Ontdek de beste bedrijven in Amsterdam

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amsterdam

vanAtotZmakelaardij.jpg
taxateurs
vanAtotZmakelaardij
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (53)

Van A tot Z makelaardij staat voor een uitstekende service en een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening met een eigentijdse kijk op het makelaarsvak.

Enige trefwoorden die Annoeska als Makelaar en Taxateur typeert:

Deskundig, doet wat zij zegt, flexibel, denkt mee met de klant, resultaatgericht.

Gecertificeerde taxaties (o.a. lid NWWI), zorgvuldig opgemaakt taxatierapport en snel gereed, binnen 3 a 4 dagen na opname woonhuis / appartement.

Taxatiegebieden:
Amstelveen, Amsterdam, Zaanstad, Uithoorn en Landsmeer.

Verkoopgebieden:
Alkmaar, Heiloo, Heemskerk, Zaanstad, Amsterdam en omstreken.

Aankoopgebieden:
Alkmaar, Amsterdam / Zaanstad, Heiloo, Heemskerk, Haarlem en Leiden.

Enkele reviews:

- Annoeska taxeerde mijn woning voor een overbruggingskrediet en daar ben ik heel tevreden over. Ze is niet alleen (zeer) deskundig & ervaren maar werkt ook erg nauwkeurig, en snel.
Bovendien kan ze zich heel goed in de klant verplaatsen en betrekt je op een goede manier bij het hele traject. Dit alles geeft rust en vertrouwen - iets dat je bij woning ver- en aankoop vaak hard nodig hebt (!)

- Down-to-earth, denkt mee en geeft goede adviezen.

- Zeer goede marktkennis, persoonlijk, toegankelijk, prettig in de omgang, flexibel en resultaatsgericht. Een aanrader!

- Zeer deskundige makelaar. Naast de vereiste kennis op haar vakgebied (die ze perfect beheerst) beschikt zij over een groot inlevingsvermogen, een combinatie die de verkoper/koper in staat stelt zich 'professioneel' en effectief op de huizenmarkt te bewegen. Annouska communiceert open, direct en helder. Voor een verkoper/koper is dat heel prettig, want die weet waar hij/zij aan toe is en krijgt - snel - feedback. Maar ook voor geïnteresseerden in een verkoopobject maakt zij daarmee het contact laagdrempelig, wat kansen optimaliseert. Zij behartigt de belangen van degene(n) die zij vertegenwoordigt uitstekend en daarbij heeft ze plezier in haar werk, dat zij op haar eigen creatieve manier neerzet. Een echte topper!

Graag tot horens / ziens!
van A tot Z makelaardij - Taxaties, Aankoop, Verkoop, Verhuur.
...

Weteringstraat 39 A, Amsterdam
De Makelaers B.V..jpg
verkoopmakelaars
De Makelaers B.V.
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (759)

Wij zijn De Makelaers. Een modern makelaarskantoor in Amsterdam, met deskundige makelaars. We mogen ons zelfs de beste makelaars van Amsterdam noemen. Met meer dan twintig jaar ervaring kennen we de markt door en door. Niet voor niets zijn we meerdere keren tot beste makelaar van Nederland uitgeroepen. En daar zijn we best trots op.
Maar naast onze schoenen lopen, daar doen we niet aan. Integendeel. We staan met beide benen op de grond. Noem het no-nonsense. Laagdrempelig, mag ook. De klant en zijn of haar wens staan altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Samen met jou gaan we altijd voor het beste eindresultaat. En die ae? Die slaat op de ouderwetse traditionele full service dienstverlening, maar dan wel in een modern jasje. Ook online zijn we sterk. Tijden veranderen, wij veranderen mee.

Zo werken wij bij De Makelaers

Persoonlijke aanpak
Een groot makelaarskantoor zijn we niet, we zijn groot door klein te blijven. Daarom werken we bewust met een kleine woningportefeuille, waardoor we de klant alle tijd en aandacht kunnen geven. Want de klant en zijn of haar wens staan bij ons altijd op nummer één. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Door middel van een online klantensysteem ben je altijd op de hoogte van de status van je traject en zo houden wij meer tijd over. En die steken we graag in jou.

