doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een isolatiebedrijf voor

Vind een top 10 Elektricien in Amsterdam

Ik zoek een electriciën voor
Plaats
elektriciensvg

Elektricien in Amsterdam

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 102 elektriciens in Amsterdam. Het meest complete overzicht. Maak uw huis comfortabel met de beste elektriciens in de regio.

In Amsterdam kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

• Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen.
• Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
• Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
• Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In Amsterdam hebben wij 102 goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke elektricien u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...
4. DQS Elektrotechniek B.V. | Installatiebedrijf Amsterdam e.o.
starLid van Techniek Nederland
9,2

Bij DQS kunt u vertrouwen op een sterk vakteam. We houden van korte communicatielijnen met onze opdrachtgevers. We zijn gewend onze afspraken na te komen. We zijn snel en spelen adequaat in op uw wensen als het gaat om kwaliteit, budget en planning. U kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en daarom nemen we onze bedrijfsvoering geregeld onder de loep.

Verder werkt DQS werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers van Dcc apparatuur, gebouwbeheersystemen en installatieonderdelen. DQS is o.a. Priva, Siemens en Deos gecertificeerd.

DQS is een veelzijdig installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in het werken met regel- en besturingstechniek in klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. Als specialist meet- en regeltechniek zijn wij betrokken bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in zorginstellingen, kantoorgebouwen, hotels, scholen, winkels, luxe woningen en in de industrie. U kunt bij ons terecht voor advies, hardware en software engineering, en andere zaken met betrekking tot bekabeling en installatie, paneelbouw en meterkastontwerp, service, beheer en onderhoud.

De meterkast is een belangrijk knooppunt van uw elektrotechnische infrastructuur in uw bedrijfspand of industriële omgeving. Bij DQS helpen we u aan paneelbouw die geoptimaliseerd is voor uw situatie.

Klimaatsystemen opereren op basis van meet- en regeltechniek om processen te ondersteunen. Bij DQS weten wij hardware naadloos aan elkaar te koppelen zodat het juiste gedrag wordt waargenomen.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade20 beoordelingen
timelapse32 jaar in bedrijf
place
Zeeburgerpad 18, Amsterdam
7. Electro 2000 Installatietechniek B.V.
starLid van Techniek Nederland
9,1

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Behalve de meetbare kwaliteit komt die ook tot uiting in de wijze van samenwerking met andere partijen betrokken bij het project, het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het inzetten van de juiste deskundigheid.

Door de trends in de markt te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan is Electro 2000 naast een elektrotechnisch bedrijf een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Schone energie opwekken door zonnepanelen en energiezuinig verbruik middels ledverlichting zijn speerpunten van het bedrijf. Met de energiescan geven wij u inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden.

In 1982 is Electro 2000, gevestigd in Middenbeemster, opgericht door André Konijn. Onder zijn deskundige leiding en servicegerichte benadering is het bedrijf gegroeid tot 10 medewerkers. Inmiddels heeft dhr. R. van Baarsen de directie versterkt.

Electro 2000 is een elektrotechnisch bedrijf met een sterke kwaliteit en klantgerichte instelling. Met een team van vakbekwame mensen (elektriciens) werken we aan elektrotechnische oplossingen voor onze klanten. Ons dienstenpakket is zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemers en aannemers uit de regio maar ook elders in Noord-Holland.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade37 beoordelingen
timelapse38 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Amsterdam
filter_list
Filters
Ik zoek een electriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de 40,- en € 50,- Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

INFRASTRUCTUUR VAN ELEKTRA
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo wordt uw complete elektra veilig aangelegd en heeft u nergens omkijken naar. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de groepenkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van groepenkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een elektricien?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van de infrastructuur van uw elektra schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een ZZP’er betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,- ligt. Kiest u voor een groot installatiebedrijf, dan moet u rekening houden met een uurtarief tussen de € 45,- en € 70,-.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektra laten aanleggen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 1550,- en € 2000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste Elektricien in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste Elektricien
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste Elektricien actief in Amsterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.