelaardij is opgericht door Lisa Schenkers. Van jongs af aan is Lisa al gefascineerd geweest door de makelaarsbranche. Toen haar ouders hun eerste woning besloten te kopen mocht ze als klein meisje mee naar de bezichtigingen. Met grote bewondering voor de verkopend makelaar destijds beleefde zij een onvergetelijke ervaring die ter plekke invulling heeft gegeven aan haar toekomstige droomcarrière. Sinds die dag wist zij namelijk precies wat haar grote passie was: makelen!

Jaren later, en kersvers uit de schoolbanken van de Hogeschool van Amsterdam, begon Lisa zelf haar avontuur als professioneel makelaar. Ondanks dat er destijds sprake was van crisis op de woningmarkt is zij met veel enthousiasme en vastberadenheid op zoek gegaan naar haar eerste baan.

Het duurde niet lang voordat zij haar start maakte als verhuurmakelaar waarbij zij zich met succes verder heeft kunnen ontwikkelen en de nodige ervaring heeft kunnen opdoen. Enkele jaren later was het nu tijd voor de grote stap waar ze altijd al van droomde: aan de slag als verkoopmakelaar!

Na gewerkt te hebben voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de regio’s Flevoland en Noord- Holland heeft Lisa besloten om met haar opgedane kennis en ervaring op eigen benen te staan en haar passie voort te zetten onder eigen vlag.

Volgens velen die u voor zijn gegaan staat Schenkers Makelaardij bekend als een betrouwbaar, betrokken en bekwaam makelaarskantoor die u op persoonlijke en professionele wijze bijstaat.
...

Saturnussingel 29, Almere
Watch4Media.jpg
reclamebureaus
Watch4Media
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (22)

Wij zijn Watch4Media
Een reclamebureau met de nieuwe generatie on- en offline reclamemakers. Lanceer je een nieuw merk, bedrijf of product? Dan heb je behoefte aan een reclamebureau dat jou helpt bij het behalen van je succes. Wij geven alles wat we doen een boost. Door samen met jou voor het maximale resultaat te gaan. Want dat is het enige wat telt. Punt.

Wij houden van korte lijnen en een open werksfeer. Dit vormt voor ons de basis voor een langdurige, fijne samenwerking. Wij weten hoe belangrijk creativiteit is. Dit houdt ons scherp en laat ons met veel plezier werken aan jouw opdracht.

Wij geloven in co-creaties
Wij zijn een reclamebureau dat niet alleen uitvoert, maar vooral ook met jou meedenkt. Samen met jou brengen we je doelen in kaart. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en verdiepen ons met plezier in je organisatie, product of dienst. Juist daardoor komen we met écht effectieve oplossingen. Samen doorlopen we het hele traject. Zo bouwen we sámen aan jouw succes.

Wij doen méér dan jij vraagt
Watch4Media wil een bureau zijn waar mensen het naar hun zin hebben. Gezelligheid en keihard werken gaan bij ons hand in hand. Niet voor niets hebben we met veel van onze klanten een langdurige samenwerking. Zij voelen zich bij ons thuis omdat wij graag een stapje extra zetten. We schieten niet snel in de stress en een beetje extra werk zien we juist als een uitdaging. ‘Wij doen wat je vraagt?’ Niet meer van deze tijd, vinden wij. Onze missie luidt: ‘Wij doen méér dan je vraagt.’

Wij gaan voor jouw boost!
Ons team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste creatievelingen. We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technische snufjes. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw complete communicatietraject een boost te geven. En dat levert de mooiste creatieve producten, diensten en oplossingen op.
...

Midwaystraat 5, Almere
Station-D Architects .jpg
architecten
Station-D Architects
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (32)

Station-D Architects is een toonaangevend en innovatief architectenbureau gevestigd in Delft. Sinds onze oprichting in 2013 door Rico Heykant en Lars Hoogewerf, hebben we ons geprofileerd als een creatief en enthousiast team dat zich bezighoudt met het ontwerpen van woningbouwprojecten in heel Nederland.

