Ontdek de beste bedrijven in Amsterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amsterdam

De Makelaers B.V..jpg
makelaars
De Makelaers B.V.
9,9 (726)

Wij zijn De Makelaers. Een modern makelaarskantoor in Amsterdam, met deskundige makelaars. We mogen ons zelfs de beste makelaars van Amsterdam noemen. Met meer dan twintig jaar ervaring kennen we de markt door en door. Niet voor niets zijn we meerdere keren tot beste makelaar van Nederland uitgeroepen. En daar zijn we best trots op.
Maar naast onze schoenen lopen, daar doen we niet aan. Integendeel. We staan met beide benen op de grond. Noem het no-nonsense. Laagdrempelig, mag ook. De klant en zijn of haar wens staan altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Samen met jou gaan we altijd voor het beste eindresultaat. En die ae? Die slaat op de ouderwetse traditionele full service dienstverlening, maar dan wel in een modern jasje. Ook online zijn we sterk. Tijden veranderen, wij veranderen mee.

Zo werken wij bij De Makelaers

Persoonlijke aanpak
Een groot makelaarskantoor zijn we niet, we zijn groot door klein te blijven. Daarom werken we bewust met een kleine woningportefeuille, waardoor we de klant alle tijd en aandacht kunnen geven. Want de klant en zijn of haar wens staan bij ons altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Door middel van een online klantensysteem ben je altijd op de hoogte van de status van je traject en zo houden wij meer tijd over. En die steken we graag in jou.

Klein maar groot
De voordelen van De Makelaers ten opzichte van een groot kantoor? Met stip op één het persoonlijke contact, je bent geen nummer. Integendeel. En we zijn wel weer groot genoeg om ervoor te zorgen dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Ziekte of vakantie? Daar heeft de klant geen last van. Bij De Makelaers ligt het werk nooit stil. Drukte kan te allen tijde goed worden opgevangen.

No-nonsense
Geen gladde praatjes, wij zijn open en transparant. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ervaren, deskundig, betrouwbaar.

Gediplomeerd en gecertificeerd
We zijn gediplomeerd, gecertificeerd en ingeschreven bij het makelaarsregister VastgoedCert. Door middel van verplichte permanente educatie worden wij op de hoogte gehouden van de laatste wetswijzigingen en veranderingen in de woningmarkt.

NVM, MVA en Funda
En ja, ook met de hoogste kwaliteitseisen zit het goed. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van de Makelaars en de Makelaarsvereniging Amsterdam. Vanzelfsprekend garanderen we professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Koffie? Lekker.

Awards:
2020 - Beste Makelaar van Nederland
2019 - Beste Makelaar van Nederland
2018 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2017 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2016 - Beste Makelaar van Nederland
...

Nieuwpoortstraat 82, Amsterdam
Marc Wilhelmus Coaching Training.jpg
coaches
Marc Wilhelmus Coaching Training
9,8 (22)

Van harte welkom! Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Erkend CSR® stress- en burn out coach en Gecertificeerd Lifeplanner (RLP®). Erkend ACT coach (Stresswise Academy)

Nu speciaal aanbod Energy check up: test jouw eigen stresslevel!

Als je vragen hebt zoals bijvoorbeeld:

• Wat wil ik nu met mijn loopbaan en/of leven?
• Heb je last van stress- of burn-out klachten? Wil je daarvan af?
• Is dit het nu?
• Waar krijg ik wel energie van? Wil je dat ontdekken?

Lees verder.. ik kan je verder helpen.

Mijn dienstverlening is best wel uniek. Waarom?

1. Omdat je snel begeleid wordt. Ik heb geen wachtlijst.

2. Ik kijk bij loopbaan- en life design coaching ook naar je relatie met geld. Geld is vaak iets wat je tegenhoudt. Ik kijk naar jouw relatie met geld, zodat je hem beter kan richten op je toekomstplannen, samen met een gezonde geldmindset.

