Vind een top 10 SEO-specialist in Leiden

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
seo-specialist.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

SEO-specialisten in Leiden

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 SEO-specialisten in Leiden. Het meest complete overzicht. Uw website hoger in Google met de beste SEO-specialisten in uw regio.

In Leiden kunt u een SEO-specialist vinden om uw website hoger in Google te krijgen via zoekmachine optimalisatie. Een goede SEO-specialist heeft te maken met de persoonlijke kwaliteiten en het vakgebied van de SEO-specialist:

• Zoekmachineoptimalisatie (SEO): SEO, of Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie), bestaat uit verschillende onderdelen die er voor zorgen dat de vindbaarheid van uw website wordt verbeterd. Dit gaat vaak gepaard met een hogere positie binnen zoekmachines, zoals Google. Onderdelen van een SEO-strategie zijn onder meer linkbuilding, website optimalisatie en het schrijven van de juiste content.
• Website optimalisatie: gebsite optimalisatie is een continu proces van het aanpassen van de website zodat de website hoger komt in zoekmachines. Als Google (of andere zoekmachines) de website en de informatie daarop eenvoudig kan lezen, krijgt de website een hogere positie binnen de zoekresultaten. Denk bij website optimalisatie ook aan het inrichten van de website voor mobiel gebruik. Dit is de laatste jaren één van de belangrijkste punten geworden om beter gevonden te worden in Google.
• SEO-teksten (webteksten) en content: goede SEO teksten zijn geschreven voor de bezoeker en niet voor de zoekmachine. Het is dus belangrijk om over de juiste, relevante onderwerpen te schrijven. De SEO-teksten en de andere content van de website moet relevant zijn voor de bezoeker, zodat Google SEO waarde toekent aan de website en deze hoger in de zoekresultaten weergeeft. De relevante zoekwoorden gebruiken in de webteksten is hierbij een belangrijk onderdeel.

In Leiden hebben wij 10 goede SEO-specialisten gevonden. De SEO-experts in Leiden hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.9. Welke SEO-specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de SEO van uw website. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende SEO-specialisten. Zo kunt u eenvoudig de SEO-specialisten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste SEO-specialisten aan te vragen
Omedia.jpg
9
6. Omedia
Reageert binnen 2 uur
Gratis eerste adviesgesprek
9,9 (24)

Omedia is als resultaatgericht Online Marketing Bureau gefocust op het laten groeien van bedrijven, volledig online en doormiddel van de kracht van het internet. Omedia bestaat om jou te laten groeien! Hoe wij jouw bedrijf succesvoller maken in deze concurrerende, digitale wereld? Door onze passie voor online marketing- en E-Commerce te combineren met onze drive om altijd één stap voor te lopen. Deze passie gaat gepaard met een dagelijkse discipline om hard (en slim) te werken en een scheutje boerenverstand, afkomstig uit de polder.

Wij merken dat (bijzonder) veel organisaties bij haar marketingbureau niet altijd de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen, maar wel maandelijks betalen voor zowel deze aandacht als torenhoge overheadkosten van grote centraal gelegen kantoorpanden, de verse smoothie bar, FIFA-middagen, lounge rooms en overdadige bedrijfsuitjes. Wij onderscheiden ons door: hard werken, ijzersterke campagnes, lage overheadkosten, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact.

Wij maken organisaties beter vindbaar doormiddel van onze data-driven en resultaatgerichte SEO & Google Ads campagnes, ontwikkelen converterende websites en creëren effectieve campagnes op social media. Je kan één of meerdere activiteiten aan ons uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel lokale ondernemers als voor webshops, het MKB en corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

Owyn Mulder, de oprichter van Omedia is begonnen als “webshop ondernemer”. Met veel energie en passie hebben wij een gespecialiseerd en gecertificeerd team van 4 samengesteld en kijken wij dag in dag uit naar data en cijfertjes. Schermen vol. Waar anderen alleen maar cijfertjes zien, daar zien wij mensen. Potentiële klanten!

