Ontdek de beste bedrijven in Amersfoort

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amersfoort

De Nozem Fotografie Amersfoort.jpg
fotografen
De Nozem Fotografie Amersfoort
10,0 (23)

Ingeschreven als fotograaf sinds 2015. Echter mijn leven lang is fotografie een rode draad geweest. Sinds mijn kinderjaren en eerst veelvuldig als bruiloftsfotograaf bij diverse foto bedrijven in Amersfoort.
Fotograferen moet met aandacht gebeuren. Niet zomaar in het wilde weg. Ik denk dat nu, na vijf jaar actief in de fotografie bezig te zijn, ik mijn plekje wel heb verdiend. Buiten het feit dat ik het een prachtig beroep vind, is het ook leuk met licht te spelen. Te kijken of en waar je de grenzen kan vinden. Met mensen werken is altijd fijn.
Na diverse omzwervingen ben ik uiteindelijk weer in mijn oude vakgebied terecht gekomen. Van analoog naar digitaal.
Fotografie met passie is mijn devies.
Wie weet ben ik binnenkort uw fotograaf? Vriendelijke groet, Peter Putters


De volgende vormen van fotografie bied ik u aan:
*Portretten, familie, kinderen, Linked In, persoonlijk en modellen. Buiten en in de studio.
*Evenementen, feesten, life muziek, bedrijfsbijeenkomsten en bruiloften.
*Interieur en exterieur. Om uw website te verrijken.
*Theater en muziekvoorstellingen.
*Uitvaarten, familie bijeenkomsten.
*Zakelijk. Geschikt voor uw website.
*Sport.
*Horeca, food, life muziek en bands.
Dus kiest u natuurlijk voor fotografie op maat. Met een fotograaf uit Amersfoort.
Deze fotograaf uit Amersfoort staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met deze fotograaf uit Amersfoort. U vertelt mij uw wensen en we gaan samen werken aan een mooi resultaat. Omdat het resultaat goed moet zijn.
...

Franklinstraat 23, Amersfoort
AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood).jpg
glaszetters
AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood)
9,2 (22)

AvD-Glas is in 2001 in Amersfoort opgericht door Annemiek van Driel (1974) met als zwaartepunt alle werkzaamheden op het gebied van glas in lood. Na 4 jaar de avondopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie te hebben gevolgd en diverse stages bij glasbedrijven in Nederland, Engeland en Duitsland te hebben doorlopen, volgde Annemiek van Driel met succes een gedegen glazeniersvakopleiding in Duitsland en is daarmee één van de weinige gediplomeerde glazeniers in de regio. Sinds 2007 is AvD-Glas tevens EVC-gecertificeerd.

Sinds de oprichting voerde AvD-Glas uiteenlopende glas in lood opdrachten uit voor bedrijven, particulieren en kerken. De foto’s tonen voorbeelden van uitgevoerd glas in lood in diverse stijlen om u een indruk te geven van onze mogelijkheden.

In 2018 kocht AvD-Glas het winkelpand op de hoek van de Mozartweg en Ringweg Randenbroek, voorheen Smit Bloemen. Na een half jaar renoveren voert AvD-Glas sinds 2019 alle werkzaamheden uit op Mozartweg 67 A. Omdat we ook regelmatig op locatie werken, verzoeken we klanten een afspraak te maken voor werkplaatsbezoek.

AvD-Glas levert glas in lood in heel Nederland en zelfs daarbuiten, met name in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Soest, Zeist, Driebergen, Woudenberg, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam e.o.

Momenteel hebben wij geen vacatures of stageplaatsen. Open sollicitaties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
...

Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
Vitae Counseling | praktijk voor Coaching & Therapie .jpg
coaches
Vitae Counseling | praktijk voor Coaching & Therapie
9,2 (10)

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die veel impact kunnen hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Coaching en Psychosociale therapie zijn laagdrempelige vormen van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. Je zal ervaren dat jijzelf beschikt over hulpbronnen die je in kan zetten wanneer je wordt geconfronteerd met de uitdagingen in jouw leven.

Over mij

Mensen begeleiden vormt de rode draad in mijn leven. Mensen mogen ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen. Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Hoe werk ik

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest als één geheel zijn en dat iedere ervaring ertoe doet. Tijdens de counselingsessies ontstaat er, vanuit een veilige omgeving en respect, echt contact. Je mag er zijn zoals je bent!
Als (trans)persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen, ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer? Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Achtergrond

Geschoold ben ik in Transpersoonlijke Psychologie, NLP en Natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, dan kunt u consulten op psychosociale grondslag vaak gedeeltelijk vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor in aanmerking komt.

Locatie

Ik werk vanuit 2 locaties.
Hagenstein 118, 3834BZ in Leusden
Bergstraat 6, 38311NH in Amersfoort

Graag wil ik je helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou en hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen, waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.
Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Imre Bunnik
Vitae Counseling
www.vitaecounseling.nl
...

