Ontdek de beste bedrijven in Amsterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amsterdam

De Makelaers B.V..jpg
verkoopmakelaars
De Makelaers B.V.
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (746)

Wij zijn De Makelaers. Een modern makelaarskantoor in Amsterdam, met deskundige makelaars. We mogen ons zelfs de beste makelaars van Amsterdam noemen. Met meer dan twintig jaar ervaring kennen we de markt door en door. Niet voor niets zijn we meerdere keren tot beste makelaar van Nederland uitgeroepen. En daar zijn we best trots op.
Maar naast onze schoenen lopen, daar doen we niet aan. Integendeel. We staan met beide benen op de grond. Noem het no-nonsense. Laagdrempelig, mag ook. De klant en zijn of haar wens staan altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Samen met jou gaan we altijd voor het beste eindresultaat. En die ae? Die slaat op de ouderwetse traditionele full service dienstverlening, maar dan wel in een modern jasje. Ook online zijn we sterk. Tijden veranderen, wij veranderen mee.

Zo werken wij bij De Makelaers

Persoonlijke aanpak
Een groot makelaarskantoor zijn we niet, we zijn groot door klein te blijven. Daarom werken we bewust met een kleine woningportefeuille, waardoor we de klant alle tijd en aandacht kunnen geven. Want de klant en zijn of haar wens staan bij ons altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Door middel van een online klantensysteem ben je altijd op de hoogte van de status van je traject en zo houden wij meer tijd over. En die steken we graag in jou.

Klein maar groot
De voordelen van De Makelaers ten opzichte van een groot kantoor? Met stip op één het persoonlijke contact, je bent geen nummer. Integendeel. En we zijn wel weer groot genoeg om ervoor te zorgen dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Ziekte of vakantie? Daar heeft de klant geen last van. Bij De Makelaers ligt het werk nooit stil. Drukte kan te allen tijde goed worden opgevangen.

No-nonsense
Geen gladde praatjes, wij zijn open en transparant. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ervaren, deskundig, betrouwbaar.

Gediplomeerd en gecertificeerd
We zijn gediplomeerd, gecertificeerd en ingeschreven bij het makelaarsregister VastgoedCert. Door middel van verplichte permanente educatie worden wij op de hoogte gehouden van de laatste wetswijzigingen en veranderingen in de woningmarkt.

NVM, MVA en Funda
En ja, ook met de hoogste kwaliteitseisen zit het goed. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van de Makelaars en de Makelaarsvereniging Amsterdam. Vanzelfsprekend garanderen we professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Koffie? Lekker.

Awards:
2020 - Beste Makelaar van Nederland
2019 - Beste Makelaar van Nederland
2018 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2017 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2016 - Beste Makelaar van Nederland
...

Nieuwpoortstraat 82, Amsterdam
Randstad Verhuizingen & Transport.jpg
verhuisbedrijven
Randstad Verhuizingen & Transport
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (69)

Wie zijn wij

Ons bedrijf, Randstad Verhuizingen, staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!

Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze werknemers zetten zich graag in voor een optimale klanttevredenheid. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ons verhuisbedrijf richt zich voornamelijk op verhuizingen van

• Woningen.

• Kantoren.

• Bedrijfspanden.

• Monteren.

• Demonteren van diverse zaken.

• Ontruimingservice.

• Thuis- en ophaalservice bij diverse grote winkelketens.

• Nationaal- (Internationaal Transport en verhuizingen in overleg)

Vergunningen

Wij beschikken over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam.

Waarvan de meeste een normale RVV ontheffing hebben.

Dit is omdat wij ook opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Amsterdam.

Een Rvv aanvraag kost bij de gemeente Amsterdam €230 als particulier.

Zo bespaart u al €230.

TVM en de RVV

Met een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Met een RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) Verkeersontheffing mag u ergens rijden waar dat normaal niet mag, bijvoorbeeld op de stoep of in een gebied dat met (verzinkbare) paaltjes is afgesloten.

Verhuisliften

U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing.
Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk en verzekerd.

