Ik zoek een cateraar voor

41 Gevelspecialisten in uw regio

Vind een top 10 Gevelspecialist in Leiden

Ik zoek een gevelbedrijf voor
Plaats
gevelrenovatiesvg

Gevelspecialisten in Leiden

sort
Resultaat 1-10 van 41 gevelspecialisten in Leiden. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio.

In Leiden kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

• Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
• Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
• Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkom je vocht en lekkages.
• Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In Leiden hebben wij 41 goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Leiden hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual4
7. Lewo B.V. Metsel - Voeg - stukadoors -Lijm bedrijf
7,6
place
Rooseveltstraat 2-X, Leiden

Na tien jaar als metselmaten te hebben samengewerkt, besloten wij de zwagers Ger van Leeuwen en Jan de Wolff op 1 april 1988, dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. En zo zijn wij in de voetsporen van onze schoonvader Henk Slijkhuis getreden, die zelf ook 20 jaar eigenaar is geweest van een Metselbedrijf.

Op 1 april 1988 is het bedrijf opgericht met als enige werknemers de heren Ger en Jan, door de vele opdrachten moesten er al snel mensen bij en inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 35 man personeel. En daarbij werken wij ook met een vaste kern zorgvuldig geselecteerde onder aannemers, verder onderhouden we ook goede contacten met andere bedrijven in de regio. Tegenwoordig is ons bedrijf niet alleen gespecialiseerd in metselwerk, maar kunt u bij ons ook terecht voor timmer-, voeg-, lijm-, en steigerwerk. Sinds 1 april 2003 is ons bedrijf ook uitgebreid met met een stukadoorsafdeling. Op metsel, timmer, voeg, lijm en steiger gebied doen wij alle voorkomende werkzaamheden. Op Stukadoorsgebied zijn wij vooral gespecialiseerd in: Raap, Schuur, Pleister, Film, Gipsplaat, Spachtelputz, Ornamenten, Gevels enz.

Na jaren kantoor aan huis te hebben gehad zijn wij op 10 januari 2001 gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de Rooseveltstraat 2X in Leiden. Wij staan altijd open voor suggesties, bovendien reageren wij allert, flexibel, inventief en snel. Of het nu gaat om renovatie, restauratie of om de bouw van een compleet nieuwe woonwijk. Wij beschikken over eigen materiaal, zoals steigers, bakwagens, steenwagen, roterende verreikers en andere gereedschappen. Met behuld van drie roterende verreikers wordt zo veel mogelijk voorzien in eigen gebruik. Wij zijn een erkend Metsel & Stukadoorsbedrijf en voeren projecten uit op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Wij zijn ISO 9002 en VCA gecertificeerd en lid van de AVM.

Heeft u plannen voor bv een uitbouw, dakkapel,.......? Wij komen graag bij u langs om de plannen te bespreken en u vervolgens een vrijblijvende offerte aan te bieden.
...

place
Rooseveltstraat 2-X, Leiden
grade4 beoordelingen
timelapse39 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual7
10. Van Kints B.V.
8,4
place
Werkgebied Leiden

Aannemingsbedrijf van Kints b.v. is een familiebedrijf en verzorgt al meer dan 100 jaar werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw en onderhoud, verbouw en renovatie, zowel groot als klein. Van oudsher begonnen met beton- en metselwerk, verzorgen wij nu alle werkzaamheden die bij de bouw of verbouw van een huis komen kijken. Wij denken met u mee, tekenen uw huis of aanbouw, vragen vergunningen aan, voeren overleg én houden de regie tijdens de bouw. Kortom wij ontnemen u zorg zodat het bouwen van een huis of aanbouw voor u een feest wordt.

Met ons team van 8 medewerkers kunnen wij de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren. Voor overige werkzaamheden werken wij samen met vaste, betrouwbare partners.

Door jarenlange ervaring bieden wij oplossingen voor vele problemen, zowel voor de particuliere- als zakelijke markt. Ook voor woningaanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons bedrijfspand op industrieterrein Bovenland in Ter Aar kunnen wij door de korte communicatielijnen en samenwerking met betrouwbare onderaannemers ook aan uw wensen voldoen!

Aannemingsbedrijf van Kints maakt onderdeel uit van de samenleving in Ter Aar en omgeving en we voelen ons betrokken bij wat daar speelt. Daarom steunen we verschillende verenigingen zoals: Voetbalvereniging Altior, de welbekende beddenrace en Watersportverening Langeraar.
...

place
Werkgebied Leiden
grade14 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
filter_list
Filters
Gevelbedrijf voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 1500,- en € 3000,- Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Wat is gevelrenovatie?

