Vind een top 10 Vertaler in Utrecht

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
vertaler.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
444.000+succesvolle aanvragen

Vertalers in Utrecht

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 vertaalbureaus in Utrecht. Het meest complete overzicht. Teksten foutloos vertaald door de beste vertalers in uw regio.

In Utrecht kunt u een vertaalbureau vinden voor het vertalen van teksten. De keuze voor een goede vertaler is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de vertaler:

• Engels, Duits of Frans: De meest voorkomende vertalingen zijn vanuit of naar het Engels, Duits of Frans. De meeste vertaalbureaus hebben vertalers die deze talen vloeiend beheersen en hier uitstekende vertalingen voor kunnen bieden.
• Spaans, Italiaans, Zweeds en andere Europese talen: andere populaire talen binnen Europa zijn talen uit Zuid-Europa, zoals Spaans, Italiaans, Grieks of Turks. In Noord-Europa liggen de Scandinavische landen, waar Noors, Zweeds, Deens of Fins gesproken wordt. De populairste talen uit Oost-Europa zijn dan weer Russisch, Pools of Roemeens.
• Chinees, Arabisch en andere niet-Europese talen: Buiten Europa worden vooral vertalingen gedaan naar andere grote talen, zoals Chinees, Arabisch of Afrikaans. Vertaalbureaus die deze talen aanbieden zijn vaak gespecialiseerd in de taal.

In Utrecht hebben wij 10 goede vertaalbureaus gevonden. De vertalers in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke vertaler u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het vertalen van uw teksten. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vertaalbureaus. Zo kunt u eenvoudig de vertaler vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste vertalers aan te vragen
Local Heroes Worldwide B.V..jpg
8
9. Local Heroes Worldwide B.V.
8,4 (7)


WE LOCALIZE COMPUTER AND VIDEO GAMES,
WITH BRILLIANT TRANSLATIONS AND AWESOME DUBBING.
We are Local Heroes. An independent localization company for world class local game translation and dubbing services for
Brazilian, Danish, Dutch, Finnish, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish... and more.
We translate, we dub, we use Oxford commas, and we kick ass.
Simply put: we make our clients' games accessible and at least as enjoyable in languages other than the original!

HOW WE LOCALIZE GAMES AND KICK ASS WHILE DOING IT.
Clients send us jobs any way they want and tell us in what language to send it back. We then process the text using our magical tools and light up the Local Heroes signal. Now we assemble the best and brightest in our network of talented linguists to begin translating the job. We send it back and get the clients any form of aftercare they might need.

Of course, for dubbing we'll also add one of our top-notch studios into the mix, flying in a dedicated audio wizard where necessary to make sure the game will sound absolutely perfect. All the while keeping clients in the loop to make sure it will all snugly fit together.

We work with a variety of software, including CAT tools, professional audio applications, a number of cunning home-brew productivity tools, and a standardised office workflow. Clients send us whatever they want localized in whatever format and we'll get it back to them in proper form. Easy as stroopwafels.
...

Gratis en vrijblijvend
Doelenstraat 20, Utrecht
7 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste vertalers aan te vragen
Filters
Vertaling van
Afstand
Trustoo score

Wat kost een vertaler?

Een vertaler kost per uur tussen de 70,- en € 90,- Een vertaler mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vertaler kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
70
90
130

Veelgestelde vragen

Wat doet een vertaler?

Als u internationaal actief bent, wilt u uw website of teksten waarschijnlijk in meerdere talen gepresenteerd zien. Hiervoor kunt u vertalers inschakelen, maar wat doet een vertaalbureau precies? Vertalers brengen tekst schriftelijk over in een andere taal. Vaak hebben vertaalbureaus hierbij de nodige kennis van SEO (Search Engine Optimization).

Taken van een vertaler
Een vertaler houd zich bezig met het omzetten van geschreven tekst naar een andere taal. Meestal vertalen de vertalers een vreemde taal (de brontaal) naar de moedertaal, maar andersom is ook mogelijk. Daarom hebben vertaalbureaus vaak een netwerk van vertalers. Zo kunnen ze een gespecialiseerde vertaler inzetten bij een vertaling. Daarnaast zijn vertalers vaak gespecialiseerd in een bepaalde richting, zoals bijvoorbeeld juridische of literaire teksten.

Vertaalbureaus en SEO
Bij vertalingen draait het om het schriftelijk overbrengen van een tekst in een andere taal. Tegenwoordig echter, komt hier meestal nog iets meer bij kijken. Dit komt doordat voor veel bedrijven en organisaties online vertegenwoordiging steeds belangrijker wordt. En dan met name de vindbaarheid en ranking in zoekmachines zoals Google. Om die reden combineren vertaalbureaus het verzoek tot vertalen met de nodige SEO content in de betreffende taal. Ze doen een zoekwoordenonderzoek in de gewenste taal en focussen zich ook op hoe het een en ander moet worden vormgegeven.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen van tolken of vertaalbureaus om een goede vergelijking te kunnen doen.
Lees meer...

Wat kost een vertaler?

Als u een vertaler nodig heeft vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een vertaalbureau eigenlijk? De kosten die u aan een vertaalbureau betaalt variëren. Dit heeft onder andere te maken met of een vertaalbureau een woordvergoeding vraagt, een uurvergoeding of een projectvergoeding. Voor het inhuren van een vertaalbureau tegen uurtarief, kunt u uitgaan van een uurtarief dat rond de € 80,- ligt.

Projectprijs afspreken
Wanneer u een vertaalbureau zoekt om uw complete website te vertalen of wanneer u of een terugkerende opdracht heeft, kunt u het beste een projectprijs afspreken. De hoogte van de projectprijs verschilt uiteraard per situatie. Denk daarbij aan de mate waarin de vertaler vooronderzoek moet doen, zich moet verdiepen in een bepaald onderwerp of de complexiteit van de vertaling.

Kosten voor een vertaler
Bij het vertalen van (online) teksten worden verschillende soorten vergoedingen gehanteerd. Bij woordvergoedingen kan dit variëren van € 0,05 tot € 0,25 per woord en soms nog meer. De verschillen in woordvergoeding worden veroorzaakt door diverse factoren. Bij een vertaling van het Nederlands naar het Engels ligt het tarief vaak lager dan bij een vertaling van het Nederlands naar het Chinees. Daarnaast zijn er vertaalbureaus die met een uurvergoeding werken of een projectvergoeding. Om deze reden is het belangrijk om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste vertaler?

Het vinden van de juiste vertaler is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over vertalers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste vertaalbureau is om uw teksten te vertalen.

Er zijn in Nederland zo’n 3.500 vertalers actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste vertaler is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Engels, Duits, Frans, Spaans of andere Europese talen? Arabisch of juist Chinees?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een erkende vertaler?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle vertalers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERTALERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste vertalers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de vertaalbureaus selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de vertaler gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 vertalers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor het vertalen van teksten.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vereniging van Tolk- en Vertaalbureaus in Nederland

De VViN maakt zich sterk voor verdergaande professionalisering van de Nederlandse tolk- en vertaalsector. Het heeft als doel dat klanten er op moeten kunnen vertrouwen dat ze vertalingen krijgen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En dat leverings- en prijsafspraken helder worden gecommuniceerd en stipt worden nagekomen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste vertalers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste vertalers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste vertalers actief in Utrecht.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.