Klein maar groot
De voordelen van De Makelaers ten opzichte van een groot kantoor? Met stip op één het persoonlijke contact, je bent geen nummer. Integendeel. En we zijn wel weer groot genoeg om ervoor te zorgen dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Ziekte of vakantie? Daar heeft de klant geen last van. Bij De Makelaers ligt het werk nooit stil. Drukte kan te allen tijde goed worden opgevangen.

No-nonsense
Geen gladde praatjes, wij zijn open en transparant. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ervaren, deskundig, betrouwbaar.

Gediplomeerd en gecertificeerd
We zijn gediplomeerd, gecertificeerd en ingeschreven bij het makelaarsregister VastgoedCert. Door middel van verplichte permanente educatie worden wij op de hoogte gehouden van de laatste wetswijzigingen en veranderingen in de woningmarkt.

NVM, MVA en Funda
En ja, ook met de hoogste kwaliteitseisen zit het goed. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van de Makelaars en de Makelaarsvereniging Amsterdam. Vanzelfsprekend garanderen we professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Koffie? Lekker.

Awards:
2020 - Beste Makelaar van Nederland
2019 - Beste Makelaar van Nederland
2018 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2017 - Beste Makelaar van Noord-Holland
2016 - Beste Makelaar van Nederland
...

Nieuwpoortstraat 82, Amsterdam
PICS.jpg
fotografen
PICS
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (31)

Sam Huibers is professioneel fotograaf en sinds 18 jaar eigenaar van PICS.

PICS is gespecialiseerd in fotografie en videografie in een ongedwongen stijl. Het vastleggen van karakter, emoties en spontane momenten is het handelsmerk van PICS. Dit kunnen onder meer (bedrijfs)reportages, evenementen, trouwreportages, uitvaartreportages en familie- en groepsfoto’s (op locatie buiten) zijn.

PICS is gespecialiseerd in reportages in een ongedwongen stijl voor zowel bedrijven als particulieren.

Foto’s in reportagestijl met alle belangrijke hoogtepunten, unieke momenten en met oog voor detail.

Sam Huibers:

"Het authentiek vastleggen van onbewaakte momenten, emoties en karakter boeit mij enorm. Ik creëer ook graag mooie herinneringen voor mensen om later nog eens op terug te kijken.

Een nieuwe inspirerende, leuke fotoshoot en goede omgang met klanten zijn mijn drijfveer. Ik werk graag met mensen en leg daarbij liefst het karakter en de emotie vast.

Bij reportages heb ik oog voor details en ongedwongen momenten. Ook schiet ik spontane opnamen tijdens voorbereidingen en tussen de bedrijven door."

Ik ben ingetogen en onopvallend aanwezig op je evenement. Ik maak gebruik van een geruisloze professionele camera.

Snelle verwerking en levering van hoge kwaliteit nabewerkte foto’s, geen weken wachttijd. Reportages voor particulieren (zoals bruiloften en uitvaarten) zijn inclusief een gratis online beveiligde klantensite met slideshow en eigen muziek om te delen met familie en vrienden. Indien gewenst, complete ontzorging van je fotoreportage; verzorgen luxe album met.extra voordelige albums voor familie en vrienden en webstore om professionele prints en foto-producten na te bestellen met speciale korting.

Voor bedrijven kan ik naast digitale foto's ook een slideshow met muziek voor op het eigen intranet of socials media indien gewenst. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Voor organisaties, stichtingen en bedrijven zonder winstoogmerk en maatschappelijk belang hanteren wij ook speciale niet-commerciële tarieven.

PICS is aangesloten de brancheorganisatie van professionele fotografen DuPho. Het lidmaatschap bij DuPho is een soort keurmerk. Bij aanmelding bij de beroepsvereniging is het portfolio beoordeeld en is gekeken naar ervaring en opleidingen op het gebied van fotografie.

Goede en snelle communicatie met klanten. Professionele aanbiedingen, offertes en facturen. Algemene voorwaarden van de beroepsgroep van professionele fotografen DuPho zijn van toepassing, zonder eigen aanvullende bepalingen.

