Vind een top 10 Grafisch ontwerper in Amsterdam

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
grafisch-ontwerper.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Grafisch ontwerpers in Amsterdam

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 grafisch ontwerpers in Amsterdam. Het meest complete overzicht. Uw huisstijl en bedrijfsidentiteit ontworpen door de beste grafisch ontwerpers in uw regio.

In Amsterdam kunt u een grafisch ontwerper vinden voor het opmaken van uw drukwerk en het ontwerpen van uw huisstijl. De keuze voor een goede grafisch vormgever is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de vormgever:

• Huisstijl en logo: Een huisstijl is essentieel voor de identiteit en uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast is het bedrijfslogo het eerste wat uw klant ziet en speelt een grote rol bij de eerste indruk van uw bedrijf. Als ondernemer is het goed om een vaste huisstijl te hanteren. Denk aan typografie, kleur en logo op uw briefpapier, rekeningen, visitekaartjes, en website.
• Brochures, folders en ander drukwerk: Een professioneel ontworpen brochure of folder is een uitstekend middel om uw doelgroep te bereiken. In folders, bedrijfsbrochures of ander drukwerk kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen. Denk daarnaast aan ander DTP-werk (drukwerk), zoals posters, kaarten, briefpapier, flyers of briefpapier.
• Web- en app-design: Om een goede online uitstraling te hebben, is de website van uw bedrijf cruciaal. Een grafisch ontwerper kan helpen bij het ontwerpen van de website en/of app. De grafisch ontwerper zorgt voor een origineel en responsive design dat aan uw wensen en huisstijl voldoet.

In Amsterdam hebben wij 10 goede grafisch ontwerpers gevonden. De grafisch ontwerpers in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke grafisch designer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het opmaken van uw drukwerk en het ontwerpen van uw huisstijl. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende grafisch ontwerpers. Zo kunt u eenvoudig de designer vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste grafisch ontwerpers aan te vragen
The Yellow. WEB B.V..jpg
4. The Yellow. WEB B.V.
9,4 (21)

The Yellow Web is een in Amsterdam gevestigd Nederlands full-service internetbedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder webdesign, e-commerce, contentmanagementsysteem (CMS) dat we in de loop der jaren hebben ontwikkeld, contentcreatie, SEO, copywriting en sociale mediamarketing en management. In principe betaalbare op maat gemaakte websites en alles wat daarbij komt kijken. En ja, we spreken ook Nederlands!

Wij bieden lage en kosteneffectieve weboplossingen, websiteontwerp en -ontwikkeling, ontwikkeling van aangepaste webapplicaties, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEM) en geavanceerde webprogrammering. Door onze solide bedrijfsdomeinervaring, technische expertise, diepgaande kennis of de nieuwste branchetrends en een kwaliteitsgericht leveringsmodel te combineren, bieden we in een kortere tijd progressieve end-to-end weboplossingen.

We bieden complete weboplossingen - website-ontwerp en -ontwikkeling, waarbij onze klanten profiteren van alle oplossingen onder één paraplu. Wij bieden hoogwaardige, kosteneffectieve, bedrijfskritische weboplossingproducten. Wij baseren ons aanbod op een goed begrip van de zakelijke vereisten van klanten en het bieden van betrouwbare oplossingen.

The Yellow Web biedt interactieve, stijlvolle, betaalbare en aangepaste webdesign-services. Elk bedrijf heeft unieke vereisten voor het ontwerpen van websites. Dit is perfect begrepen en wij werken met verantwoordelijkheid om onderscheidende en efficiënte websiteontwerpen te leveren.

The Yellow Web is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webtoepassingen met behulp van de nieuwste webtechnologieën en processen voor bedrijfsontwikkeling.
...

Gratis en vrijblijvend
Rapenburgerstraat 109, Amsterdam
21 beoordelingen
64 jaar in bedrijf
Meester Ontwerpers.jpg
10
6. Meester Ontwerpers
9,3 (52)

Meester Ontwerpers
Over ons
Wij zijn enthousiaste, ervaren ontwerpers in strategie en communicatie, en houden van complexe uitdagingen. Deskundig, gepassioneerd en nieuwsgierig in en buiten ons vak. Flexibel, grip op de planning en oog voor detail.

De vaste kern bestaat uit Marijke Meester, Soejon Pet en Marieke Bosma. Aangevuld met een flexibel netwerk van o.m. schrijvers, journalisten, regisseurs, cameramannen/vrouwen, coaches, acteurs, animators, illustratoren en programmeurs.

