Vind een top 10 Tekstschrijver in Amsterdam

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
tekstschrijver.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Tekstschrijvers in Amsterdam

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 tekstschrijvers in Amsterdam. Het meest complete overzicht. De perfecte teksten met de beste tekstschrijvers in uw regio.

In Amsterdam kunt u een tekstschrijver vinden voor het schrijven van nieuwe teksten. Ook is het mogelijk om een tekstbureau te vinden voor het corrigeren, redigeren of vertalen van bestaande teksten. De keuze voor een goede tekstschrijver is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de tekstschrijver:

• Nieuwe teksten schrijven: elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle tekstuele zaken die op websites staan, zoals de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven.
• Teksten corrigeren of redigeren: tekstschrijvers houden zich ook bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.
• Teksten vertalen: hoewel tekstschrijvers zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuwe teksten en het corrigeren of redigeren van bestaande teksten, zijn er ook tekstbureaus die teksten vertalen. Dat kan in verschillende talen, maar is ook afhankelijk van de specialisatie van de tekstschrijvers.

In Amsterdam hebben wij 10 goede tekstschrijvers gevonden. De tekstschrijvers in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het schrijven van uw teksten. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tekstschrijvers. Zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste tekstschrijvers aan te vragen
Tekstbureau Letterhelden.jpg
4
9. Tekstbureau Letterhelden
8,3 (1)

Letterhelden zijn ervaren tekstschrijvers die verwoorden wat jij wilt zeggen. Hoe? Door goed naar je te luisteren en door jou te adviseren over de beste communicatiewijze. Het resultaat: leesbare teksten waarvan toon, stijl en taalgebruik perfect passen bij jouw doelgroep.

Daadkracht in tekst
Je kunt bij Tekstbureau Letterhelden terecht voor kwalitatief hoge, foutloze, maar vooral effectieve teksten voor interne en externe doeleinden. Voor iedere klus kijken we wat de efficiëntste aanpak is. En mochten we niet over de nodige informatie beschikken, vragen we net zolang door, tot we een helder en duidelijk verhaal kunnen schrijven.

Wie is/zijn Letterhelden?
Letterhelden is het bureau van Brigitte Buissink. Zij kan uit haar uitgebreide netwerk voor iedere klus de juiste mensen kiezen. Voor copywrite- en conceptklussen vormt zij een creatief team met Jules van Veen, copywriter en marketingdocent aan de HvA. Journalistieke klussen en trainingen doet ze graag samen met Jeroen Kleijne.

Over Brigitte Buissink
Voordat zij in 2005 Letterhelden oprichtte, was Brigitte Buissink al tien jaar aan het werk als tekstschrijver en redacteur. Zij leerde het vak tijdens haar studie (Publicistische variant van Culturele Studies, een praktijkgerichte journalistiekstudie aan de UvA), maar vooral in de praktijk. Als dochter van een tekstschrijver (Frans Buissink), zit schrijven in haar bloed.

‘Schrijven voelt voor mij als beeldhouwen. Hier wat bij, daar wat weg. Dit woord vervangen door dat. En als de contouren van de tekst er eenmaal staan, kan ik enorm genieten van het perfectioneringsproces; net zo lang schaven en slijpen tot er een heldere, compacte boodschap staat.’

Gunstige projectprijs
Letterhelden levert kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van de omvang van de tekst, ontvang je een factuur per uur of per project. Als je dat prettig vindt, krijg je vooraf een gespecificeerde offerte. Op die manier kun je achteraf nooit onaangenaam verrast worden.
...

Gratis en vrijblijvend
Sarphatipark 129 hs, Amsterdam
1 beoordeling
26 jaar in bedrijf
Studio Awen Tekstschrijver en Marketeer.jpg
7
10. Studio Awen Tekstschrijver en Marketeer
8,3 (2)

Tekstschrijver voor seo-teksten zoals websites, blogs en meer online content
Ik help je jouw klanten te bereiken en nieuwe klanten aan te trekken. Met seo-teksten die goed vindbaar zijn. Teksten voor jouw website, blogs, landingspagina’s maar ook testimonials, productteksten en veel meer. Duidelijk, vindbaar en passend bij jou en jouw bedrijf.