Bergstraat 6, Amersfoort
Adbrand Online Marketing > Samen verder groeien.jpg
SEO-specialisten
Adbrand Online Marketing > Samen verder groeien
9,2 (7)

Adbrand is het het marketing verlengstuk voor MKB ondernemers. Adbrand voert online marketing uit sinds 2015 en voert alles uit vanuit eigen huis in Amersfoort.

Door het meegroeien met onze succesvolle klanten behoren wij tot de meest kwalitatieve websitebouwers van Nederland. Recentelijk is Adbrand door TNW uitgeroepen tot de T500 beste online marketeers!

Doordat wij continu ondernemers helpen bij het uitvoeren van online marketing kunnen wij de producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Wij helpen continu bedrijven om te groeien middels adverteren op social media, zie hieronder een aantal van onze klanten:

• Bookspot.
• Philips.
• Definerecruitment.
• Sinoz.
• Bolsius.
• Student-verhuizingen.
• Tobedressed.
• NG-lifestyle.
• Sodexo.
• Dille-kamille.

Al jaren helpen we onze klanten als gespecialiseerd online marketing bureau voor bedrijven.

Hoe we dit doen? Met een strategie waar je u tegen zegt, uitgevoerd door vakidioten die stuk voor stuk specialist op hun gebied zijn. De strategie stemmen we helemaal af op jouw doelstellingen en budget. Of we nou SEA, SEO, of Social Advertising inzetten, het doel is altijd om (crossborder) winstgevende online groei te realiseren.

Ja, wij willen onze klanten nog verder te groeien door resultaten te boeken. Onze missie is om uw te helpen te excelleren door het creëren van de online zichtbaarheid die zich onderscheid van de concurrenten en geoptimaliseerd is om leads en nieuwe klanten te genereren.
...

Hardwareweg 10, Amersfoort
Adbrand Webdesign.jpg
webdesigners
Adbrand Webdesign
9,0 (7)

Ontvang dezelfde dag nog een gratis Website ontwerp!

Adbrand maakt websites en webshops voor MKB ondernemers. Adbrand bouwt websites en webshops sinds 2015 en bouwt de alles vanuit eigen huis in Amersfoort.

Door het meegroeien met onze succesvolle klanten behoren wij tot de meest kwalitatieve websitebouwers van Nederland. Recentelijk is Adbrand door TNW uitgeroepen tot de T500 beste!

Doordat wij continu ondernemers helpen bij het bouwen van nieuwe websites en webshops kunnen wij de producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Wij bouwen maandelijks meerdere websites voor onze klanten, hierbij een greep uit ons portfolio van de afgelopen periode:

• Verhuisbedrijf-rotterdam.
• Dille-kamille.
• Student-verhuizingen.
• NG-lifestyle.
• Flexservicescare.
• Definerecruitment.

50+ Website en webshops gebouwd in de afgelopen periode
40+ Klanten geholpen
100% Tevredenheid

Uw website is uw primaire marketing tool. De juiste website zal vertrouwen wekken en websitebezoekers converteren naar loyale klanten. Wij HOUDEN van websites bouwen om ondernemers meer ENERGIE te geven. Hoe fijn is het als u een website bezoekt die de interactie met u aangaat en waar u zich op uw gemak voelt? Een website die er professioneel uit ziet, responsive is en er op elk apparaat strak uitziet, snel laadt, SEO vriendelijk is waardoor u hoger rankt in Google en uw nieuwe klanten een unieke ervaring bezorgd.

Ja, wij willen onze klanten een website leveren die resultaten boekt. Onze missie is om uw te helpen te excelleren door het creëren van een website die zich onderscheid van de concurrenten en geoptimaliseerd is om leads en nieuwe klanten te genereren.
...

Hardwareweg 10, Amersfoort
Cloudtraffic.jpg
grafisch ontwerpers
Cloudtraffic
8,9 (16)

Online Marketing Diensten
Haal het meest uit jouw online kanalen
Resultaatgerichte Online Marketing Diensten
Op zoek naar een full-service online marketing bureau in Amersfoort wat niet werkt met abonnementen maar met oplossingen? Marketeers die betrokken zijn bij jouw organisatie en hun vak als geen ander verstaan? Een bureau wat een groot netwerk aan specialisten heeft zodat je maar één aanspreekpunt nodig hebt? Een online marketing bureau wat op maat gemaakte oplossingen heeft en jouw bedrijf online naar het hoger plan tilt? Aangenaam wij zijn Cloudtraffic, jouw online marketing bureau.

Bij elk project gaan wij enthousiast te werk en kijken we samen met jou naar de de perfecte mix van oplossingen
Met onze Online Marketing Strategiesessies voor het MKB en de startende ondernemer besteden wij een dagdeel samen met jou aan jouw bedrijf, we bekijken alle online kanalen en analyseren de resultaten. Geen hapklare voorstellen en offertes maar een op maat gemaakt plan van aanpak!

