Trustoo logode beste advocaten voor jou
Kies uit +1250 top AdvocatenKies uit +1250 Advocaten in Nederland
TrustooZuid-HollandDen HaagAdvocaten
Verhoeff Advocatuur en Mediation B.V.

Verhoeff Advocatuur en Mediation B.V.

Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,2
placeEisenhowerlaan 106, 2517KL, Den Haag
grade32 beoordelingen
timelapse17 jaar in bedrijf
Waar heeft u hulp bij nodig?
Gratis en vrijblijvend
Over Verhoeff Advocatuur en Mediation B.V.:
Verhoeff Advocaten en Mediators is een gespecialiseerd kantoor waar ervaren advocaten en mediators zich bezighouden met nationaal en internationaal personen- en familierecht, erfrecht en bemiddeling (mediation).
U kunt bij Verhoeff Advocaten en Mediators terecht voor deskundige begeleiding bij de relationele en juridische aspecten ten aanzien van de gevolgen van een echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap en beëindiging van een samenleving. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons kantoor en onze medewerkers.

Wij richten ons op diverse rollen, zowel die van advocaat, mediator en adviseur bij:

Het voeren van procedures bij diverse gerechtelijke instanties over onder meer echtscheidingen en de gevolgen hiervan, omgang, gezagskwesties, voogdij, ouderschap, alimentatie, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen
Mediation
Crossborder Mediation / Internationale kinderontvoering en verhuiskwesties
Forensische Mediation
Collaborative divorce
Adviezen
Second opinions
Opleidingen / intervisie / supervisie / trainingen
Coaching
Ons doel is om samen, op alle bovengenoemde punten, tot een strategie te komen die het beste bij u past. U kunt hierbij vertrouwen op enerzijds een sterk juridische focus en anderzijds persoonlijke aandacht voor uw specifieke situatie die zijn basis vindt in een gedegen juridische opleiding en ervaring.

Verhoeff Advocaten en Mediators onderscheidt zich door een multidisciplinaire aanpak. Dat betekent dat er, waar nodig, intensief wordt samengewerkt met deskundigen uit andere disciplines, bijvoorbeeld op psychologisch, financieel en fiscaal gebied.

Daarnaast is Verhoeff Advocaten en Mediaton actief bij het ontwikkelen en het geven van de basis- (BOS) en specialisatieopleiding (SOS), alsmede de verkorte opleidingen (opfriscursus) voor advocaten-mediators. Tevens is Verhoeff Advocaten en Mediators betrokken bij het beleid, dat wil zeggen het telkenmale blijven ontwikkelen van opleidingen en trainingen / inter- en supervisie van collega-advocaten, mediators, notarissen en rechters.

Het kantoor is gevestigd in een goed bereikbaar pand, in het centrum van Den Haag. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het eigen terrein. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om besprekingen met cliënten te voeren in een kantoorpand in Amsterdam en Rotterdam.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse17 jaar in bedrijf
star32 beoordelingen
people_outline4 medewerkers
timeline32 jaar ervaring
Lid van
Raad voor Rechtsbijstand
Nederlandse Mediatorsvereniging
MfN-registermediator
Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators
_org_nederlandse_vereniging_van_mediation_advocaten_(nvvma)
Diensten
  • Echtscheiding
  • Ouderschapsplan
  • partneralimentatie
  • Bemiddelen

Reviews over Verhoeff Advocatuur en Mediation B.V.
info_outline

8,9
starstarstarstarstar
32 beoordelingen
5star
72%
4star
16%
3star
3%
2star
0%
1star
9%
Cherry Bitez ongeveer 1 maand geleden op google
"Als cliënt leerde ik Mw. Verhoeff kennen en observeerde ik haar als een uitermate bekwaam en (des)kundig jurist, met oog voor betrokkenen.Zo beoogt en poogt zij op een beschaafde, duidelijke en vreedzame wijze naar een voor ieder passende oplossing te werken, waarbij met ieders belang en wens rekening wordt gehouden. Zij toont inhoudelijke expertise en is kordaat met compassie. Tijdens persoonlijke gesprekken geeft zij cliënten ruimte voor constructieve inbreng en is in staat om aanvallen en negativiteit te de-escaleren.De neutrale en kalme wijze waarop zij agressie pareert toont een vermogen waar velen van kunnen leren, zeker gedurende emotionele trajecten. Bovendien beoefent zij met eender compassie volhardendheid en redelijkheid, binnen de grenzen van haar werkveld._______________________________As a client of Ms. Verhoeff, I got to know and observed her as an extremely competent and knowledgeable barrister, with a close for eyeone involved.She aims and efforts to resolve matters in a civilized, clear and peaceful manner in order to achieve a suitable solution. She exercises her subject matter expertise and a companssionate, firm posture.During personal engagements she leaves clients room for constructive input and posseses capability to de-escalate negativity and personal attacks.When confronted with aggressive behaviour she executes neutral and calm yet firm capabilities, a trade where many would benefit to implement themselves when handling emotional situations. She is able exercise stamina with compassion and reasonableness, within the boundaries of her field of labor."
google
4.3
starstarstarstarstar
22 reviews
facebook.com
4.8
starstarstarstarstar
10 reviews
.

Contact opnemen met Verhoeff Advocatuur en Mediation B.V.

Waar heeft u hulp bij nodig?
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waar heeft u hulp bij nodig?
Echtscheiding
Alimentatie & Omgangsregeling
Persoonlijk & Familie overig
Werk, inkomen & aansprakelijkheid overig
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare advocaten in de buurt

Reinboud Schoemaker Letselschade Advocaten
8,9
grade9 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Eckhardt Advocatuur
8,5
grade3 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Wessel Juristen
9,3
grade36 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Van Donk Advocaten Arbeidsrecht
9,1
grade6 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Meulemeesters Koopman Advocaten
8,9
grade9 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
.