Ontdek de beste bedrijven in Amersfoort

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amersfoort

De Nozem Fotografie Amersfoort.jpg
fotografen
De Nozem Fotografie Amersfoort
10,0 (23)

Ingeschreven als fotograaf sinds 2015. Echter mijn leven lang is fotografie een rode draad geweest. Sinds mijn kinderjaren en eerst veelvuldig als bruiloftsfotograaf bij diverse foto bedrijven in Amersfoort.
Fotograferen moet met aandacht gebeuren. Niet zomaar in het wilde weg. Ik denk dat nu, na vijf jaar actief in de fotografie bezig te zijn, ik mijn plekje wel heb verdiend. Buiten het feit dat ik het een prachtig beroep vind, is het ook leuk met licht te spelen. Te kijken of en waar je de grenzen kan vinden. Met mensen werken is altijd fijn.
Na diverse omzwervingen ben ik uiteindelijk weer in mijn oude vakgebied terecht gekomen. Van analoog naar digitaal.
Fotografie met passie is mijn devies.
Wie weet ben ik binnenkort uw fotograaf? Vriendelijke groet, Peter Putters


De volgende vormen van fotografie bied ik u aan:
*Portretten, familie, kinderen, Linked In, persoonlijk en modellen. Buiten en in de studio.
*Evenementen, feesten, life muziek, bedrijfsbijeenkomsten en bruiloften.
*Interieur en exterieur. Om uw website te verrijken.
*Theater en muziekvoorstellingen.
*Uitvaarten, familie bijeenkomsten.
*Zakelijk. Geschikt voor uw website.
*Sport.
*Horeca, food, life muziek en bands.
Dus kiest u natuurlijk voor fotografie op maat. Met een fotograaf uit Amersfoort.
Deze fotograaf uit Amersfoort staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met deze fotograaf uit Amersfoort. U vertelt mij uw wensen en we gaan samen werken aan een mooi resultaat. Omdat het resultaat goed moet zijn.
...

Franklinstraat 23, Amersfoort
Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding.jpg
uitvaartverzorgers
Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
10,0 (41)

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding in de regio Amersfoort. Terug kunnen kijken op een mooi en warm persoonlijk afscheid biedt veel troost. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit het hart. Bij mij staan aandacht en tijd bovenaan en samen maken zij kwaliteit. Ik doe het graag goed en anders niet! Bel mij gerust voor meer informatie.

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en bij het herinneren van uw dierbare. Ik begeleid u bij het afscheid nemen op een informele en betrokken manier en helemaal op een wijze die bij u past.

Linda is als gastdocent betrokken bij Meander Uitvaartopleidingen, een kwalitatieve post -HBO opleiding voor het vak van Uitvaartbegeleiding. Regelmatig heeft zij dan ook stagiaires van deze opleiding meelopen in haar mooie uitvaartonderneming.

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding werkt o.a. samen met de faciliteiten van CBA Amersfoort. Waardoor u , uw familie en naasten gebruik kunnen maken van de rouwkamers op Rusthof, als u niet voor een thuisopbaring kiest. U heeft 24 uur per dag toegang tot deze sfeervolle ruimten. U kunt dan afscheid nemen in de dagen tot de uitvaart wanneer u wilt.

Kinderen staan midden in het leven. Maar ook zij krijgen te maken met de dood. Naast uitvaartbegeleider ben ik zelf ook moeder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo veel mogelijk bij een uitvaart worden betrokken. Juist voor kinderen is het belangrijk om ook gehoord en gezien te worden tijdens deze dagen.

De kosten van een uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk. U kunt denken aan een totaalbedrag van € 4.500 tot € 10.000 en meer. Tijdens de begeleiding geef ik u zo snel mogelijk een gespecificeerde kostenindicatie. Ongeacht waar u verzekerd bent kan ik de uitvaart voor u begeleiden. De slotnota zal nooit een verrassing zijn.

Over Linda persoonlijk:
Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 zussen en hardwerkende ouders, die mij veel van de wereld hebben laten zien. Mijn loopbaan startte ik na de hotelschool in het Hilton hotel in Amsterdam.

