Ontdek de beste bedrijven in Utrecht

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Utrecht

Rohlof Real Estate - Utrecht.jpg
makelaars
Rohlof Real Estate - Utrecht
10,0 (22)

De nummer 1 makelaar op Trustoo!
Na Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere en Amersfoort nu ook in Utrecht.
Wij komen graag vrijblijvend kennismaken en laten u zien waarom we nummer 1 zijn.

De verkoop van uw woning of de aankoop van een nieuwe woning is een van de belangrijkste momenten in uw leven. Dat nemen wij als uitgangspunt. Uitstekend voorbereid, zonder stress, volledig ontzorgen, maximaal resultaat en succes vieren.

Daarom:
- staat bij ons de mens voorop
- met Uw belangen bovenaan
- 1 vaste contactpersoon voor het volledige traject
- 24/7 bereikbaar ook in het weekend via mail, whatsapp, telefoon
- maken wij altijd tijd voor u!
- unieke presentatie van uw woning met video op alle bekende kanalen
- we doen wat we zeggen
- uw woning (desgewenst) binnen een week online
- alle mogelijke kanalen voor maximale zichtbaarheid van uw woning (o.a. Funda, Pararius, Huispedia, Expatwebsites en eigen website)
- alle ingeschreven potentiële kopers direct op de hoogte via onze mailinglist en social kanalen
-transparant biedproces; volledig inzicht in biedingen voor alle deelnemende bieders

Over ons:
- Vertrouwd: professioneel, discreet, bekende naam, honderden woningen verkocht en duizenden tevreden klanten
- Toegewijd: lokaal betrokken makelaar, vaak wonend bij u om de hoek, die uw belang voorop stelt
- Persoonlijk: 1 toegewijd contactpersoon die alles weet van uw woning en de omgeving
- Bewezen ervaren en succesvol: sinds 2013 ieder jaar bekroond met de onderscheiding “beste verkoopmakelaar” door een onafhankelijke commissie en daarnaast 20+ jaar ervaring
- Meertalig: gezien de belangstelling vanuit expats en ons grote netwerk doen wij alles ook in het Engels
- Eigen nationaal (en internationaal) makelaars netwerk
- Uitzonderlijke kwaliteit: u wilt uw woning de aandacht geven die het verdient en dat doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om de presentatie, de zorg voor de woning tijdens een bezichtiging en de bewaking van uw persoonlijke gegevens.
...

Leidseveer 10, Utrecht
Impact Stories - Eigen Wijze Storytelling & Coaching .jpg
coaches
Impact Stories - Eigen Wijze Storytelling & Coaching
9,6 (18)

𝑶𝒑 𝒋𝒆 𝒆𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒘𝒊𝒋𝒛𝒆 𝒗𝒂𝒏𝒖𝒊𝒕 𝒋𝒆 𝒉𝒂𝒓𝒕𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕,𝒅𝒂𝒂𝒅𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕 & 𝒘𝒐𝒐𝒓𝒅𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕

𝕊𝕥𝕠𝕣𝕪𝕥𝕖𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘 & ℂ𝕠𝕒𝕔𝕙𝕚𝕟𝕘
Je hebt maar één leven, leef naar het ritme van je hart.
In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie, eigenheid en heelheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid en menswaardigheid. Logisch toch?

Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen word je teruggeworpen op: wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat je achter wilt laten. Je DNA. En dan?

Impact Stories heeft mix en match module’s ontwikkeld zodat jij je eigen coachingsprogramma kan samenstellen. Zij zijn gericht op jezelf bevrijden van de restricties die jij jezelf oplegt. Jezelf zijn, je eigen weg vinden en je eigen verhaal vertellen.

Je hebt weer regie en controle. Je kan keuzes maken die leiden tot positieve verandering, transformatie of ontwikkeling in je werk, je leven, je impact, je rol, je effectiviteit, je welbevinden, je zingeving, je relaties, je leiderschap. Hieronder vind je de verschillende soorten coaching waar Impact Stories expertise in heeft.

Hartkrachtcoaching - kernwaarden, mindset, talenten & energiebrengers, identiteit
Daadkrachtcoaching - loopbaan, ondernemen, purpose en ontwikkeling
Woordkrachtcoaching - storytelling events, workshops, arbeidsmarktprofilering (CV, Linkedin-profiel, pitch etc.)

𝑶𝒗𝒆𝒓 𝑾𝒂𝒉𝒆𝒆𝒅𝒂 𝑺𝒉𝒂𝒅𝒐𝒐𝒅: 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚𝒕𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓, (𝑩𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 (𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚) 𝑪𝒐𝒂𝒄𝒉 & 𝑳𝒐𝒐𝒑𝒃𝒂𝒂𝒏𝑬𝒙𝒑𝒆𝒓𝒕, 𝙀𝙧𝙠. 𝙇𝙞𝙣𝙠𝙚𝙙𝙞𝙣 𝘼𝙢𝙗𝙖𝙨𝙨𝙖𝙙𝙚𝙪𝙧

Waheeda reisde op haar 17e van Engelstalig Guyana naar Nederland. Zij is van oorsprong Engelstalig en heeft hier de Nederlandse taal geleerd. Ze is een eigen wijze vrouw en liefhebber van verhalen met een onwrikbare positieve en creatieve mindset en een onuitputtelijke bron van ideeën. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in leiderschap, ondernemen, mens, organisatie, arbeidsmobiliteit, veranderingen, transities gepaard met levenslessen, tegenslagen, crisissen, tragediën en successen.

