PREMIUMS Websites

Reageert snel
Geregistreerd Webdesigner
Tijdelijk 50% korting
Magneetstraat 7, Amsterdam
9 jaar in bedrijf
9,5 (449)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij PREMIUMS Websites
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over PREMIUMS Websites:
Ontvang dezelfde dag nog een gratis Website ontwerp!

Premiums maakt websites voor MKB ondernemers. Hiermee zijn wij partner van ruim 4000 ondernemers. Premiums is opgericht in 2011 en behoort met ruim 5000 ontwikkelde Websites tot de top van Nederland. Er is geen bedrijf dat maandelijks een zo grote diversiteit aan Websites bouwt. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld. Door het succes van onze klanten zijn wij één van de snelst groeiende internetbureaus van de afgelopen jaren. Met 80 enthousiaste medewerkers maken wij bedrijven zichtbaar en vindbaar op internet. Elke dag lanceren wij meerdere Websites.

Uniek in Nederland!
Bij Premiums is het ook mogelijk om een website binnen 1 werkdag te laten ontwikkelen tegen een kleine meerprijs. Na uw akkoord op het website ontwerp van de vormgever ontwikkelen wij binnen 1 werkdag uw website. U kunt dus de volgende dag al online staan.

Premiums richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Onze diensten zijn afgestemd op startende ondernemers en gevestigde ondernemingen. Daarom hebben wij alles in huis om onze klanten goed te kunnen bedienen. Premiums beschikt over eigen programmeurs, webarchitecten, tekstschrijvers, grafisch vormgevers, SEO specialisten, internet marketeers en front-end ontwikkelaars.

Door onze processen strak te organiseren kunnen wij onze klanten de scherpste tarieven van Nederland bieden. Vaste lage prijzen, hoge service en geen verrassingen. Je hebt de mogelijkheid om alles op maat te laten ontwikkelen. Bij Premiums werken ook mensen met een bijzondere achtergrond. Een aantal medewerkers van Premiums hebben een afstand tot de arbeidsmarkt of werken een aantal dagen in de week bij ons op kantoor om werkervaring op te doen. Bij Premiums kijken wij bij het aannemen van nieuwe collega's niet alleen naar beperkingen, maar juist naar wat iemand wél kan en leuk vindt. Het gaat namelijk om de juiste focus en concentratie om het beste resultaat te halen voor onze klanten. Daarom geven wij jongeren met bijvoorbeeld een ontwikkelingsstoornis, zoals een psychische kwetsbaarheid of een stoornis in het autisme spectrum (ASS) graag een kans om zich te ontwikkelen tot webdeveloper of programmeur.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Webdesigners met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Huisstijl
Logo
Zakelijke website
Website bouwen
Webshop
Website
Ontwerpen
Onderhoud
Mobiele website
SEO optimalisatie
Hosting
Beveiliging
Huisstijl / Logo ontwikkelen
Nieuwe website of webshop
Onderhoud van website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
449 beoordelingen
28 medewerkers
10 jaar ervaring
Lid van
Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Opleidingen en certificaten

Applicatie en media ontwikkeling
Beroepsopleiding webdesigner
Grafische/Mediavormgever
IT-Beheer
ICT-Ontwikkelaar
Allround DTP

Reviews over PREMIUMS Websites
info_outline

5star
46%
4star
46%
3star
7%
2star
1%
1star
0%

Neem contact op met deze webdesigner

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij PREMIUMS Websites
Ik zoek een webdesigner voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare webdesigners in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.