Ontdek de beste bedrijven in Utrecht

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Utrecht

Verkoopmakelaar Bas Utrecht.jpg
verkoopmakelaars
Verkoopmakelaar Bas Utrecht
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40)

Je zou denken dat je tegenwoordig je huis makkelijk met flinke winst verkoopt, toch zitten hier haken en ogen aan. Daarom is het verstandig om Verkoopmakelaar Bas in te schakelen. Wij kennen de wispelturige huizenmarkt en de lokale makelaars waar kopers zich inschrijven. Uiteraard regelen we alles voor zeer gunstige makelaarskosten.

Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

2e Daalsedijk 8, Utrecht
Sommet Media Webbureau 》Voor elke klant een #1 service.jpg
grafisch ontwerpers
Sommet Media Webbureau 》Voor elke klant een #1 service
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (29)

ALLES ONDER ÉÉN DAK
Als full service online marketing bureau, helpen we MKB+ klanten met hun website, webshop en online campagnes. Van strategie tot uitvoering en optimalisaties.

Net als onze klanten, hechten we heel veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Samenwerkingen gaan we alleen aan wanneer het beoogde doel haalbaar is. Anders adviseren we klanten wat wel mogelijk is.

We werken met een vast team van specialisten die intern zijn opgeleid. Zo krijg je als klant persoonlijke aanspreekpunten die jouw account door en door kennen.

Je kan bij ons terecht voor:

✓ WordPress webdesign.
✓ Aantrekkelijke copywriting.
✓ Zoekmachinemarketing (SEO & SEA) met de beste ROI.
✓ Social media campages voor branding en verkopen.
✓ Hosting en support voor websites.
✓ Grafisch design, van huisstijl tot logo's.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe professionele website? Bijvoorbeeld voor meer websitebezoekers, leads en klanten?

Ons ervaren team van webdevelopers staat klaar om jouw eigen uniek website of webshop te maken. Met een eigen uniek design dat gebruiksvriendelijk is op desktop, laptop, mobiel én tablet. Uiteraard bieden we ook hosting, domein, email en onderhoud aan.

Of wil je een online marketing campagne om jouw product of dienst te promoten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren marketeers richten de campagnes in en optimaliseren deze periodiek voor het beste resultaat.

Laat ons je wensen weten & wij vertalen dit naar een sterke online propositie.

Sommet Media | Voor iedereen een #1 service
...

Otto Hahnweg 56, Utrecht
Rohlof Real Estate - Utrecht.jpg
makelaars
Rohlof Real Estate - Utrecht
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (12)

De nummer 1 makelaar op Trustoo!
Na Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere en Amersfoort nu ook in Utrecht.
Wij komen graag vrijblijvend kennismaken en laten u zien waarom we nummer 1 zijn.

De verkoop van uw woning of de aankoop van een nieuwe woning is een van de belangrijkste momenten in uw leven. Dat nemen wij als uitgangspunt. Uitstekend voorbereid, zonder stress, volledig ontzorgen, maximaal resultaat en succes vieren.

Daarom:
- staat bij ons de mens voorop
- met Uw belangen bovenaan
- 1 vaste contactpersoon voor het volledige traject
- 24/7 bereikbaar ook in het weekend via mail, whatsapp, telefoon
- maken wij altijd tijd voor u!
- unieke presentatie van uw woning met video op alle bekende kanalen
- we doen wat we zeggen
- uw woning (desgewenst) binnen een week online
- alle mogelijke kanalen voor maximale zichtbaarheid van uw woning (o.a. Funda, Pararius, Huispedia, Expatwebsites en eigen website)
- alle ingeschreven potentiële kopers direct op de hoogte via onze mailinglist en social kanalen
-transparant biedproces; volledig inzicht in biedingen voor alle deelnemende bieders

Over ons:
- Vertrouwd: professioneel, discreet, bekende naam, honderden woningen verkocht en duizenden tevreden klanten
- Toegewijd: lokaal betrokken makelaar, vaak wonend bij u om de hoek, die uw belang voorop stelt
- Persoonlijk: 1 toegewijd contactpersoon die alles weet van uw woning en de omgeving
- Bewezen ervaren en succesvol: sinds 2013 ieder jaar bekroond met de onderscheiding “beste verkoopmakelaar” door een onafhankelijke commissie en daarnaast 20+ jaar ervaring
- Meertalig: gezien de belangstelling vanuit expats en ons grote netwerk doen wij alles ook in het Engels
- Eigen nationaal (en internationaal) makelaars netwerk
- Uitzonderlijke kwaliteit: u wilt uw woning de aandacht geven die het verdient en dat doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om de presentatie, de zorg voor de woning tijdens een bezichtiging en de bewaking van uw persoonlijke gegevens.
...

