Ontdek de beste bedrijven in Amsterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amsterdam

Verkoopmakelaar Bas Amsterdam.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Amsterdam
10,0 (28)

Je zou denken dat je tegenwoordig je huis makkelijk met flinke winst verkoopt, toch zitten hier haken en ogen aan. Daarom is het verstandig om Verkoopmakelaar Bas in te schakelen. Wij kennen de wispelturige huizenmarkt en de lokale makelaars waar kopers zich inschrijven. Uiteraard regelen we alles voor zeer gunstige makelaarskosten.

Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

Keizersgracht 520H, Amsterdam
Viisi Amsterdam - Hypotheekadvies.jpg
hypotheekadviseurs
Viisi Amsterdam - Hypotheekadvies
9,9 (1887)

Passend hypotheekadvies voor (aanstaande) Amsterdammers

Bij Viisi maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of expat bent. Onze hypotheekadviseurs in Amsterdam kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheekadvies. En we weten goed wat er op de Amsterdamse woningmarkt speelt. De grote hoeveelheid hoogopgeleide starters typeert de markt. Of je nu een arts in opleiding bent zonder een vast arbeidscontract, een PhD-kandidaat of een advocaat met jaren werkervaring, bij Viisi kun je altijd rekenen op deskundig advies.

Liggend op de bank scroll je door het aanbod op Funda. Plots een nieuwe woning. In de tijd dat je het met je partner of een vriendin hebt kunnen bespreken is het huis al weer weg. Herkenbaar? Het komt vast niet als een verrassing dat bezichtigingen in een stad als Amsterdam drukbezocht zijn. Lees meer over de woningmarkt en hoe wij kunnen helpen als je wilt gaan bieden.

De vraag naar koopwoningen in Amsterdam is ontzettend groot en elk gebied en elke wijk hebben zo hun eigenschappen en voordelen. Ga je voor luxe en levendigheid? Dan is een pand aan de grachtengordel natuurlijk een mooie optie. Maar Amsterdam bestaat uit meer dan alleen de grachten. Je kunt er ook voor kiezen om je te vestigen in de Pijp waar er ontzettend veel te beleven valt, in het bruisende West of over het IJ (Amsterdam-Noord) als je juist iets meer rust wilt.
...

Surinameplein 124, Amsterdam
Marc Wilhelmus Coaching Training.jpg
coaches
Marc Wilhelmus Coaching Training
9,9 (27)

Welkom! Voor life- en loopbaan, stress- en burn-out en hoger sensitief (HSP) coaching. Wie ben ik? Authentiek, ik ben sociaal, openminded, pragmatisch en empathisch als coach.

Lees de reviews van mijn begeleiding. Erkend coach. Aangesloten NOBCO coach, CSR® stress- en burn-out en gecertificeerd Lifeplanner (RLP®). Ten slotte erkend ACT coach (Stresswise Academy).

Als je vragen hebt zoals bijvoorbeeld:

* Ben ik hoger sensitief (HSP)? En wat kan ik daarmee?
* Wat wil ik nu met mijn loopbaan en/of leven?
* Heb je last van stress- of burn-out klachten? Wil je daarvan af?
* Is dit het nu?
* Waar krijg ik wel energie van? Wil je dat ontdekken?

-> Lees dan verder: Mijn dienstverlening is uniek:

1. Omdat je snel begeleid wordt. Ik heb geen wachtlijst.

2. Ik kijk bij loopbaan- en life design coaching ook naar je relatie met geld. Geld is vaak iets wat je tegenhoudt. Ik kijk naar jouw relatie met geld, zodat je hem beter kan richten op je toekomstplannen, samen met een gezonde geldmindset.

3. Bij stress klachten meet ik vanaf het begin, tussentijds en aan het einde welk stressniveau je hebt, zodat je snel duidelijkheid hebt, maar vooral ook zodat je een voor jou passend herstelplan krijgt. Zodat je sneller hersteld naar een gezonder en stressvrijer leven. Ik werk als gecertificeerd partner samen met CSR-centrum voor stress en Veerkracht.

4. Bij beide; stress en hoogsensitiviteit heb ik zelf veel ervaring opgedaan. Ik heb zelf een echte burn-out gehad en wist na mijn herstel niet wat ik met mijn leven en loopbaan wilde en ik kwam er achter dat ik ook hoger sensitieve eigenschappen heb.

Wat doe ik?