Vervolgens werkte ik de afgelopen 20 jaar voor 3 organisaties in Sales en Marketing. Ik ben een echt mensenmens, praktisch en heb oog voor detail. Het roer heb ik in 2015 helemaal omgegooid om vanuit mijn hart te kunnen werken en maximale dienstbaarheid te bieden. De uitvaartwereld een heel klein stukje mooier maken door tijd en aandacht te bieden.

Het vak van uitvaartbegeleider heb ik gedoceerd gekregen door Marjon Klaassen, eigenaar van één van de beste opleidingen in deze branche, Meander uitvaartopleidingen.

Ervaring om dit mooie vak uit te oefenen heb ik opgedaan, op het gebied van laatste verzorging bij het CMO en op het gebied van uitvaartbegeleiding bij een prachtig uitvaartbedrijf in de buurt van Rotterdam.
...

Assoer 5, Amersfoort
AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood).jpg
glaszetters
AvD - GLAS (AvD-Glas, glas in lood)
9,2 (22)

AvD-Glas is in 2001 in Amersfoort opgericht door Annemiek van Driel (1974) met als zwaartepunt alle werkzaamheden op het gebied van glas in lood. Na 4 jaar de avondopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie te hebben gevolgd en diverse stages bij glasbedrijven in Nederland, Engeland en Duitsland te hebben doorlopen, volgde Annemiek van Driel met succes een gedegen glazeniersvakopleiding in Duitsland en is daarmee één van de weinige gediplomeerde glazeniers in de regio. Sinds 2007 is AvD-Glas tevens EVC-gecertificeerd.

Sinds de oprichting voerde AvD-Glas uiteenlopende glas in lood opdrachten uit voor bedrijven, particulieren en kerken. De foto’s tonen voorbeelden van uitgevoerd glas in lood in diverse stijlen om u een indruk te geven van onze mogelijkheden.

In 2018 kocht AvD-Glas het winkelpand op de hoek van de Mozartweg en Ringweg Randenbroek, voorheen Smit Bloemen. Na een half jaar renoveren voert AvD-Glas sinds 2019 alle werkzaamheden uit op Mozartweg 67 A. Omdat we ook regelmatig op locatie werken, verzoeken we klanten een afspraak te maken voor werkplaatsbezoek.

AvD-Glas levert glas in lood in heel Nederland en zelfs daarbuiten, met name in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Soest, Zeist, Driebergen, Woudenberg, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam e.o.

Momenteel hebben wij geen vacatures of stageplaatsen. Open sollicitaties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
...

Ringweg Randenbroek 86 B, Amersfoort
Adbrand Online Marketing > Samen verder groeien.jpg
SEO-specialisten
Adbrand Online Marketing > Samen verder groeien
9,2 (7)

Adbrand is het het marketing verlengstuk voor MKB ondernemers. Adbrand voert online marketing uit sinds 2015 en voert alles uit vanuit eigen huis in Amersfoort.

Door het meegroeien met onze succesvolle klanten behoren wij tot de meest kwalitatieve websitebouwers van Nederland. Recentelijk is Adbrand door TNW uitgeroepen tot de T500 beste online marketeers!

Doordat wij continu ondernemers helpen bij het uitvoeren van online marketing kunnen wij de producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Wij helpen continu bedrijven om te groeien middels adverteren op social media, zie hieronder een aantal van onze klanten:

• Bookspot.
• Philips.
• Definerecruitment.
• Sinoz.
• Bolsius.
• Student-verhuizingen.
• Tobedressed.
• NG-lifestyle.
• Sodexo.
• Dille-kamille.

Al jaren helpen we onze klanten als gespecialiseerd online marketing bureau voor bedrijven.

Hoe we dit doen? Met een strategie waar je u tegen zegt, uitgevoerd door vakidioten die stuk voor stuk specialist op hun gebied zijn. De strategie stemmen we helemaal af op jouw doelstellingen en budget. Of we nou SEA, SEO, of Social Advertising inzetten, het doel is altijd om (crossborder) winstgevende online groei te realiseren.

