Ontdek de beste bedrijven in Utrecht

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Utrecht

Rohlof Real Estate - Utrecht.jpg
makelaars
Rohlof Real Estate - Utrecht
10,0 (21)

De nummer 1 makelaar op Trustoo!
Na Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere en Amersfoort nu ook in Utrecht.
Wij komen graag vrijblijvend kennismaken en laten u zien waarom we nummer 1 zijn.

De verkoop van uw woning of de aankoop van een nieuwe woning is een van de belangrijkste momenten in uw leven. Dat nemen wij als uitgangspunt. Uitstekend voorbereid, zonder stress, volledig ontzorgen, maximaal resultaat en succes vieren.

Daarom:
- staat bij ons de mens voorop
- met Uw belangen bovenaan
- 1 vaste contactpersoon voor het volledige traject
- 24/7 bereikbaar ook in het weekend via mail, whatsapp, telefoon
- maken wij altijd tijd voor u!
- unieke presentatie van uw woning met video op alle bekende kanalen
- we doen wat we zeggen
- uw woning (desgewenst) binnen een week online
- alle mogelijke kanalen voor maximale zichtbaarheid van uw woning (o.a. Funda, Pararius, Huispedia, Expatwebsites en eigen website)
- alle ingeschreven potentiële kopers direct op de hoogte via onze mailinglist en social kanalen
-transparant biedproces; volledig inzicht in biedingen voor alle deelnemende bieders

Over ons:
- Vertrouwd: professioneel, discreet, bekende naam, honderden woningen verkocht en duizenden tevreden klanten
- Toegewijd: lokaal betrokken makelaar, vaak wonend bij u om de hoek, die uw belang voorop stelt
- Persoonlijk: 1 toegewijd contactpersoon die alles weet van uw woning en de omgeving
- Bewezen ervaren en succesvol: sinds 2013 ieder jaar bekroond met de onderscheiding “beste verkoopmakelaar” door een onafhankelijke commissie en daarnaast 20+ jaar ervaring
- Meertalig: gezien de belangstelling vanuit expats en ons grote netwerk doen wij alles ook in het Engels
- Eigen nationaal (en internationaal) makelaars netwerk
- Uitzonderlijke kwaliteit: u wilt uw woning de aandacht geven die het verdient en dat doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om de presentatie, de zorg voor de woning tijdens een bezichtiging en de bewaking van uw persoonlijke gegevens.
...

Leidseveer 10, Utrecht
Heart Glass Utrecht.jpg
glaszetters
Heart Glass Utrecht
9,7 (46)

Wij zijn een glas in lood atelier gevestigd in Utrecht die gespecialiseerd is in restauratie en decoratie en het isoleren van glas in lood ramen.

Het restaureren en repareren van glas in lood ramen is een van onze specialisaties. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze als nieuw terug krijgt. Hierbij proberen we de authenticiteit van de ramen zoveel mogelijk te waarborgen. Daarnaast kunnen wij uw oude glas in lood ramen inbouwen in dubbelglas (isolatieglas) en terug plaatsen/afwerken.

Welke restauraties kunnen wij uitvoeren?

Glas in lood restauratie van gehele panelen
Plaatselijke reparaties (gebroken glas) van glas in lood panelen
Kapotte stukken gebrandschilderd glas verlijmen
Gehele reconstructies van gebrandschilderd glas
Oude glas in lood ramen in isolatieglas (dubbelglas) plaatsen.

Het ontwerpen en uitvoeren van (gebrandschilderde) glas in lood ramen behoort ook tot de expertise van Heart Glass. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Pieter Jenken, gediplomeerd specialist op het gebied van decoratie en restauratie van glas in lood. Ondertussen werk ik 10 jaar in het vak en bestaat Heart Glass Utrecht nu 7 jaar.
Naast werk in opdracht hebben wij ook aan kunstprojecten mee gedaan en hebben wij bijvoorbeeld 7 maanden in een museum in Santa Cruz, California gehangen en in meerdere bladen gestaan zoals de "Elsevier".

Met ons team werken wij aan veel verschillende projecten voor aannemers, particulieren en bedrijven en is geen klus te groot voor ons.
...

Schaverijstraat 6b, Utrecht
M'n Architect.jpg
architecten
M'n Architect
9,6 (23)

Je wilt je droomhuis bouwen, verbouwen of anders inrichten. Of misschien wil je een bestaand pand een nieuwe functie geven of je organisatie zichtbaarder maken met een passend gebouw. Maar waar begin je, wat gaat het kosten en hoe gaat het allemaal passen?

Als ambitieus architectenbureau met ruim 10 jaar ervaring helpen we je graag. We worden blij van ideeën voor gebouwen en ruimtes creëren en deze realiseren! Het liefst op een duurzame manier, met gebruik van houtconstructies of gebruikte materialen.

De ruimte waar je woont of werkt is bepalend voor je welzijn. Daarom houden we ervan om gezonde, goed bruikbare ruimtes te bedenken. Ruimtes die ten dienste staan aan het gebruik, en waar licht, lucht en ruimte centraal staan.