Specerijenpad 2, Utrecht
Bronsmediation .jpg
mediators
Bronsmediation
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (24)

Mr Caroline Brons (gecertificeerd MfN registermediator) stond aan de wieg van Brons & Associates in 2014.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, richt Brons zich op afspraken maken tussen betrokkenen voor nu en in de toekomst. Brons denkt vanuit oplossingen in bij arbeidsgeschillen, zakelijke mediation en coaching en teambemiddeling voor groepen. Gedreven, ervaren, positief en conflict oplossend.

Naast emoties, spelen juridische, financiële en fiscale zaken een belangrijke rol in het afronden van een mediation-proces waar alle partijen achter kunnen staan; privé of zakelijk. Brons kan de brug slaan naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische procedures voorkomen.

Het werkgebied van Brons ligt in Utrecht en omgeving. Naast de vestigingen in Utrecht, Leidse Rhijn, Vleuten, Maarssen en Nieuwegein, beschikken wij over betrouwbare confidentiële ruimten in samenwerking met Het Coachhuis, waardoor wij beschikken over confidentiële spreekruimten in de hele regio en ook in de regio Amsterdam.

Brons werkt samen in een netwerk met co-mediators, coaches en specialisten, die waar nodig worden betrokken in het proces. Deze associates hebben elk een eigen specialiteit; van financiële, fiscale expertise en arbeidsrecht, tot coaching in loopbaanbegeleiding, re-integratie en verzuim, reorganisaties, motivatieprogramma’s en cultuuromslag.

Brons biedt haar diensten ook aan in de Engelse taal voor internationale mediation en coaching.
...

Van Alphenplein 11, Utrecht
Gremmé Aannemingsbedrijf B.V..jpg
dakkapel specialisten
Gremmé Aannemingsbedrijf B.V.
8,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)

Aannemersbedrijf Gremmé is het bedrijf van Jan & Eelco Gremmé. Vader en zoon, beide met een passie voor bouwen.

Na zijn sporen te hebben verdiend in zowel de uitvoerende kant als de controlerende kant van de bouwwereld richtte Jan Gremmé in 1996 Aannemersbedrijf Gremmé op. Door zijn persoonlijke klantgerichte aanpak en deskundigheid groeide het bedrijf snel.

Eelco, die al op jonge leeftijd veel met Jan op de bouwplaats rondliep, is na zijn opleiding bouwkunde vrij snel bij Jan in het bedrijf gekomen. In 2007 werd hij mede-eigenaar en in de toekomst hij het bedrijf zelfstandig voortzetten. De continuïteit is hiermee gewaarborgd.

Aannemersbedrijf Gremmé is dus een echt familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar zelfstandig werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Jan en Eelco staan bekend om de heldere communicatie, klantgerichte aanpak en leveren bouwkundige oplossingen op maat. Ook als het gaat om duurzaamheid ben je bij hen aan het juiste adres. Jan en Eelco blijven zich continu ontwikkelen op dit vlak om ervoor te zorgen dat ze de woningen die zij bouwen ook klaar zijn voor de toekomst.

Maar ze doen het werk niet alleen, er zijn nog 9 vakkundige collega’s die samen met Jan & Eelco Gremmé alle bouwwensen realiseren. We werken met vaste teams zodat u tijdens uw verbouwing altijd met dezelfde te maken heeft. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de teams vakkundig en efficiënt kunnen werken, zodat u sneller kunt genieten van uw woning of bedrijfspand!

Samen met de medewerkers en leveranciers zet Aannemersbedrijf Gremmé alle kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wensen.
...

