Vind een top 10 DJ in Dordrecht

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 dj's bij jou in de buurt

Wat voor soort muziek wil je op het feest?
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

DJ's in Dordrecht

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 DJ’s in Dordrecht. Het meest complete overzicht. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio.

In Dordrecht kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest.

• Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal.
• 70’s/80’s/90’s: Wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers.

In Dordrecht hebben wij 10 goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Dordrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.6. Welke DJ u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste DJ's aan te vragen
DJ LODY.jpg
5
10. DJ LODY
7,7 (3)

DJ LODY is begonnen halverwege de zeventiger jaren op zolder met het draaien van 45 toeren platen. Dit op een zogenoemde “pick-up” platenspeler met daarbij een lichtorgel voor het visuele effect. In de hoogtij dagen van de disco muziek is DJ LODY begonnen met het kopen van disco en dansplaten op vinyl en werd hij daarbij groot fan van Donna Summer. Gedurende de zeventiger jaren heeft hij een grote platen collectie verzameld met de grootste disco en dansmuziek. Hier is de oorsprong te zien van zijn voorkeur voor old school disco en soul hits. En hier deed hij zijn eerste ervaring als discjockey ofwel dj op.

Verdere ontwikkeling
Begin jaren tachtig heeft DJ LODY zijn eerste optreden als gast dj bij de in discotheek Scanners in Dordrecht. Niet als hoofdact maar als dj in de tweede zaal. Het optreden bleek zeer groot succes! Niet alleen stond de zaal op zijn kop, ook de hoofdzaal (met een ander feest) was leeg gelopen. Zijn muziekkeuze en ook het draaien van muziek van vinyl sloeg aan. Na dit optreden kwamen er meer opdrachten. DJ LODY werd een bekende in het gay uitgaan circuit (zelfs een keer een optreden vlak na bekende disco dj Ben Liebrand), allerlei parties, café’s en gelegenheden. Vooral zijn muziekkeuze en het gebruik van originele vinyl platen deed hem opvallen.
Ondanks dat hier ook de cd zijn intrede deed, kan je zeggen dat DJ LODY een echte old school disco dj is.

Lange ervaring
DJ LODY kan momenteel terugzien op meer dan 30 jaar ervaring in het dj vak en weet als geen ander een echt old school disco dansfeest neer te zetten. Alhoewel zijn roots in de discomuziek liggen heeft hij al gaande weg ook uitstapjes gemaakt naar andere muziekstijlen zoals jazz-age muziek (1920, 1930, 1940), new age, lounge, licht clubhouse and wereldmuziek (bijv. Buddha Bar). Ook werkt hij graag samen met collega dj’s en vormt hij samen met DJ Dimitri van Discoroyaal/Royaal Events onder de naam The Disc-O-Jockeys.

Niet voor geprogrammeerd
DJ LODY gebruikt geen voorgeprogrammeerde sets, maar draait ad hoc muziek wat bij op dat moment geschikt vindt. Geen optreden van DJ LODY is dus hetzelfde alhoewel er wel standaard nummers voorbij komen. Ook kan hij het toch niet laten op zijn tijd zijn idool Donna Summer de revue te laten passeren. Hij houdt het oog op het publiek en vindt de reactie van het publiek het belangrijkst. Dansen op goede originele muziek is het doel. DJ LODY is professioneel, heeft de juiste apparatuur en licht, heeft kennis van zaken en is een grote muziek liefhebber. Hij gebruikt 100% origineel materiaal en met vinyl zoals een diskjockey behoord te gebruiken. Een diskjockey (partyjock) in de juiste zin van het woord!
...

Gratis en vrijblijvend
Krommedijk 186, Dordrecht
3 beoordelingen
6 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste DJ's aan te vragen
Filters
Soort muziek
Aantal gasten
Afstand
Trustoo score

Wat kost een DJ?

Een DJ kost per uur tussen de 100,- en € 175,- Een DJ mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een DJ kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in Dordrecht?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over DJ’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste DJ is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden DJ’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Nederlandstalig? 70’s/80’s? Feestmuziek?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle DJ’s in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DJ’S IN Dordrecht
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste DJ’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de DJ’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de DJ gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 DJ’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw DJ kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste DJ's in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste DJ's
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste DJ's actief in Dordrecht.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.