Vanaf het begin van onze samenwerking zorgen wij ervoor dat je weet wat je van ons kan verwachten. We beloven geen nummer 1 posities binnen een maand en record-breaking rendementen binnen 2 weken, omdat het maken van beloftes op het gebied van online marketing vrijwel onmogelijk is. De enige belofte die wij maken, is dat wij dag in dag uit samen met ons enthousiaste team keihard (en slim) werken aan jouw online doelstellingen en het behalen van ijzersterke resultaten door middel van onze resultaatgerichtheid en data-driven aanpak.

Iedere opdrachtgever is speciaal voor ons, we schenken even veel aandacht aan onze lokale opdrachtgevers als aan grote webshops en gerenomeerde internationale spelers. Als je op dit moment op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau, dan moeten we ook eerlijk zijn en ben je op de verkeerde plek.

Je mag ons zien als resultaat gedreven bonus collega’s. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. We noemen onze opdrachtgevers ook wel eens partners. Zo zien wij onze opdrachtgevers want laten we eerlijk zijn: de successen die we voor jouw organisatie behalen, kwantificeren ook ons succes!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Leiden
24 beoordelingen
2 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste SEO-specialisten aan te vragen
Filters
Soort website
Afstand
Trustoo score

Wat kost een SEO-specialist?

Een SEO-specialist kost per uur tussen de 75,- en € 100,- Een SEO-specialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een SEO-specialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
75
100
125

Veelgestelde vragen

Wat is SEO?

Tegenwoordig kunt u er nauwelijks meer omheen: SEO. Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk? De Engelse afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization. Vertaald naar het Nederlands is dit zoekmachineoptimalisatie. SEO is een deel van zoekmachinemarketing. Het betreft alle activiteiten die erop gericht zijn om uw websitepagina’s hoog te laten ranken in zoekmachines zoals Google. Het gaat dan om organische zoekresultaten op relevante zoekwoorden voor de betreffende webpagina. Met behulp van SEO kunt u zich dan ook positief onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten.

OPTIMALISEREN OP ZOEKWOORDEN
Bij een SEO geoptimaliseerde website is een aantal factoren belangrijk. Dit zijn verschillende activiteiten die er gezamenlijk voor zorgen dat de SEO-waarde van uw websitepagina’s stijgt. Eén van deze activiteiten is zoekwoordoptimalisatie. Uw beoogde doelgroep vult bijvoorbeeld in Google zoekwoorden in. U wilt dan graag dat zij uw website vinden op basis van deze zoekwoorden. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar dat is het niet. Google wil gebruikers namelijk zo relevant mogelijke zoekresultaten bieden. Dit kan men realiseren door de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties in de websitepagina’s te verwerken.

RELEVANTE CONTENT EN LINKBUILDING
Naast zoekwoordoptimalisatie is ook het schrijven van informatieve content belangrijk binnen SEO. Daarvoor geldt net als voor zoekwoorden dat deze content relevant moet zijn. Een zoekmachine zoals Google kan zien in welke mate gebruikers uw website waarderen. Op basis daarvan wordt de ranking aangepast. Een ander belangrijk onderdeel binnen SEO is linkbuilding. Als uw website bijvoorbeeld genoemd wordt op een andere belangrijke website, dan ranken zoekmachines uw website net iets hoger.

Wilt u ook een SEO geoptimaliseerde website? Schakel dan een SEO specialist in door 3 tot 4 offertes op te vragen.

Lees meer...

Wat is een SEO specialist?

Wanneer u uw website geoptimaliseerd wilt hebben voor zoekmachines zoals Google schakelt u een SEO specialist in. Maar wat is een SEO specialist precies? SEO specialisten houden zich bezig met zoekmachineoptimalisatie (SEO staat voor Search Engine Optimization). Hun werkzaamheden maken deel uit van zoekmachinemarketing. Daarom wordt een SEO specialist ook wel een SEO marketeer of online marketeer genoemd. Hij of zij zorgt ervoor dat uw website zo vindbaar mogelijk is in zoekmachines. Het doel is om het organische bezoekersverkeer te verhogen en om (meer) conversies te realiseren.