Is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand door de tand des tijds beschadigd of vervuild geraakt? Dan kunt u dit laten herstellen en reinigen. Maar wat is gevelrenovatie precies? Kort samengevat bestaat het renoveren van gevels uit het herstellen, repareren en reinigen van gevels en wanden. Afhankelijk van het type beschadiging of vervuiling worden hiervoor verschillende methodes ingezet. Voor renovatie kunt u denken aan het herstellen van voegen tot aan het vernieuwen van de gevel. Voor reiniging kunt u denken aan het schoonmaken met een hogedrukspuit of met chemische middelen. Omdat gevelrenovatie niet zonder risico is, kunt u hiervoor het beste een erkende gevelspecialist inschakelen.

Soorten gevelbeschadiging en -vervuiling
Een erkende gevelspecialist zal altijd een stappenplan hanteren bij het renoveren van het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Allereerst wordt gekeken naar de aard van de beschadiging en vervuiling. Zo behoeft een gevel die vervuild is geraakt door neerslaand roet uiteraard een andere behandeling dan een gevel die bijvoorbeeld witte muuruitslag heeft. Daarnaast zijn er ook gevels met schimmels door vochtvervuiling en gevels die beschadigd zijn geraakt door weersomstandigheden of verkeer. Is de oorzaak eenmaal geconstateerd, dan zal een erkend renovatiebedrijf vervolgens kijken wat de ondergrond van de gevel is.

De beste renovatiemethode
Op basis van de oorzaak en de ondergrond adviseert de gevelspecialist u over de beste renovatiemethode. Deze lopen sterk uiteen. Heeft uw gevel bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat niet met water verwijderd kan worden, dan is stoomreiniging een optie. Hiermee wordt het vuil als het ware verzacht waarna uw gevel met water gereinigd kan worden. Als uw gevel schade heeft opgelopen of de voegen versleten zijn, dan kan de gevelspecialist de voegen uitslijpen en vervolgens de voegen opvullen. Andere methodes zijn het opnieuw verven of kaleien van de gevel of een volledig nieuwe gevelbekleding plaatsen.

Om te weten welke renovatiemethode het beste is voor uw gevel, is het raadzaam om 4 offertes op te vragen bij gevelrenovatiebedrijven.
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Stel, het aanzicht van uw huis of bedrijf is in de loop der jaren vervuild of beschadigd geraakt. Dan schakelt u een erkend renovatiebedrijf in, maar wat kost gevelrenovatie? Het is afhankelijk van meerdere factoren wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor alleen gevelreiniging of wilt u ook dat het voegwerk gerenoveerd wordt? En kiest u voor het eventueel impregneren van uw gevel? Wat uw keuze ook is, de kosten voor gevelrenovatie worden doorgaans per m2 belast. Gemiddeld moet u voor alleen gevelrenovatie rekening houden met een bedrag dat tussen de € 15,- en € 50,- per m² ligt.

Renovatie van gevels
Met alleen het reinigen van uw gevels bent u logischerwijs het voordeligste uit. Het reinigen van een kleine vervuiling door middel van stoomreiniging, kan al vanaf €5 per m². Als u de gevel ook wilt renoveren, dan komen daar meer kosten bij kijken. Om voegen te herstellen, worden ze meestal eerst verwijderd door het uithakken of uitslijpen van de voegen. Daarna worden de voegen opgevuld. Als u de gevel een nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u de gevel laten verven of kaleien. Kaleien is het schilderen van de gevel met kalkpleister. Tot slot kunt u de gevel ook opnieuw laten bekleden met bijvoorbeeld een kunststof, metaal, kunstleien of houten gevelbekleding.

Reinigen, voegen en impregneren
Voor alleen het reinigen van gevels betaalt u een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 300,- en € 900,- ligt. Kiest u naast reiniging ook voor het voegen van uw gevels, dan betaalt u gemiddeld een totaalbedrag dat tussen de € 1400,- en € 1800,- ligt. In sommige gevallen wordt daarnaast aanbevolen om uw gevels na reiniging en voegen ook te impregneren. Hierbij wordt een waterafstotende laag aangebracht. Het totaalbedrag voor reinigen, voegen en impregneren ligt gemiddeld tussen de € 3200,- en € 3800,-.

Vraag 4 offertes op voor een goed vergelijk tussen verschillende gevelreinigingsbedrijven bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GEVELSPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.