Trustoo logode beste mediators voor jou
Kies uit +725 top MediatorsKies uit +725 Mediators in Nederland
TrustooUtrechtUtrechtMediation
Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

8,9
place 8, 3551EJ, Utrecht
grade59 beoordelingen
timelapse20 jaar in bedrijf
Ik zoek een mediator voor
Gratis en vrijblijvend
Over Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso:
In Utrecht zijn wij in 1969 van start gegaan. De organisatie kent vallen, opstaan en weer doorgaan, winst en verlies, succes en tegenslag. Willems is klaar voor nu en voor de toekomst. Hier voegen wij graag aan toe: voor u. Immers, geen opdrachtgevers, geen niet-betalende debiteuren, geen Willems. Met deze wijsheid dicht tegen het hart verlenen wij onze incasso- en deurwaardersdiensten en zoeken wij naar iedere mogelijkheid om wat wij weten en kunnen ter beschikking te stellen aan u die er om vraagt.

Onze missie - eenvoud in incasseren
Onze kern(activiteit) is duidelijk en helder en dat is: voor onze cliënten incasseren. Als incasseerder en als deurwaarder. Wij vernieuwen ons en voegen service toe aan onze kernactiviteit, echter altijd met de focus op onze kern. Onze cliënten verwachten van ons dat wij incasseren en wij willen aan die verwachting voldoen.

Onze visie - van nature snel
Door onze kernwaarden acteren wij van nature SNEL. SNEL in denken, SNEL in handelen en SNEL in afwikkelen. Wij traceren de kern van onze cliëntbehoefte om aan de klantverwachting te kunnen voldoen en daar bovenuit te stijgen. Onze kern zorgt ervoor dat wij ons blijven bekwamen en ontwikkelen door dichtbij ons zelf te staan. Door te blijven ontwikkelen en bekwamen zorgen wij voor een persoonlijke groei, groei voor ons werk, onze mensen, onze omgeving en onze relaties.

Onze kernwaarden - SNEL
Stevig
Door onze kennis en kunde staan wij stevig met beide benen op de grond. Wij weten wat onze professie met zich meebrengt en vangen het op met open armen. Doordat wij stevig staan hebben wij ook een no-nonsens mentaliteit. Wij verstaan ons vak en weten waar wij het over hebben.

Naturel
Wij zijn authentiek. Wij hebben onze eigen identiteit en staan voor onze normen en waarden. Elk individu wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Wij staan voor een relatie waarbij de relatie met onze cliënten, collega’s en omgeving centraal staat.

Eenvoudig
Keep it simple. Niets is moeilijker dan het simpel te houden. Wij vinden dat eenvoud betrouwbaarheid, duidelijkheid en oprechtheid met zich meebrengt. Eenvoud brengt ons naar de kern. De kern is hetgeen wat ons ons bestaansrecht geeft.

Levendig
Ons vakgebied is serieus en ernstig. Hier gaan wij niet lichtzinnig mee om. Om je hierin te kunnen begeven moet je houden van je werk, je mensen en je omgeving. Wij stralen plezier uit in ons vakgebied en naar buiten toe.

Willems Return - perspectief bieden
Wij opereren vaak op het scherpst van de snede en zien de narigheid van betalingsonmacht en armoede. Stress, wegduiken, zich kansloos voelen en afnemende zelfredzaamheid. Het rijtje is nog met zeker tien aanduidingen aan te vullen. Problemen met geld zijn vaak de oorzaak, maar ook het gevolg van geestelijk en mentaal welzijn. Willems ziet het als een opdracht om iets te doen aan en voor die steeds groter wordende groep van 'mensen met schulden'. Een groep mensen die vaak de rekening van de wanbetaling en daarmee de rekeningen van Willems betalen. De missie van Willems Return is kort en krachtig: het verkleinen van de groep 'mensen met schulden'.

De kern van Willems Return is de wens en de wil van het individu. Er moet perspectief zijn én perspectief gewenst zijn. Deze kern scheidt de niet-kunnende debiteur van de niet-willende debiteur en zorgt ervoor dat de aandacht zich richt op positiviteit en welzijn.
Lees meer...
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse20 jaar in bedrijf
star59 beoordelingen
people_outline20 medewerkers
Lid van
MfN-registermediator
Diensten
  • faillissement

Reviews over Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso
info_outline

9,0
starstarstarstarstar
59 beoordelingen
5star
76%
4star
10%
3star
8%
2star
3%
1star
2%
Friso Oosterhoff ongeveer 1 maand geleden op google
"Willems Gerechtsdeurwaarders heeft mij uitstekend geholpen. Het inningstraject na het vonnis heeft 2,5 jaar geduurd, in deze periode heeft Willems stelselmatig en netjes de vordering nagejaagd, rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de debiteur en uiteindelijk corona omstandigheden. Betaalafspraken zijn verlengd, maar ook bij herhaaldelijke niet-nakoming werden toepasselijke maatregelen getroffen. Het heeft een tijd geduurd, maar uiteindelijk heb ik netjes teruggekregen waar ik recht op had in deze moeilijke zaak."
google
4.9
starstarstarstarstar
46 reviews
telefoonboek
3.3
starstarstarstarstar
12 reviews
de telefoongids
1.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Ik zoek een mediator voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een mediator voor
Scheiding / uit elkaar
Omgangsregeling / alimentatie
Familieconflict
Omgeving / buren
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare mediators in de buurt

Utrechts Centrum voor Mediation
8,4
Human Success
8,8
grade2 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Marja Aslander - Bmiddl.nl
8,5
grade1 beoordeling
MJM
8,5
grade1 beoordeling
Altijd de scherpste prijs via logo_small.svg
Bastian Mediation
8,5
grade2 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
.