Online adverteren

Met meer dan 10 jaar ervaring in het online adverteren weet Cloudtraffic als geen ander hoe het is om budgetten om te zetten in een gezond rendement. Of het nou gaat om een bedrijf met een dienstenaanbod of een webshop wij beheren jouw advertenties alsof het ons eigen geld is en zullen altijd het maximale willen halen uit elke euro die je aan advertenties besteed.

Organische vindbaarheid
De ruimte die Google biedt aan de gratis zoekresultaten wordt steeds kleiner. Het wordt steeds moeilijker om een van de topposities te behalen in Google. Cloudtraffic kijkt samen met jou naar welke mogelijkheden er wel realistisch zijn en niet onbelangrijk – welke mogelijkheden resultaten zullen opleveren!
...

Computerweg 1, Amersfoort
De Jong therapie.jpg
psychologen
De Jong therapie
8,5 (209)

De Jong therapie, is een praktijk voor psychosociale therapie. U kunt bij mij terecht voor relatie- en gezinstherapie, maar ook voor individuele behandelingen. Er zijn momenten in het leven waarin mensen uit balans raken met zichzelf of met elkaar. In dergelijke situaties kan de behoefte ontstaan aan professionele hulp. Hiervoor kunt u een beroep doen op mijn praktijk. Ik richt mij vooral op volwassenen in de breedste zin van het woord: jong volwassenen, volwassenen en ouderen.

Voor wie?

Voor mensen met relatieproblemen in de partnerrelatie.

U kunt denken aan:

Terugkerende ruzies en verwijten.
Toenemende verwijdering.
Moeilijk kunnen praten met elkaar.
Gekwetstheid die niet over gaat.
“Oude koeien” die keer op keer de kop op steken.
Verandering in de relatie na pensionering wat tot spanningen leidt
Effecten van ziekte en afhankelijkheid op de relatie


Voor andere relationele problemen in familie/gezinsverband, zoals:

Effecten van ziekte en verlies op de relaties
Effecten van psychische klachten, zoals somberheid, angstklachten, stress en eetproblemen op de relaties
Overbelasting door werk of mantelzorgtaken.


Voor individuele behandeling zoals:

Overbelasting door werk of mantelzorgtaken
Psychische klachten, zoals somberheid, toenemende stressklachten en eetproblemen.
Omgaan met ziekte of aandoeningen. Met name het effect hiervan op het psycho-sociaal leven.


Voor systeemtherapeuten in opleiding ben ik beschikbaar als erkent leertherapeut en supvervisor voor de NVRG.

Voor wie niet

Relatie therapie is nog niet mogelijk als er sprake is van

Geweld
Ernstige verslaving
Actuele relaties met derden


Individuele behandeling in mijn praktijk is niet haalbaar bij mensen met ernstige psychiatrische problematiek, ernstige verslaving en suïcidaliteit. Dan is verwijzing naar GGZ instelling met crisisdienst meer gepast.
...

Arnhemseweg 134, Amersfoort
Houtindustrie Amersfoort BV.jpg
kozijnen specialisten
Houtindustrie Amersfoort BV
8,3 (22)

Specialist in houten kozijnen, binnendeuren, buitendeuren en meer
Of het nu gaat om houten binnen- en buitendeuren, houten ramen, kozijnen of (schuif)puien: Houtindustrie Amersfoort levert timmerwerk op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van houtwerk dat het oorspronkelijke gevelbeeld intact houdt, en dat aan alle huidige normen van isolatie, geluidswering en inbraakpreventie voldoet.

Wij stellen de hoogste eisen aan gebruiksgemak, originele detaillering en uitstraling. Houtindustrie Amersfoort is een innovatieve en betrouwbare partner bij elke nieuwbouw, verbouw of renovatie. Voor zowel de professionele als particuliere markt. Kiest u voor kwaliteit? Haal dan nu meer dan honderd jaar vakmanschap in huis.

Wij produceren vele soorten gevelelementen, zoals schuifpuien en vouwdeurpuien, naar binnen en buiten draaiende deuren, voordeuren en binnendeuren, inhaakelementen, draaikiep-ramen, schuiframen, lawaai-stopramen en tuimelramen. Meer weten? Vraag het ons. Wij denken graag met u mee.

Het gehele productieproces bewaken we van begin tot eind. Vanaf bouwkundige tekening of eerste inmeting tot en met montage en nazorg. Efficiënte productielijnen met een geautomatiseerd machinepark, spuitcabines, assemblage en een afmontage-afdeling worden begeleid door timmermansogen.

Met korte lijnen verankeren we de kwaliteit. Al meer dan veertig jaar worden alle gevelelementen in onze fabriek afgemonteerd en voorbehandeld zodat het product, voorzien van beglazing – of zelfs volledig in kleur afgespoten – schoon en onbeschadigd op de bouwplaats arriveert. Dit maakt de uiteindelijke montage voordeliger (Concept III).
...

Textielweg 9, Amersfoort