PICS has a website in both Dutch and English. I also work for expats and companies who prefer to communicate in English. I can also prepare my offers, quotations and invoices in English. I do speak and write both Dutch and English fluently and speak German on conversational level.
...

Borneostraat 4W, Amsterdam
Randstad Verhuizingen & Transport.jpg
verhuisbedrijven
Randstad Verhuizingen & Transport
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (72)

Wie zijn wij

Ons bedrijf, Randstad Verhuizingen, staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!

Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze werknemers zetten zich graag in voor een optimale klanttevredenheid. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ons verhuisbedrijf richt zich voornamelijk op verhuizingen van

• Woningen.

• Kantoren.

• Bedrijfspanden.

• Monteren.

• Demonteren van diverse zaken.

• Ontruimingservice.

• Thuis- en ophaalservice bij diverse grote winkelketens.

• Nationaal- (Internationaal Transport en verhuizingen in overleg)

Vergunningen

Wij beschikken over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam.

Waarvan de meeste een normale RVV ontheffing hebben.

Dit is omdat wij ook opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Amsterdam.

Een Rvv aanvraag kost bij de gemeente Amsterdam €230 als particulier.

Zo bespaart u al €230.

TVM en de RVV

Met een Tijdelijke Verkeersmaatregel (TVM) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Met een RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens) Verkeersontheffing mag u ergens rijden waar dat normaal niet mag, bijvoorbeeld op de stoep of in een gebied dat met (verzinkbare) paaltjes is afgesloten.

Verhuisliften

U krijgt een ervaren operator mee. Hij helpt u met het bedienen van de verhuislift en met de verhuizing.
Onze verhuisliften zijn milieuvriendelijk en verzekerd.

Verhuislift tot 18 meter (6e etage) volledig elektrisch hierdoor geen geluid overlast (6e etage max 250 KG)

Nieuw!!! verhuislift tot 34 meter!!! (12e etage) werkt zowel elektrisch en met benzine motor (nieuwste pto hierdoor snelste in zijn klasse) max 400 KG

Neem snel contact met ons op en onze specialisten kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren over de beste samenstelling voor uw specifieke situatie en wensen.

Aan de hand daarvan kunnen wij u ook direct vrijblijvend een prijsopgave sturen!

Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons ook geen probleem.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam West
...

Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
andrews & degen.jpg
grafisch ontwerpers
andrews & degen
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (12)

Visuele communicatie met een scherpe blik op gedrag

Vanuit een strategische basis creëren wij visuele concepten met een wisselwerking tussen offline en online-kanalen. Ons creatief werk is multimediaal inzetbaar, inspireert en spreekt tot de verbeelding.

Verbindende campagnes
Wij streven naar een krachtige beeldtaal; het creëren van betekenis met behulp van beeld. Beeld en taal moeten elkaar versterken om de juiste snaar bij mensen te raken. Een goede campagne zorgt voor verbinding, activeert en sluit aan bij de identiteit van een doelgroep. Toepassing van gedragskennis geeft campagnes extra diepte en zorgt voor een optimaal gedragseffect. Altijd met gevoel voor de esthetische kwaliteit en liefde voor detail.

Dynamische beeldtaal
Wij houden van visuele identiteiten die kunnen ´rijpen´. Een beeldtaal die meegroeit met de tijd, juist door flexibel te zijn binnen de ruimtelijke en digitale context. Herkenbaar en levendig. Een samenspel van vorm, kleur, typografie, taal, grafische elementen en beeld. Wij streven naar digitale interfaces en interacties die gemakkelijk en effectief zijn in het gebruik. Die aansluiten bij de belevingswereld van de gebruiker, met gevoel en aandacht voor de juiste micro-interacties.

Aandacht voor ambacht
Wij worden enthousiast als wij verhalen en ideeën naar tastbare oplossingen mogen vertalen. Bijvoorbeeld publicaties en boeken met aandacht voor typografie, lay-out en beeld, maar ook voor andere belangrijke facetten als het gewicht, de structuur van het papier en de manier van drukken. Drukwerk dat mensen met plezier in handen hebben, kunnen voelen, aan willen ruiken en willen delen met anderen.