1. Ik help met loopbaanontwikkeling en life coaching. Vaak begeleid ik bij de vraag wat wil ik nu met mijn loopbaan en leven of wat wil ik nou als volgende stap met mijn werk?

Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er lang niet altijd en nooit voor langere tijd. Daar wil je van af, daarom ben je hier.

Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden. En ook de media hebben opgemerkt wat ik doe. Kijk voor het interview met mij en met één van mijn cliënten in Happinez — mindstyle magazine. Op mijn website vind je het artikel.

2.Stress en burn-out begeleiding:

Welke stress signalen geeft jouw lichaam? Er wordt tegenwoordig veel van je gevraagd. Je baan, bedrijf, eventueel kinderen, thuiswerken, je inkomen staat onder druk. Noem het maar. Ik begeleid je met een passend plan.

Dus samengevat: Investeer in jezelf. Laat je begeleiden. Dat scheelt zoveel tijd ook.

Wat levert dit je op?

• Je hebt koers en richting in jouw leven, zodat je met meer energie weer dingen kan
ondernemen.

• Je leven wordt veel leuker, omdat jij doet wat je graag wilt doen, met een gezonde
geldmindset. En in geval van HSP als eigenschap ermee om leren gaan.

• Je staat vitaler in het leven, na herstel of na voor jou belangrijke keuzes.
...

Haparandaweg 754, Amsterdam
Randstad Verhuizingen & Transport.jpg
verhuisbedrijven
Randstad Verhuizingen & Transport
9,8 (65)

Wie zijn wij

Ons bedrijf, Randstad Verhuizingen, staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!

Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze werknemers zetten zich graag in voor een optimale klanttevredenheid. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ons verhuisbedrijf richt zich voornamelijk op verhuizingen van

• Woningen.

• Kantoren.

• Bedrijfspanden.

• Monteren.

• Demonteren van diverse zaken.

• Ontruimingservice.

• Thuis- en ophaalservice bij diverse grote winkelketens.

• Nationaal- (Internationaal Transport en verhuizingen in overleg)

Vergunningen

Wij beschikken over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam.

Waarvan de meeste een normale RVV ontheffing hebben.

Dit is omdat wij ook opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Amsterdam.

Een Rvv aanvraag kost bij de gemeente Amsterdam €230 als particulier.

Zo bespaart u al €230.

TVM en de RVV

Met een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Met een RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) Verkeersontheffing mag u ergens rijden waar dat normaal niet mag, bijvoorbeeld op de stoep of in een gebied dat met (verzinkbare) paaltjes is afgesloten.

Verhuisliften

U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing.
Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk en verzekerd.

Verhuislift tot 18 meter (6e etage) volledig elektrisch hierdoor geen geluid overlast (6e etage max 250 KG)

Nieuw!!! verhuislift tot 34 meter!!! (12e etage) werkt zowel elektrisch en met benzine motor (nieuwste pto hierdoor snelste in zijn klasse) max 400 KG

Neem snel contact met ons op en onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren over de beste samenstelling voor uw specifieke situatie en wensen.

Aan de hand daarvan kunnen wij u ook direct vrijblijvend een prijsopgave sturen!

Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons ook geen probleem.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam West
...

Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
Invisible Airco BV.jpg
airco installateurs
Invisible Airco BV
9,8 (27)

Invisible Airco systemen zijn ideaal voor het koelen en verwarmen van bestaande appartementen, nieuwbouw en monumentale panden waar het plaatsen van een condensor aan de buitengevel niet mogelijk is.

Dit kan zijn door regelgeving bij monumentale panden of door besluiten van een VvE. Invisible Airco biedt het gemak van volledig intern geïntegreerde airconditioning oplossingen voor ongewenste warmte en/ of kou.

Door de hoge isolatiewaarde van bestaande gebouwen wordt klimaatbeheersing binnenshuis steeds belangrijker. Een airco biedt in veel gevallen een verhoging van uw persoonlijke woonbeleving. De ’s zomers in ons land worden naar verwachting steeds warmer en door de regelgeving van de overheid moeten woningen aan steeds hogere milieu-eisen voldoen.

Dit resulteert in prachtige appartementen van high-end quality, vele raampartijen en warmte die vaak niet goed af te voeren is. Tegelijkertijd is de isolatie van de gevels in de schitterende monumentale panden een andere situatie waarbij de warmte rechtstreeks binnen komt.