Veldzigt 55, Utrecht
Station-D Architects .jpg
architecten
Station-D Architects
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (32)

Station-D Architects is een toonaangevend en innovatief architectenbureau gevestigd in Delft. Sinds onze oprichting in 2013 door Rico Heykant en Lars Hoogewerf, hebben we ons geprofileerd als een creatief en enthousiast team dat zich bezighoudt met het ontwerpen van woningbouwprojecten in heel Nederland.

Bij Station-D Architects geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines. Als architecten voelen we een sociale verantwoordelijkheid om deze disciplines te verbinden binnen het bouwproces. We streven ernaar om een breed netwerk van professionals te onderhouden, waardoor we in staat zijn om op alle vakgebieden te opereren. Of het nu gaat om architectuur, bouwtechniek, onderzoek of uitwerking, wij hebben de expertise en vaardigheden in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals die sterk betrokken zijn bij elk project dat we aannemen. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en streven ernaar om unieke en vernieuwende ontwerpen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. We geloven dat architectuur invloed kan hebben op de manier waarop mensen leven en werken, en streven ernaar om ruimtes te ontwerpen die inspireren, verbinden en een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin ze worden gerealiseerd.

Bij Station-D Architects hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om energie-efficiënte en ecologisch verantwoorde ontwerpen te realiseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken. Op deze manier streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en het creëren van gezonde en leefbare omgevingen.

Of u nu op zoek bent naar een eigentijds wooncomplex, een renovatieproject of een unieke woning op maat, Station-D Architects staat klaar om uw droom te verwezenlijken. Onze passie voor architectuur, gecombineerd met onze expertise en toewijding, stelt ons in staat om u een uitgebreide dienstverlening te bieden, van het eerste idee tot en met de oplevering van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in een prachtig ontwerp dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.
...

werkgebied Utrecht
Maurice Jager Fotografie.jpg
fotografen
Maurice Jager Fotografie
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (379)

MAURICE JAGER
Ik ben Maurice Jager uit Arnhem. Ik werk als één van Europa’s top LinkedIn profielfoto (headshot) fotografen in mijn studio in Arnhem, op locatie door heel Europa en vanuit een studio in het hart van New York City.

Ik geloof dat het mijn taak als fotograaf is om een fantastische profielfoto van jou te maken en dat het mijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen.

LINKEDIN PROFIELFOTO SPECIALIST
Ik wil het beste in mensen naar boven halen en ben zeker niet jouw doorsnee portretfotograaf. Ik heb mij namelijk 100% gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s. Na te zijn opgeleid door de beste fotograaf in mijn vakgebied in New York City, werk ik samen met de beste mensen en merken om mijn klanten de beste profielfoto te geven om impact mee te maken.

Het maakt niet uit of je gewend bent om voor de camera te staan of niet. Met mijn ervaring en expertise help ik jou naar resultaat dat je zal verbazen. Althans, dat is mijn doel. Ik heb inmiddels duizenden mensen gefotografeerd.

Ik hoor met overgrote regelmaat van mensen die in mijn studio komen dat ze ‘nooit goed op de foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

SPREKER / TRAINER / AUTEUR
Naast het fotograferen geef ik lezingen en seminars namens mijn sponsoren om fotografen te trainen in wat ik doe en heb ik een boek gepubliceerd genaamd ‘Fotografie in Branding en Marketing voor Entrepreneurs’ en word ik gesponsord door BenQ, Tether Tools, FEISOL, Phottix, Palette Gear.
...

werkgebied Utrecht
Penning Rechtsbijstand & Mediation.jpg
advocaten
Penning Rechtsbijstand & Mediation
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (70)

Hulp nodig? Bel direct! Tot 21.00 uur, ook in het weekend. Gratis en vrijblijvend. Ontslag? Vaststellingsovereenkomst (VSO) beoordelen? Rijbewijs ingevorderd? Letselschade? Bellen is sneller dan een bericht sturen.