De teksten die ik schrijf, schrijf ik voor jouw doelgroep. Want alleen zo spreek je ze echt aan. Dat is altijd al belangrijk, maar nu nog meer dan ooit.

Dichtbij jouw klanten in de anderhalvemetereconomie, met seo-teksten
Juist in deze rare tijd wil je dichtbij jouw klanten staan. Ze vertellen hoe jij omgaat met de anderhalvemetereconomie. En nieuwe klanten bereiken door online echt goed zichtbaar te zijn. Daar help ik je bij. Met seo-teksten en andere goed vindbare online content. Ik bedenk onderwerpen voor je als je dat lastig vindt en zorg dat je jouw aanbod, diensten of producten, extra goed onder de aandacht kunt brengen.

Blijf online zichtbaar, met de TekstStrippenkaart!
Met de TekstStrippenkaart kun je mij inschakelen wanneer jij dat nodig hebt. En juist nu, in deze rare tijden, is het hard nodig om online zichtbaar te zijn en te blijven. Daar help ik je dus bij. Met nieuwsberichten, blogs en/of landingspagina’s. Geoptimaliseerd zodat ze goed gevonden worden. Steengoede seo-teksten dus. En dat kan ook met de TekstStrippenkaart; 6 uur tegen een voordeliger tarief.

Meer weten of kennismaken?
Ik ben Jolanda van Beek, tekstschrijver en marketeer van Studio Awen uit Aalsmeer. Met contentmarketing, (web)teksten en seo help ik ondernemers om online gevonden te worden. Kijk eens in mijn portfolio en zie wat ik al voor andere ondernemers heb gedaan. Kan ik jou ook helpen met webteksten of andere online content? Of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met me op!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Amsterdam
2 beoordelingen
11 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste tekstschrijvers aan te vragen
Filters
Tekstschrijver nodig voor
Soort tekst
Afstand
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van tekstschrijvers uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste tekstschrijvers

Wat kost een tekstschrijver?

Een tekstschrijver kost per uur tussen de 60,- en € 90,- Een tekstschrijver mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tekstschrijver kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
60
90
125

Veelgestelde vragen

Wat doet een tekstschrijver?

Als u professionele teksten geschreven wilt hebben voor uw website, artikelen of columns schakelt u een tekstschrijver in. Maar wat doet een tekstschrijver eigenlijk precies? Tekstschrijvers zijn verantwoordelijk voor alles dat gerelateerd is aan tekstuele zaken. Sommige tekstschrijvers zijn hierbij gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Daarnaast zijn er ook tekstschrijvers die thuis zijn in het schrijven van een breed scala aan onderwerpen. Hierbij maakt het niet uit in welke branche u als opdrachtgever actief bent.

HOOFDTAKEN VAN TEKSTSCHRIJVERS
Elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Daarvoor wordt door tekstschrijvers vaak vooraf een overleg in gepland. Tijdens dit overleg komen de eisen aan bod die de opdrachtgever aan de tekst(en) stelt. Denkt u dan aan de inhoud bijvoorbeeld, maar ook aan de grootte en de beoogde doelgroep. Verder houden tekstschrijvers zich eveneens bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.

DE SEO-TEKSTSCHRIJVER
Doordat bedrijven en organisaties steeds meer online actief zijn, is er vooral veel vraag naar SEO-tekstschrijvers. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat deze tekstschrijvers zich toeleggen op de vindbaarheid van online teksten in zoekmachines zoals Google. Dit doen zij onder meer door vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Zij houden daarbij rekening met de vereisten die zoekmachines aan een goede online tekst stellen. Dit draagt vervolgens bij aan zowel de vindbaarheid in Google als de ranking.

Voor het vinden van de tekstschrijver die bij uw bedrijf of organisatie past, raden we u aan 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat is een SEO tekstschrijver?

U heeft waarschijnlijk weleens van de term SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Veel bedrijven en organisaties schakelen steeds vaker een professionele SEO tekstschrijver in. Maar wat is een SEO tekstschrijver? Zoals de naam al zegt, richten SEO tekstschrijvers zich op tekstuele zaken die bijdragen aan uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hetgeen ze voor u schrijven wordt ook wel SEO content genoemd. Deze tekstschrijvers noemen zichzelf daarom ook wel content schrijvers.