Ja, wij willen onze klanten nog verder te groeien door resultaten te boeken. Onze missie is om uw te helpen te excelleren door het creëren van de online zichtbaarheid die zich onderscheid van de concurrenten en geoptimaliseerd is om leads en nieuwe klanten te genereren.
...

Hardwareweg 10, Amersfoort
Adbrand Webdesign.jpg
webdesigners
Adbrand Webdesign
9,0 (7)

Ontvang dezelfde dag nog een gratis Website ontwerp!

Adbrand maakt websites en webshops voor MKB ondernemers. Adbrand bouwt websites en webshops sinds 2015 en bouwt de alles vanuit eigen huis in Amersfoort.

Door het meegroeien met onze succesvolle klanten behoren wij tot de meest kwalitatieve websitebouwers van Nederland. Recentelijk is Adbrand door TNW uitgeroepen tot de T500 beste!

Doordat wij continu ondernemers helpen bij het bouwen van nieuwe websites en webshops kunnen wij de producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Wij bouwen maandelijks meerdere websites voor onze klanten, hierbij een greep uit ons portfolio van de afgelopen periode:

• Verhuisbedrijf-rotterdam.
• Dille-kamille.
• Student-verhuizingen.
• NG-lifestyle.
• Flexservicescare.
• Definerecruitment.

50+ Website en webshops gebouwd in de afgelopen periode
40+ Klanten geholpen
100% Tevredenheid

Uw website is uw primaire marketing tool. De juiste website zal vertrouwen wekken en websitebezoekers converteren naar loyale klanten. Wij HOUDEN van websites bouwen om ondernemers meer ENERGIE te geven. Hoe fijn is het als u een website bezoekt die de interactie met u aangaat en waar u zich op uw gemak voelt? Een website die er professioneel uit ziet, responsive is en er op elk apparaat strak uitziet, snel laadt, SEO vriendelijk is waardoor u hoger rankt in Google en uw nieuwe klanten een unieke ervaring bezorgd.

Ja, wij willen onze klanten een website leveren die resultaten boekt. Onze missie is om uw te helpen te excelleren door het creëren van een website die zich onderscheid van de concurrenten en geoptimaliseerd is om leads en nieuwe klanten te genereren.
...

Hardwareweg 10, Amersfoort
Cloudtraffic.jpg
grafisch ontwerpers
Cloudtraffic
8,9 (14)

Online Marketing Diensten
Haal het meest uit jouw online kanalen
Resultaatgerichte Online Marketing Diensten
Op zoek naar een full-service online marketing bureau in Amersfoort wat niet werkt met abonnementen maar met oplossingen? Marketeers die betrokken zijn bij jouw organisatie en hun vak als geen ander verstaan? Een bureau wat een groot netwerk aan specialisten heeft zodat je maar één aanspreekpunt nodig hebt? Een online marketing bureau wat op maat gemaakte oplossingen heeft en jouw bedrijf online naar het hoger plan tilt? Aangenaam wij zijn Cloudtraffic, jouw online marketing bureau.

Bij elk project gaan wij enthousiast te werk en kijken we samen met jou naar de de perfecte mix van oplossingen
Met onze Online Marketing Strategiesessies voor het MKB en de startende ondernemer besteden wij een dagdeel samen met jou aan jouw bedrijf, we bekijken alle online kanalen en analyseren de resultaten. Geen hapklare voorstellen en offertes maar een op maat gemaakt plan van aanpak!

Online adverteren

Met meer dan 10 jaar ervaring in het online adverteren weet Cloudtraffic als geen ander hoe het is om budgetten om te zetten in een gezond rendement. Of het nou gaat om een bedrijf met een dienstenaanbod of een webshop wij beheren jouw advertenties alsof het ons eigen geld is en zullen altijd het maximale willen halen uit elke euro die je aan advertenties besteed.

Organische vindbaarheid
De ruimte die Google biedt aan de gratis zoekresultaten wordt steeds kleiner. Het wordt steeds moeilijker om een van de topposities te behalen in Google. Cloudtraffic kijkt samen met jou naar welke mogelijkheden er wel realistisch zijn en niet onbelangrijk – welke mogelijkheden resultaten zullen opleveren!
...

