Ontdek de beste bedrijven in Amersfoort

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amersfoort

De Nozem Fotografie Amersfoort.jpg
fotografen
De Nozem Fotografie Amersfoort
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (24)

Ingeschreven als fotograaf sinds 2015. Echter mijn leven lang is fotografie een rode draad geweest. Sinds mijn kinderjaren en eerst veelvuldig als bruiloftsfotograaf bij diverse foto bedrijven in Amersfoort.
Fotograferen moet met aandacht gebeuren. Niet zomaar in het wilde weg. Ik denk dat nu, na vijf jaar actief in de fotografie bezig te zijn, ik mijn plekje wel heb verdiend. Buiten het feit dat ik het een prachtig beroep vind, is het ook leuk met licht te spelen. Te kijken of en waar je de grenzen kan vinden. Met mensen werken is altijd fijn.
Na diverse omzwervingen ben ik uiteindelijk weer in mijn oude vakgebied terecht gekomen. Van analoog naar digitaal.
Fotografie met passie is mijn devies.
Wie weet ben ik binnenkort uw fotograaf? Vriendelijke groet, Peter Putters


De volgende vormen van fotografie bied ik u aan:
*Portretten, familie, kinderen, Linked In, persoonlijk en modellen. Buiten en in de studio.
*Evenementen, feesten, life muziek, bedrijfsbijeenkomsten en bruiloften.
*Interieur en exterieur. Om uw website te verrijken.
*Theater en muziekvoorstellingen.
*Uitvaarten, familie bijeenkomsten.
*Zakelijk. Geschikt voor uw website.
*Sport.
*Horeca, food, life muziek en bands.
Dus kiest u natuurlijk voor fotografie op maat. Met een fotograaf uit Amersfoort.
Deze fotograaf uit Amersfoort staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met deze fotograaf uit Amersfoort. U vertelt mij uw wensen en we gaan samen werken aan een mooi resultaat. Omdat het resultaat goed moet zijn.
...

Marconistraat 9, Amersfoort
Fred de Bas Makelaardij.jpg
aankoopmakelaars
Fred de Bas Makelaardij
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (23)

Fred de Bas Makelaardij, jouw makelaar voor succes!

Op zoek naar een makelaar in Amersfoort of omgeving? Bij Fred de Bas Makelaardij ben je verzekerd van een succesvolle verkoop of aankoop Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en zorgen voor een betrokken en persoonlijke aanpak. Bij ons staat de klant altijd op nummer één, of je nu een koper of verkoper bent.

Door ons grote netwerk van potentiële kopers en verkopers kunnen wij de aankoop of verkoop van jouw huis snel en efficiënt regelen. Samenwerken met Fred de Bas Makelaardij betekent een fijne en succesvolle samenwerking waarbij wij jouw wensen en behoeften altijd vooropstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van jouw woning.

Resultaten staan als een huis:
* Gemiddelde beoordeling van onze klanten is een 9.7
* Groot netwerk in Amersfoort en Leusden
* 91% van onze zoekers helpen we binnen 2 maanden aan een woning
* Kennis van lokale markt
* Papierloos werken door digitalisering en automatisering

Waar wij ons bij Fred de Bas Makelaardij in onderscheiden is dat wij de klant volledig ontzorgen. Wij gaan dus verder dan alleen een succesvolle aankoop of verkoop van een woning. Niet alleen tijdens het proces maar ook ná de transactie. Zo hebben we een verhuisservice, geven we advies over verbouwingen, energieleveranciers en verzekeringen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe keuken hebben we nauwe contacten met leveranciers. Zo leveren wij maximaal gemak voor jou.
...

Ruimtesonde 19, Amersfoort
Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort V.O.F..jpg
gevelreinigers
Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort V.O.F.
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (24)

Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort is een betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening. Onze eenvoudige bedrijfsstructuur zorgt voor transparantie en heldere communicatie met onze klanten. Onze toegewijde en vakbekwame medewerkers zetten zich dagelijks in om het gewenste kwaliteitsniveau te behalen en te handhaven. We controleren regelmatig onze projecten en bespreken de resultaten met onze opdrachtgevers. Onze betrokkenheid bij onze klanten en medewerkers onderscheidt ons, wat resulteert in een laag verloop onder zowel onze klanten als ons personeel.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder dagelijkse en periodieke schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en hogedrukreiniging. We hebben ook een klussendienst voor diverse werkzaamheden zoals schilderwerk, tuinonderhoud, verhuizingen, archiveren en klein technisch onderhoud.

