Ontdek de beste bedrijven in Leiden

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Leiden

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten.jpg
advocaten
Groenendijk & Kloppenburg Advocaten
9,5 (75)

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten is een pragmatisch, professioneel en persoonlijk advocatenkantoor in Leiden. Ons veelzijdige team stelt het belang van de cliënt altijd voorop.

Samenwerken met en vóór de cliënt. Met de benodigde kennis van zijn of haar branche en met ervaring opgedaan in andere maatschappelijke functies. Niet voor niets maken (plaatsvervangende) rechters en universitair onderzoekers deel uit van ons team.

Het bieden van oplossingen door inbreng van relevante praktijkervaring kenmerkt dit oudste advocatenkantoor van Leiden.

Onze rijke historie van meer dan 118 jaar heeft verschillende toonaangevende arresten opgeleverd.

Onze advocaten blijven aan het maatschappelijke debat deelnemen en betrokken bij nieuwe rechtspraak. Met een constante aandacht voor kwaliteit houden we onze uitstekende reputatie in stand. Het kantoor kent een kantoorklachtenregeling.

Organisatievorm

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten is een eenmanszaak van Mr. F.B. Kloppenburg. De advocaten Mr. D. Poot, Mr. J.G. Hinnen, Mr. M.C. Buys-Zuurmond, mr. G.A. Nandoe Tewarie en mr. A. Stretton zijn met hem een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De overige advocaten werken in loondienst. Alle opdrachten worden aanvaard door Groenendijk & Kloppenburg Advocaten. Mr. Kloppenburg heeft een centrale beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor alle aan het kantoor verbonden advocaten, die voldoet aan de daaraan door de Nederlandse Orde van Advocaten gestelde eisen.
...

Rijnsburgerweg 141, Leiden
FotoSynthese .jpg
fotografen
FotoSynthese
9,4 (17)

Informatie over onze werkwijze bij bruiloften:

Het maakt ons niet uit of je gaat voor een kleine intieme mooiste dag of juist een uitgebreide, luxe bruiloft.
Vinden jullie goede foto's van de bruiloft belangrijk, kies dan voor ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit en wij maken graag de trouwreportage voor jullie.

Hoe werkt het bij FotoSynthese en past dat bij jullie?
We vertellen graag het verhaal van jullie en jullie bruiloft, dat is duidelijk. Maar, hoe gaat dat in zijn werk en wat mogen we verwachten.
Dit is ons stappenplan
1. Kennismaking, ideeën uitwisselen, voorbeeldfoto’s en boeken laten zien (verplicht tot niets)
2. Offerte
3. Definitief akkoord
4. Update van planning en ideeën
5. Trouwdag!
6. Nabewerken foto’s
7. Aanleveren van de foto’s (online, app, usb-stick)
8. Definitief een keuze maken voor wel of geen boek? Kies zelf alle foto’s of een paar favorieten
9. Boek maken, eerste digitale proefversie voor commentaar
10. 2e versie van het boek op basis van jullie input, na akkoord boek bestellen!

Wat mag je van ons verwachten?

 Een ervaren trouwfotograaf met professioneel materiaal (camera, lenzen, e.d.) en back-up materiaal (dus nog een camera en extra lenzen).

 Persoonlijke aandacht. We doen geen twee bruiloften op een dag en besteden veel aandacht aan het voorwerk en de nazorg zodat we zeker weten dat jullie tevreden zijn.

 Foto’s van wat jullie belangrijk vinden en zoveel mogelijk in jullie stijl. Natuurlijk fotograferen wij op onze manier, daar kies je ons voor uit, maar hoe we dat invullen wordt vooral bepaald door jullie voorkeur en jullie smaak. Dat bespreken we uitgebreid in een voorgesprek met voorbeeldfoto’s en boeken.

 Alle digitale foto’s netjes nabewerkt en in hoge resolutie voor eigen gebruik, dus een blijvende herinnering.

 Het gemak om het trouwalbum door ons te laten maken, maar ook de vrijheid om het zelf te doen.

 Een speciale link waarmee zelf foto’s besteld kunnen worden. Via deze link kom je bij de professionele fotolabs voor het mooiste resultaat èn een vriendelijke prijs. Deze link mag je ook delen met jullie vrienden en familie. Hulp bij het bestellen van speciale foto(-kado-)producten

 Foto’s in een online album die je ook alvast kunt laten zien via een handige app.

Hartelijke groet, André en Nienke
...

Onafhankelijkheidsweg 49, Leiden
Stukadoorsbedrijf Edink & Vermond.jpg
stukadoors
Stukadoorsbedrijf Edink & Vermond
9,2 (25)

Wij zijn een erkend stukadoors- en spuitbedrijf dat zich de afgelopen 28 jaar gespecialiseerd heeft in verschillende stukadoors werkzaamheden zoals o.a. pleisterwerk, sierpleisters, lijstwerk en stuc-marmer. Ook zijn wij gespecialiseerd in de nu veelgevraagde beton Ciré, de zogenaamde "beton look".

