thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Isolatiebedrijven in Utrecht

Ik zoek een isolatiebedrijf voor
Plaats
isolatiesvg

Isolatiebedrijf in Utrecht

Sortering:
Resultaat 1-10 van 12 isolatiebedrijven in Utrecht. Het meest complete overzicht. Klaar voor de winter met de beste isolatiebedrijven uit uw regio.

In Utrecht kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren of muren.

• Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft.
• Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer een woonruimte beïnvloed. Dit kan zowel aan de onder als aan de bovenkant van de vloer.
• Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt.
• Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen.
• Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie.

In Utrecht hebben wij 12 goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in Utrecht hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
6. De Vakman Rien van de Corput
8,3
place
Werkgebied Utrecht

Een deur schilderen, een dak isoleren, sloten vervangen of het verleggen van een stop­contact. Wie in z'n huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen. En dan hebben we het nog niet eens over het grotere werk. Zoals het plaatsen van een dakraam, het schilderen van het huis, een nieuwe aanbouw, een keuken, of een complete badkamer.

Vaak ontbreekt het aan tijd en zin om al die klussen zélf aan te pakken. Maar het kan ook zijn dat u gewoon niet handig bent aangelegd. Hoeft ook niet, want nu is er De Vakman. De allround klus-professional die u graag al die klussen uit handen neemt waar u niet aan toekomt.

De Vakman werkt volledig zelfstandig en beschikt over ruime praktijkervaring.

Hij beseft dat zijn succes staat of valt met de kwaliteit van zijn werk. Hij vindt het dus belangrijk om zijn klanten tevreden te stellen. Hij komt graag persoonlijk bij u langs om de klus(sen) te inventarise­ren, waarna u een heldere en scherpe prijsopgave krijgt. Op al zijn werkzaamheden is bovendien een unieke kwaliteitsgarantie van toepassing.

Achter De Vakman staat een grote organisatie die er streng op toeziet dat iedereen die zich als De Vakman presenteert, zijn afspraken nakomt en geen half werk levert. U kunt er dan ook altijd van op aan dat u vriendelijk, vlot en vakkundig wordt geholpen zodra u De Vakman in huis haalt.
...

place
Werkgebied Utrecht
grade2 beoordelingen
timelapse23 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
7. Klusbedrijf, klussenbedrijf, renovatiebedrijf, Klussenier,
8,3
place
Werkgebied Utrecht

et klusbedrijf De Klussenier Wim de Jong is een veelzijdig en betrouwbaar klusbedrijf gevestigd in Gouda. Voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning in Gouda, Reeuwijk, Gouderak en omgeving is hij beschikbaar.

De Klussenier Wim de Jong heeft jaren aan ervaring binnen zijn eigen klusbedrijf, nadat hij in 2011 zijn bedrijf opgericht heeft. Voordat Wim startte met zijn klusbedrijf heeft hij al veel ervaring opgedaan als allround vakman. In de 15 jaar voor de start als zelfstandig ondernemer heeft Wim onder andere gewerkt als timmerman en als chef voor onder andere een interieurbouwbedrijf. Al deze ervaring heeft hij meegenomen in de start van zijn klusbedrijf en zet hij al vele jaren succsvol in voor zijn klanten.

Voor welke werkzaamheden kunt u De Klussenier Wim de Jong inschakelen? Zoals bovenstaand benoemd is De Klussenier Wim de Jong een veelzijdig klusbedrijf. Dus voor vele diverse werkzaamheden in en rondom uw woning. Denk hierbij aan grote projecten die komen kijken bij een verbouwing als het renoveren van de badkamer, het plaatsen van een keuken, dakkapellen plaatsen en het uitvoeren van een volledige zolderverbouwing. Daarnaast kunt u ook voor kleinere opdrachten zoals fijn timmerwerk, interieur betimmering, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden De Klussenier Wim de Jong bellen.
...

place
Werkgebied Utrecht
grade14 beoordelingen
timelapse9 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een isolatiebedrijven?

Een isolatiebedrijven kost tussen de 2000,- en € 4000,- Een isolatiebedrijven mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijven kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Insula Certificatie

Insula Certificatie wil kwaliteit aantonen en verbeteren van processen in de bouw, met name de processen welke gericht zijn op verduurzaming van vastgoed. Insula Certificatie is een onafhankelijk kennisinstituut dat is opgericht door mensen die vinden dat certificatie praktischer kan en een grote meerwaarde kan bieden
Lees meer...

VENIN

De leden van VENIN zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van huizen en gebouwen. De uitvoerende bedrijven zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De isolatie werkzaamheden en de gebruikte isolatie materialen worden gecontroleerd door de onafhankelijke instituten SKG-IKOB en Insula Certificatie om zo de kwaliteit op een zo’n hoog mogelijk niveau te houden.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.