Verhuislift tot 18 meter (6e etage) volledig elektrisch hierdoor geen geluid overlast (6e etage max 250 KG)

Nieuw!!! verhuislift tot 34 meter!!! (12e etage) werkt zowel elektrisch en met benzine motor (nieuwste pto hierdoor snelste in zijn klasse) max 400 KG

Neem snel contact met ons op en onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren over de beste samenstelling voor uw specifieke situatie en wensen.

Aan de hand daarvan kunnen wij u ook direct vrijblijvend een prijsopgave sturen!

Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons ook geen probleem.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam West
...

Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
Station-D Architects .jpg
architecten
Station-D Architects
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (32)

Station-D Architects is een toonaangevend en innovatief architectenbureau gevestigd in Delft. Sinds onze oprichting in 2013 door Rico Heykant en Lars Hoogewerf, hebben we ons geprofileerd als een creatief en enthousiast team dat zich bezighoudt met het ontwerpen van woningbouwprojecten in heel Nederland.

Bij Station-D Architects geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines. Als architecten voelen we een sociale verantwoordelijkheid om deze disciplines te verbinden binnen het bouwproces. We streven ernaar om een breed netwerk van professionals te onderhouden, waardoor we in staat zijn om op alle vakgebieden te opereren. Of het nu gaat om architectuur, bouwtechniek, onderzoek of uitwerking, wij hebben de expertise en vaardigheden in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals die sterk betrokken zijn bij elk project dat we aannemen. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en streven ernaar om unieke en vernieuwende ontwerpen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. We geloven dat architectuur invloed kan hebben op de manier waarop mensen leven en werken, en streven ernaar om ruimtes te ontwerpen die inspireren, verbinden en een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin ze worden gerealiseerd.

Bij Station-D Architects hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om energie-efficiënte en ecologisch verantwoorde ontwerpen te realiseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken. Op deze manier streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en het creëren van gezonde en leefbare omgevingen.

Of u nu op zoek bent naar een eigentijds wooncomplex, een renovatieproject of een unieke woning op maat, Station-D Architects staat klaar om uw droom te verwezenlijken. Onze passie voor architectuur, gecombineerd met onze expertise en toewijding, stelt ons in staat om u een uitgebreide dienstverlening te bieden, van het eerste idee tot en met de oplevering van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in een prachtig ontwerp dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.
...

werkgebied Amsterdam
GoSunny .jpg
zonnepanelen-installateurs
GoSunny
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (50)

Welkom bij GoSunny: Jouw Partner in Duurzame Energieoplossingen

Bij GoSunny zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en streven we ernaar om de wereld groener te maken. Als toonaangevend bedrijf in de verkoop en installatie van zonnepanelen, energieopslag en laadpalen, bieden wij hoogwaardige oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Wij begrijpen dat het overstappen op duurzame energie een grote stap kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou als eindgebruiker volledig te ontzorgen, van begin tot eind. Ons ervaren team begeleidt je gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud van de systemen. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij kunt genieten van de voordelen van duurzame energie, zonder gedoe.

Kwaliteit staat bij GoSunny hoog in het vaandel. Wij werken alleen met gerenommeerde merken, zodat we hoogwaardige producten kunnen bieden die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring, zodat je kunt vertrouwen op een professionele en kwalitatieve installatie.

Maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met GoSunny. Samen bouwen we aan een groenere toekomst, waarbij we jou als klant volledig ontzorgen en kwaliteit vooropstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf.
...

werkgebied Amsterdam
Noach Uitvaartgroep.jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartgroep
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (163)

Noach Uitvaartgroep en Prijsbewuste Uitvaart, het familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.

Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin, Ronald en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Conny en haar uiterst professionele team voortdurend klaar staan voor alle administratieve procedures die er nodig zijn voor een te organiseren uitvaart.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, wades maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over (oktober 2023) ons eigen compleet vernieuwde rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen maar ook groots en meeslepend een complete dienst tot wel 220 gasten kunt houden. Ook hebben we een compleet wagenpark tot onze beschikking voor het rouwvervoer. De chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart.

Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Linda van Altena Enting, Ronald Tiemes en Erwin Livestro een warme groet.
...

werkgebied Amsterdam
Penning Rechtsbijstand & Mediation.jpg
advocaten
Penning Rechtsbijstand & Mediation
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (70)

Hulp nodig? Bel direct! Tot 21.00 uur, ook in het weekend. Gratis en vrijblijvend. Ontslag? Vaststellingsovereenkomst (VSO) beoordelen? Rijbewijs ingevorderd? Letselschade? Bellen is sneller dan een bericht sturen.