SEO CONTENT SCHRIJVERS
SEO content is gerelateerd aan alle tekstuele zaken die op websites staan. Dat moet u onder meer denken aan de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven. Ze doen vooraf een zoekwoordenonderzoek en zorgen ervoor dat deze zoekwoorden terugkomen op precies de juiste plaats op de site. Daarnaast schrijven ze inhoudelijk sterke teksten die de lezers toegevoegde waarde bieden. Alleen hiermee wordt namelijk een goede indexatie in Google verkregen.

ZOEKWOORDEN, HTML, SEO TITEL EN METABESCHRIJVING
Naast de juiste zoekwoorden richten content schrijvers zich ook op een HTML tekstopmaak. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van alinea’s en dat er tussenkopjes boven elke alinea komen. Ook het toevoegen van interne links en opsommingen zorgt ervoor dat Google kan ‘lezen’ waar een websitepagina over gaat. Datzelfde geldt voor het schrijven van de SEO titel en metabeschrijving. Voor al deze SEO aspecten staat de content schrijver voor u klaar. U doet er daarbij verstandig aan om 3 tot 4 offertes bij SEO tekstschrijvers op te vragen voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat kost een tekstschrijver?

Stel, u wilt een tekstschrijver inhuren voor uw online vertegenwoordiging of anderszins. Dan vraag u zich ongetwijfeld af: wat kost een tekstschrijver? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er tekstschrijvers die een uurtarief hanteren maar er zijn ook tekstschrijvers die een woordvergoeding vragen. Daarnaast kunt u vaak ook een projectprijs met een tekstschrijver afspreken. Bijvoorbeeld wanneer u niet één of een paar teksten geschreven wilt hebben maar alle pagina’s van uw complete website. Datzelfde geldt voor een wekelijkse blog of column.

‘CONTENT IS KING’
Omdat de meeste teksten tegenwoordig online geplaatst worden, mag u van elke tekstschrijver (enige) kennis van SEO verwachten. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Tekstschrijvers met ervaring hierin, weten als geen ander hoe ze SEO content moeten creëren. Kwalitatief hoogstaande content is belangrijk voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarom houdt een echte content schrijver zich met meer aspecten bezig dan alleen met het schrijven van teksten. Voor een tekstschrijver met kennis van SEO content betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 55,- en € 110,- ligt.

PROJECTPRIJS AFSPREKEN
Wanneer u een tekstschrijver zoekt voor uw complete website of een terugkerende schrijfopdracht, kunt u het beste een projectprijs afspreken. Vaak geven tekstschrijvers namelijk korting bij dergelijke opdrachten. De hoogte van de projectprijs verschilt uiteraard per situatie. Ook speelt daarbij een rol of de tekstschrijver in kwestie vooronderzoek moet doen of zich in een bepaald onderwerp moet verdiepen. Daarnaast worden de kosten eveneens door de hoeveelheid ervaring beïnvloed.

Ook op zoek naar een tekstschrijver? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

De beste tekstschrijver?

Het vinden van de juiste tekstschrijver is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over tekstschrijvers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste tekstschrijver is om uw teksten te schrijven, corrigeren of vertalen.

Er zijn in Nederland meer dan 18.000 tekstschrijvers actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste tekstschrijver is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Nieuwe teksten schrijven? Corrigeren of redigeren van teksten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een erkend tekstschrijver?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle tekstschrijvers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE TEKSTSCHRIJVERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste tekstschrijvers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de tekstschrijver gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 tekstschrijvers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor het schrijven van de teksten.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Tekstnet

Tekstnet is de beroepsvereniging van tekstschrijvers en andere tekstprofessionals in Nederland en Vlaanderen. Ons doel is om tekstschrijvers te professionaliseren en collegiaal contact tussen leden te stimuleren. Tekstnet is opgericht in 1990 en bestaat dus al meer dan een kwarteeuw. Er hebben zich nu zo’n 350 leden bij de vereniging aangesloten.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste tekstschrijvers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste tekstschrijvers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste tekstschrijvers actief in Amsterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.