trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Interieurstylisten voor jou

Vind een top 10 Interieurstylist bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
interieurstylist.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Alle interieurstylisten in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste interieurstylisten in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Interieurontwerp (o.a. voor verbouwingen)
Interieurstyling & advies

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Interieurstylist voor
Interieurstylist voor
Trustoo score

Interieurstylist vinden in Nederland

Een stijlvol interieur creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl, is een kunst op zich. Ben je net verhuisd, toe aan een frisse blik op je huidige inrichting of simpelweg op zoek naar een make-over? Een interieurstylist kan het verschil maken. Wij geven je een overzicht van de beste interieurstylisten in Nederland. Zij staan klaar om je te helpen bij het vormgeven van de perfecte leefomgeving.

Wat doet een interieurstylist?

Een interieurstylist is een creatieve professional die gespecialiseerd is in het transformeren van ruimtes. Het doel is om een harmonieus, functioneel en mooi interieur te creëren. Of het nu gaat om het inrichten van een nieuw huis, het restylen van een bestaande ruimte of het geven van kleuradvies. Een interieurstylist heeft de expertise om de gewenste sfeer te realiseren.

Persoonlijk interieuradvies

Een belangrijke dienst van een interieurstylist is persoonlijk interieuradvies. Dit gaat verder dan alleen het neerzetten van meubels. Het bevat een grondige analyse van jouw smaak, levensstijl en de functie die elke ruimte moet vervullen. Met dit advies wordt een uniek en op maat gemaakt plan opgesteld dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Interieuradvies aan huis

Een interieuradvies aan huis stelt de interieurstylist in staat om de ruimte ter plekke te beoordelen, met aandacht voor de architectuur, natuurlijk licht, en andere specifieke kenmerken. Dit persoonlijke contact draagt bij aan een nauwkeuriger en effectiever advies, omdat de stylist de ruimte in zijn geheel kan ervaren.

Kosten interieurstylist

Het inhuren van een interieurstylist in Nederland is investeren in de kwaliteit en uitstraling van je leefomgeving. De kosten variëren echter afhankelijk van verschillende factoren.

Uurtarief interieurstylist

Veel interieurstylisten werken met een uurtarief. Dit tarief kan variëren, afhankelijk van de ervaring en expertise van de stylist. Gemiddeld liggen de uurtarieven tussen de € 50,- en € 150,- per uur. Het is belangrijk om te bedenken dat de tijd die de stylist besteedt aan voorbereiding, onderzoek en uitvoering allemaal bij het uurtarief inbegrepen kan zijn.

Kosten interieuradvies pakketten

Sommige stylisten bieden pakketten aan, waarbij de kosten voor een bepaald aantal uren of diensten van tevoren worden vastgesteld. Dit kan handig zijn om binnen een vooraf bepaald budget te blijven.

Offerte interieurontwerp

Voordat je een interieurstylist in Nederland inhuurt, is het verstandig om meerdere offertes op te vragen. Op Trustoo.nl kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen bij interieurstylisten in Nederland. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Woninginrichting prijzen

Het is belangrijk om ook de kosten voor nieuwe meubels en accessoires mee te nemen in je budget. Deze kosten komen bovenop de kosten voor het interieuradvies. Het kan wel zijn dat de stylist samenwerkt met bepaalde leveranciers, waardoor je profiteert van korting. Ook kan een interieurstylist bestaande meubels combineren met nieuwe spullen om je woning een vernieuwende uitstraling te geven. Dit is afhankelijk van je doelen en budget.

Waarom een interieurstylist inhuren?

Het inhuren van een interieurstylist in Nederland biedt tal van voordelen. Ten eerste beschik je over de expertise van een professional die op de hoogte is van de nieuwste trends, materialen en kleurenpaletten. Dit kan resulteren in een tijdloos en trendy interieur dat jarenlang meegaat.

Daarnaast bespaart een interieurstylist je tijd en moeite. Het proces van het selecteren van meubels, het kiezen van kleuren en het coördineren van decoratieve elementen kan overweldigend zijn. Een interieurstylist neemt deze taken op zich en zorgt voor een gestroomlijnd proces.

Een ander voordeel is dat een interieurstylist een frisse blik op je ruimte werpt. Soms is het moeilijk om objectief naar je eigen interieur te kijken. Een professional kan met nieuwe ideeën komen en creatieve oplossingen bieden die je zelf wellicht over het hoofd ziet.

Hoe vind je de juiste interieurstylist?

Met zoveel interieurstylisten in Nederland beschikbaar, is het belangrijk om de juiste professional te vinden die past bij jouw stijl en behoeften. Bij Trustoo vraag je eenvoudig offertes aan bij interieurstylisten in Nederland. Zo kun je de verschillende professionals vergelijken op basis van ervaring, stijl en prijs.

Transformeer je woonruimte met professioneel advies

Een interieurstylist in Nederland inschakelen voor je woning is een investering die zichzelf terugbetaalt in de vorm van een prachtig en functioneel interieur. Of je nu op zoek bent naar een volledige make-over of gewoon wat advies over kleuren en indeling, een interieurstylist staat klaar om je te helpen. Bij Trustoo kun je gemakkelijk en kosteloos offertes aanvragen, zodat je met vertrouwen de eerste stap kunt zetten naar de woonruimte van je dromen. Laat je inspireren door de creativiteit van interieurstylisten en ontdek de transformatie die zij kunnen brengen in jouw woning.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte interieurstylist voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste interieurstylisten bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste interieurstylisten bij jou in de buurt

We laten de beste interieurstylisten zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke interieurstylist jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen interieurstylisten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de interieurstylisten die je het meest aanspreken. De meeste interieurstylisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste interieurstylist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste interieurstylist voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een interieurstylist?

Een interieurstylist kost per uur tussen de 60,- en100,- Een interieurstylist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een interieurstylist kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

50
60
100
150

Veelgestelde vragen

Bent je op zoek naar een interieurstylist Nederland of heb je vragen over interieuradvies? Bij Trustoo hebben we de veelgestelde vragen over interieurstyling voor je op een rij gezet. Bekijk de antwoorden op deze vragen hieronder.

Wat is een interieurstylist?

Wat doet een interieurstylist precies?

Wat kost een interieurstylist in Nederland per uur?

Kan ik zelf ook ideeën aandragen voor mijn interieur?

Hoe lang duurt het voordat het project is voltooid?

Wat is het verschil tussen een interieurstylist en een binnenhuisarchitect?