Specialisatie:
- Arbeidsrecht (ontslagrecht)
- Invordering rijbewijs (door politie of CBR)
- Letselschade
- Bestuursrecht (bezwaar & beroep)

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan is mijn rechtsbijstand meestal gratis. Dat regel ik allemaal voor u. In andere gevallen is vaak no cure no pay mogelijk.

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Heeft u een vaststellingsovereenkomst (VSO) ontvangen van uw werkgever voor ontslag met wederzijds goedvinden? Ook dan kan ik u meestal gratis bijstaan om de VSO voor u te beoordelen en eventueel voor u te onderhandelen over de ontslagvoorwaarden.

LETSELSCHADE
Heeft u letselschade door een ongeval? En is de wederpartij aansprakelijk? Bel of mail mij voor gratis rechtsbijstand om uw schade te verhalen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD
Is uw rijbewijs ingevorderd door de politie of door het CBR? Ik dien vandaag nog een klaagschrift voor u in bij de rechtbank en een verzoek om uw rijbewijs terug te krijgen. In veel gevallen heeft u snel uw rijbewijs terug.

BESTUURSRECHT
Heeft uw bedrijf een boete of een boeterapport gekregen van de Arbeidsinspectie? Bel ook dan onmiddellijk voor gratis en vrijblijvend juridisch advies.
Wilt u een bezwaarschrift indienen tegen een besluit van een gemeente of andere overheid? Of in beroep of hoger beroep gaan? Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Penning Rechtsbijstand & Mediation staat u bij in heel Nederland, dus uw woonplaats is nooit een probleem.
...

werkgebied Amsterdam
Elite Airconditioning.jpg
airco installateurs
Elite Airconditioning
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (97)

Elite Koeltechniek & Airconditioning is een ervaren, jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen. Elite heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor élke gewenste ruimte een oplossing te vinden. Géén uitdaging gaat ons té ver. Sterker nog, wij gaan deze uitdagingen graag aan!

Bij Elite hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren. Zo geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is één van onze grootste drijfveren achter alles wat wij doen. Van kleine verbeteringen in het installatieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken.

Onze kernwaarden:
Absolute geloofwaardigheid – Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega’s, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
Harmonieuze persoonlijke banden – Een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van onze klanten en onszelf te bereiken.
Kwaliteit – Een verbintenis om altijd hoge eisen te stellen aan kwaliteit en aandacht voor kwaliteitsverbetering.
...

werkgebied Amsterdam
Steenbakkers Dakonderhoud.jpg
dakdekkers
Steenbakkers Dakonderhoud
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (33)

Welkom bij Steenbakkers, uw betrouwbare partner in allround onderhoudsdiensten! Bij Steenbakkers geloven we in het leveren van hoogwaardige, klantgerichte diensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf in topconditie blijft. Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of preventief onderhoud, wij staan klaar om al uw onderhoudsbehoeften te vervullen.

Waarom Steenbakkers?

Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in de sector beschikken onze vakmensen over de kennis en expertise om zelfs de meest complexe onderhoudsprojecten aan te pakken. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Breed Dienstenpakket: Als allround onderhoudsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, van timmerwerk en loodgieterswerk tot elektrische installaties, schilderwerk en vanzelfsprekend dakonderhoud. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreide oplossing te bieden voor al uw onderhoudsbehoeften, waardoor u slechts één betrouwbare partner nodig heeft.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw behoeften en werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan en zelfs overtreffen wat u verwacht. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor detail.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit: Bij Steenbakkers begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we naar punctualiteit in al onze projecten. We komen op tijd aan, voltooien het werk binnen de afgesproken termijnen en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering in onderhoud bij Steenbakkers op de lange termijn vruchten afwerpt.

Kortom, als u op zoek bent naar een allround onderhoudsbedrijf dat vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft, dan bent u bij Steenbakkers aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw onderhoudsbehoeften kunnen vervullen en uw verwachtingen kunnen overtreffen. Steenbakkers: Uw partner in kwalitatief onderhoud!
...

werkgebied Amsterdam
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Amsterdam