Onze werkwijze
We onderzoeken samen met jou als opdrachtgever je vraag, het doel en de doelgroep. Wat zijn je wensen en welke middelen zijn hiervoor nodig? De MO-analyse levert verrassend en waardevol inzicht op.
Ontwerp
We gaan aan de slag en laten ons inspireren door de interactie met jou, wat zijn je smaken, kleuren en zoeken hierbij metaforen en beelden binnen en buiten de context. Zo verbeelden we jouw identiteit tot een nieuw concept en brengen deze tot leven in on- en offline dragers.
Strategie
Samen bepalen we welke boodschap wanneer en hoe, het beste ingezet kan worden. Hierbij maken we soms gebruik van bestaande tools als SWOT, service blue prints of visual design thinking, maar liever nog personaliseren we de aanpak van de strategie. Omdat modellen niet zaligmakend zijn en wij een no-nonsense aanpak prefereren.
Communicatie
Speels, verrassend, een beetje humor maar altijd een duidelijke heldere taal die ruimte biedt aan de zender en de gebruiker om elkaar te begrijpen. Afhankelijk van het doel kiezen we voor een communicatie stijl; lineair, aida of identiteit. Zo goed als je laatste werk.

Onze ontwerpen inspireren, verrassen en brengen gedragsveranderingen teweeg. Soms in de nuance, soms subtiel schreeuwend. Maar altijd oog voor elkaar en de wereld om ons heen.

Werken met ons levert vernieuwende inzichten en verrassende oplossingen met positieve impact. Ons motto "Je bent zo goed als je laatste werk" is de drijfveer om in elk project te excelleren.
...

Gratis en vrijblijvend
Waterspiegelplein 10F, Amsterdam
52 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste grafisch ontwerpers aan te vragen
Filters
Opdracht
Afstand
Trustoo score

Wat kost een grafisch ontwerper?

Een grafisch ontwerper kost per uur tussen de 40,- en € 60,- Een grafisch ontwerper mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een grafisch ontwerper kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
80

Veelgestelde vragen

Wat doet een grafisch ontwerper?

Wilt u voor de vormgeving van uw website, brochures of drukwerk een expert inschakelen? Dan doet u een beroep op een grafisch ontwerper. Maar wat doet een grafisch ontwerper precies? Een grafisch ontwerper legt zich toe op de vormgeving van een breed scala aan producten of ontwerpen. Deze worden toegepast in verschillende (online) media. Denkt u behalve aan websites ook aan boekomslagen, folders, affiches en flyers. Bovendien kunt u een grafisch ontwerper inschakelen voor uw logo of (aanpassing van) uw huisstijl.

UNIEKE VORMGEVING
Een grafisch ontwerper heeft een zeer creatief vermogen en kan goed beeldend denken. Daarbij zal hij of zij goed luisteren naar wat uw wensen zijn en/of eventuele concrete richtlijnen. Verder beschikken deze ontwerpers over een goed observatievermogen en zijn ze sterk in het analyseren hiervan. Op basis van al deze aspecten zet de grafisch ontwerper het een en ander om in beeld. Precies volgens uw wensen en richtlijnen maar met toevoeging van zijn of haar artistieke kwaliteiten. U bent bij een grafisch ontwerper dus altijd van unieke vormgeving verzekerd.

WERKEN ACHTER DE COMPUTER
Een grafisch ontwerper kan voor een marketingbureau werken, een uitgeverij of een drukkerij. Daarnaast zijn veel grafisch ontwerpers zzp’er. Zij werken vooral thuis achter de computer. Ook gaan ze uiteraard op bezoek bij u, als (potentiële) opdrachtgever. Grafisch ontwerpers vragen u tijdens dit bezoek niet alleen wat uw wensen zijn, maar ook welk budget u hieraan wilt besteden. Hij of zij legt u vervolgens voor wat de mogelijkheden zijn.

Ook een grafisch ontwerper inschakelen? Vraag 3 tot 4 offertes op en vind de ontwerper die bij u past.
Lees meer...

Wat is een grafisch ontwerper?

Als u een (nieuw) bedrijfslogo wilt of uw website wilt laten vormgeven kan een grafisch ontwerper u van dienst zijn. Maar wat is een grafisch ontwerper eigenlijk? Zoals de naam al zegt is een grafisch ontwerper iemand die ontwerpt en de vormgeving verzorgt. Hij of zij creëert deze ontwerpen voor een grote diversiteit aan producten. Dit doet hij of zij bovendien voor diverse (online) media. Naast logo’s, huisstijlen en websites bijvoorbeeld, kunt u grafisch ontwerpers ook inschakelen voor boekomslagen, beurswanden, flyers en meer.