Typerend voor de aanpak van M’n Architect is een grondige analyse van opgave, de wensen en eisen van opdrachtgever en gebruikers, en de bestaande situatie of context. Dit om in de nieuwe situatie recht te doen aan de gebruiker, datgene wat al bestaat en wat nieuw gemaakt of gewijzigd moet worden. Er wordt zowel gewerkt aan nieuwbouw- als herbestemmingsprojecten of het verbouwen van bestaande (monumentale) gebouwen. In projecten streeft M’n architect naar een eindresultaat dat de gebruiker optimaal bediend en van toegevoegde waarde is voor het leven van alledag.

Ben jij een ambitieuze opdrachtgever met bouwplannen? Laten we nader kennis maken. Zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers helpen we graag bij verbouw, nieuwbouw, herbestemming of transformatie van monumenten.

We kunnen je helpen met:
- Architectuur
- Interieurontwerp
- Haalbaarheidsstudies
- Technische uitwerking
- Monumenten
- Circulaire bouwplannen
- Vergunningaanvragen
- Bouwbegeleiding

We werken vooral voor opdrachtgevers in de regio Utrecht maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Amersfoort en Ede.
...

Wittevrouwensingel 99, Utrecht
Impact Stories - Eigen Wijze Storytelling & Coaching .jpg
coaches
Impact Stories - Eigen Wijze Storytelling & Coaching
9,6 (18)

𝑶𝒑 𝒋𝒆 𝒆𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒘𝒊𝒋𝒛𝒆 𝒗𝒂𝒏𝒖𝒊𝒕 𝒋𝒆 𝒉𝒂𝒓𝒕𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕,𝒅𝒂𝒂𝒅𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕 & 𝒘𝒐𝒐𝒓𝒅𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕

𝕊𝕥𝕠𝕣𝕪𝕥𝕖𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘 & ℂ𝕠𝕒𝕔𝕙𝕚𝕟𝕘
Je hebt maar één leven, leef naar het ritme van je hart.
In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie, eigenheid en heelheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid en menswaardigheid. Logisch toch?

Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen word je teruggeworpen op: wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat je achter wilt laten. Je DNA. En dan?

Impact Stories heeft mix en match module’s ontwikkeld zodat jij je eigen coachingsprogramma kan samenstellen. Zij zijn gericht op jezelf bevrijden van de restricties die jij jezelf oplegt. Jezelf zijn, je eigen weg vinden en je eigen verhaal vertellen.

Je hebt weer regie en controle. Je kan keuzes maken die leiden tot positieve verandering, transformatie of ontwikkeling in je werk, je leven, je impact, je rol, je effectiviteit, je welbevinden, je zingeving, je relaties, je leiderschap. Hieronder vind je de verschillende soorten coaching waar Impact Stories expertise in heeft.

Hartkrachtcoaching - kernwaarden, mindset, talenten & energiebrengers, identiteit
Daadkrachtcoaching - loopbaan, ondernemen, purpose en ontwikkeling
Woordkrachtcoaching - storytelling events, workshops, arbeidsmarktprofilering (CV, Linkedin-profiel, pitch etc.)

𝑶𝒗𝒆𝒓 𝑾𝒂𝒉𝒆𝒆𝒅𝒂 𝑺𝒉𝒂𝒅𝒐𝒐𝒅: 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚𝒕𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓, (𝑩𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 (𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚) 𝑪𝒐𝒂𝒄𝒉 & 𝑳𝒐𝒐𝒑𝒃𝒂𝒂𝒏𝑬𝒙𝒑𝒆𝒓𝒕, 𝙀𝙧𝙠. 𝙇𝙞𝙣𝙠𝙚𝙙𝙞𝙣 𝘼𝙢𝙗𝙖𝙨𝙨𝙖𝙙𝙚𝙪𝙧

Waheeda reisde op haar 17e van Engelstalig Guyana naar Nederland. Zij is van oorsprong Engelstalig en heeft hier de Nederlandse taal geleerd. Ze is een eigen wijze vrouw en liefhebber van verhalen met een onwrikbare positieve en creatieve mindset en een onuitputtelijke bron van ideeën. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in leiderschap, ondernemen, mens, organisatie, arbeidsmobiliteit, veranderingen, transities gepaard met levenslessen, tegenslagen, crisissen, tragediën en successen.

Ze heeft met Impact Stories de missie jou te helpen je (leven/werk) verhaal op je eigen wijze te veranderen, vermaken & vertellen.

Zij streeft naar een wereld waarin wij oordeelloos naar elkaars verhalen luisteren en (nieuwe) collectieve, menselijke verhalen maken. Verhalen die gaan over verbinding en die ons verbinden. Een wereld waarin  wij de kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.
...

Parijsboulevard 144, Utrecht
Bronsmediation .jpg
mediators
Bronsmediation
9,3 (24)

Mr Caroline Brons (gecertificeerd MfN registermediator) stond aan de wieg van Brons & Associates in 2014.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, richt Brons zich op afspraken maken tussen betrokkenen voor nu en in de toekomst. Brons denkt vanuit oplossingen in bij arbeidsgeschillen, zakelijke mediation en coaching en teambemiddeling voor groepen. Gedreven, ervaren, positief en conflict oplossend.

