Vind een top 10 Tekstschrijver in Utrecht

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 tekstschrijvers bij jou in de buurt

Waarvoor zoekt u een tekstschrijver?
Plaats
tekstschrijver.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Tekstschrijvers in Utrecht

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 19 tekstschrijvers in Utrecht. Het meest complete overzicht. De perfecte teksten met de beste relatietherapie in uw regio.

In Utrecht kunt u een tekstschrijver vinden voor het schrijven van nieuwe teksten. Ook is het mogelijk om een tekstbureau te vinden voor het corrigeren, redigeren of vertalen van bestaande teksten. De keuze voor een goede tekstschrijver is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de tekstschrijver:

• Nieuwe teksten schrijven: elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle tekstuele zaken die op websites staan, zoals de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven.
• Teksten corrigeren of redigeren: tekstschrijvers houden zich ook bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.
• Teksten vertalen: hoewel tekstschrijvers zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuwe teksten en het corrigeren of redigeren van bestaande teksten, zijn er ook tekstbureaus die teksten vertalen. Dat kan in verschillende talen, maar is ook afhankelijk van de specialisatie van de tekstschrijvers.

In Utrecht hebben wij 19 goede tekstschrijvers gevonden. De tekstschrijvers in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het schrijven van uw teksten. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tekstschrijvers. Zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1
6. Puntann schrijftraining
8,1

Wil je dat je lezer jouw tekst direct begrijpt?
Pakkende teksten schrijven training schriftelijke communicatieMet één keer lezen begrijpt je lezer jouw tekst. Hij onderneemt gelijk actie en is blij of boos. Net als jij. Dat was precies je doel met je tekst.

In schrijftrainingen of 1-op-1 sessies help ik jou dit te bereiken.

Met jou werk ik graag! Jij vindt schrijven oké, maar het is wél een proces. Soms is het zwaar en denk je Wie schrijft die blijft bezig. Je weet veel van je vak en je bent bevlogen.

Wie ben ik? Mijn focus ligt op online schrijven. Ik ben drs Nederlands met een propedeuse Scheikunde op zak. Ik herschrijf nu veel teksten, terwijl ik train, bijvoorbeeld een standaardmail voor het UWV. Voor ik trainer werd, schreef en herschreef ik van alles. Opdrachtgevers uit technische hoek bellen nog steeds: ik begrijp heel veel en maak alles makkelijker.

Wat kan ik voor je betekenen? Ik help je om je schrijfproces beter te snappen en om je lezer voorop te zetten. Met een goedgevulde toolbox verlaat jij mijn trainingen. Zo wordt schrijven makkelijker en leuker. 6 jaar lang gaf ik Creatief Schrijven en Verhaal Schrijven en nu train ik sinds 2012 in zakelijk schrijven. Je kunt dus alle kanten met me op. Eat your heart out!

Op deze site kun je:
(schrijf) trainingen bekijken
meten hoe leesbaar je tekst is met mijn tool. Ga naar check je tekst.
een e-book downloaden om jezelf makkelijk aan het bloggen te krijgen. Download e-book.
Een podcast luisteren over schrijven. Startvraag: wat betekent schrijven voor jou? Luister de podcast.
een filmpje van mij bekijken over d’tjes en t’tjes.
...

Gratis en vrijblijvend
3 beoordelingen
12 jaar in bedrijf
Ryelandstraat 5b, Utrecht
1
9. Willy's Wereld
7,8

Ik ben Willy. Gek op Utrecht, de stad waar ik al mijn hele leven woon in mijn eigen appartementje met poes Shiva. Afgestudeerd in 2014 als Master Film- en TV wetenschap aan de Universiteit Utrecht. Jarenlang tevergeefs gezocht naar een goedbetaalde en vaste baan in de filmsector. Van jongs af aan al bezig met schrijven als uitlaatklep voor mijn emoties en gedachten. Geleerd om altijd maar door te gaan, totdat ik er dood bij neerval. Nadat ik hierdoor meerdere malen compleet vastliep, veel met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest en leren ondernemen en creëren vanuit mijn intuïtie. Altijd interesse gehad voor de psyche van de mens, in eerste instantie om te overleven, nu om te begrijpen voor wie ik schrijf. Er zit veel fantasie en creativiteit in mij, ik ben een gevoelig persoon met veel ideeën. Daarom is het superbelangrijk om altijd dichtbij mezelf te blijven. Niet geschikt voor een baan in loondienst en nu zoveel gelukkiger met een eigen bedrijf waar ik zelf de regels bepaal en anderen mag inspireren. In het leven talloze keren hard op mijn bek gegaan, maar altijd weer opgestaan en hier extreem veel van geleerd. Ik heb dan ook een zwak voor mensen die veel shit in hun leven hebben meegemaakt, maar hier extreem krachtig weer zijn uitgekomen. Recht voor zijn raap en met veel humor vertel ik jou met plezier mijn verhalen en geef ik je mijn ongezouten mening. Bij mij hoef je niet aan te komen met excuses waarom je iets niet doet wat in jouw eigen belang is, ik sta altijd klaar voor de mensen die met alle liefde ergens 100% voor willen gaan en vol daadkracht de beuk erin zetten om hun dromen te realiseren. Om te groeien en telkens opnieuw de beste versie van zichzelf te kunnen worden.

Heb je nog vragen voor mij? Je kunt mij mailen op: redactie@willyswereld.nl of een berichtje sturen via het contactformulier. Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie van mij terug.
...