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Afbouwkeur, deze branche organisaties stellen strenge eisen om voortdurend het vakmanschap op peil te houden. Zo bent u verzekert van een vakkundig team die staat voor kennis en kwaliteit.

Wij denken graag met u mee over de uitdagingen van uw project. Het beste resultaat vanuit esthetisch en financieel oogpunt staat hierbij centraal. Dit geldt voor zowel nieuwbouw, renovatie of andere stukadoors werkzaamheden. Tevens leveren wij hoogwaardig schilderwerk voor zowel binnen als buiten.

Na vele uitstekend afgewerkte opdrachten zoals kerken, molens en huizen, bent u aan de beurt om zich eens te laten verwennen met een prachtig stukje stucwerk.

Want de klant is koning in zijn eigen paleis.
Wij zijn overal inzetbaar in de regio. Wij voerden eerder opdrachten uit in: onder andere Leiden, Zoetermeer, Leiderdorp, Hoogmade, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar, Lisse, Hoofddorp, Badhoevedorp, Roelofarendsveen, Leimuiden, Weteringbrug, Oud Ade en Alkemade.
...

Sumatrastraat 183, Leiden
architect eigen huis.jpg
architecten
architect eigen huis
8,7 (19)

Elke keer als we aan een droomhuis mogen werken gaan we met super veel enthousiasme aan de slag. Het is ontzettend leuk en eervol om de droom van een opdrachtgever te mogen realiseren.

Wij vinden dat het bouwen van je eigen huis, moet zijn als een droom die uitkomt (en geen stressvol, financieel debacle). Met tekeningen, 3d-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om steeds de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we samen tot een goed eindresultaat komen. De opdrachtgever is dus leidend. Elk project is zodoende uniek en bijzonder, een maatpak voor de opdrachtgever. Tegelijkertijd zijn we altijd eerlijk en realistisch over de verwachtingen die je bij het dromen mag hebben en laten we dus geen luchtkastelen zien. Dit realisme vraagt om actuele kennis van bouwtechniek en bouwkosten, maar ook van bouwproces en regelgeving. Architect eigen huis begeleidt en adviseert van initiatief t/m ingebruikname.

Onze ontwerpen zijn zonder opsmuk en verrommelende installaties. We houden van materialen die mooi zijn en blijven, toegepast in details die écht passen bij ontwerp. Graag delen we onze kennis over duurzaamheid met onze opdrachtgevers. Duurzaamheid betekent niet voor iedereen hetzelfde. Je kan denken aan energie, materiaalgebruik en onderhoud. Elke opdrachtgever heeft andere prioriteiten. Ook hier zijn wij van dienst door de mogelijke keuzes inzichtelijk te maken.
...

Middelstegracht 89 O, Leiden
Psychologenpraktijk K. Amouyal.jpg
relatietherapeuten
Psychologenpraktijk K. Amouyal
8,3 (6)

Mijn naam is Keren Amouyal, BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut. Sinds 2002 ben ik werkzaam als psycholoog in de Geestelijk Gezondheidszorg, zowel binnen de generalistische als de specialistische GGZ. Ik ben de praktijk gestart vanuit het idee dat mensen die de stap naar een therapeut zetten er gebaat bij zijn dat deze hulp vanuit een kleinschalige praktijk geboden wordt waarin het contact toegankelijker en persoonlijker is. Ik vind een goede match tussen degene die hulp vraagt en de behandelaar van groot belang voor het slagen van de therapie, en dat bovendien de aangeboden behandeling specifiek en toegesneden is op iemands persoonlijke situatie en behoeftes. Ik werk vanuit een psychoanalytisch psychotherapeutisch kader en sta voor goede zorg, betrokkenheid en professionaliteit.

Naast psychotherapeut ben ik ook supervisor (NVP, NVPP) en leertherapeut (NVP) en geef ik les aan de KP opleiding bij de RINO. Eveneens bied ik individuele coaching aan, coaching aan bedrijven en trainingen op maat.

Vanaf september 2020 wordt de praktijk versterkt door een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Onder het kopje opleidingspraktijk stelt zij zich voor.

In mijn praktijk worden behandelingen aangeboden aan volwassen vanaf 18 jaar. Er kunnen verschillende psychische klachten aanleiding zijn voor het inschakelen van professionele hulp, vooral als hierdoor hinder of belemmering in het dagelijkse functioneren wordt ervaren. Hierbij kunt u denken aan onder andere: angstklachten; depressieve klachten; onverwerkte traumatische ervaringen en PTSS; verlies en rouwproblematiek; zelfbeeld- en identiteitsproblemen; levensfase problematiek; lichamelijk onverklaarbare klachten; werk- of studieproblemen; problemen in sociale contacten of relaties en persoonlijkheidsproblematiek.