Naast emoties, spelen juridische, financiële en fiscale zaken een belangrijke rol in het afronden van een mediation-proces waar alle partijen achter kunnen staan; privé of zakelijk. Brons kan de brug slaan naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische procedures voorkomen.

Het werkgebied van Brons ligt in Utrecht en omgeving. Naast de vestigingen in Utrecht, Leidse Rhijn, Vleuten, Maarssen en Nieuwegein, beschikken wij over betrouwbare confidentiële ruimten in samenwerking met Het Coachhuis, waardoor wij beschikken over confidentiële spreekruimten in de hele regio en ook in de regio Amsterdam.

Brons werkt samen in een netwerk met co-mediators, coaches en specialisten, die waar nodig worden betrokken in het proces. Deze associates hebben elk een eigen specialiteit; van financiële, fiscale expertise en arbeidsrecht, tot coaching in loopbaanbegeleiding, re-integratie en verzuim, reorganisaties, motivatieprogramma’s en cultuuromslag.

Brons biedt haar diensten ook aan in de Engelse taal voor internationale mediation en coaching.
...

Van Alphenplein 11, Utrecht
AC Vloeren.jpg
vloerleggers
AC Vloeren
9,0 (29)

AC Vloeren legt uw vloer vakkundig en snel en netjes. Mocht er toch iets mis gaan, dan kunt u rekenen op garantie. AC Vloeren geeft u twee jaar garantie op het leggen van uw vloer. Opbollende vloeren door temperatuurwisselingen repareren wij gratis. Hierbij geldt u de vloer twee dagen voor het leggen in huis moet hebben (gehad) om opbollen van de vloer te voorkomen.

Het resultaat van een mooie vloer zit hem niet alleen in het type vloer, maar ook in de afwerking van de details. Daarom besteden wij veel aandacht aan het nauwkeurig op maat marken en monteren van plinten en de afwerking van lastige plaatsen rond deurposten en bij trappen. Ook korten wij uw deuren op maat als dat nodig is.

AC Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van laminaat lamel en houten vloeren van alle soorten merken vloeren en afwerking met 15 jaar ervaring. Wij leggen uw vloer vakkundig en snel, daarnaast adviseren wij uw wat in uw situatie de beste keuze is.

Zoekt u een professionele vloerenlegger? AC Vloeren legt uw vloer vakkundig, snel én tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om een laminaatvloer, lamelparket, tegellaminaat of houten vloeren: AC Vloeren levert topkwaliteit.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst. Wilt u dat wij werk voor u verrichten en heeft u vragen over bijvoorbeeld de prijs of over het tijdstip? De snelste manier om u dan goed van dienst te zijn is om een offerte aan te vragen.

AC vloeren heeft in de woonkamer een lamelparketvloer gelegd en in de slaapkamers een laminaatvloer. Alles is netjes gelegd, ook de plinten. Echt een vakman! Daarnaast heeft AC vloeren verschillende timmerwerkzaamheden verricht; trapprofiel, aluminium profiel deurmat en een vloerluik naar de kruipruimte. Heel fijn als je zelf niet zo handig bent.
...

Dieselweg 3, Utrecht
Maurice Jager Fotografie.jpg
fotografen
Maurice Jager Fotografie
10,0 (313)

MAURICE JAGER
Ik ben Maurice Jager uit Arnhem. Ik werk als één van Europa’s top LinkedIn profielfoto (headshot) fotografen in mijn studio in Arnhem, op locatie door heel Europa en vanuit een studio in het hart van New York City.

Ik geloof dat het mijn taak als fotograaf is om een fantastische profielfoto van jou te maken en dat het mijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen.

LINKEDIN PROFIELFOTO SPECIALIST
Ik wil het beste in mensen naar boven halen en ben zeker niet jouw doorsnee portretfotograaf. Ik heb mij namelijk 100% gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s. Na te zijn opgeleid door de beste fotograaf in mijn vakgebied in New York City, werk ik samen met de beste mensen en merken om mijn klanten de beste profielfoto te geven om impact mee te maken.

Het maakt niet uit of je gewend bent om voor de camera te staan of niet. Met mijn ervaring en expertise help ik jou naar resultaat dat je zal verbazen. Althans, dat is mijn doel. Ik heb inmiddels duizenden mensen gefotografeerd.

Ik hoor met overgrote regelmaat van mensen die in mijn studio komen dat ze ‘nooit goed op de foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

SPREKER / TRAINER / AUTEUR
Naast het fotograferen geef ik lezingen en seminars namens mijn sponsoren om fotografen te trainen in wat ik doe en heb ik een boek gepubliceerd genaamd ‘Fotografie in Branding en Marketing voor Entrepreneurs’ en word ik gesponsord door BenQ, Tether Tools, FEISOL, Phottix, Palette Gear.
...

werkgebied Utrecht