Met een Invisible Airco systeem blijft uw wooncomfort gedurende de warmere maanden op behouden. Door het geoptimaliseerde design van de Invisible Airco systemen zijn deze eenvoudig te integreren bijvoorbeeld in de technische ruimte waar de wasmachine of cv installatie staat opgesteld.

Onze voordelen:

- Mooi, harmonieus ontwerp met laag geluidsniveau
- Schonere lucht en optimaliseren van het wooncomfort
- Luchtvochtigheid wordt op een comfortabel niveau gehandhaafd
- Draadloze bediening via mobiele app (iOS en Android)
- Klein van formaat, eenvoudige installatie in nieuwe of bestaande gebouwen
- Geen geluidsoverlast, geen klachten van buren
- Gecontroleerde temperaturen voor verschillende kamers
- Geen bouwvergunning van gemeente-besturen of VvE vereist

We houden van vragen dus neem vrijblijvend contact met ons op voor meer advies of verdere informatie!
...

Nieuwpoortkade 18, Amsterdam
Excellent Finance Amsterdam.jpg
belastingadviseurs
Excellent Finance Amsterdam
9,7 (40)

Wij zijn Excellent Finance
Een club van gedreven professionals die samen hard werken aan financiële rust & vrijheid.
Wij gaan voor jou door het vuur. Omdat we geloven dat financiële rust de kwaliteit verbeterd van je gezondheid, relaties en prestaties.

Loop jij tegen één van deze punten aan? Dan is het tijd voor financieel advies

* De economie en de wereld om ons heen is in rap tempo aan het veranderden en je
vraagt je af of je financiële basis sterk genoeg is.

* Je wil een (ander) huis kopen, maar de krappe woningmarkt biedt geen
mogelijkheden.

* Je energierekening breekt alle records en zoekt een financiële oplossing om je huis
te kunnen verduurzamen.

* Je energieniveau kan een stuk hoger. Net als het saldo op je bankrekening.

* Je hebt het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je financiën.

* Je hebt je inkomen en uitgaven niet inzichtelijk en vertrouwt op je onderbuikgevoel, maar dat voelt niet prettig. Je ervaart geen rust.

* Je werkt voor je geld, maar je geld werkt niet voor jou. Terwijl dat wel kan.

* Je pensioen is via je werk geregeld, maar vraagt je af of het echt wel genoeg is om
straks lekker van te leven.

* Je draait mee in de dagelijkse ratrace, maar gevoel van financiële vrijheid is ver te
zoeken.

* Je vraagt je af of het voor je partner eigenlijk wel goed geregeld is als er wat met
jou gebeurt.

* Je huidige financieel adviseur heb je al een tijdje niet gezien en gesproken of lijkt
zelfs helemaal van de aardbodem te zijn verdwenen.

Plan dan nu een afspraak, Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

Wanneer is financieel advies inwinnen waardevol?
Als jij met een financieel vraagstuk zit, wil je daar antwoord op. De keuzes die je nu maakt, zijn van invloed op je huidige en toekomstige financiële situatie. Ongeacht je leeftijd, werk of gezinssamenstelling.

Wij geven financieel advies voor onder andere:

* Nieuwe hypotheek aanvragen of huidige hypotheek oversluiten
* Investeren of beleggen
* Pensioen opbouwen of aanvullen
* Trouwen en het starten van een gezin
* Het opstarten of runnen van een bedrijf
* Het beëindigen van je relatie of scheiden
* Inzicht krijgen in je huidige en toekomstige situatie

Het maakt niet uit hoe jong je bent en met welke financiële vraag je momenteel zit, sparren met een financieel adviseur is altijd waardevol. Bij eenvoudige financiële producten, zoals een spaarrekening, kom je er vaak zelf al uit. Bij ingewikkelde zaken, zoals beleggingen, pensioenadvies en hypotheken is financieel advies erg belangrijk. Jouw persoonlijke situatie verandert namelijk en daar wil je goed op voorbereid zijn. Ben je ondernemer en zoek je een financieel adviseur die jou zowel op zakelijk als persoonlijk vlak financieel advies kan geven? Dan ben je bij Excellent Finance aan het juiste adres.
...