Bij Station-D Architects geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines. Als architecten voelen we een sociale verantwoordelijkheid om deze disciplines te verbinden binnen het bouwproces. We streven ernaar om een breed netwerk van professionals te onderhouden, waardoor we in staat zijn om op alle vakgebieden te opereren. Of het nu gaat om architectuur, bouwtechniek, onderzoek of uitwerking, wij hebben de expertise en vaardigheden in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals die sterk betrokken zijn bij elk project dat we aannemen. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en streven ernaar om unieke en vernieuwende ontwerpen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. We geloven dat architectuur invloed kan hebben op de manier waarop mensen leven en werken, en streven ernaar om ruimtes te ontwerpen die inspireren, verbinden en een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin ze worden gerealiseerd.

Bij Station-D Architects hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om energie-efficiënte en ecologisch verantwoorde ontwerpen te realiseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken. Op deze manier streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en het creëren van gezonde en leefbare omgevingen.

Of u nu op zoek bent naar een eigentijds wooncomplex, een renovatieproject of een unieke woning op maat, Station-D Architects staat klaar om uw droom te verwezenlijken. Onze passie voor architectuur, gecombineerd met onze expertise en toewijding, stelt ons in staat om u een uitgebreide dienstverlening te bieden, van het eerste idee tot en met de oplevering van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in een prachtig ontwerp dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.
...

werkgebied Almere
Elite Airconditioning.jpg
airco installateurs
Elite Airconditioning
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (97)

Elite Koeltechniek & Airconditioning is een ervaren, jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen. Elite heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor élke gewenste ruimte een oplossing te vinden. Géén uitdaging gaat ons té ver. Sterker nog, wij gaan deze uitdagingen graag aan!

Bij Elite hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren. Zo geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is één van onze grootste drijfveren achter alles wat wij doen. Van kleine verbeteringen in het installatieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken.

Onze kernwaarden:
Absolute geloofwaardigheid – Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega’s, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
Harmonieuze persoonlijke banden – Een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van onze klanten en onszelf te bereiken.
Kwaliteit – Een verbintenis om altijd hoge eisen te stellen aan kwaliteit en aandacht voor kwaliteitsverbetering.
...

werkgebied Almere
Steenbakkers Dakonderhoud.jpg
dakdekkers
Steenbakkers Dakonderhoud
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (33)

Welkom bij Steenbakkers, uw betrouwbare partner in allround onderhoudsdiensten! Bij Steenbakkers geloven we in het leveren van hoogwaardige, klantgerichte diensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf in topconditie blijft. Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of preventief onderhoud, wij staan klaar om al uw onderhoudsbehoeften te vervullen.

Waarom Steenbakkers?

Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in de sector beschikken onze vakmensen over de kennis en expertise om zelfs de meest complexe onderhoudsprojecten aan te pakken. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Breed Dienstenpakket: Als allround onderhoudsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, van timmerwerk en loodgieterswerk tot elektrische installaties, schilderwerk en vanzelfsprekend dakonderhoud. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreide oplossing te bieden voor al uw onderhoudsbehoeften, waardoor u slechts één betrouwbare partner nodig heeft.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw behoeften en werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan en zelfs overtreffen wat u verwacht. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor detail.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit: Bij Steenbakkers begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we naar punctualiteit in al onze projecten. We komen op tijd aan, voltooien het werk binnen de afgesproken termijnen en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering in onderhoud bij Steenbakkers op de lange termijn vruchten afwerpt.

Kortom, als u op zoek bent naar een allround onderhoudsbedrijf dat vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft, dan bent u bij Steenbakkers aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw onderhoudsbehoeften kunnen vervullen en uw verwachtingen kunnen overtreffen. Steenbakkers: Uw partner in kwalitatief onderhoud!
...

werkgebied Almere