Onze ervaren medewerkers gebruiken de modernste gereedschappen en milieuvriendelijke producten om aan de specifieke eisen en voorkeuren van elke klant te voldoen. We streven ernaar om de uitstraling van uw pand optimaal te houden door regelmatige reiniging en onderhoud.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw facilitaire dienstverlening? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort. Wij staan klaar om u te helpen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.
...

Hooglandseweg-Noord 130, Amersfoort
Intevo.jpg
CV- en Verwarmings Installateurs
Intevo
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (3)

Intevo is uw betrouwbare partner voor technische installaties. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide expertise op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, energiebesparing, waterbehandeling en technische installaties. Onze diensten zijn niet beperkt tot advies alleen, maar omvatten ook de montage en installatie van technische installaties, aangepast aan uw specifieke wensen en volgens de voorschriften en normen van de fabrikant.

Onze service stopt niet na de installatie. Intevo biedt ook onderhoud en reparaties aan technische installaties. Of het nu gaat om centrale verwarming, luchtbehandeling of andere systemen, wij staan 24 uur per dag klaar om uw problemen op te lossen. Ons goed opgeleide personeel kan snel en vakkundig problemen herkennen en oplossen, altijd met originele onderdelen van de fabrikant.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in meet- en regeltechniek en gebouwbeheersystemen. Deze systemen bieden u inzicht in de toestand van uw installaties en kunnen automatisch storingen registreren en melden. Ook kunnen wij u ondersteunen met het opzetten en uitvoeren van projectmatige opdrachten.

Bovendien hebben wij ervaring met woningautomatisering, waarbij u diverse systemen in uw woning op afstand kunt bedienen. Of het nu gaat om uw alarmsysteem, verwarming, rolluiken, gordijnen of verlichting, Intevo kan u een op maat gemaakte oplossing bieden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw technische installatiebehoeften.
...

Queekhoven 80, Amersfoort
Kozijnkeizer.jpg
dakkapel specialisten
Kozijnkeizer
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (20)

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te investeren in uw woning d.m.v. het aanschaffen van nieuwe kozijnen of een nieuwe dakkapel, dan laat u het monteren of vervangen daarvan natuurlijk over aan een ervaren vakman. Iemand met kunde en uitgebreide kennis van zaken. De kwaliteit van de vakman is uiteindelijk bepalend voor het eindresultaat. Het monteren en vervangen van alle soorten kozijnen en dakkapellen is een nauwkeurig precisiewerk. Door dit te laten doen door een ervaren vakman of professioneel bedrijf zoals Kozijnkeizer voorkomt u kans op schade aan uw woning en bereikt u het beste resultaat.

Onze kozijnen.
Wij leveren en plaatsen kozijnen van verschillende topmerken. We kunnen uw woning voorzien van kunststof, houten of aluminium kozijnen van Schüco, Aliplast, LB Profile en Reynaers. Wij ontzorgen u in het gehele vervangingsproces. Wij werken netjes in uw woning. De vloeren in het werkgebied worden afgedekt. De oude kozijnen worden vakkundig gedemonteerd. Alle restmaterialen voeren wij voor u af.
Wanneer de nieuwe kozijnen geplaatst zijn zullen wij deze netjes aftimmeren met kunststof of hout. Dit is afhankelijk van uw voorkeur en wat het mooist bij uw woning past. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd leveren wij alles bezemschoon op. De kozijnen en ramen worden even netjes voor u schoongemaakt, zodat u direct kunt genieten van het resultaat.