Gratis en vrijblijvend
3 beoordelingen
4 jaar in bedrijf
Ameland 249, Utrecht
Filters
Tekstschrijver nodig voor
Soort tekst
Trustoo score
Afstand

Wat kost een tekstschrijver?

Een tekstschrijver kost per uur tussen de 60,- en € 90,- Een tekstschrijver mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tekstschrijver kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
60
90
125

Veelgestelde vragen

Wat doet een tekstschrijver?

Als u professionele teksten geschreven wilt hebben voor uw website, artikelen of columns schakelt u een tekstschrijver in. Maar wat doet een tekstschrijver eigenlijk precies? Tekstschrijvers zijn verantwoordelijk voor alles dat gerelateerd is aan tekstuele zaken. Sommige tekstschrijvers zijn hierbij gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Daarnaast zijn er ook tekstschrijvers die thuis zijn in het schrijven van een breed scala aan onderwerpen. Hierbij maakt het niet uit in welke branche u als opdrachtgever actief bent.

HOOFDTAKEN VAN TEKSTSCHRIJVERS
Elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Daarvoor wordt door tekstschrijvers vaak vooraf een overleg in gepland. Tijdens dit overleg komen de eisen aan bod die de opdrachtgever aan de tekst(en) stelt. Denkt u dan aan de inhoud bijvoorbeeld, maar ook aan de grootte en de beoogde doelgroep. Verder houden tekstschrijvers zich eveneens bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.

DE SEO-TEKSTSCHRIJVER
Doordat bedrijven en organisaties steeds meer online actief zijn, is er vooral veel vraag naar SEO-tekstschrijvers. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat deze tekstschrijvers zich toeleggen op de vindbaarheid van online teksten in zoekmachines zoals Google. Dit doen zij onder meer door vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Zij houden daarbij rekening met de vereisten die zoekmachines aan een goede online tekst stellen. Dit draagt vervolgens bij aan zowel de vindbaarheid in Google als de ranking.

Voor het vinden van de tekstschrijver die bij uw bedrijf of organisatie past, raden we u aan 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat is een SEO tekstschrijver?

U heeft waarschijnlijk weleens van de term SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Veel bedrijven en organisaties schakelen steeds vaker een professionele SEO tekstschrijver in. Maar wat is een SEO tekstschrijver? Zoals de naam al zegt, richten SEO tekstschrijvers zich op tekstuele zaken die bijdragen aan uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hetgeen ze voor u schrijven wordt ook wel SEO content genoemd. Deze tekstschrijvers noemen zichzelf daarom ook wel content schrijvers.

SEO CONTENT SCHRIJVERS
SEO content is gerelateerd aan alle tekstuele zaken die op websites staan. Dat moet u onder meer denken aan de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven. Ze doen vooraf een zoekwoordenonderzoek en zorgen ervoor dat deze zoekwoorden terugkomen op precies de juiste plaats op de site. Daarnaast schrijven ze inhoudelijk sterke teksten die de lezers toegevoegde waarde bieden. Alleen hiermee wordt namelijk een goede indexatie in Google verkregen.

ZOEKWOORDEN, HTML, SEO TITEL EN METABESCHRIJVING
Naast de juiste zoekwoorden richten content schrijvers zich ook op een HTML tekstopmaak. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van alinea’s en dat er tussenkopjes boven elke alinea komen. Ook het toevoegen van interne links en opsommingen zorgt ervoor dat Google kan ‘lezen’ waar een websitepagina over gaat. Datzelfde geldt voor het schrijven van de SEO titel en metabeschrijving. Voor al deze SEO aspecten staat de content schrijver voor u klaar. U doet er daarbij verstandig aan om 3 tot 4 offertes bij SEO tekstschrijvers op te vragen voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat kost een tekstschrijver?

Stel, u wilt een tekstschrijver inhuren voor uw online vertegenwoordiging of anderszins. Dan vraag u zich ongetwijfeld af: wat kost een tekstschrijver? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er tekstschrijvers die een uurtarief hanteren maar er zijn ook tekstschrijvers die een woordvergoeding vragen. Daarnaast kunt u vaak ook een projectprijs met een tekstschrijver afspreken. Bijvoorbeeld wanneer u niet één of een paar teksten geschreven wilt hebben maar alle pagina’s van uw complete website. Datzelfde geldt voor een wekelijkse blog of column.

‘CONTENT IS KING’
Omdat de meeste teksten tegenwoordig online geplaatst worden, mag u van elke tekstschrijver (enige) kennis van SEO verwachten. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Tekstschrijvers met ervaring hierin, weten als geen ander hoe ze SEO content moeten creëren. Kwalitatief hoogstaande content is belangrijk voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarom houdt een echte content schrijver zich met meer aspecten bezig dan alleen met het schrijven van teksten. Voor een tekstschrijver met kennis van SEO content betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 55,- en € 110,- ligt.

PROJECTPRIJS AFSPREKEN
Wanneer u een tekstschrijver zoekt voor uw complete website of een terugkerende schrijfopdracht, kunt u het beste een projectprijs afspreken. Vaak geven tekstschrijvers namelijk korting bij dergelijke opdrachten. De hoogte van de projectprijs verschilt uiteraard per situatie. Ook speelt daarbij een rol of de tekstschrijver in kwestie vooronderzoek moet doen of zich in een bepaald onderwerp moet verdiepen. Daarnaast worden de kosten eveneens door de hoeveelheid ervaring beïnvloed.

Ook op zoek naar een tekstschrijver? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste tekstschrijvers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste tekstschrijvers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste tekstschrijvers actief in Utrecht.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.