trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Aankoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Aankoopmakelaar in Almere

Kies het type woning
Plaats
aankoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Aankoopmakelaars in Almere vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aankoopmakelaars in Almere met 621 reviews en een gemiddelde score van 9.6. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (54)
Ik wil een bod doen op een woning (54)
Ik zoek een woning (help mij zoeken) (54)
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
H.G.L. van der Linden Beheer B.V..jpg8
8.

H.G.L. van der Linden Beheer B.V.

NVM Makelaar
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (53reviews)

De 4 Linden Makelaardij is een dynamisch en ervaren makelaarsteam dat zich onderscheidt door een hedendaagse en actieve aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen en de verkoop van voormalige huurwoningen. Daarnaast bieden wij deskundige begeleiding en advisering aan projectontwikkelaars en hebben we een eigen afdeling Bedrijfsmatig Vastgoed.

Ons team bestaat uit zeer ervaren makelaars die zich onderscheiden door hun gedrevenheid en uitgebreide kennis van vastgoed. Wij werken samen met gerenommeerde hypotheekadviesbureaus voor de financiële dienstverlening. Onze aanpak is altijd persoonlijk en klantgericht.

Bij De 4 Linden Makelaardij kijken we naar uw woning door de ogen van de koper. Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw woning met exclusieve fotografie, video’s, 360 graden foto’s en digitale plattegronden. Onze makelaars gaan tot het uiterste om uw woning met maximaal resultaat te verkopen.

Bent u op zoek naar een makelaarsteam dat enthousiast, klantgericht en deskundig is? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag bij uw zoektocht naar een geschikte woning. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Marktmeesterstraat 53, Almere
Laatste review 22-12-2023
20 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 aankoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aankoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustoo score

Reviews over aankoopmakelaars in Almere

Onze aankoopmakelaars in Almere worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 3.752 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

We hebben een geweldige ervaring gehad met Robert en Daphne. Dankzij hun, het process van huis kopen is eenvoudig geweest. Robert heeft veel bouwkundige kennis en ziet de belangrijke details dat we niet zou zien. En de advies voor de bod prijs was nauwkeurig. Nu hebben wij een huis :) Lees meer...

Shayan Aryan op Google
10-01-2024
review_img
De Huizenbemiddelaar Almere & Lelystad
starstarstarstarstar

Agnes en Britt zijn zeer deskundige en vriendelijke dames die het hele verkooptraject van mijn appartement zeer goed begeleid hebben. Het is alsof je met de beste vriendinnen te maken hebt, maar toch ook zakelijk en zeer deskundig. Ik kan ze ten zeerste aanraden! Lees meer...

Marjolein Smet op Google
11-12-2023
review_img
Avenue 't Gooi Makelaars
starstarstarstarstar

We started working with Michel in April 2023, and after thoroughly understanding our expectations and requirements, he clearly outlined the services he could offer us with transparency. He accompanied us to all house viewings and shared his recommendations with us candidly and rationally. Even during his annual leave, he scheduled house viewing appointments for us and actively worked during the offer phase. His positive attitude and expertise provided us with encouragement and support throughout the process. We owe a big thank you to Michel, who joined us throughout the entire home search journey and also accompanied us during all the notary and inspection processes. He kept us constantly informed, ensuring that no detail escaped our attention. We would recommend working with Michel to anyone looking for a home, and we wish you the best of luck.
We zijn in april 2023 begonnen met samenwerken met Michel, en nadat hij onze verwachtingen en eisen grondig had begrepen, heeft hij de diensten die hij ons kon bieden duidelijk en transparant uiteengezet. Hij vergezelde ons bij alle bezichtigingen en deelde zijn aanbevelingen eerlijk en rationeel met ons. Zelfs tijdens zijn jaarlijkse verlof plande hij bezichtigingsafspraken voor ons en werkte actief tijdens de biedingsfase. Zijn positieve houding en expertise gaven ons aanmoediging en ondersteuning gedurende het hele proces. We zijn Michel een grote dank verschuldigd, die ons gedurende de hele zoektocht naar een woning heeft vergezeld en ook bij ons was tijdens alle notaris- en inspectieprocessen. Hij hield ons voortdurend op de hoogte, zodat geen enkel detail aan onze aandacht ontsnapte. We zouden iedereen die op zoek is naar een huis aanraden om met Michel samen te werken en wensen u veel succes toe.
Lees meer...

Esra Peker op Google
10-12-2023
review_img
IQ Makelaar
starstarstarstarstar

Geweldig ondersteund door de werknemers van Nest Makelaardij. Wij zijn mega goed geholpen door Moos en Michael. Ik raad deze makelaar zeker aan!
Erg transparant en zeer vakkundig. Bedankt heren.
Lees meer...

Yvette Koperberg
14-11-2023
review_img
Nest Makelaardij
starstarstarstarstar

Alwin dacht altijd met ons mee in mogelijkheden. Daarnaast zeer flexibel en een prettig persoon. Top!
Lees meer...

Debby van Someren
01-09-2023
review_img
Koning Makelaardij & Taxaties O.Z.