Onze dakkapellen.
In onze professionele werkplaats bouwen wij uw dakkapel volledig naar uw smaak. Door het toepassen van prefab dakkapellen zijn wij in staat om in 1 werkdag uw woning van een nieuwe dakkapel te voorzien.
De prefab dakkapel kunt u geleverd en geplaatst krijgen in allerlei uitvoeringen. Zo goed als alle kleuren en afmetingen zijn mogelijk. Uw dakkapel wordt volledig in kunststof afgewerkt, wat er voor zorgt dat deze minimaal onderhoud nodig heeft. De dakkapellen zijn perfect geïsoleerd. Uw nieuwe dakkapel voldoet aan alle moderne eisen en is gereed om zonnepanelen op te plaatsen. Rolluiken zijn als optie leverbaar.
Uiteraard kunnen wij de afwerking aan de binnenzijde ook uitstekend voor u in orde maken.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte!
...

werkgebied Amersfoort
Breyta.jpg
incassobureaus
Breyta
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (44)

Incassoprofessionals voor bedrijven (ook ZZP).

Jouw factuur snel en zorgeloos betaald. Korte lijnen, persoonlijk contact en één vaste incassoprofessional die jouw zaak vanaf de start tot aan de betaling behandelt.

- Incasseren wij niets, kost het je niets
- Exclusief voor zakelijke opdrachtgevers (B2B en B2C)
- Één vaste en betrokken incassoprofessional
- Werkgebied: Nederland en de Europese Unie
- Informeel en toegankelijk, van 8:00 tot 20:00 bereikbaar
- Bij volledige betaling storten wij binnen een werkdag door!
- Volledig traject minnelijke incasso tot gerechtelijke procedure en verder (aanmaning, procedure rechtbank, deurwaarder inschakelen beslag leggen etc.)

Onze werkwijze en communicatie past bij deze tijd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat we via Whatsapp met zowel jou als met de niet-betalende klant communiceren; wij kiezen een manier die het beste past bij de klant achter jouw openstaande factuur. In sommige gevallen is dat contact via Whatsapp, maar soms is er juist een huisbezoek nodig om resultaat te bereiken. Jouw voordeel? Meer betrokkenheid bij alle partijen en de openstaande factuur sneller betaald.

Als wij niets incasseren in het minnelijke incassotraject in NL, betaal jij ook niets. Een onbetaalde factuur zorgt immers al voor genoeg frustratie. Voor gerechtelijke incasso en internationale incasso maken wij graag een prijsopgave op maat.

Inmiddels hebben wij meer dan 200 ondernemers succesvol geholpen met het incasseren van de openstaande facturen. Je kunt erop vertrouwen dat wij jou, door onze jarenlange ervaring, in elke fase van het traject kunnen ontzorgen; wij helpen graag de juiste beslissingen te maken. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk betaling te bewerkstelligen en geven onderbouwd advies, zodat je geen tijd verspild en niet onnodig kosten maakt.

Onze expertises zijn:

- Debiteurenbeheer
- Pre-incasso
- Minnelijke incasso
- Procederen bij de rechtbank
- Gerechtelijke incasso
- Deurwaarder & Beslagleggen
- Faillissement aanvragen

Spreekt onze werkwijze je aan?

Vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons streven is om binnen een uur te reageren.
...

werkgebied Amersfoort
PRO-duurzaam.jpg
dakdekkers
PRO-duurzaam
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (64)

Bij PRO-duurzaam zijn we niet alleen toegewijd aan een schonere wereld, maar ook aan het leveren van persoonlijke en professionele service. We willen duurzame oplossingen toegankelijk maken voor iedereen, daarom bieden we meer dan alleen hoogwaardige zonnepanelen.

Als je geïnteresseerd bent in een zonnepanelen installatie voor thuis of op de zaak, staat ons team van experts klaar om je te helpen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste zonnepanelen een uitdagende taak kan zijn vanwege de complexe techniek en lastige concepten. Daarom maken we het hele aankoopproces bij Pro-duurzaam zo makkelijk mogelijk voor je. Onze klantgerichte aanpak, samen met A-kwaliteit producten, gecertificeerde installatiepartners en goed opgeleide experts, garandeert dat je een betrouwbare en hoogwaardige oplossing krijgt die past bij jouw situatie.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! Naast zonnepanelen bieden we ook een totaal concept aan, inclusief dakbedekking en dakisolatie. Onze expertise stelt ons in staat om je te helpen niet alleen je energievoorziening te verduurzamen, maar ook om je dak te optimaliseren voor maximale efficiëntie. Onze ervaren teams kunnen nieuwe dakbedekking installeren en dakisolatie aanbrengen, zodat je optimaal kunt profiteren van je zonnepanelen.