3. Bij stress klachten meet ik vanaf het begin, tussentijds en aan het einde welk stressniveau je hebt, zodat je snel duidelijkheid hebt, maar vooral ook zodat je een voor jou passend herstelplan krijgt. Zodat je sneller hersteld naar een gezonder en stressvrijer leven. Ik werk als gecertificeerd partner samen met CSR-centrum voor stress en burn out en heb daar de nodige opleidingen in gedaan.

4. Bij beide diensten heb ik zelf ervaringen opgedaan. Ik heb zelf een echte burn-out gehad en wist na mijn herstel niet wat ik met mijn leven en loopbaan wilde. Dus ik weet waar je staat en wat je nodig hebt, passend bij jouw leven.

Wat doe ik?

1. Ik help met loopbaanontwikkeling en life design. Vaak begeleid ik bij de vraag wat wil ik nu met mijn loopbaan en leven of wat wil ik nou als volgende stap met mijn werk?

Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er lang niet altijd en nooit voor langere tijd. Daar wil je van af, daarom ben je hier.

Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden. En ook de media hebben opgemerkt wat ik doe. Kijk voor het interview met mij en met één van mijn cliënten in Happinez — mindstyle magazine. Op mijn website vind je het artikel.

2.Stress en burn-out begeleiding:

Welke stress signalen geeft jouw lichaam? Er wordt tegenwoordig veel van je gevraagd. Je baan, bedrijf, eventueel kinderen, thuiswerken, je inkomen staat onder druk. Noem het maar. Ik begeleid je met een passend plan.

Neem gerust contact met me op om kennis te maken.

Dus samengevat: Investeer in jezelf. Laat je begeleiden. Dat scheelt zoveel tijd ook.

Wat levert dit je op?

• Je hebt koers en richting in jouw leven, zodat je met meer energie weer dingen kan
ondernemen.

• Je leven wordt veel leuker, omdat jij doet wat je graag wilt doen, met een gezonde
geldmindset.

• Je staat vitaler in het leven, na herstel of na voor jou belangrijke keuzes.
...

Haparandaweg 754, Amsterdam
Randstad Verhuizingen & Transport.jpg
verhuisbedrijven
Randstad Verhuizingen & Transport
9,8 (65)

Wie zijn wij

Ons bedrijf, Randstad Verhuizingen, staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!

Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze werknemers zetten zich graag in voor een optimale klanttevredenheid. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ons verhuisbedrijf richt zich voornamelijk op verhuizingen van

• Woningen.

• Kantoren.

• Bedrijfspanden.

• Monteren.

• Demonteren van diverse zaken.

• Ontruimingservice.

• Thuis- en ophaalservice bij diverse grote winkelketens.

• Nationaal- (Internationaal Transport en verhuizingen in overleg)

Vergunningen

Wij beschikken over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam.

Waarvan de meeste een normale RVV ontheffing hebben.

Dit is omdat wij ook opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Amsterdam.

Een Rvv aanvraag kost bij de gemeente Amsterdam €230 als particulier.

Zo bespaart u al €230.

TVM en de RVV

Met een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Met een RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) Verkeersontheffing mag u ergens rijden waar dat normaal niet mag, bijvoorbeeld op de stoep of in een gebied dat met (verzinkbare) paaltjes is afgesloten.

Verhuisliften

U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing.
Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk en verzekerd.

Verhuislift tot 18 meter (6e etage) volledig elektrisch hierdoor geen geluid overlast (6e etage max 250 KG)

Nieuw!!! verhuislift tot 34 meter!!! (12e etage) werkt zowel elektrisch en met benzine motor (nieuwste pto hierdoor snelste in zijn klasse) max 400 KG

Neem snel contact met ons op en onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren over de beste samenstelling voor uw specifieke situatie en wensen.

Aan de hand daarvan kunnen wij u ook direct vrijblijvend een prijsopgave sturen!

Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons ook geen probleem.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam West
...

Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
Zienergie Coaching en Mediation.jpg
mediators
Zienergie Coaching en Mediation
9,8 (23)

-MEDIATION & COACHING-
Als mediator en coach van Zienergie werk ik verbindend- mensgericht- daadkrachtig-empathisch en met grote zorg voor jouw situatie- binnen een veilige omgeving waarin je je gezien en gehoord voelt.

-MEDIATION-
Een conflictsituatie staat een stap naar de toekomst vaak in de weg. Het werkt belemmerend en vaak negatief. Als mediator help ik het vertrouwen in de ander weer terug te vinden. Door elkaar echt te gaan zien en echt te gaan horen.

Vaak denken mensen dat een conflict is ontstaan door een bepaald voorval; iets wat gezegd is of gedaan. Of juist door iets wat er gemist is. De grote vraag is of het daar werkelijk om gaat!

Door de ideeën, wensen, behoeften en belangen van ieder boven tafel te krijgen groeit meestal het begrip voor de ander en kan er een basis worden gelegd om weer met elkaar verder te gaan in een (eventueel nieuwe) situatie. Als mediator van Zienergie help ik jullie hiermee door het hele proces.

-SCHEIDING-UIT ELKAAR GAAN-
Wanneer je uit elkaar gaat weet je vaak niet waar je moet beginnen. Er moet aan veel worden gedacht terwijl er vaak ook veel emoties zijn. Hoe regel je het goed voor de kinderen? Wat te doen met het huis? Hoe verdelen we onze boedel en vermogen?
Als mediator geef ik een helder overzicht en begeleid ik jullie stap voor stap door het proces waarin jullie het tempo bepalen. Alle wensen en behoeften worden besproken en door mij vastgelegd in een convenant en eventueel ouderschapsplan. Zodat jullie, ook na een scheiding, weer beiden verder kunnen!

-KINDEREN IN SCHEIDING-
Als kindercoach Kinderen Scheiden Mee, begeleid ik kinderen individueel of in groepsverband door het traject van scheiden. Want ook de kinderen scheiden mee!
Middels kindgesprekken, spelvormen en opdrachten helpen we een kind zich gezien en gehoord te voelen. Jullie gaan wel uit elkaar als partners, maar nooit als ouders!

Dus of het nu gaat om een ruzie, onenigheid op de werkvloer, een scheiding, zorg om kinderen in scheiding of een familie conflict. De mediator van Zienergie helpt mensen door het hele traject zodat de stap naar een nieuwe situatie gezet kan worden!

-COACHING-
Coaching is een effectieve manier om individuen, teams en organisatie die een uitdaging hebben, vooruit te helpen. De coach van Zienergie maakt mensen bewust; geeft inzicht en vertrouwen op een positieve en opbouwende manier. Door snel de essentie te raken kunnen ga je doelgericht aan de slag. De coach werkt verbindend, scherp, energiek en empathisch binnen een veilige omgeving.

Nieuwsgierig wat Zienergie voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan.
...

werkgebied Amsterdam
Gjaltema Assurantiën & Makelaardij.jpg
financieel adviseurs
Gjaltema Assurantiën & Makelaardij
8,6 (25)

Wij geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, hypotheken, bankzaken en makelaardij.

Op meerdere vlakken willen wij u graag van dienst zijn. Of het nu gaat om zaken rondom uw woning (verkopen, taxeren, verzekeren en hypotheekadvies) of het openen van een betaal- en of spaarrekening. Bij ons ervaart u het gemak van alles onder één dak!
Bij onze dienstverlening draait het niet alleen om u een passend advies te geven, maar ook om u zoveel mogelijk te 'ontzorgen'. En wat ons betreft blijft het daar niet bij, want wij willen ook graag uw aanspreekpunt blijven. Voor nu én later.

Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-) bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben. Doordat wij niet voor één bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een breed scala aan producten adviseren. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!
...

werkgebied Amsterdam