Specialisatie:
- Arbeidsrecht (ontslagrecht)
- Invordering rijbewijs (door politie of CBR)
- Letselschade
- Bestuursrecht (bezwaar & beroep)

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan is mijn rechtsbijstand meestal gratis. Dat regel ik allemaal voor u. In andere gevallen is vaak no cure no pay mogelijk.

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST
Heeft u een vaststellingsovereenkomst (VSO) ontvangen van uw werkgever voor ontslag met wederzijds goedvinden? Ook dan kan ik u meestal gratis bijstaan om de VSO voor u te beoordelen en eventueel voor u te onderhandelen over de ontslagvoorwaarden.

LETSELSCHADE
Heeft u letselschade door een ongeval? En is de wederpartij aansprakelijk? Bel of mail mij voor gratis rechtsbijstand om uw schade te verhalen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD
Is uw rijbewijs ingevorderd door de politie of door het CBR? Ik dien vandaag nog een klaagschrift voor u in bij de rechtbank en een verzoek om uw rijbewijs terug te krijgen. In veel gevallen heeft u snel uw rijbewijs terug.

BESTUURSRECHT
Heeft uw bedrijf een boete of een boeterapport gekregen van de Arbeidsinspectie? Bel ook dan onmiddellijk voor gratis en vrijblijvend juridisch advies.
Wilt u een bezwaarschrift indienen tegen een besluit van een gemeente of andere overheid? Of in beroep of hoger beroep gaan? Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Penning Rechtsbijstand & Mediation staat u bij in heel Nederland, dus uw woonplaats is nooit een probleem.
...

werkgebied Utrecht
Ruud van der Linden fotografie.jpg
trouwfotografen
Ruud van der Linden fotografie
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (38)

Fotograaf Ruud van der Linden uit Enschede is de allround- en betaalbare topfotograaf die je zoekt en een begrip in de regio. De hoogste score qua reviews, kwaliteit en betrouwbaarheid. Werkt ook als pers, project- en portretfotograaf voor uitgeverijen, pers, funda, gemeente Enschede, openbaar ministerie en heeft meegewerkt aan vele boeken, exposities, magazines en promoties. Voor trouwreportages kan je rekenen op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook trouwalbums en trouwvideo's maken we met de grootste zorg in de stijl die jullie mooi vinden, voor voorbeelden kun je hieronder albums doorbladeren bij "recente opdrachten" en een trouwvideo bekijken om bij weg te dromen. We gebruiken naar wens een drone voor unieke foto's vanuit elk perspectief. Wil je een betaalbare fotograaf en toch de zekerheid van topkwaliteit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wie is Ruud van der Linden? Ruud heeft als creatieve fotograaf buiten het trouwseizoen opdrachten als freelance vormgever van media en fotograaf voor de gemeente Enschede, portretfotograaf, fashion, fundafotograaf- en styling etc. Als huisfotograaf van de stad Enschede, de overheid en tal van bedrijven heb je de zekerheid van een gedreven beroepsfotograaf met veel ervaring.

We houden ook niet van kleine lettertjes en onvoorziene kosten. Liever een uurtje langer bezig zijn en zeker geen gezeur over extra kosten. Een vaste afgesproken prijs, een duidelijke schriftelijke overeenkomst. Graag geven we alle info in een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we laten zien hoe trouwreportages tot stand komen, trouwalbums laten zien en stijlen bespreken. Bellen mag ook. Tot ziens!
...

werkgebied Utrecht
Elite Airconditioning.jpg
airco installateurs
Elite Airconditioning
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (97)

Elite Koeltechniek & Airconditioning is een ervaren, jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen. Elite heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor élke gewenste ruimte een oplossing te vinden. Géén uitdaging gaat ons té ver. Sterker nog, wij gaan deze uitdagingen graag aan!

Bij Elite hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren. Zo geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is één van onze grootste drijfveren achter alles wat wij doen. Van kleine verbeteringen in het installatieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken.

Onze kernwaarden:
Absolute geloofwaardigheid – Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega’s, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
Harmonieuze persoonlijke banden – Een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van onze klanten en onszelf te bereiken.
Kwaliteit – Een verbintenis om altijd hoge eisen te stellen aan kwaliteit en aandacht voor kwaliteitsverbetering.
...

werkgebied Utrecht