Trustoo genomineerd voor Website van het Jaar 2023

Gepubliceerd op 05 Sep, 2023

Deel artikel
Trustoo
De beste bedrijven voor jou

Wij zijn erg trots! Trustoo is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Vergelijking. We hebben jouw hulp nodig om te winnen. De stembussen zijn nu geopend en jouw stem kan het verschil maken. Stem op Trustoo en maak zelf ook kans op fantastische prijzen.

Website van het Jaar

De titel ´Website van het Jaar´ wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door multichannelplatform Emerce en onderzoeksbureau Multiscope. Het publiek beoordeelt websites uit 39 verschillende categorieën op ontwerp, navigatie en inhoud. Trustoo is een van de 12 genomineerden in de categorie Vergelijking.

Stem op Trustoo

Wil jij ons helpen winnen? Stem nu op Trustoo en maak zelf ook kans op mooie prijzen, namelijk een Playstation 5, Philips Airfryer XL, Ninja Creami IJsmachine, tandemsprong bij Skydive en een air up-starter kit. Vergeet je stem niet via de mail te bevestigen. Stemmen kan tot en met 28 oktober 2023.

miniwizard.svg
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Wat kost een undefined?

Een undefined kost undefined tussen de ,- en,- Een undefined mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een undefined kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.