Kabelweg 57, Amsterdam
Ponto Bouwservice BV.jpg
keukenspecialisten
Ponto Bouwservice BV
9,1 (73)

Mijn naam is Levan Gaprindashvili, ik kom uit Georgië, ik woon alweer meer dan 21 jaar met mijn vrouw en 5 kinderen in Nederland. Ik zit al van jongs af aan in de bouw en heb een hele goede naam weten op te bouwen en werk met een team van professionals waar ik enorm trots op ben. Mijn bedrijf heet Ponto Services en Ponto betekent in mijn taal Brug. Wij zijn uw brug, van uw droom naar realisatie daarvan.
Wij zijn ons heel bewust dat het zoeken van een goede partij, die zeggen wat ze doen en dan doen wat ze zeggen, heel lastig is. Wat kunnen wij u bieden? Zijn wij betrouwbaar? Hebben wij de kennis? Hoe onderbouwen wij dat dan?
Laat mij u dit uitleggen aan de hand van onze werkwijze. Wanneer wij met u in contact komen volgt daaruit een vraaggesprek, eerst via de telefoon. We horen graag wat u in grote lijnen wenst of wellicht al heel gedetailleerd. We zullen ook vragen wanneer u wilt dat we zouden gaan starten. Tevens vragen wij ook om uw budget, Dit budget is voor ons allebei heel belangrijk. Wij zullen samen met u dit budget centraal houden om daarbinnen te blijven. Dit is voor ons een principe van werken geworden. Mijn collega’s zullen dan ook gewoon zeggen dat iets niet kan of mogelijk is vanwege budget. Daarna komt er een persoonlijke afspraak, dit gesprek kan bij u thuis zijn of bij ons in de showroom. Wij werken oa met Keller keukens- Quooker- AEG- Siemens- Bora- Hotbath-Xenz- Geberit- Brouwer- Sanibell- Instamat (Design radiators)- Grohe.
Vanuit hier gaan we aan de slag met de offerte en 3D tekeningen. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. Dit betekent dat alle werkzaamheden worden vastgelegd en door onze technisch tekenaar gemaakt wordt. We hebben een warme samenwerking met een binnenhuis architect en wij werken met architecten samen voor alle bouwtechnische aanvragen bij gemeenten. Hierdoor wordt u op dat vlak volledig ontzorgt waar nodig. Aan de hand hiervan zullen de bouwteams aan de gang gaan. Hierdoor zullen eventuele fouten tot een echt minimum worden beperkt. Hierdoor zijn wij in staat een goede en correcte planning te maken van de werkzaamheden.
Wij geven dan ook 5 jaar bouwgarantie af op onze werkzaamheden. Uniek te noemen bij renovaties. We hopen dat we bij dit lezen uw interesse is gewekt om met ons in contact te komen en het echte gevoel te ervaren wat wij als Ponto Services willen geven!
Tot snel,
Levan Gaprindashvili
...

Westhavenweg 64 C, Amsterdam
Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk Amsterdam-Oost
8,3 (1)

Welkom. Mijn naam is Moniek Poland. Mij kan je omschrijven als iemand met een open, enthousiaste en empathische houding!

Weet je even niet hoe je een volgende stap kunt zetten en kan je wel wat hulp gebruiken? Soms loopt het leven gewoon niet zoals je had verwacht of gehoopt. Dat hoort bij het leven maar kan wel vervelend zijn. Je kunt daardoor bijvoorbeeld stress ervaren, weinig energie hebben of je somber voelen. Of misschien voel je je best goed maar ervaar je wel belemmeringen waardoor je jezelf niet optimaal kan ontwikkelen. Het kan fijn zijn om hier met iemand over te praten die verder van je afstaat. Die een luisterend oor heeft, oog voor detail en structuur kan aanbrengen.

Geen wachtlijst
Soms is de stap groot, de pijn neemt de overhand en/of je stagneert in je leven. Wanneer je hulp inroept is het terechtkomen op een wachtlijst nooit wenselijk. Ons streven is dat er direct een kennismakingsgesprek ingepland kan worden en dat jouw traject eventueel direct van start kan gaan. Om dit te bewerkstelligen werken we met meerdere zorgbehandelaars op meerdere plekken in Leiden en Amsterdam.

Kosteloze kennismakingsgesprek
Bij Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau Leiden vinden wij het belangrijk om een kosteloze kennismakingsgesprek te bieden. Hiermee willen wij jou de kans bieden de therapieomgeving en de psycholoog c.q. therapeut te leren kennen alvorens therapie van start gaat.
...

Schalk Burgerstraat 17, Amsterdam