Van Engel Legal

Reageert snel
MfN Registermediator
Gratis kennismakingsgesprek
Laan van Oud-Kralingen 12, Rotterdam
3 jaar in bedrijf
8,7 (4)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van Engel Legal
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van Engel Legal:
Adeny van Engel is MfN-registermediator en staat dus voor kwaliteit!
Ik ben gespecialiseerd in zakelijke geschillen voor bedrijven en particulieren met focus op franchiserecht. Naast franchise gerelateerde geschillen sta ik u als gespecialiseerde arbeidsrechtmediator bij in diverse geschillen over arbeidsrecht. Ik werk snel, accuraat en ben zeer betrokken. Bij mij is uw geschil in goede handen!

MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan registratie- en kwaliteitseisen, werken onder vastgestelde condities (kwaliteitsnormen) en vallen onder een klacht - en tuchtrecht. 

Zakelijke mediation door VAN ENGEL LEGAL kan u helpen bij conflicten tussen zakelijke partijen. Personen achter een bedrijf kunnen strijdige belangen hebben, waardoor een zakelijk conflict ontstaat.

Alle aspecten die u als ondernemer of bedrijf tegenkomt, leiden mogelijk tot een conflict. Een zakelijke mediator kent de problematiek en kan u daarom gericht helpen om het conflict op te lossen met behoud van de relatie.

Waarom zou u kiezen voor mediation in plaats van een juridische procedure? Bij een procedure neemt de rechter beslissingen voor u, waarbij er uiteindelijk een winnaar en een verliezer wordt aangewezen. Bij mediation hebben partijen zelf de regie en de oplossing in de hand. Mediation is bovendien -in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure- goedkoop, snel, praktisch en laagdrempelig.

In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en verkennen wij de mogelijkheden om samen te werken. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het intakegesprek besluiten wij of wij verder gaan met het traject. 

Adeny van Engel is tevens als vrijwilligster actief als Buurtbemiddelaar in Rotterdam, waarbij zij buren verbindt van conflict naar een blijvende oplossing.
Lees meer...
Diensten
zakelijk conflict
arbeidsrecht
huurconflict
conflict over contract
conflict met buren
Arbeidsconflict / ontslag
Bouw- of huur conflict
Conflict met buren / omgeving
Conflict over contracten
Geen voorkeur
Online mediation (video-call)
Traditionele mediation (fysieke afspraak)
Zakelijk conflict
Ervaring & vakmanschap
3 jaar in bedrijf
4 beoordelingen
1 medewerkers
3 jaar ervaring
Lid van
MfN-registermediator

Opleidingen en certificaten

lidmaatschap Rotterdamse Mediators Associatie
certificaat specialisatie opleiding arbeidsmediation

Reviews over Van Engel Legal
info_outline

5star
0%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze mediator

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van Engel Legal
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare mediators in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.