SEO VERSUS SEA
Zowel SEO als SEA, Search Engine Advertising, maken deel uit van Search Engine Marketing (SEM), oftewel zoekmachinemarketing. Zoals de naam al zegt, richt SEA zich op het adverteren in zoekmachines zoals Google. Er worden dan tegen betaling advertenties geplaatst in deze zoekmachines, met als doel boven de organische zoekresultaten geplaatst te worden. Hiervoor moet per klik betaald worden. Dit heet CPC (Cost Per Click) of PPC (Pay Per Click). Een belangrijk verschil tussen SEA en SEO is dat SEO zich richt op een zo hoog mogelijke ranking zonder betaling (organische zoekresultaten).

ZOEKWOORDEN, CONTENT EN LINKBUILDING
Een SEO specialist focust zich op het verbeteren van de positie van uw websitepagina’s in zoekmachines. Daarvoor doet hij of zij allereerst een zoekwoordenonderzoek. Ook houden SEO specialisten zich bezig met het schrijven van informatieve content. Beide – zowel de juiste zoekwoorden als informatieve content – laten Google zien dat uw websitepagina’s relevant zijn. Datzelfde geldt voor linkbuilding. Wanneer uw website genoemd wordt op een andere website, zien zoekmachines dat uw website relevante informatie biedt.

Ook een SEO specialist inhuren? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...

Wat doet een SEO specialist?

Wilt u dat uw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google? Een hogere ranking en meer conversies? Een SEO specialist is u hierbij graag van dienst. U vraagt zich misschien af wat doet een SEO specialist dan? Zoals de naam al zegt zijn SEO specialisten deskundig op het gebied van SEO (Search Engine Optimization). Vertaald naar het Nederlands betekent dit zoekmachineoptimalisatie. SEO specialisten verbeteren de positie van uw website in de organische zoekresultaten van onder andere Google.

VERBETERDE POSITIE VAN UW WEBSITE
Organisch betekent op een natuurlijke manier. In tegenstelling tot SEA, Search Engine Advertising, is SEO zonder betaling. Door de kwaliteiten van de SEO specialist kan uw website hoger ranken in de zoekresultaten en beter vindbaar zijn. Dit doet de SEO specialist door verschillende handelingen uit te voeren. Allereerst zal hij of zij een zoekwoordenonderzoek verrichten. Dit zijn woorden waarmee uw beoogde doelgroep op zoek gaat naar informatie. Daarnaast focussen SEO specialisten zich op de content, informatieve inhoud. Zoekmachines beoordelen namelijk of uw website relevant is op basis van zowel zoekwoorden als deze content.

OPBOUWEN VAN AUTORITEIT
Een ander belangrijk onderdeel van SEO is external linkbuilding. Dit betekent dat u online autoriteit opbouwt. De SEO specialist zorgt er hierbij voor dat u externe links naar uw website krijgt. Dit kunt u het beste zien als een soort referenties, maar dan online. Hiervoor geldt dat kwaliteit veel belangrijker is dan kwantiteit. Als uw website genoemd wordt op een andere site die hoog staat aangeschreven, zal onder andere Google dit zeker weten te waarderen.

Vraag vandaag nog 3 tot 4 offertes op van verschillende SEO specialisten
Lees meer...

De beste SEO specialist?

Het vinden van de juiste SEO specialist hangt af van de kwaliteiten van de specialist en uw persoonlijke voorkeuren. Om de keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over SEO specialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste SEO specialist is voor de zoekmachine optimalisatie van uw website.

Er zijn in Nederland duizenden SEO-specialisten actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste SEO specialist is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Website optimalisatie, webteksten schrijven, complete SEO?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een erkend SEO-specialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle SEO-specialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE SEO SPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste SEO-specialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de SEO experts selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de SEO-specialist gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 SEO-specialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de zoekmachine optimalisatie van uw website.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Nederland kent veel webdesigners. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om een betrouwbare webdesign partner te vinden. Bij de KvK geregistreerde webdesigners voeren het logo van NLGW op hun website. Door het lidmaatschap van de Nederlandse Geregistreerde Webdesigners onder de aandacht te brengen, worden professionele webdesigners behoed voor oneerlijke concurrentie.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste SEO-specialisten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste SEO-specialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste SEO-specialisten actief in Leiden.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.