De praktijk is niet geschikt voor mensen met ernstige psychiatrische klachten; ernstige en/of langdurige verslavingsproblematiek; een acute crisis of mensen die regelmatig in crisis raken en voor mensen die zorg nodig hebben buiten de reguliere uren. In zulke gevallen is een andere hulpvorm noodzakelijk.

Methoden en specialisatie

Afhankelijk van het individu en de aard van de klachten kunnen verschillende behandelmethoden aangeboden worden, waaronder: inzichtgevende therapie; steunend-structurerende therapie; groepstherapie en EMDR (een speciale behandelmethode gericht op traumaverwerking). Als psychoanalytisch psychotherapeut liggen mijn interesses, specialisaties en focus op het gebied van persoon- en relatiegerichte behandelingen, zoals psychoanalytische psychotherapie (betreft een langdurige, intensieve behandeling van problemen ten gevolge van innerlijke (neurotische) conflicten), Transference Focused Psychotherapy ‘TFP’ (specifieke psychoanalytische behandeling van persoonlijkheidsproblematiek) en Affectfobie. Meer informatie over psychoanalytische psychotherapie en verschillende vormen daarvan kunt u vinden op de website van de NVPP (Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie
...

Dieperpoellaan 28, Leiden
Leo Wolting Gevelrestauratie.jpg
gevelreinigers
Leo Wolting Gevelrestauratie
8,0 (11)

Home

Projecten & Fotos

Contact

M 06 53 53 83 13
Gevelrenovatie

Leo Wolting Gevelrenovatie is gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevelreiniging, onderhoud en restauratie van gevels en schoorstenen van particulieren woningen en bedrijfspanden. Gevelrenovatie is het in de originele staat terugbrengen van aangetaste en/of vervuilde gevels .Een gevelrenovatie bestaat uit:

• Voegwerk vervangen; voegen uitslijpen of voegen uithakken

• Gevelreiniging;

• Voegwerk vernieuwen; opnieuw voegen met een platvol-, knip- of snijvoeg

• Impregneren buitenmuur;

• Schoonmaken en opruimenDe juiste aanpak voor gevelrenovatie

Uw woning of bedrijfspand is een waardevol bezit. Met Leo Wolting Gevelrenovatie haalt u deskundigheid in huis en weet u zeker dat de gevelrenovatie er ook over 10 jaar nog goed uit ziet.Ons personeel is uitstekend opgeleid en heeft ruime ervaring met gevelreiniging, voegwerk en alles wat bij professionele gevelrenovatie komt kijken. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en werken uitsluitend met eerste klas materialen.Onze werkwijze en betrouwbaarheid heeft inmiddels al vele particuliere eigenaren van woningen, VVE’s, vastgoedbedrijven en aannemers tevredengesteld met als nieuw uitziende gevels.

Naast gevelrenovatie en gevelreiniging kunt u bij ons terecht voor: bestrijding van zoutuitslag, verwijderen van graffiti, betonreparatie, vochtbestrijding, reparatie van metselwerk en het vervangen van latijen.Ook kunt u bij ons terecht voor andere werkzaamheden in en rondom uw woning. Wij hebben in de jaren een netwerk gevormd van diverse vaklieden die elk hun eigen specialisme hebben. Wijwerken alleen samen met bedrijven waar eerlijkheid en vertrouwen op de eerste plaats staan. Of het nu gaat om timmerwerk, stucwerk, loodgieterswerk, schilderwerk of straatwerkzaamheden, u kunt hiervoor bij ons terecht. Wij zorgen dan voor een passende, vrijblijvende offerte. U kunt onze offertes en offertes van andere bedrijven dan zelf vergelijken. Uiteraard kunt u ons bellen of mailen voor referenties.


Gevelrenovatie Leiden en omgeving

Onze gevelrenovaties en gevelonderhoud vinden plaats in de regio Leiden voor o.a. particulieren, woningcorporaties, gebouwenbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven, aannemers, gemeente- en overheidsinstellingen.

Projecten (klik op de foto voor een grote afbeelding)

Van Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

WassenaarVan Zuylen Van Nijeveltstraat 16

Wassenaar


Naam
Naam invoeren

Vereist
E-mailadres
E-mailadres invoeren

Vereist
Bedrijf
Bedrijf invoeren

Vereist
Adres
Adres invoeren

Vereist
Plaats
Plaats invoeren

Vereist
Postcode
Postcode invoeren

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.
Bericht
Bericht invoeren

Vereist

Leo Wolting Gevelrestauratie

Lage Rijndijk 90

2315 JX Leiden

KvK 28079672

M 06 53 53 83 13

E leowolting@casema.nl

W www.leowolting.nl

Leo Wolting Gevelrestauratie | M 0653538313 | leowolting@casema.nl | KvK 28079672

Webdesign by the creative design company
...

Lage Rijndijk 90, Leiden