Ontdek de beste bedrijven in Amsterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amsterdam

Marc Wilhelmus Coaching Training.jpg
coaches
Marc Wilhelmus Coaching Training
9,8 (23)

Van harte welkom! Boek gerust een persoonlijke kennismaking. Tijdens de kennismaking kunnen we kijken waar je tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Daarnaast welke begeleiding het beste past bij jou.

Lees de reviews voor resultaten van mijn begeleiding.

Ik ben erkend CSR® stress- en burn-out coach en gecertificeerd Lifeplanner (RLP®). Erkend ACT coach (Stresswise Academy).

Als je vragen hebt zoals bijvoorbeeld:

• Wat wil ik nu met mijn loopbaan en/of leven?
• Heb je last van stress- of burn-out klachten? Wil je daarvan af?
• Is dit het nu?
• Waar krijg ik wel energie van? Wil je dat ontdekken?

Lees verder.. ik kan je verder helpen.

Mijn dienstverlening is best wel uniek. Waarom?

1. Omdat je snel begeleid wordt. Ik heb geen wachtlijst.

2. Ik kijk bij loopbaan- en life design coaching ook naar je relatie met geld. Geld is vaak iets wat je tegenhoudt. Ik kijk naar jouw relatie met geld, zodat je hem beter kan richten op je toekomstplannen, samen met een gezonde geldmindset.

3. Bij stress klachten meet ik vanaf het begin, tussentijds en aan het einde welk stressniveau je hebt, zodat je snel duidelijkheid hebt, maar vooral ook zodat je een voor jou passend herstelplan krijgt. Zodat je sneller hersteld naar een gezonder en stressvrijer leven. Ik werk als gecertificeerd partner samen met CSR-centrum voor stress en Veerkracht en heb daar de nodige opleidingen in gedaan.

4. Bij beide diensten heb ik zelf ervaringen opgedaan. Ik heb zelf een echte burn-out gehad en wist na mijn herstel niet wat ik met mijn leven en loopbaan wilde. Dus ik weet waar je staat en wat je nodig hebt, passend bij jouw leven.

Wat doe ik?

1. Ik help met loopbaanontwikkeling en life design. Vaak begeleid ik bij de vraag wat wil ik nu met mijn loopbaan en leven of wat wil ik nou als volgende stap met mijn werk?

Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er lang niet altijd en nooit voor langere tijd. Daar wil je van af, daarom ben je hier.

Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden. En ook de media hebben opgemerkt wat ik doe. Kijk voor het interview met mij en met één van mijn cliënten in Happinez — mindstyle magazine. Op mijn website vind je het artikel.

2.Stress en burn-out begeleiding:

Welke stress signalen geeft jouw lichaam? Er wordt tegenwoordig veel van je gevraagd. Je baan, bedrijf, eventueel kinderen, thuiswerken, je inkomen staat onder druk. Noem het maar. Ik begeleid je met een passend plan.

Neem gerust contact met me op om kennis te maken.

Dus samengevat: Investeer in jezelf. Laat je begeleiden. Dat scheelt zoveel tijd ook.

Wat levert dit je op?

• Je hebt koers en richting in jouw leven, zodat je met meer energie weer dingen kan
ondernemen.

• Je leven wordt veel leuker, omdat jij doet wat je graag wilt doen, met een gezonde
geldmindset.

• Je staat vitaler in het leven, na herstel of na voor jou belangrijke keuzes.
...

Haparandaweg 754, Amsterdam
Randstad Verhuizingen & Transport.jpg
verhuisbedrijven
Randstad Verhuizingen & Transport
9,8 (65)

Wie zijn wij

Ons bedrijf, Randstad Verhuizingen, staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!

Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze werknemers zetten zich graag in voor een optimale klanttevredenheid. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ons verhuisbedrijf richt zich voornamelijk op verhuizingen van

• Woningen.

• Kantoren.

• Bedrijfspanden.

• Monteren.

• Demonteren van diverse zaken.

• Ontruimingservice.

• Thuis- en ophaalservice bij diverse grote winkelketens.

• Nationaal- (Internationaal Transport en verhuizingen in overleg)

Vergunningen

Wij beschikken over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam.

Waarvan de meeste een normale RVV ontheffing hebben.

Dit is omdat wij ook opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Amsterdam.

Een Rvv aanvraag kost bij de gemeente Amsterdam €230 als particulier.

Zo bespaart u al €230.