Ze heeft met Impact Stories de missie jou te helpen je (leven/werk) verhaal op je eigen wijze te veranderen, vermaken & vertellen.

Zij streeft naar een wereld waarin wij oordeelloos naar elkaars verhalen luisteren en (nieuwe) collectieve, menselijke verhalen maken. Verhalen die gaan over verbinding en die ons verbinden. Een wereld waarin  wij de kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.
...

Parijsboulevard 144, Utrecht
Bronsmediation .jpg
mediators
Bronsmediation
9,3 (24)

Mr Caroline Brons (gecertificeerd MfN registermediator) stond aan de wieg van Brons & Associates in 2014.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, richt Brons zich op afspraken maken tussen betrokkenen voor nu en in de toekomst. Brons denkt vanuit oplossingen in bij arbeidsgeschillen, zakelijke mediation en coaching en teambemiddeling voor groepen. Gedreven, ervaren, positief en conflict oplossend.

Naast emoties, spelen juridische, financiële en fiscale zaken een belangrijke rol in het afronden van een mediation-proces waar alle partijen achter kunnen staan; privé of zakelijk. Brons kan de brug slaan naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische procedures voorkomen.

Het werkgebied van Brons ligt in Utrecht en omgeving. Naast de vestigingen in Utrecht, Leidse Rhijn, Vleuten, Maarssen en Nieuwegein, beschikken wij over betrouwbare confidentiële ruimten in samenwerking met Het Coachhuis, waardoor wij beschikken over confidentiële spreekruimten in de hele regio en ook in de regio Amsterdam.

Brons werkt samen in een netwerk met co-mediators, coaches en specialisten, die waar nodig worden betrokken in het proces. Deze associates hebben elk een eigen specialiteit; van financiële, fiscale expertise en arbeidsrecht, tot coaching in loopbaanbegeleiding, re-integratie en verzuim, reorganisaties, motivatieprogramma’s en cultuuromslag.

Brons biedt haar diensten ook aan in de Engelse taal voor internationale mediation en coaching.
...

Van Alphenplein 11, Utrecht
Maurice Jager Fotografie.jpg
fotografen
Maurice Jager Fotografie
10,0 (331)

MAURICE JAGER
Ik ben Maurice Jager uit Arnhem. Ik werk als één van Europa’s top LinkedIn profielfoto (headshot) fotografen in mijn studio in Arnhem, op locatie door heel Europa en vanuit een studio in het hart van New York City.

Ik geloof dat het mijn taak als fotograaf is om een fantastische profielfoto van jou te maken en dat het mijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen.

LINKEDIN PROFIELFOTO SPECIALIST
Ik wil het beste in mensen naar boven halen en ben zeker niet jouw doorsnee portretfotograaf. Ik heb mij namelijk 100% gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s. Na te zijn opgeleid door de beste fotograaf in mijn vakgebied in New York City, werk ik samen met de beste mensen en merken om mijn klanten de beste profielfoto te geven om impact mee te maken.

Het maakt niet uit of je gewend bent om voor de camera te staan of niet. Met mijn ervaring en expertise help ik jou naar resultaat dat je zal verbazen. Althans, dat is mijn doel. Ik heb inmiddels duizenden mensen gefotografeerd.

Ik hoor met overgrote regelmaat van mensen die in mijn studio komen dat ze ‘nooit goed op de foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

SPREKER / TRAINER / AUTEUR
Naast het fotograferen geef ik lezingen en seminars namens mijn sponsoren om fotografen te trainen in wat ik doe en heb ik een boek gepubliceerd genaamd ‘Fotografie in Branding en Marketing voor Entrepreneurs’ en word ik gesponsord door BenQ, Tether Tools, FEISOL, Phottix, Palette Gear.
...

werkgebied Utrecht
Ruud van der Linden fotografie.jpg
trouwfotografen
Ruud van der Linden fotografie
9,8 (30)

Fotograaf Ruud van der Linden uit Enschede is de allround- en betaalbare fotograaf die je zoekt en een begrip in de regio. Voor trouwreportages kan je rekenen op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook trouwalbums en trouwvideo's maken we met de grootste zorg in de stijl die jullie mooi vinden, voor voorbeelden kun je hieronder albums doorbladeren bij "recente opdrachten" en een trouwvideo bekijken om bij weg te dromen. We gebruiken naar wens een drone voor unieke foto's vanuit elk perspectief. Wil je een betaalbare fotograaf en toch de zekerheid van topkwaliteit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wie is Ruud van der Linden? Ruud heeft als creatieve fotograaf buiten het trouwseizoen opdrachten als freelance vormgever van media en fotograaf voor de gemeente Enschede, portretfotograaf, fashion, fundafotograaf- en styling etc. Als huisfotograaf van de stad Enschede, de overheid en tal van bedrijven heb je de zekerheid van een gedreven beroepsfotograaf met veel ervaring.

We houden ook niet van kleine lettertjes en onvoorziene kosten. Liever een uurtje langer bezig zijn en zeker geen gezeur over extra kosten. Een vaste afgesproken prijs, een duidelijke schriftelijke overeenkomst. Graag geven we alle info in een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we laten zien hoe trouwreportages tot stand komen, trouwalbums laten zien en stijlen bespreken. Bellen mag ook. Tot ziens!
...

werkgebied Utrecht