We delen onze kennis en creativiteit graag met organisaties die een zinvolle bijdrage willen leveren aan de samenleving en onze leefwereld. Wij werken aan uitdagingen en oplossingen, liefst vanuit een maatschappelijk vraagstuk.
...

laurierstraat 80, Amsterdam
Reinier Boere Boomverzorging.jpg
boomverzorgers
Reinier Boere Boomverzorging
9,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (12)

Wij zijn Reinier en Anne, twee gedreven boomverzorgers met een diepgewortelde passie voor bomen en biodiversiteit. Onze specialisatie ligt in het deskundig en veilig snoeien van bomen, met name op moeilijk bereikbare plekken zoals de karakteristieke Amsterdamse binnentuinen. Met behulp van moderne klimtechnieken en de nieuwste, veiligste materialen zorgen wij ervoor dat uw bomen in optimale conditie blijven, terwijl we tegelijkertijd de veiligheid van de omgeving waarborgen.

Onze werkzaamheden variëren van snoeien, knotten, en kandelaberen tot het vakkundig verwijderen van bomen en het uitvoeren van boomveiligheidscontroles. We hanteren een zorgvuldige aanpak waarbij we altijd streven naar het behoud van bomen en het verlengen van hun levensduur. Dit doen we door actief bij te dragen aan het vergroten van de biodiversiteit en het vinden van een balans tussen de wensen van onze klanten en de gezondheid van de boom.

Ons werkgebied strekt zich uit van Amsterdam tot ver daarbuiten, waarbij we voor speciale projecten en opdrachten ook graag onze horizon verbreden. We zijn trots op onze expertise en blijven ons ontwikkelen door regelmatig deel te nemen aan cursussen en workshops. Dit alles doen we met veel plezier en toewijding.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bomen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Samen zorgen we ervoor dat uw bomen gezond en veilig blijven, nu en in de toekomst.
...

Mezenstraat 28, Amsterdam
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (77)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Amsterdam
PRO-duurzaam.jpg
dakdekkers
PRO-duurzaam
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (64)

Bij PRO-duurzaam zijn we niet alleen toegewijd aan een schonere wereld, maar ook aan het leveren van persoonlijke en professionele service. We willen duurzame oplossingen toegankelijk maken voor iedereen, daarom bieden we meer dan alleen hoogwaardige zonnepanelen.

Als je geïnteresseerd bent in een zonnepanelen installatie voor thuis of op de zaak, staat ons team van experts klaar om je te helpen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste zonnepanelen een uitdagende taak kan zijn vanwege de complexe techniek en lastige concepten. Daarom maken we het hele aankoopproces bij Pro-duurzaam zo makkelijk mogelijk voor je. Onze klantgerichte aanpak, samen met A-kwaliteit producten, gecertificeerde installatiepartners en goed opgeleide experts, garandeert dat je een betrouwbare en hoogwaardige oplossing krijgt die past bij jouw situatie.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! Naast zonnepanelen bieden we ook een totaal concept aan, inclusief dakbedekking en dakisolatie. Onze expertise stelt ons in staat om je te helpen niet alleen je energievoorziening te verduurzamen, maar ook om je dak te optimaliseren voor maximale efficiëntie. Onze ervaren teams kunnen nieuwe dakbedekking installeren en dakisolatie aanbrengen, zodat je optimaal kunt profiteren van je zonnepanelen.

Om een persoonlijk advies op maat te bieden, sturen we graag een adviseur op locatie om de mogelijkheden te bespreken. We begrijpen dat elk dak anders is en daarom willen we ervoor zorgen dat je de beste oplossing krijgt voor jouw situatie. Als onderdeel van ons servicepakket bieden we ook een gratis dakscan aan. Met deze dakscan kunnen we de potentie van je dak voor zonnepanelen en/of dakbedekking beoordelen, zodat we je een nauwkeurig advies kunnen geven.

Kies voor Pro-duurzaam en neem de stap naar een duurzamere toekomst. Samen werken we aan een schonere wereld met groene energie en duurzame oplossingen voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek en een gratis dakscan. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je duurzame ambities.
...

werkgebied Amsterdam
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Amsterdam