trustoo.nl logo.png
De beste 550+ Stukadoors voor jou

Vind een top 10 Stukadoor bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
stukadoor.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Alle stukadoors in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 stukadoors in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Stucen van muren en/of plafonds
Stucen van gevel / buitenmuur
Plaatsing van lijstwerk / ornamenten

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Trustoo score

Over stukadoors bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een uitgebreid overzicht van professionele stukadoors in Nederland, zodat jij eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Kies voor strakke plafonds en wanden met de beste stukadoors in uw regio.

In Nederland kunt u een stukadoor vinden voor het stucen van uw muren, wanden, plafonds en gevels. Echt egaal stucwerk afleveren is een vak apart. Geef uw woonkamer, keuken, badkamer of gevel een strakke moderne uitstraling. Kies voor de juiste specialist voor uw stukadoors-klus:

  • Stucen binnen: stucwerk binnen kan aangebracht worden op uw muren en plafonds. U kunt hier kiezen of u het verf- en behangklaar wilt maken of er direct structuur aan wilt geven met sierpleister, spachtelputz of granol.
  • Stucen van uw gevel of buitenmuur: het stucen van de gevel of buitenmuur is een goede oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt maken. Ook kunt u kiezen of u het af wilt werken met een kleur naar keuze.
  • Lijstwerk of ornamenten: het maken en herstellen van lijstwerk en ornamenten in uw woning voor een mooiere uitstraling.

In Nederland hebben wij NaN goede stukadoors gevonden. De specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke stukadoor je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor je stucwerk. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende stukadoors. Zo kan je eenvoudig de stukadoors vergelijken en de vakman kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte stukadoor voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste stukadoors bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste stukadoors bij jou in de buurt

We laten de beste stukadoors zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke stukadoor jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen stukadoors.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de stukadoors die je het meest aanspreken. De meeste stukadoors reageren binnen 24 uur. Vind de beste stukadoor met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste stukadoor voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een stukadoor?

Een stukadoor kost per uur tussen de Een stukadoor mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een stukadoor kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

20
30
50
80

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over stukadoors of wil je meer inzicht krijgen in hun werkzaamheden? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over stukadoors in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare stukadoor?

De beste stukadoor in Nederland?

Wat doet een stukadoor?

Wat is een stukadoor?

Wat kost een stukadoor?