VOLGENS UW WENSEN EN BUDGET
Grafisch ontwerpers werken weliswaar veel achter hun computer, maar zullen altijd eerst met u de opdracht bespreken. Tijdens deze bespreking zal de grafisch ontwerper aandachtig luisteren naar wat uw wensen zijn. Mogelijk heeft u hierbij al concrete richtlijnen voor ogen en ook deze zal de grafisch ontwerper meenemen in zijn of haar creatieve proces. Datzelfde geldt voor het budget. Ook hier zullen grafisch ontwerpers altijd van tevoren naar vragen. Op basis hiervan geven ze aan wat de mogelijkheden zijn en hoe hij of zij te werk zal gaan.

BOODSCHAP VISUEEL VERSTERKEN
Het doel van de ontwerpen die een grafisch ontwerper creëert is het informeren van lezers of gebruikers. Door zich te verplaatsen in de doelgroep weten grafisch ontwerpers precies hoe ze deze informatie zo pakkend mogelijk moeten vormgeven. Daarbij houden ze altijd rekening met uw wensen, richtlijnen en budget. Kortom, door te kiezen voor een professioneel grafisch ontwerper wordt de boodschap die u wilt delen visueel versterkt.

We adviseren u om 3 tot 4 offertes bij verschillende grafisch ontwerpers op te vragen zodat u de beste keuze maakt.
Lees meer...

Wat kost een grafisch ontwerper?

Voor een snelle en optimale herkenning van uw bedrijf of organisatie is het raadzaam om een grafisch ontwerper in te schakelen. Daarbij vraagt u zich waarschijnlijk af: wat kost een grafisch ontwerper? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Kiest u bijvoorbeeld voor een freelance grafisch ontwerper of geeft u de voorkeur aan een bureau? Voor een freelance grafisch ontwerper moet u rekening houden met een tarief dat gemiddeld tussen de € 30,- en € 80,- per uur ligt. Bij bureaus wordt vaak een projectprijs gehanteerd.

EEN BREED SCALE AAN ONTWERPEN
Een voorbeeld van een project waarvoor u een grafisch ontwerper kunt inschakelen is het ontwerpen van een logo. De kosten hiervoor liggen doorgaans tussen de € 200,- en € 600,- voor het complete project. Een soortgelijke projectprijs geldt bij het ontwerpen of aanpassen van een huisstijl. Maar dat is beslist niet het enige waarvoor u grafische ontwerpers kunt inschakelen. Stel, u wilt een brochure ontworpen hebben om uw doelgroep beter te kunnen bereiken. In dat geval moet u rekening houden met een projectprijs tussen de € 300,- en € 700,-.

IN NO-TIME TERUGVERDIEND
De investering die u doet in een grafisch ontwerper heeft u in no time terugverdiend. Niet alleen commercieel gezien. U realiseert er ook continuïteit mee en betere herkenbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Ongeacht, via welke media u hier uiting aan wil geven. Zowel offline als online huurt u met een grafisch ontwerper kennis in. En niet alleen kennis over hoe u de aandacht trekt van uw beoogde doelgroep, maar ook kennis over hoe deze aandacht vast te houden.

Ook een grafisch ontwerper inhuren? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...

De beste grafisch ontwerper?

Het vinden van de juiste grafisch ontwerper hangt af van de kwaliteiten van de ontwerper en uw persoonlijke voorkeuren. Om de keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over grafisch ontwerpers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste grafisch ontwerper is voor het ontwerpen van uw huisstijl of opmaken van uw drukwerk.

Er zijn in Nederland duizenden grafisch ontwerpers actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste grafisch vormgever is, spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Huisstijl, logo, drukwerk of webdesign?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een erkend grafisch ontwerper?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle grafisch ontwerpers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GRAFISCH ONTWERPERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste grafisch ontwerpers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de grafisch designer selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de ontwerper gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 grafisch ontwerpers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor het ontwerpen van uw huisstijl of opmaken van uw drukwerk.
Lees meer...

Wat is het verschil tussen een grafisch vormgever en een grafisch ontwerper?

Een grafisch vormgever richt zich specifiek op de grafische uitwerking van een ontwerp of idee naar een product zoals brochures, verpakkingen, UX design, logo’s, huisstijl etc.
Een grafisch ontwerper doet dat ook, maar heeft een bredere rol. Die kijkt bijvoorbeeld ook naar het concept en de marketing.
In de praktijk wordt het vaak door elkaar gebruikt. Als een grafisch ontwerper het ontwerp van een ander uitvoert, dan is hij/zij grafisch vormgever.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

De BNO is een vereniging met ontwerpers en mensen werkzaam in de ontwerpwereld als leden. De BNO verbindt, vertegenwoordigt en versterkt ontwerpers in Nederland.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste grafisch ontwerpers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste grafisch ontwerpers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste grafisch ontwerpers actief in Amsterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.