Aankoopmakelaar in Almere

Je staat voor misschien wel de grootste uitgave van je leven: het kopen van een huis. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken en vooral niet te veel betalen. Begrijpelijk dat je een expert inschakelt om je te helpen bij dit belangrijke proces. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan bij het vinden en kopen van een huis. Ook alle juridische documenten worden voor je in orde gemaakt. Dat geeft een fijn gevoel in deze spannende periode. Wij hebben de beste makelaars in Almere op een rij gezet.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar kan je bijstaan op verschillende momenten in het koopproces. Je kan ervoor kiezen om vanaf de start van het koopproces een aankoopmakelaar in arm te nemen. Dan kan hij of zij bijvoorbeeld huizen aandragen en meegaan naar bezichtigingen. Maar je kan er ook voor kiezen om pas aan het einde een aankoopmakelaar in te schakelen om de koopakte in orde te maken. De keuze is aan jou. Hieronder hebben we de taken van een aankoopmakelaar voor je op een rij gezet:

 • Zoektocht naar een huis: een aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt en weet vaak eerder dan jij wanneer huizen in de verkoop komen. Hij of zij kan op basis van jouw wensen geschikte woningen voordragen.
 • Als adviseur mee tijdens een bezichtiging: een aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging. Zo zie je geen gebreken over het hoofd.
 • Onderhandelen: een aankoopmakelaar kan op basis van de stand van de woningmarkt onderhandelen over een reële prijs.
 • Controle van de koopakte: benieuwd of de koopakte wel klopt? Een aankoopmakelaar controleert dit belangrijke document.

Wat kost een aankoopmakelaar in Almere?

Een aankoopmakelaar kan je helpen om jouw droomhuis te kopen. Hier staat natuurlijk wel een vergoeding tegenover. Over het algemeen zijn er twee manieren waarop de kosten van een aankoopmakelaar in Almere berekend kunnen worden:

Een vast tarief

Het grote voordeel van een vast tarief is dat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je moet afrekenen. Tarieven verschillen per makelaarskantoor in Almere en hangen onder andere af van het werk waar je een aankoopmakelaar voor inschakelt. Logischerwijs kost het meer geld als je het hele proces een aankoopmakelaar inschakelt dan wanneer je alleen de koopakte in orde laat maken. Vraag altijd na welke kosten er zijn inbegrepen bij het vaste tarief.

Een percentage van de verkoopprijs

Een groot deel van de makelaarskantoren in Almere bepaalt hun kosten aan de hand van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Een percentage tussen de 1% en 2% van de verkoopprijs is normaal in makelaarsland. Bedenk dus vooraf wat jouw budget voor een huis is en bereken daar 1% of 2% over om de kosten van een aankoopmakelaar vast te stellen. Op die manier kan je ook goed bekijken of het loont om een vast tarief af te spreken of juist courtage.

Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt geen aankoopmakelaar nodig om een huis te kopen. Maar, realiseer je dan wel dat je zelf op zoek moet naar woningen. Hiervoor kan je het beste zowel het woningaanbod op Funda als de social media kanalen en websites van makelaars in Almere in de gaten houden. Dat kan een tijdrovende klus zijn. Een aankoopmakelaar weet welke woningen in de verkoop komen en houdt het aanbod goed in de gaten. Zo kan er op tijd worden geschakeld en kan jij een bezichtiging inplannen voor jouw droomhuis.

Heb je al vaak achter het net gevist? Ook dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Op basis van kennis en ervaring kunnen aankoopmakelaars een goede inschatting maken van de waarde van een woning. Zo voorkom je dat je een veel te hoog bedrag betaalt waar je later wellicht spijt van krijgt.

Ten slotte kijkt een aankoopmakelaar zakelijk naar de woning. Als huizenzoeker kan je helemaal verliefd worden op een woning en overal ‘doorheen kijken’. Een aankoopmakelaar kan een realistisch advies geven over de staat van het huis, de buurt en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan daardoor een objectief advies uitbrengen.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste aankoopmakelaars in Almere. Op zoek naar een ander soort makelaar in Almere, zoals eenverkoopmakelaar, verhuurmakelaar of taxateur? Ook voor huur, verkoop en taxatie van een woning vind je bij ons snel de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aankoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aankoopmakelaars in Almere.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aankoopmakelaars in Almere

We laten de beste aankoopmakelaars zien die actief zijn in Almere. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aankoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aankoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aankoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste aankoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste aankoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aankoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aankoopmakelaar in Almere?

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een aankoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aankoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over aankoopmakelaars in Almere of wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aankoopmakelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat is een aankoopmakelaar?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Minimale moeite om een aanvraag te…Minimale moeite om een aanvraag te plaatsen en snel een nieuwe betrouwbare dienstverlener gevonden Lees meer...

  Sophie
  27 jan op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Makkelijk in gebruikMakkelijk in gebruik, laat betrouwbare providers zien, vanuit trustoo makkelijk contact kunnen onderhouden met de providers. Gewoon blij met deze site. Lees meer...

  cindy
  27 jan op Trustpilot