Om een persoonlijk advies op maat te bieden, sturen we graag een adviseur op locatie om de mogelijkheden te bespreken. We begrijpen dat elk dak anders is en daarom willen we ervoor zorgen dat je de beste oplossing krijgt voor jouw situatie. Als onderdeel van ons servicepakket bieden we ook een gratis dakscan aan. Met deze dakscan kunnen we de potentie van je dak voor zonnepanelen en/of dakbedekking beoordelen, zodat we je een nauwkeurig advies kunnen geven.

Kies voor Pro-duurzaam en neem de stap naar een duurzamere toekomst. Samen werken we aan een schonere wereld met groene energie en duurzame oplossingen voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek en een gratis dakscan. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je duurzame ambities.
...

werkgebied Amersfoort
Ruud van der Linden fotografie.jpg
trouwfotografen
Ruud van der Linden fotografie
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (49)

Fotograaf Ruud van der Linden uit Enschede is de allround- en betaalbare topfotograaf die je zoekt en een begrip in de regio. Positieve reviews en de hoogste score qua ervaring, prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid. Werkt ook als pers, project- en portretfotograaf voor uitgeverijen, pers, funda, gemeente Enschede, openbaar ministerie en heeft meegewerkt aan vele boeken, exposities, magazines en promoties. Voor trouwreportages kan je rekenen op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook trouwalbums en trouwvideo's maken we met de grootste zorg in de stijl die jullie mooi vinden, voor voorbeelden kun je hieronder albums doorbladeren bij "recente opdrachten" en een trouwvideo bekijken om bij weg te dromen. We gebruiken naar wens een drone voor unieke foto's vanuit elk perspectief. Wil je een betaalbare fotograaf en toch de zekerheid van topkwaliteit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wie is Ruud van der Linden? Ruud heeft als creatieve fotograaf buiten het trouwseizoen opdrachten als freelance vormgever van media en fotograaf voor de gemeente Enschede, portretfotograaf, fashion, fundafotograaf- en styling etc. Als huisfotograaf van de stad Enschede, de overheid en tal van bedrijven heb je de zekerheid van een gedreven beroepsfotograaf met veel ervaring.

We houden ook niet van kleine lettertjes en onvoorziene kosten. Liever een uurtje langer bezig zijn en zeker geen gezeur over extra kosten. Een vaste afgesproken prijs, een duidelijke schriftelijke overeenkomst. Graag geven we alle info in een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we laten zien hoe trouwreportages tot stand komen, trouwalbums laten zien en stijlen bespreken. Bellen mag ook. Tot ziens!
...

werkgebied Amersfoort
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Amersfoort
OVM Twente.jpg
hypotheekadviseurs
OVM Twente
8,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (34)

Bij OVM Twente zijn we meer dan alleen een verzekeringsmaatschappij. Wij zijn uw betrouwbare partner in het navigeren door de complexe wereld van verzekeringen en hypotheken. Onze expertise strekt zich uit van particuliere tot zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak en het feit dat we zonder winstoogmerk werken. Als u bij ons een brandverzekering afsluit, deelt u als lid mee in onze winst. Dat is wat we bedoelen met 'goed voor elkaar'!

Onze zorgverzekeringen zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu kiest voor vrije zorgkeuze, een verhoogd eigen risico of extra zekerheid met een aanvullende verzekering, wij zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent voor de belangrijkste zorg van uw huisarts, ziekenhuis en apotheek.

Bij OVM Twente nemen we uw privacy serieus. We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en doen er alles aan om deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Onze privacyverklaring is transparant en uitgebreid, zodat u precies weet wat we met uw gegevens doen.

Of u nu op zoek bent naar een passende hypotheek, schade wilt melden of gewoon een vraag heeft, ons team van deskundige adviseurs staat voor u klaar. Wij zijn er om u te helpen de juiste keuzes te maken en u te ondersteunen wanneer u ons het meest nodig heeft. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe OVM Twente u kan helpen.
...

werkgebied Amersfoort