Vind een top 10 Elektricien in Amsterdam

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
elektricien.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Elektriciens in Amsterdam

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 elektriciens in Amsterdam. Het meest complete overzicht. Al uw elektra goed geregeld met de beste elektriciens in de regio.

In Amsterdam kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

• Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen.
• Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
• Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
• Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In Amsterdam hebben wij 10 goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.3. Welke elektricien u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste elektriciens aan te vragen
Electro 2000 Installatietechniek B.V..jpg
2
6. Electro 2000 Installatietechniek B.V.
Lid van Techniek Nederland
9,1 (40)

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Behalve de meetbare kwaliteit komt die ook tot uiting in de wijze van samenwerking met andere partijen betrokken bij het project, het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het inzetten van de juiste deskundigheid.

Door de trends in de markt te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan is Electro 2000 naast een elektrotechnisch bedrijf een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Schone energie opwekken door zonnepanelen en energiezuinig verbruik middels ledverlichting zijn speerpunten van het bedrijf. Met de energiescan geven wij u inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden.

In 1982 is Electro 2000, gevestigd in Middenbeemster, opgericht door André Konijn. Onder zijn deskundige leiding en servicegerichte benadering is het bedrijf gegroeid tot 10 medewerkers. Inmiddels heeft dhr. R. van Baarsen de directie versterkt.

Electro 2000 is een elektrotechnisch bedrijf met een sterke kwaliteit en klantgerichte instelling. Met een team van vakbekwame mensen (elektriciens) werken we aan elektrotechnische oplossingen voor onze klanten. Ons dienstenpakket is zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemers en aannemers uit de regio maar ook elders in Noord-Holland.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Amsterdam
40 beoordelingen
39 jaar in bedrijf
Buijs Elektrotechniek.jpg
8
8. Buijs Elektrotechniek
Echte Installateur
9,1 (42)

Omdat Buijs Elektrotechniek een schat aan expertise bezit kunnen wij u ook inspecties volgens NEN1010 of NEN3140 aanbieden. Wij verzorgen ook graag de jaarlijkse, wettelijk verplichte keuring van de arbeidsmiddelen van uw bedrijf. In onze fotogalerij kunt u voorbeelden vinden wat wij zoal aantreffen op de daken. En
lees vooral ook de reviews over ons bedrijf die klanten op deze website achter hebben gelaten.

Buijs Elektrotechniek werd in juni 2004 opgericht door Marinus Buijs en is gevestigd in Velserbroek. Van een bedrijf dat zich alleen bezig hield met elektrotechnische werkzaamheden is de focus
steeds meer komen te liggen op  inspectie en service van en aan zonnepaneel ( PV ) systemen. Ook verzorgen wij de AC
aansluitingen van PV systemen op het openbare stroomnet.

De zon schijnt uitbundig, maar u heeft het idee dat uw zonnestroomsysteem veel minder goed presteert dan de voorgaande jaren. Zo op het oog lijkt alles in orde, maar de opbrengst van het systeem
is niet wat het geweest is.  Lees verder wat Buijs Elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van
PV service >

Er zijn op dit moment in Nederland  heel veel installaties op de daken geplaatst die uiteindelijk niet de opbrengst geven die verwacht mag worden of die beloofd is. Vaak zijn
ondeskundige installatie of slechte componenten hier de oorzaak van. Ook is er vaak bespaart op essentiële onderdelen die voor de veiligheid en het goed functioneren van het systeem vereist zijn.
Een grondige inspectie van het systeem kan veel gebreken aan het licht brengen. Lees verder wat Buijs Elektrotechniek voor u kan betekenen
op het gebied van PV inspecties >
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Amsterdam
42 beoordelingen
17 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste elektriciens aan te vragen
Filters
Elektriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

INFRASTRUCTUUR VAN ELEKTRA
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo wordt uw complete elektra veilig aangelegd en heeft u nergens omkijken naar. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de groepenkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van groepenkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een elektricien in Amsterdam?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van de infrastructuur van uw elektra schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien uit Amsterdam in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een ZZP’er betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,- ligt. Kiest u voor een groot installatiebedrijf, dan moet u rekening houden met een uurtarief tussen de € 45,- en € 70,-.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektra laten aanleggen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 1550,- en € 2000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...

De beste elektricien in Amsterdam?

Het vinden van de juiste elektricien is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over elektriciens voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste elektricien voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden elektriciens met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste elektricien is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Elektra, meterkast, of domotica? En reparatie of aanleg?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze erkend installateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle elektriciens in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ELEKTRICIENS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste elektriciens per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de elektriciens selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de elektricien gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 elektriciens te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste elektriciens in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste elektriciens
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste elektriciens actief in Amsterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.