TVM en de RVV

Met een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Met een RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) Verkeersontheffing mag u ergens rijden waar dat normaal niet mag, bijvoorbeeld op de stoep of in een gebied dat met (verzinkbare) paaltjes is afgesloten.

Verhuisliften

U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing.
Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk en verzekerd.

Verhuislift tot 18 meter (6e etage) volledig elektrisch hierdoor geen geluid overlast (6e etage max 250 KG)

Nieuw!!! verhuislift tot 34 meter!!! (12e etage) werkt zowel elektrisch en met benzine motor (nieuwste pto hierdoor snelste in zijn klasse) max 400 KG

Neem snel contact met ons op en onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren over de beste samenstelling voor uw specifieke situatie en wensen.

Aan de hand daarvan kunnen wij u ook direct vrijblijvend een prijsopgave sturen!

Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons ook geen probleem.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam West
...

Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
Schaeffer Mediation.jpg
mediators
Schaeffer Mediation
9,7 (54)

Schaeffer Mediation helpt mensen in conflict. We helpen de communicatie weer op gang. Je krijgt de regie en het overzicht weer terug. De mediator helpt je om een duidelijk beeld te krijgen van waar jullie over moeten spreken en besluiten. Indien gewenst zorg ik ervoor dat alles deskundig wordt vastgelegd. Je krijgt alle wettelijke, fiscale en andere informatie die nodig is om met kennis van zaken te kiezen wat voor jou het beste is.

Alle conflicten
Of het nu gaat om scheiding, ontslag op het werk, onenigheid tussen businesspartners, gedoe met familie of collega’s of om slachtoffer dader bemiddeling – in alle gevallen kan een onafhankelijke en deskundige bemiddelaar helpen bij het vinden van herstel in een betere richting. Dat is de kracht van mediation: ieder trekt zijn of haar lessen uit het conflict, en slaat de weg in naar zijn of haar toekomst waarin de negatieve impact uit het verleden zo klein mogelijk is gemaakt.

Kennis van zaken
Kennis van zaken en jarenlange ervaring op juridisch, financieel en relationeel gebied is binnen Schaeffer Mediation aanwezig. Herman Schaeffer is deskundig en betrokken, daadkrachtig en geduldig. Met af en toe een vleugje humor stelt hij mensen op hun gemak en zorgt voor een veilige en opbouwende sfeer.

Mediation is investeren in oplossingen
Sinds de start van zijn bloeiende praktijk in 2015 heeft hij letterlijk honderden zaken met positief gevolg voor de deelnemers afgerond. Met mediation investeer je in oplossingen in plaats van in een juridische strijd met alleen maar verliezers. Je neemt je conflict bloedserieus, je investeert in begrip voor jezelf en voor de ander, je maakt van deze negatieve ervaring een krachtige leerervaring waar je je hele leven baat bij zult hebben.
...

werkgebied Amsterdam
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching.jpg
relatietherapeuten
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching
9,6 (35)

Zichtbaar worden in jouw talent!

Soms kom je in je leven op een kruispunt waar je belangrijke keuzes hebt te maken.

Lenthe Praktijk wil een steun zijn voor die momenten. In alle trajecten staat de persoonlijke ontwikkeling en groei op de voorgrond. Respect, werkelijke ontmoeting, niet te snel oordelen en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden daar binnen. Je hebt de weg voor een groot deel zelf af te leggen en het is fijn daarbij een klankbord te hebben die kan dienen als een wegwijzer. Je bent welkom met jouw persoonlijke en/of professionele vragen!

Lenthe Praktijk legt de focus op het volgende aanbod:

-psychosociale therapie voor identiteitsproblemen, omgaan met veranderingen in je leven of belangrijke gevoelens en emoties.
-Relatietherapie om nieuw leven in de relatie te blazen. Relatietherapie in Zwolle legt de focus op interactiepatronen en hechtingsmogelijkheden (systemische en EFT relatietherapie) en nieuwe verbinding maken met je liefdespartner via de imago dialoog (Imago Relatietherapie).
-Ervaringsgerichte supervisie voor professionals om bewuste keuzes te kunnen maken en meer focus te krijgen binnen je werk.
-Resultaatgerichte coaching voor professionals gericht op professionele vragen.

Vaak wordt therapie voor een groot deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Supervisie en coaching worden regelmatig vergoed door de werkgever.
...

werkgebied Amsterdam