thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een dakdekker voor

Vind een top 10 Glaszetter in Leeuwarden

Ik zoek een glaszetter voor
Plaats
glaszettersvg

Glaszetters in Leeuwarden

Sortering:
Resultaat 1-10 van 23 glaszetters in Leeuwarden. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Leeuwarden kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Leeuwarden hebben wij 23 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Leeuwarden hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual4
1. Glasconstruct Faber Tilma
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,8
place
Vestaweg 34, Leeuwarden


GlasConstruct Faber Tilma, gevestigd in Leeuwarden, is de leverancier van alle soorten vlakglas voor de zakelijke markt. GlasConstruct is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolerend,- brandwerend-, geluidswerend-, en veiligheidsglas. Glas kent steeds meer mogelijkheden en door goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de markt, is het mogelijk om de klant goede adviezen te geven.

Vanaf 2004 hebben zij hun naam gevestigd in Friesland en omstreken en staan ze bekend om hun vakkennis, betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid.

GlasConstruct heeft haar succes te danken aan een veelzijdig team van 23 medewerkers, begeleid door Jan Faber en Gerlof Tilma. Jan en Gerlof hebben jarenlang ervaring in het bedenken en uitvoeren van glasoplossingen. Korte lijnen en verantwoordelijkheid laag in de organisatie kenmerken GlasConstruct.

Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn kernbegrippen op onze agenda. In de bedrijfsvoering uit zich dit in goede arbeidsomstandigheden vastgelegd in de kwaliteitsnormen van het VCA- en GBO-vakcertificaat. Door gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen omtrent isolatie en veiligheid werkt GlasConstruct mee aan de verduurzaming van projecten in de regio.
...

place
Vestaweg 34, Leeuwarden
grade11 beoordelingen
timelapse16 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vakgroep GLAS

Bouwend Nederland Vakgroep GLAS is de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. Vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas
Lees meer...

OnderhoudNL Garantie

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie glaszetters werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.