Computerweg 1, Amersfoort
De Klussenier Gert-Jan van Bree.jpg
dakkapel specialisten
De Klussenier Gert-Jan van Bree
8,7 (47)

Mijn naam is Gert-Jan van Bree en ik woon met mijn gezin in Amersfoort. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning.

In 1986 ben ik begonnen met mijn opleiding tot allround timmerman. Na mijn opleiding heb ik jaren in loondienst gewerkt als allround, interieur- en onderhoudstimmerman. Sinds enkele jaren werk ik met veel passie als zelfstandig ondernemer onder de vlag van De Klussenier. Het is fantastisch om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen, kwalitatief goed werk te leveren en met veel plezier te werken. Mijn enthousiasme en degelijkheid zet ik graag in voor u als klant. Ik probeer in mijn vakgebied elke keer weer up-to-date te blijven, ben leergierig en volg waar mogelijk trainingen.

Met deze kennis en ervaring bent u bij mij aan het juiste adres voor veel verschillende werkzaamheden. Uiteraard ben ik een zeer ervaren timmerman, dus voor al het timmerwerk inzetbaar. Ook voor alle kleine en middelgrote en grote verbouwing- en renovatiewerkzaamheden in en rondom uw huis kunt u mij inschakelen.

Voor u als klant is het prettig te weten dat bij elke opdracht de leiding en verantwoordelijkheid bij mij ligt, ook als ik eventueel gebruik maak van de diensten van derden. Dit kan een collega Klussenier zijn die ik inschakel om bijvoorbeeld de doorloopsnelheid bij een groot project te vergroten. Dit wordt bij ons “de kracht van samen” genoemd. Het feit dat ik eindverantwoordelijk blijf betekent voor u “Vertrouwd Verbouwen”.

Heeft u een opdracht, groot of klein, bel of mail mij dan gerust voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.
...

Mahlerstraat 11, Amersfoort
De Jong therapie.jpg
psychologen
De Jong therapie
8,5 (209)

De Jong therapie, is een praktijk voor psychosociale therapie. U kunt bij mij terecht voor relatie- en gezinstherapie, maar ook voor individuele behandelingen. Er zijn momenten in het leven waarin mensen uit balans raken met zichzelf of met elkaar. In dergelijke situaties kan de behoefte ontstaan aan professionele hulp. Hiervoor kunt u een beroep doen op mijn praktijk. Ik richt mij vooral op volwassenen in de breedste zin van het woord: jong volwassenen, volwassenen en ouderen.

Voor wie?

Voor mensen met relatieproblemen in de partnerrelatie.

U kunt denken aan:

Terugkerende ruzies en verwijten.
Toenemende verwijdering.
Moeilijk kunnen praten met elkaar.
Gekwetstheid die niet over gaat.
“Oude koeien” die keer op keer de kop op steken.
Verandering in de relatie na pensionering wat tot spanningen leidt
Effecten van ziekte en afhankelijkheid op de relatie


Voor andere relationele problemen in familie/gezinsverband, zoals:

Effecten van ziekte en verlies op de relaties
Effecten van psychische klachten, zoals somberheid, angstklachten, stress en eetproblemen op de relaties
Overbelasting door werk of mantelzorgtaken.


Voor individuele behandeling zoals:

Overbelasting door werk of mantelzorgtaken
Psychische klachten, zoals somberheid, toenemende stressklachten en eetproblemen.
Omgaan met ziekte of aandoeningen. Met name het effect hiervan op het psycho-sociaal leven.


Voor systeemtherapeuten in opleiding ben ik beschikbaar als erkent leertherapeut en supvervisor voor de NVRG.

Voor wie niet

Relatie therapie is nog niet mogelijk als er sprake is van

Geweld
Ernstige verslaving
Actuele relaties met derden


Individuele behandeling in mijn praktijk is niet haalbaar bij mensen met ernstige psychiatrische problematiek, ernstige verslaving en suïcidaliteit. Dan is verwijzing naar GGZ instelling met crisisdienst meer gepast.
...

Arnhemseweg 134, Amersfoort