Vind een top 10 Airco installateur bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Airco installateurs in Airco installateur vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 airco installateurs in Airco installateur met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ installateurs en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Airco Installatie
Airco Reparatie en Onderhoud
Luchtbehandeling & Klimaatbeheersing
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Diensten
Aanvrager
Trustoo score

Over airco installateurs in Airco installateur

Resultaat 1-10 van de beste airco installateurs in Airco installateur. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio. In Airco installateur kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling. • Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren. • Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen. • Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden. In Airco installateur hebben wij NaN goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Airco installateur hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte airco installateur voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste airco installateurs in Airco installateur.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste airco installateurs in Airco installateur

We laten de beste airco installateurs zien die actief zijn in Airco installateur. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke airco installateur jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen airco installateurs.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de airco installateurs die je het meest aanspreken. De meeste airco installateurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste airco installateur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste airco installateur voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een airco installateur in Airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare airco installateur?

Vind een betrouwbare en betaalbare airco installateur op basis van:

• Specialisme – zoals Airco Installatie in Nederland of Airco Reparatie en Onderhoud.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen het installeren van airco's.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per airco installateur verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare airco installateurs in Nederland.
VERGELIJK HIER AIRCO INSTALLATEURS UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een airco installateur?

Als u airconditioning wilt laten plaatsen, een klimaat- of een luchtregelingssysteem vraagt u zich wellicht af: wat kost een airco installateur? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo beïnvloedt het systeem dat u kiest ook de kosten die u aan de montage kwijt bent. Er wordt doorgaans een onderscheid gemaakt tussen vier verschillende vaste systemen. Dit zijn: de split airco, de multi split airco, de airco zonder buitenunit en het mobiele aircosysteem. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen welk airconditioningssysteem u wilt laten installeren.

SPLIT AIRCO EN MULTI SPLIT AIRCO
Bij de split airco is een buitendeel aanwezig dat als motor fungeert. De gemiddelde kosten voor het split airco systeem liggen tussen de € 1250,- en € 2000,-. Hier zitten de installatiekosten bij in, evenals de (eventuele) voorrijkosten. Het multi split airco systeem is hetzelfde systeem als het split airco systeem maar dan met meerdere units voor binnen. Voor dit systeem betaalt u gemiddeld een bedrag tussen de € 2100,- en € 2800,-. De gemiddelde capaciteit van de split airco is 21 kWh en dat is ook het geval per unit van de multi split airco.

AIRCO ZONDER BUITENUNIT EN MOBIELE AIRCO
Geeft u de voorkeur aan een airco zonder buitenunit dan zijn de gemiddelde kosten minimaal € 1400,- en maximaal € 2200,-. Dit type airco is niet verplaatsbaar. Dat is wel het geval bij het mobiele aircosysteem. Houd er rekening mee dat mobiele airco’s minder vermogen hebben dan andere aircosystemen. U moet hierbij rekening houden met een totaalbedrag tussen de € 350,- en € 600,-.

Weet u welk aircosysteem u wilt hebben? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

De beste airco installateur Nederland?

Het vinden van de juiste airco installateur in Nederland is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over airco installateurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste installateur is voor uw airconditioning en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden installatiebedrijven voor airco’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste airco installateur is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Airco installatie, luchtbehandeling of klimaatbeheersing?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze erkend installateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle airco installatiebedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE AIRCO INSTALLATEURS IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste airco installateurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de installatiebedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de airco installateur gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 airco installateurs in Nederland te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een airco installateur?

Heeft u besloten een airconditioningsysteem te laten installeren? In uw huis of in een bedrijfspand? Dan schakelt u hiervoor het beste een professionele installateur in. Maar wat doet een airco installateur eigenlijk precies? Niet alle installateurs mogen zich airco installateur noemen. Airco installateurs moeten bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de koudetechniek. Zoals de naam al doet vermoeden verzorgen deze installateurs de aanleg, het onderhoud en de eventuele reparatie van airconditioningssystemen. Andere benamingen zijn klimaat- of luchtregelingssystemen.

JUISTE VAKKENNIS EN CERTIFICERING
Airco installateurs moeten over de juiste vakkennis beschikken en over de juiste certificering. Deze certificering is belangrijk omdat de koelmiddelen die zich in aircosystemen bevinden schade toe kunnen brengen aan het milieu. Daarom heeft de erkende airco installateur altijd een examen in F-gassen afgelegd. Pas na het behalen van het examen mag hij of zij aan en met airco’s werken waarbij bepaalde stoffen en gassen vrij kunnen komen. Als u een airconditioningssysteem wilt laten installeren is het dus belangrijk om hierop te letten.

OOK THUIS IN ANDERE INSTALLATIESOORTEN
Airconditioning biedt u als grote voordeel dat de temperatuur en luchtvochtigheid op het gewenste niveau gehouden kan worden. U kunt dan ook op de meest uiteenlopende plekken aircosystemen laten installeren om het binnenklimaat te beheersen. De erkende airco installateur kan dit op professionele wijze voor u realiseren. Vaak is hij of zij ook thuis in andere installatiesystemen. Denkt u dan aan verwarmingsinstallatie bijvoorbeeld of aan het installeren van een apart luchtbehandelingssysteem.

Wij adviseren u om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende erkende airco installateurs. Zo maakt u een goed vergelijk en de beste installatiekeuze.
Lees meer...