Ontdek de beste bedrijven in Almere

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Almere

J.P. Lankreijer.jpg
elektriciens
J.P. Lankreijer
9,9 (40)

Ik ben Jerry Lankreijer en ik woon in Almere Tussen de Vaarten met mijn lieve vriendin en twee Berner Sennen honden. Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, naast mijn werk als HSE officer bij Schneider Electric. Sinds februari 2021 ben ik erkend installateur en sinds 2022 ben ik lid van Techniek Nederland. Per 1 mei 2022 zal ik mijn bedrijf verder vormgeven door mij hier fulltime op te richten.

Ik specialiseer mij in:
a) huisinstallaties, en dan voornamelijk keukens, tuinverlichting, storingen en vervanging van groepenkasten.
b) klein bedrijf: oplossen storingen, advies, keuring (arbeidsmiddelen) en veranderen bestaande installaties.

Met mijn 30 jaar ervaring als electrotechnisch specialist heb ik een uitstekend beeld van de (denkwijze in de) praktijk. Ik heb zoveel plezier in dit werk dat ik per 1 mei 2022 geheel zelfstandig zal zijn. Ik ben dan de hele week tot uw dienst!

Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen en deze te helpen met hun problemen. Ik hou ervan om iets moois af te leveren, en ik vind het een eer om mensen iets te mogen leren over mijn vakgebied.

Ik heb een sterke voorkeur om het A merk Schneider Electric te gebruiken. Natuurlijk ben ik verder niet merkgebonden, dus als u een andere voorkeur heeft is dit geen enkel probleem. Wel sta ik erop om gerenommeerde A merken te gebruiken. Een merk dat ik niet vertrouw, zal ik niet bij u in uw huis monteren.

Ik ben "erkend installateur" conform InstallQ (de echte installateur). Ook ben ik aangesloten bij Techniek nederland. Dit houd in dat u zeker bent van de kwaliteit van aanleggen, het vervangen of onderhoud van uw installatie, volgens de geldende regelgeving.

Tarieven:
Ik reken € 60,- per uur inclusief btw. Voorrijkosten zijn € 40,- wanneer ik minder dan 45 minuten hoef te rijden.

Wanneer u een storing heeft kom ik voorrijden voor € 100,-. Hier zit het eerste uur dan al al in. Een advies- of kennismakingsgesprek kost u een kopje koffie. Mijn offertes zijn vrijblijvend.

Ik vind het leuk u binnenkort te zien!

Jerry Lankreijer.
...

Constant Permekehof 28, Almere
BMSecurity B.V. .jpg
beveiligingsbedrijven
BMSecurity B.V.
9,3 (29)

BMSecurity B.V. is een beveiligingsbedrijf dat verschillende diensten levert Zoekt u professionele beveiligers tegen een prijs die bij u past? Dan bent u aan het juiste adres.

BMSecurity BV. is een jong en dynamisch Beveiligings bedrijf wat is opgericht in 2018 en staat voor kwaliteit en betrokkenheid naar de medewerkers, zo hebben wij korte lijnen binnen ons bedrijf en staat de mens centraal, voor BMSecurity is het van belang om een ‘wij’ gevoel te creëren, binnen en buiten uw bedrijf. Open communicatie, flexibiliteit en focus staan bij ons voorop. Wij gaan voor vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid.

Beveiliging is maatwerk en een goede risicoanalyse is van groot belang om een optimaal resultaat te krijgen, wij helpen u dan ook graag met het opstellen van een beveiligingsplan en/of risicoanalyse. Op deze manier streven wij naar het neerzetten van een zo goed en veilig mogelijke omgeving met elkaar.

BMSecurity B.V. werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste.
Wij gaan voor de lange termijn, en streven daarbij naar een duurzame relatie met onze klant. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must in onze werkwijze, en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft.
Wij zijn betrokken, toonaangevend, dichtbij en hebben passie voor de klant.
...

Transistorstraat 31, Almere
Watch4Media.jpg
reclamebureaus
Watch4Media
9,2 (22)

Wij zijn Watch4Media
Een reclamebureau met de nieuwe generatie on- en offline reclamemakers. Lanceer je een nieuw merk, bedrijf of product? Dan heb je behoefte aan een reclamebureau dat jou helpt bij het behalen van je succes. Wij geven alles wat we doen een boost. Door samen met jou voor het maximale resultaat te gaan. Want dat is het enige wat telt. Punt.

Wij houden van korte lijnen en een open werksfeer. Dit vormt voor ons de basis voor een langdurige, fijne samenwerking. Wij weten hoe belangrijk creativiteit is. Dit houdt ons scherp en laat ons met veel plezier werken aan jouw opdracht.

Wij geloven in co-creaties
Wij zijn een reclamebureau dat niet alleen uitvoert, maar vooral ook met jou meedenkt. Samen met jou brengen we je doelen in kaart. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en verdiepen ons met plezier in je organisatie, product of dienst. Juist daardoor komen we met écht effectieve oplossingen. Samen doorlopen we het hele traject. Zo bouwen we sámen aan jouw succes.

Wij doen méér dan jij vraagt
Watch4Media wil een bureau zijn waar mensen het naar hun zin hebben. Gezelligheid en keihard werken gaan bij ons hand in hand. Niet voor niets hebben we met veel van onze klanten een langdurige samenwerking. Zij voelen zich bij ons thuis omdat wij graag een stapje extra zetten. We schieten niet snel in de stress en een beetje extra werk zien we juist als een uitdaging. ‘Wij doen wat je vraagt?’ Niet meer van deze tijd, vinden wij. Onze missie luidt: ‘Wij doen méér dan je vraagt.’

Wij gaan voor jouw boost!
Ons team bestaat uit een groep jonge, enthousiaste creatievelingen. We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technische snufjes. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw complete communicatietraject een boost te geven. En dat levert de mooiste creatieve producten, diensten en oplossingen op.
...

Midwaystraat 5, Almere